شرایط ورود ممتازین به دانشگاهها / پذیرش بدون آزمون تنها در دوره روزانه

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌های تحصیلی دکتری و کارشناسی‌ارشد در سال تحصیلی ۱۳۹۵-۱۳۹۴ اطلاعیه ای منتشر کرد.به گزارش خبرنگار مهر، سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌های تحصیلی دکتری و کارشناسی‌ارشد در سال تحصیلی ۱۳۹۵-۱۳۹۴ اطلاعیه ای منتشر کرد که به شرح زیر است:
به اطلاع کلیه متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری می‌رساند، پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ صرفاً به صورت مستقیم براساس فراخوان خاص دانشگاهها صورت خواهد پذیرفت.
پذیرش متقاضیان برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد براساس آیین‌نامه شماره ۷۷۹۴۸/۲۱ مورخ ۹۳/۵/۵ و اصلاحیه مربوط به آن به شماره ۱۱۴۳۷۴/۲۱ مورخ۹۳/۶/۳ و پذیرش متقاضیان برای ورود به مقطع دکتری براساس آیین‌نامه شماره ۶۷۲۷۲/۲۱ مورخ ۹۳/۴/۱۸ و اصلاحیه مربوط به آن به شماره ۲۳۷۲۰۰/۲۱ مورخ ۹۳/۱۲/۱۶ و با تایید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور صورت خواهد پذیرفت.



موارد مربوط به پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری:


آیین‌نامه‌ شماره ۷۷۹۴۸/۲۱ مورخ ۹۳/۵/۵ و آیین‌نامه شماره ۶۷۲۷۲/۲۱ مورخ ۹۳/۴/۱۸ به تصویب شورای هدایت استعدادهای درخشان در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده و جایگزین «آیین‌نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر» (ابلاغیه شماره ۲۲۳۵۴/و مورخ ۹۱/۳/۲) و تمام مصوبات مربوط به پذیرش بدون آزمون برگزیدگان علمی در دوره‌های کارشناسی‌ ارشد و دکتری شده و برای پذیرش دانشجو از سال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴ لازم‌الاجراست.
بنابراین پذیرش متقاضیان واجد شرایط در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ تنها در مقطع کارشناسی‌ارشد براساس آیین‌نامه‌ شماره ۷۷۹۴۸/۲۱ مورخ ۹۳/۵/۵ و اصلاحیه مربوط به آن به شماره ۱۱۴۳۷۴/۲۱ مورخ ۹۳/۶/۳ و در مقطع دکتری براساس آیین‌نامه شماره ۶۷۲۷۲/۲۱ مورخ ۹۳/۴/۱۸ و اصلاحیه مربوط به آن به شماره ۲۳۷۲۰۰/۲۱ مورخ ۹۳/۱۲/۱۶ صورت خواهد گرفت.
هیچ گونه معرفی و جایابی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری از طریق این سازمان صورت نخواهد گرفت.
متقاضیان تنها مجاز به پذیرش نهایی از یک دانشگاه هستند و امکان پذیرش آنان به صورت همزمان از چند دانشگاه به عنوان پذیرفته‌شده نهایی وجود ندارد.
در صورتیکه متقاضی موفق به اخذ پذیرش از یک دانشگاه شود، بعد از تاریخ مقرر و تایید این سازمان به هیچ عنوان امکان انتقال، تغییر رشته و گرایش وجود نخواهد داشت.
پذیرش از طریق این آیین‌نامه‌ها فقط برای دوره‌های روزانه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی است.
به عبارت دیگر در دانشگاه‌های پیام نور، آزاد اسلامی، غیردولتی – غیرانتفاعی، علمی – کاربردی، دانشگاههای دولتی در دوره‌های نوبت دوم، الکترونیکی (مجازی)، پردیس‌های بین‌الملل (خودگردان) و پژوهش محور مجاز به استفاده از آیین‌نامه‌های مذکور برای پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان نیستند.
منعی برای پذیرش فارغ‌التحصیلان دوره‌های ذکر شده در صورت موافقت دانشگاه پذیرنده (تنها مجاز به اخذ پذیرش در دوره‌ روزانه می‌باشند) وجود ندارد.
در هر زمان (حتی زمان فارغ‌التحصیلی) مشخص گردد که فرد پذیرش شده فاقد شرایط آیین‌نامه مربوط بوده است، پذیرش وی لغو و عواقب ناشی از آن برعهده خود متقاضی و دانشگاه پذیرنده خواهد بود.
مسئولیت حسن اجرای آیین‌نامه‌های ذکر شده و هرگونه پاسخگویی قانونی آنها بر برعهده دانشگاه پذیرنده است و نظارت بر اجرا به عهده سازمان سنجش و شرح و تفسیر مفاد آن بر عهده معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
متقاضیان می‌بایست از طریق فراخوان دانشگاهها و در تاریخ‌های مقرر که توسط دانشگاههای پذیرنده اعلام می‌شود، جهت اخذ پذیرش اقدام کنند.
ضمناً متقاضیان باید جهت کسب هر گونه اطلاعاتی در خصوص پذیرش به سایت دانشگاههای پذیرنده مراجعه کنند و در صورت عدم اطلاع رسانی از طریق سایت اینترنتی دانشگاه، می‌توانند به صورت مستقیم به دانشگاههای پذیرنده‌ مراجعه کنند.

منبع :
خبرگزاری مهر
 
بالا