[شیرینی] - بیسکویت ساده

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 100 گرم
آرد 300 گرم
کره 150 گرم
بیکینگ پودر نصف ق م
وانیل نصف ق م
کاغذ روغنی
نی شیر کاکائویی
طرز تهیه :
تو این بیسکویت بوی کره کاملا مشهوده پس حتما از یه کره خوب استفاده کنید وگرنه از بوی چربی کره نمی تونید بیسکویت را بخورید بهتره از کره کاله استفاده كنيد هم کره فرانسوی هم دویچه مارکن کاله هر دو طمع خوبی داره( در ضمن از این ریسپی می تونید برای درست کردن اون بیسکویت های رنگی هم که در ایمیل قبل بود استفاده کنید)




کره حتما باید به دمای محیط رسیده باشه پس 1-2 ساعت قبل اینکه شروع بکار کنید کره را از یخچال بگذارید بیرون تا نرم بشه اگه عجله داشتید میتونید کره را به قطعات کوچیک تقسیم کنید این کمک میکنه زودتر نرم بشه به هیچ وجه کره را آب نکنید پس این نکته ها یادتون باشه وحتما عمل کنید و تا همون دفعه اول بیسکویت عالی در بیاد

اول کره نرم شده را با همزن به مدت 2-3 دقیقه میزنیم تا رنگش یه کم کرم رنگ بشه توی این عکس معلومه که نرمی کره چقدره پره های همزن قشنگ تو کره فرو رفته



پودر قند را اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم طبق دستور تا 150 گرم هم جا داره پودر قند اضافه کنیم برای کسانی که شیرین تر می پسندند

و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم



بعد از ان آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم اینو برا همیشه بدونید برای تمام کیکها آرد را حتما الک کنید ترجیحا 3 بار میتونید از این الک چرخی ها بگیرید که راحت تر باشیدهمه جا میگن ترجیحا آرد سه صفر شیرینی پزی بخرید ولی بهتره از آرد با مارک تک همون تک ماکارون استفاده کنید و وانیل و بیکینگ پودر هم مارک دکتر اوتکر

خیلی بهتره برای شیرینی حتما مواد با مارک معتبر تهیه کنید خیلی از لحاظ قیمت فرق نمیکنه ولی توی کیفیت طعم مزه واقعا تاثیر داره



آرد را کم کم به مواد اضافه کرده وقتی دیدید مایه سفت شد دیگه همزنو بگذارید کنار و با دست هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد اگه احساس کردید که هنوز به دست میچسبه میتونید کمی آرد اضافه کنید ولی زیاد احتیاج نیست این مقدار کافیه
میتونید آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و آخر سر 30 ثانیه با دور کند همزن بزنید اینجوری آرد کامل مخلوط میشه حالا خمیر آمادست خمیر را به شکل دیسک داخل نایلون فریزر گذاشته به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید زمانی خمیر آمادست که جای چنگال داخل ان بماند

بعد از اینکه از یخچال خمیر را در میارید اولش خمیر سفت شده نترسید عادیه 5 دقیقه بیرون بمونه با یه وردنه که میزنید عالی میشه هر چی خمیر سردتر باشه قالب زدن راحت تره و انتقالش به سینی فر طبعا راحت تر

تا این مرحله همون بیسکویت ساده بود که میتونید خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید و با وردنه باز کنید اگه دفعه اولیه که وردنه میکنید اول یه چونه مثل چونه نونوایی درست کنید گرد باشه وردنه را وسطش بگذارید از وسط به اطراف ببرید با چند بار تمرین یاد میگیرید اول که خمیر سرد و سفته یه کم سخته ولی راه میفتید



خمیر را به قطر 5 میلیمتر باز کرده قالب زده داخل سینی فر که یا از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنی گذاشتیم میگذاریم برای انتقالش هم از کاردک یا اگه ندارید کفگیر که سرش نازک باشه که زیر خمیر بره استفاده کرده

اینجاست که خمیر هر چی سردتر باشه کار باهاش راحت تره​


فر را از یه ربع قبل گرم کنید روی دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه​

زمانی بیسکویت آمادست که زیر بیسکویت طلایی شده باشد​

نکته : بیسکویت کره ای به هیچ وجه با دست ورز ندهید چون سفت میشه
امیدوارم خوشتون بیاد
البته این دستور بیسکویت ساده هستش به خاطر همین شکل خاصی نداره شما میتونید هربه شکلی درش بیارید ان شاءالله یه نوبیسکویت دیگه ایمیل می کنم که خمیرش از همین دستور استفاده میشه

All Rights Reserved By Marshal Team Work
 

Similar threads

بالا