**(( سرآشپزهای جوان ))**

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم یه باز اینو امتحان کردم ولی یه اشکال کوچولو دارم:
آبی که بخار میشه روی کیکها میریزه و بعضیهاش خیس میشن
شما چکار میکنین که اینطوری نشه؟

سلام عزیزم
اول اینکه شاید تو قابلمه آب به اندازه نصف فنجون نریختی بیشتر ریختی وقتی میجوشه میریزه تو فنجون
دوم اینکه دم کنی بذار بخارو میگیره بخار برنمیگرده تو قابلمه که بره تو فنجونا
موفق باشی:smile:
 

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه عصرونه ی شاهانه مخصوص خوابگاه:D

مشاهده پیوست 253409
تخم مرغ و کنجد:cool:
طرز تهیه:تخم مرغ را در روغن ریخته و پس از چند مین کنجد را روی آن پاشیده:smile:
فک نکنین آسونه ظریف کاری زیاد داره:razz:


:biggrin:منم یادمه کنجد داشتم تو خوابگاه همچین عصرونه ای درست کرده بودم یه بار.خخخخ. البته با خرما بهتره!. ما یه چیزی تو منطقمون داریم باکنجدو خرما گاهی مغزای دیگه هم درست میکنیم عالی!!!...
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم زیاد این کیک رو درست کردم اولا خوب میشد ولی بعد رنگش نسکافه ای میشد(همون مواد قبلی بود)نمیدونید علتش چیه؟؟؟
یه بارم نزدیک بود باعث خفگی اعضای خانواده بشه:Dموادش زیاد بود

نمیدونم والا ....چه تجارب خوبی :D
منم خانوادم کلا با صلواتو ذکر غذاهامو میخورن قبلشم زنگ میزنن اورزانس یه آمبولانس بفرسته دم خونمون .....ولییییییی بعدش پشیمون میشن :redface::D
 

آنه...

عضو جدید

هنر نزد انه است و بس:دی

 

آنه...

عضو جدید
سلام بر آنه هنرمند.
از قيافش كه معلومه خوب در اومده و تميز.
بهمون نميگي كيك چي هست؟چجوري درستش كردي؟
سلام ممنونم
بله خیلی خوشمزه بود
من طبق این دستور درست کردم نکته جالبش اینجاست بدون فر اینقدرخوبو تمیز دراومده!
http://cafebanoo.niniweblog.com/post/40/کیک-بدون-فر-قابلمه-ای.html
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرینی شکلاتی آلمانی

شیرینی شکلاتی آلمانی

مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور 100گرم (یک بسته)
تخم مرغ 1عدد
گردوی خرد شده یا خلال پسته یا خلال بادام یا مخلوطی از سه تاشون نصف لیوان یا بیشتر
شکر نصف پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال 1قاشق چایخوری(به دلخواه)
کره 100گرم

1-کره و پودر کاکائو را روی حرارت میذاریم تا کره اب شه کم کم،(شعله کم باشه ...هم بزنین که کاکائو نسوزه و با کره قاطی شه)
تخم مرغ و شکر رو توی یه ظرف جدا قاطی میکنیم و هم میزنیم بعد تو مخلوط کره و کاکائوی اب شده میریزیم و سریع هم میزنیم فقط تا جایی رو شعله باشه که شکر حل بشه بعد از رو شعله برمیداریم
از قبل بیسکوییتارو خرد میکنیم
بیسکوییت پودر شده و گردو و بادام و پسته ی خلال شده به اضافه پوست پرتقال رنده شده رو اضافه میکنیم و خوب با قاشق مخلوط میکنیم
این موادو تو دوتا سلفون یا پلاستیک فریزر میریزیم و به صورت استوانه میکنیم چند ساعت میذاریم تو فریزر تو دستور گفت 3ساعت ولی من خیلی بیشتر گذاشتم
تو دستور کره 120گرم بود ولی به نظرم زیاد 100گرم کافیه
بعد از چند ساعت از فریزر درمیاریم و برش میزنیم
اینم عکسش
IMG_20160114_134948.jpg
 
آخرین ویرایش:

آنه...

عضو جدید
سلام
آنه خانوم میگم این پستی بلندیاشو چطور درست کردی؟:redface:+بوی تخم مرغ ک نمیداد؟

سلام برای اون پستی بلندی ها طبق نمودار زیر پیش رفتم نهایتا از مشتق مرتبه دوم استفاده کردم:


:دی :دی

خب طبق دستور کیک یک سوم مواد را برداشتم کاکایویی کردم بعد وقتی مواد کیک رو ریختم ته قابلمم روش این موادکاکایویی را ریختم و کمی با چنگال هم زدم تا شکل بگیره بعد دیگه بقیشو سپردم به خدا که نهایتا این شکلی شد توش! بوی تخم مرغ هم نمیداد:)
 

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام برای اون پستی بلندی ها طبق نمودار زیر پیش رفتم نهایتا از مشتق مرتبه دوم استفاده کردم:


:دی :دی

خب طبق دستور کیک یک سوم مواد را برداشتم کاکایویی کردم بعد وقتی مواد کیک رو ریختم ته قابلمم روش این موادکاکایویی را ریختم و کمی با چنگال هم زدم تا شکل بگیره بعد دیگه بقیشو سپردم به خدا که نهایتا این شکلی شد توش! بوی تخم مرغ هم نمیداد:)
خخخخ باحال بود:biggrin:
آها مرسی.آخه من هر وقت کیک یا شیرینی درست میکنم بو تخم مرغ میده آدم چندشش میشه بخوره
 

آنه...

عضو جدید
خخخخ باحال بود:biggrin:
آها مرسی.آخه من هر وقت کیک یا شیرینی درست میکنم بو تخم مرغ میده آدم چندشش میشه بخوره
یک راهی برای اینکه بوی تخم مرغ نده هست الان یادم نمیاد تو نت بزن میاد شایدم کلا به تخم مرغ حساسی
 

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک راهی برای اینکه بوی تخم مرغ نده هست الان یادم نمیاد تو نت بزن میاد شایدم کلا به تخم مرغ حساسی

خخخخ باحال بود:biggrin:
آها مرسی.آخه من هر وقت کیک یا شیرینی درست میکنم بو تخم مرغ میده آدم چندشش میشه بخوره

قبل از اینکه تخم مرغ رو هم بزنی روی زردش کمی وانیل بریز و بعد هم بزن
 

آنه...

عضو جدید
سلام
دوستان جایگزینی بجای وانیل هنگام درست کردم کیک هست؟
چون وانیل میگن ضرر داره برای بدن...
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
دوستان جایگزینی بجای وانیل هنگام درست کردم کیک هست؟
چون وانیل میگن ضرر داره برای بدن...
سلام.
خب عزیزم وانیل نریز خودت و راحت کن!:D
اگرم داخل کیک وانیل نباشه زیادم مهم نیست، فقط تو طعم کیک کمی تاثیر داره.
 

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون خيال شيشه اي عزيز.
بهمون نميگي كيك و بستني رو چجوري كنار هم گذاشتي كه بستني توي كيك مونده؟
بچه ها الان كه ماه رمضونه براي سحري و شام پيشنهاد بگيد.
شما هم هم شام ميخوريد هم سحري؟
پيشنهادتون براي كم شدن تشنگي تو طول روز چيه؟
اگه غذا يا خوراكي خاصي هم سر سفره افطار يا سحري داريد بگين.
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام

کیک بستنی باید لایه لایه درست بشه
می تونین یک لایه کیک و بعد چند لایه بستنی رنگی
یا یکی در میون کیک و بستنی بذارین

بستنی داخل بافت کیک میره و می چسبه
آماده شد بذارین تو فریزر تا سفت بشه بعد برش بزنین

کیک بستین باید فوری سرو بشه
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون خيال شيشه اي عزيز.
بهمون نميگي كيك و بستني رو چجوري كنار هم گذاشتي كه بستني توي كيك مونده؟
بچه ها الان كه ماه رمضونه براي سحري و شام پيشنهاد بگيد.
شما هم هم شام ميخوريد هم سحري؟
پيشنهادتون براي كم شدن تشنگي تو طول روز چيه؟
اگه غذا يا خوراكي خاصي هم سر سفره افطار يا سحري داريد بگين.

سلام گلم.
عزیزم من اول داخل ظرف پلاستیکی کوچیک [ میتونی از قالب ظرف های یه بار مصرف(مثل لیوان یا ظرف هایی که مخصوص آش و نذریه ...) و یا فلزی هم استفاده کنی ]
یه نایلون گرفتم داخلش بعد کیک شکلاتی که درست کرده بودم.
گذاشتم اول سرد بشه بعد داخل قالبم ریختم و با تهُ قاشق رو کیکم فشار دادم تا خوب شکل بگیره
بعد وقتی تهِ قالبم و اطرافش رو از کیک پُر کردم وسطش رو به شکل چاله قرار دادم تا بستنیم رو داخلش بریزم.
میتونی از گردو شکلات و میوه های دیگه هم برای لایه میانی کیک بستنی ت هم استفاده کنی.
وقتی بستنی رو ریختم بقیه کیکم رو داخل ظرف ریختم و باز با قاشق فشار دادم.
نایلون رو روی قالبم کشیدم و داخل فریزر گذاشتم به مدت 2 ساعت تا بستنی خودشو خوب بگیره.
بعد برای سرو آوردم بیرون و کمی که نرم شد با چاقو برش زدم.
یک سری این مدلی سرو میکنن و یک سری هم به همان روشی که افسون جان گفت تهیه میکنن !

وقتی این مدلی میخوری کیک هم کاملا سفت و کمی سردِ اما خوشمزه!
:gol:
 

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخ باحال بود:biggrin:
آها مرسی.آخه من هر وقت کیک یا شیرینی درست میکنم بو تخم مرغ میده آدم چندشش میشه بخوره

عزیزم بوی تخم مرغ به خاطر این هستش که خوب هم نمیزنی تخم مرغتو..با همزن برقی خوب هم بزن ....

اضافه کردن کمی هل هم خوبه
 

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم برا کیک پختنم تنگ شده..الان یک سالی هست که وقت نکردم بپزم :cry:
 

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام :d
كسي اينجا تا حالا چيكن استريپس درست كرده؟ يه رسپي مطمئن و امتحان شده ميخوام :(
 

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام :d
كسي اينجا تا حالا چيكن استريپس درست كرده؟ يه رسپي مطمئن و امتحان شده ميخوام :(

سلام.
من یه بار درست کردم اما به صورت اختراعی از خودم !:D
البته به جای کورن فلکس یه بار از چیپس های خورد شده استفاده کردم.:D
خیلی خوشمزه میشه.
البته پر کالریه!:D

این رسپی باز بهتره دوست داری میتونی امتحان کنی
 
بالا