سوالات خود را در مورد برنامه متلب در این تاپیک بنویسید در اسرع وقت پاسخ میدم

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم از طریق متلب میشه پردازش تصویر داشت و ارتباط متلب با سایر نرم افزار مثل plc چطور هستش
سلام
بله میشه...
متلب با PLC هیچ ارتباطی نداره و کارشون کلا متفاوته دوست من...
متلب با نرم افزار هایی مثل PSCAD یا Hysys میتونه کوپل بشه
 

fereshtehjoon

New member
سلام وخسته نباشید.
من کد متلب در مورد sift نیاز داشتم .متاسفانه سایت mathworks اجازه دسترسی نمیده . ازتون خواهش میکنم اگه میشه من رو راهنمایی کنید یا اگه این کد را دارید برای من بفرستید .
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

aaaqaz

New member
سلام. وقتی میخام گرند رو وصل کنم توی محیط سیمولینک نمیشه Capture.JPG
 

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
سلام. وقتی میخام گرند رو وصل کنم توی محیط سیمولینک نمیشه مشاهده پیوست 215693
سلام
اگر تمامی المان ها رو از یک تولباکس بردارید همچیم اتفاقی نمیفته
توی قسمت simscape چندتا زیر شاخه هست که یکیش simpowersystems و یکیش simelectronics هست که اینا باهم نمیتونن ارتباط بگیرن
موفق باشید
 

pashabahador

New member
با سلام خدمت دوستان عزیز ، می خواستم بدونم چجوری میشه روی برنامه ای که تو متلب نوشتیم پسورد بزاری تا کاربر نتواند از برنامه ها و کد ها رو تغییر بده؟
 

electropayam

New member
سلام به همگی. من متاسفانه تازه میخوام با متلب کارکنم میخواستم با تمرین و پروژه هایی که تو ارشد باید انجام بدم آشنا بشم میشه منو راهنمایی کنید. اگه کتاب خوبی تو این زمینه وجود داره معرفی کنید.ممنون
 

alone in night

New member
سلام به دوستان
من میخواهم یک مسئله (Mixed Integer Linear Programming(MILP را در متلب حل کنم. در متلب 2014 حل کننده ی intlinprog برای حل آن اضافه شده است. اما این حل کننده، min تابعی را با در نظر گرفتن تعدادی محدودیت حل می کند. مسئله من به دست آوردن Max-Min چنین تابعی است. برای حل مسائل Max-Min حل کننده ی minmax وجود دارد ولی برای مسائل MILP مناسب نیست. میخواستم سوال کنم که آیا راهی وجود داره که این دو را تواماً داشته باشه؟یعنی Max-Min یک مسئله MILP را به دست بیاره؟
با تشکر از راهنماییاتون
 

nazliii

دســتیار مـدیـر مهنـدسـی بـرق مخابراتمتخصص نیمه
سلام به همگی. من متاسفانه تازه میخوام با متلب کارکنم میخواستم با تمرین و پروژه هایی که تو ارشد باید انجام بدم آشنا بشم میشه منو راهنمایی کنید. اگه کتاب خوبی تو این زمینه وجود داره معرفی کنید.ممنون

گرایشتون چی هست؟
 

mojtabaa99631

New member
کمک فوری حل معادله دیفرانسیل با متلب

کمک فوری حل معادله دیفرانسیل با متلب

سلام
مهندسان محترم با عرض معذرت در مورد متلب یک سوالی داشتم
من یک مقاله خواندم ویک معادله دیفرانسیل در ان حل کرده است
ولی یکم معادله ان پیچیده است و سرچ هم کردم با متلب می شود حل کرد و خودم هم یکم دست و پا شکسته کار کردم ولی به جواب درست نرسیدم
حاضرم حتی هزینه ای هم بدهم ولی به جواب این معادله دست یابم چون واقعا کارم گیر افتاده است
خیلی از لطف دوستان ممنونم
توضیحات مقاله:
در صفحه 7/16
معادله شماره 10 را حل کرده است و به جواب معادله شماره 11 رسیده است)
اگر سوالیا ابهامی هم بود در مساله من لطفا به ایمیل من

بفرمایید
 

پیوست ها

  • New Microsoft Word Document.pdf
    166 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

rostamani

New member
سلام
من یک کد نوشتم که ارور میده میشه بگید کجاش اشتباهه؟
یک ماترس A دارم که 19 سطر و 3 ستونه
یک ماتریش y که 19 سطر و یک ستونه
از معادله Aa=y
a=(inv(A'.*A)).*A'.*Y
دستورو اشتباه نوشتم یا ماتریس ها اشتباهه؟
 

nazliii

دســتیار مـدیـر مهنـدسـی بـرق مخابراتمتخصص نیمه
سلام
من یک کد نوشتم که ارور میده میشه بگید کجاش اشتباهه؟
یک ماترس A دارم که 19 سطر و 3 ستونه
یک ماتریش y که 19 سطر و یک ستونه
از معادله Aa=y
a=(inv(A'.*A)).*A'.*Y
دستورو اشتباه نوشتم یا ماتریس ها اشتباهه؟



حاصلضرب داخل پارانتز میشه که ماتریس 3*3 که نمیشه اون رو بدون حلقه for با یک ماتریس 19*3 ضرب کرد برا همین ارور میده
 

fight till u win

New member
سلام.
من میخوام به کمک یه m-file یه کتابخونه به متلب اضافه کنم، کدم هم اینه:
addpath([pwd '/Libraries']);
addpath([pwd '/Images']);
addpath([pwd '/Scripts_Data']);


pm_addunit('kJ', 1e3, 'J')
pm_addunit('uPa', 1e-6, 'Pa')


cd Libraries
if ~exist('refrigeration_lib', 'file')
ssc_build refrigeration
end
cd ..


refrigerationCycle

که با این خطا رو به رو میشم:
Error using startup_refrig (line 11)
Failed to generate 'refrigeration_lib'


Caused by:
Error using ne_buildpackage (line 32)
Error: Unexpected MATLAB expression.

چه باید کرد؟!
 

rostamani

New member
clc
clear all


pai0=[11.9900000000000,35.6000000000000,6.75666666700000,26.0100000000000,7.05000000000000,6.04333333300000,11.2350000000000,31.0600000000000,8.50500000000000,24.4100000000000,11.3850000000000,21.7700000000000,6.47333333300000,11.8400000000000,33.8500000000000,5.02000000000000,9.10000000000000,28.9700000000000,9.05000000000000,26.8100000000000,9.34000000000000,14.1200000000000,5.35000000000000,17.4900000000000,7.35000000000000]'

pai1=[1250;2500;833.333333333333;400;200;666.666666666667;1000;2000;250;350;350;250;750;1125;2250;566.666666666667;850;1700;750;1500;300;150;150;200;933.333333333333]'

pai2=[0.00422591402541550;0.00831629085077855;0.00283607074943188;0.0105409578681139;0.00531613445949953;0.00255861859428642;0.00380625907479581;0.00751483752544705;0.00591948718845710;0.00987925113736621;0.00695654193723514;0.00838304550479858;0.00270055666443629;0.00401948344303690;0.00792344989567206;0.00238263128531228;0.00354879534293637;0.00697061153384213;0.00334205278018335;0.00658417615288411;0.00646730257093456;0.00655067556132041;0.00462822217809494;0.00753093361753438;0.00298476709202631]'

kesi0=log(pai0)

kesi1=log(pai1)

kesi2=log(pai2)




y=kesi0;

M=size(pai0,1)

A=zeros(M,3)

A:),1)=1

A:),2)=kesi1

A:),3)=kesi2



x=(inv(A'.*A))*A'*y




C=exp(x(1,1));

alpha=x(2,1);

beta=x(3,1);



pai11=pai1.^alpha;

pai22=pai2.^beta



pai0sec=C.*(pai11).*pai22.*pai33
ضرب ماتریس ها رو نمیدونم چه جوری باید با حلقه for بنویسم میشه کمک کنید ؟؟
 

shahbai

New member
سلام
راستش من یک سری داده برای 4500 روز رو وارد متلب کردم تا یک نمودار سری زمانی ترسیم کنه. نمودار رو ترسیم کرده ولی من می خوام هر 89 روز رو با یک خط عمودی از هم جدا کنه. مثل شکل زیر:



کسی می تونه در این زمینه راهنماییم کنه؟ برای پایان نامم این نمودار رو احتیاج دارم.
 

darkPower

New member
با سلام
به یکی از دوستای من تو دانشگاه یه تکلیفی دادن و گفتن که اینو با متلب بنویسن.دو تا تابع هستش که باید سری فوریه اش حساب بشه و منحنی اش رو رسم کنه.خودم هرچی تلاش کردم کاری نتونستم بکنم.گفتم بیام اینجا از اساتید کمک بگیرم.لطف میکنید اگه کمکم کنید
با تشکر



Capture.jpg
 
آخرین ویرایش:
دوستان من کدی نوشتم فقط آخرش میخوام تابع u رو که به صورتی از x هست رو براش مقادیر مربوط به X1وX2 رو بدم ولی نمیشه. دقت کنید میخوام ستون اول هر Xi رو برای U(1 و ستون دوم هر Xi رو برای U(2 و الی اخر بدم.
لظفا کمک کنید:
ne=input('enter number of elements:
n=input('enter number of nodes:
L=input('enter the range:
le=L/ne

%Node point coordinates
e=1
X1(e:1:ne)=[0:le:L-le
X2(e:1:ne)=[0+le:le:L


%Shape functions
syms x
for i=1:ne
N1(i)=(X2(i)-x)/le;
N2(i)=(x-X1(i))/le;
end
N1
N2
% Interpolation displacement
d1=X1.^3
d2=X2.^3

% Define displacement in terms of shape functions
for i=1:ne
U(i)=N1(i)*d1(i)+N2(i)*d2(i);
end
U
مثلا اگر تعداد المان دو تا باشه باید ستون اول X1, X2 رو ببه جای x های ستون اول U قرار بدیم و ستون دوم X1,X2 رو به جای x های ستون دوم U .
و همینطور الی اخر
 

f-alimoradi

New member
سلام
من میخوام برنامه ای بتویسم که یک سری رو به ازای m,nهای مختلف محاسبه کنه و همگرایی این سری که فوریه تابع f=xy هست رو به ازای (2,1) روی نمودار نشون بده
اما نه میتونم رو نمودار نشون بدم
نه به 2 همگرا میشه
MATL.JPGimage-dc28e13053cd33739c563daff4b9165105594fd7a35ba830d57e59873ae8df76-V.jpg
 

melodi88

کاربر ممتاز
من میخام مداری رو با استفاده ار روش لاگرانژ تو متلب حل کنم.کسی هس یکم کمک کنه که اول باید چیکار کنم؟؟
 

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
من میخام مداری رو با استفاده ار روش لاگرانژ تو متلب حل کنم.کسی هس یکم کمک کنه که اول باید چیکار کنم؟؟

خب روش لاگرانژ یک روش حل ریاضی در محاسبات عددی هست... شما چیه مدار رو میخواید حل کنید؟ یکم جزئیات رو توضیح میدید تا بشه کمک کرد؟
 

azin hjt

New member
دوستای عزیز سلام من یه برنامه میخوام که تابع rect رو بگیره و سه نمودار بده:
اندازه ضرایب سری فوریه
فاز ضرایب سری فوریه
خود سری فوریه ی تابع

کسی اگه بلده یه کمکی کنه. ممنونم مهندسای عزیز
 

ali0001370

New member
سلام خسته نباشید.
من میخوام چند معادله رو توی متلب دی کوپله کنم.ممنون میشم اگه کمکی کنید. شبیه به معادله های زیر:
f*g-4*f+2*g=0
f^2*g+6*g+2=0
در واقع میخوام طوری باشه که f و g در هم ضرب نشده باشند.
 

challenger_69

New member
سلام
من میخوام در محیط سیمولینک متلب یک پارامتر به نام T به صورت متغیر داشته باشم. هدفم اینه که از این پارامتر توی بلوکهای دیگه استفاده کنم. مثلاً متغیر T رو به عنوان دامنه ی یه شکل موج سینوسی قرار بدم و در نتیجه با تغییر T، شکل موج خروجی هم تغییر کنه. متاسفانه هرچقدر میگردم همچین بلوکی پیدا نمیکنم. یه سری بلوک مثل To workspace هستن که اطلاعات رو از محیط workspace میخونن ولی من میخوام مقدار متغیر مستقیماً از داخل سیمولینک تغییر کنه
کسی از دوستان هست که بتونه راهنماییم کنه؟
 

Fluidm

New member
سلام دوستان کسی هست تو این برنامه کمکم کنه

برنامه ای در زبان متلب بنویسید که روشهای false - position و bi-section اجرا کند و با کمک هر دو روش


f(x) =x^10-1

e=.0005با خطای مطلق
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا