شناخت عسل طبیعی از تقلبی

love.1982

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شناخت عسل طبیعی از تقلبی




دلیل کیفیت بالای عسل طبیعی آن است که به طور کامل حاصل عصاره شهد گل‌های طبیعی و فرآوری زنبور بوده است. از فروشگاه‌ها یا افراد و زنبورداران معتبر و مطمئن خرید کنید.



عسل مصنوعی کیفیتی بسیار کمتر دارد، زیرا یا با کمک زنبور ساخته شده، یا کاملا بدون کمک زنبور که در این صورت فقط حاصل فعالیت و فرآوری بشر است. هر دو روش اخیر در دسته عسل‌های تقلبی جامی‌گیرد.

در عسل‌های تقلبی فرآوری شده با کمک زنبور معمولا آب و شکر به تغذیه زنبور‌ها افزوده می‌شود و واضح است که چنین تغذیه‌ای صددرصد حاصل شهد گل‌ها نیست.

عسل‌های تقلبی فرآورده شده بدون دخالت زنبور نیز از مواد گلوکزی مثل شربت قند یا مواد نشاسته‌ای، یا شیره میوه‌هایی همچون خرما و توت یا ترکیبی بین آن‌ها به دست می‌آید بنابراین، هر چه عصاره شهد گل‌های طبیعی و فعالیت طبیعی زنبور در تهیه عسل کمتر یا هیچ باشد، عسل به دست آمده مصنوعی‌تر و صنعتی‌تر بوده، خاصیت عسل طبیعی را نداشته و تقلبی محسوب می‌شود.

برای عموم مردم، شناخت عسل طبیعی از تقلبی بسیار سخت است اما با عمل به برخی موارد پی‌آمده می‌توان
به صورتی مطمئن‌تر اقدام به خرید عسل طبیعی کرد:

از فروشگاه‌ها یا افراد و زنبورداران معتبر و مطمئن خرید کنید.

عسل را به طور عمودی درون لیوانی از آب بریزید، در صورتی که ته آن جمع شد و در آب حل نشد، کیفیت طبیعی عسل در حد مطلوب است. هر چه سرعت حل شدن عسل در آب بیشتر باشد، خلوص آن کمتر، و در نتیجه غیرطبیعی‌تر است.

شیشه عسل را برگردانید و به سرعت بالا یا پایین رفتن حباب‌های درون عسل دقت کنید. هر چه کند‌تر حرکت کند، بهتر است.

مقدار کش‌آمدن عسل نیز تا حدودی در تشخیص عسل طبیعی از نیمه طبیعی و صنعتی مؤثر است. عسل طبیعی به دلیل داشتن رطوبت کمتر، روان‌شدگی کمتری دارد.

عسل طبیعی، شیرینی، مزه، طعم و بوی مشخصی دارد. شیرینی عسل طبیعی برخلاف نوع مصنوعی هیچ شباهتی به مزه شکر و قند ندارد و به محض برداشتن درپوش آن، بو و رایحه مطبوع آن به مشام می‌رسد.



کلمات کليدی: عسل طبیعی -تقلبی
 

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
تشکر می کنم از دوست عزیز بابت ایجاد این تاپیک، اما روش تشخیص این گونه نیست، عسل طبیعی به رنگ متمایل به قرمز هستش و طعمی با رگه هایی از ترش مزه بودن رو به همراه داره. موقع مصرف ته گلوی شما رو باید بسوزنه، همچنین باید خیلی روان باشه، یعنی اگه شما عسل طبیعی رو توی یخچال قرار دادید و بیرون آرودید نباید سفت شده باشه و یکی دیگه اینکه زنبورها از شهد گلهای اطراف اون منطقه که استفاده می کنند به نام اون گل عسل رو نام گذاری می کنند به عنوان مثال میگن عسل کنار، عسل آویشن و ... یعنی زنبور از گل های درخت کنار یا بوته های آویشن استفاده کرده و عسل رو درست کرده و عسل باید بوی اون گل ها رو تا حدودی بدهد.
 

love.1982

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تشکر می کنم از دوست عزیز بابت ایجاد این تاپیک، اما روش تشخیص این گونه نیست، عسل طبیعی به رنگ متمایل به قرمز هستش و طعمی با رگه هایی از ترش مزه بودن رو به همراه داره. موقع مصرف ته گلوی شما رو باید بسوزنه، همچنین باید خیلی روان باشه، یعنی اگه شما عسل طبیعی رو توی یخچال قرار دادید و بیرون آرودید نباید سفت شده باشه و یکی دیگه اینکه زنبورها از شهد گلهای اطراف اون منطقه که استفاده می کنند به نام اون گل عسل رو نام گذاری می کنند به عنوان مثال میگن عسل کنار، عسل آویشن و ... یعنی زنبور از گل های درخت کنار یا بوته های آویشن استفاده کرده و عسل رو درست کرده و عسل باید بوی اون گل ها رو تا حدودی بدهد.

سلام
این نظر من نیست.
این تاپیک ها برای همین نظرات متفاوت شما دوستان عزیز است.
متشکرم
 

Similar threads

بالا