**(( سرآشپزهای جوان ))**

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
بقچه سویا و بادنجان من.
داخلش هر موادی میتونید بریزید.فرقی نداره.
البته من مواد داخلش: سویا و 2 عدد پیاز رنده شده و فلفل دلمه های رنگی ریختم.
بعد ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن کوهی،پودر موسیر)ریختم.
و اینکه بادنجان ها رو هم در داخل ماهیتابه رژیمی بخار پز کردم.
و بعد وقتی بقچه کردم سُس درست کردم. که شامل رُب گوجه و زعفران و ادویه(فلفل و آویشن )بود.
درون ماهیتابه رژیمی گذاشتم سُس به خوردش بره،و بعد هم اووومممم به به خیلی بهم چسبید. :D
رژیمی و خوشمزه.
طرز تهیه ش رو میتونید از اینجا ببینید.:smile::gol:


http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=249356&d=1438700453
 

پیوست ها

  • 1.jpg
    1.jpg
    34.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه آشپز های جوان و خوش سلیقه باشگاه .
دوستان قبلا هم گفتم ..این تاپیک فقط برای گذاشتن عکس + دستور غذا یا هر چیزی که درست کردین هستش ..همه پست های غیر مربوط به دستور های غذایی حذف میشن .
از همه اونایی که پستشون رو پاک کردم عذر میخوام ..اما مکان مناسبی واسه گپ انتخاب نکردین. اگر تمایل به چت دارین یه تاپیک ایجاد کنید.
ممنون از همه.
15.مرداد .94.


این پست موقت هست.
 
آخرین ویرایش:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز



شوکو بیس
با این رسپی
 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیتزای سریع با نون تست سبوس دار.:love:
مواد پیتــزا:سویا،فلفل دلمه ی رنگــی،و قارج و ادویه های مختلف...
رژیمی درستیدم بدون روغن و روی نون تُست اول سُس قرمز مالیدم،بعد مواد و بعد پنیر...
خیلی سریع ،خوشمزه و راحت!
حتما امتحان کنید.:lol:

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=249714&d=1439136688
 

پیوست ها

  • IMG_۲۰۱۵۰۸۰۹_۲۰۱۱۲۶.jpg
    IMG_۲۰۱۵۰۸۰۹_۲۰۱۱۲۶.jpg
    46.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG_۲۰۱۵۰۸۰۹_۲۰۱۰۲۴.jpg
    IMG_۲۰۱۵۰۸۰۹_۲۰۱۰۲۴.jpg
    49.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینی خرده شکلات
پریروز درستش کردم




مواد لازم برای تهیه شیرینی خرده شکلات:
کره یا روغن جامد 100 گرم، شکر یک چهارم لیوان، تخم مرغ یک عدد، وانیل یک هشتم ق چ، آرد یک لیوان، بکینگ پودر یک دوم ق چ، گردو یک دوم لیوان، شکلات چیپسی یک دوم لیوان

طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر رو با همزن بزنید، کره به دمای محیط رسیده باشه، بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و آن قدر بزنید تا مایه سفید بشه، بعد بکینگ پودر و ارد رو توی مواد الک کنید . آروم با لیسک هم بزنید، حالا گردوهای خرد شده و شکلات چیپسی ها رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مواد رو با یه قاشق تو سینی فر که کاغذ مومی توش انداختن بریزید با فاصله.
بذارید توی فر با درجه حرارت 120 به مدت نیم ساعت.
توجه کنید که کاغذ مومی رو چرب نکنید. اگر حین پخت شیرینی روغن پس داد نگران نباشید دوباره جذب شیرینی میشه بذارید روی شیرینی برشته شه.
البته من از کاغذ مومی استفاده نکردم، سینی توستر رو چرب کردم و مواد رو اون ریختم.
 

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
برکت

برکت







سیب زمینی سرخ شده ک فداش بشم
تخم مرغ ماه ک قدرشو نمیدونیم (همیشه ب دادمون میرسه و البته خوشمزم هست خداییش)
و سبزی های خوش عطر شمال ،ترجیحن از باغچه ی خونه ی خودتون باشه (هر چی ک دلتون خاس اون لحظه ،بردارید و بریزید تو غذاتون )
من ترخون (میمیرم براش ) و جعفری و ریحون ریختم توش .
 

نیلومانا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیب زمینی سرخ شده ک فداش بشم
تخم مرغ ماه ک قدرشو نمیدونیم (همیشه ب دادمون میرسه و البته خوشمزم هست خداییش)
و سبزی های خوش عطر شمال ،ترجیحن از باغچه ی خونه ی خودتون باشه (هر چی ک دلتون خاس اون لحظه ،بردارید و بریزید تو غذاتون )
من ترخون (میمیرم براش ) و جعفری و ریحون ریختم توش .

تو تصویر دوم اون ته دیگه؟ اسم این غذا برکته؟یه نوع خورشته که با برنج میخورن؟غذای شمالیه؟
چاشنی خاصی نداره؟خوشمزس؟
 

نیلومانا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیتزای سریع با نون تست سبوس دار.:love:
مواد پیتــزا:سویا،فلفل دلمه ی رنگــی،و قارج و ادویه های مختلف...
رژیمی درستیدم بدون روغن و روی نون تُست اول سُس قرمز مالیدم،بعد مواد و بعد پنیر...
خیلی سریع ،خوشمزه و راحت!
حتما امتحان کنید.:lol:

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=249714&d=1439136688


چه خوشمزه..
با نون ساندویچی هم میشه...مثل همین نون تست از وسطش جداش کنی صافش کنی موادو بریزی روش...اونم خوشمزس
 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشک بادنجان هوسونه ی یه روز من.
رژیمی درست کردم.:smile:
بادنجان رو کبابی کردم،بعد 2 عدد پیاز متوسط برداشتم و داخل ماهیتابه رژیمی اندازه ی 3 قطره روغن ریختم
+زردچوبه ،وقتی پیاز طلایی شد نعنا خشک رو ریختم داخل پیاز.
یکم تفت دادم و بعد با کشک فراوووون خوردم.:heart:

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=249928&d=1439459787
 

پیوست ها

  • IMG_۲۰۱۵۰۸۱۲_۲۰۴۷۵۰.jpg
    IMG_۲۰۱۵۰۸۱۲_۲۰۴۷۵۰.jpg
    41 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG_۲۰۱۵۰۸۱۲_۲۰۴۸۴۶.jpg
    IMG_۲۰۱۵۰۸۱۲_۲۰۴۸۴۶.jpg
    40.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو تصویر دوم اون ته دیگه؟ اسم این غذا برکته؟یه نوع خورشته که با برنج میخورن؟غذای شمالیه؟
چاشنی خاصی نداره؟خوشمزس؟
سلام.:gol:
بله .ته دیگه .
ن ...اسمش برکت نیس .کلن گفتم اینا برکت خدان .
اسم ک نمیدونم اسمش چیه ...همینطوری ب جای اینکه سیب زمینی سرخ شده رو تنها نخوری و ازون ور تخم مرغ نیمرو رو هم تنها نخوری ..اینجوریش کردیم .ی جور تنوع مثلن ...ک سریع هم اماده میشه .(چقد دیگه تخم مرغ آخه )
والا نمیدونم فقط شمالیا این ابتکارو انجام میدن یا ن .
ولی من خودم شمالیوم .:D:king::w21:
با نون با هر چی ک دوس داری .خالیه تنها.با تهدیگ .هر جور ک دلت خاست عزیز جون.:gol::heart:
خوش مزه ک آره .من دوس دارم .امتحانش کن . سادس خیلی .سیب زمینی ها رو سرخ کن وقتی سرخ شدن روش تخم مرغارو بشکون هم بزن .البته میتونی تخم مرغ هارو جدا قبلن هم بزنی بعد بریزی رو سیب زمینی ها .پیاز هم اگه دوست داری میتونی استفاده کنی توش.

چه تاپیک خوشمزه ایه..وای.. :w22:
چقدر کدبانوووو
آره ...:w16:
منم خوشم اومد چن روز پیش اینجا رو دیدم
دوس دارم غذاها رو ببینم و یاد بگیرم .چون انگار ادم ساده و سریع یاد میگیره :smile:
مث اون قارچ سوخاری
یا الان ی قارچ شکم پرو خیلی دوس دارم ببینم چطوریه ک i am گذاشته .:redface:
 

نیلومانا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.:gol:
بله .ته دیگه .
ن ...اسمش برکت نیس .کلن گفتم اینا برکت خدان .
اسم ک نمیدونم اسمش چیه ...همینطوری ب جای اینکه سیب زمینی سرخ شده رو تنها نخوری و ازون ور تخم مرغ نیمرو رو هم تنها نخوری ..اینجوریش کردیم .ی جور تنوع مثلن ...ک سریع هم اماده میشه .(چقد دیگه تخم مرغ آخه )
والا نمیدونم فقط شمالیا این ابتکارو انجام میدن یا ن .
ولی من خودم شمالیوم .:D:king::w21:
با نون با هر چی ک دوس داری .خالیه تنها.با تهدیگ .هر جور ک دلت خاست عزیز جون.:gol::heart:
خوش مزه ک آره .من دوس دارم .امتحانش کن . سادس خیلی .سیب زمینی ها رو سرخ کن وقتی سرخ شدن روش تخم مرغارو بشکون هم بزن .البته میتونی تخم مرغ هارو جدا قبلن هم بزنی بعد بریزی رو سیب زمینی ها .پیاز هم اگه دوست داری میتونی استفاده کنی توش.


آره ...:w16:
منم خوشم اومد چن روز پیش اینجا رو دیدم
دوس دارم غذاها رو ببینم و یاد بگیرم .چون انگار ادم ساده و سریع یاد میگیره :smile:
مث اون قارچ سوخاری
یا الان ی قارچ شکم پرو خیلی دوس دارم ببینم چطوریه ک i am گذاشته .:redface:

ممنون عزیز
فکر کردم یه نوع خورشته...چون منم اینجوری درست میکردم...البته سیب زمینیشو با اویشن و نمک و زردچوبه و پودر سیر مزه دار میکردم بعد باقی مراحل...
مرسی:gol:
 

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
یا الان ی قارچ شکم پرو خیلی دوس دارم ببینم چطوریه ک i am گذاشته .:redface:

سلام

کاری نداره

فقط قارچها باید بزرگ باشن ک بشه داخلشون مواد ریخت
مواد داخلشم هر چی دوس داشتی
برای مواد داخلش من خودم سبزیجات ،برنج (از قبل باید پخته باشه) مقدار خیلی کمی لپه(پخته) ، فلفل دلمه ای از همه نوعش ،مقداری سویا ( گوشت نریختم چون خود قارچ ی نوع گوشت محسوب میشه) ،الوچه و ... خلاصه هر چی ک دوس داری و فکر میکنی ک خوب میشه : ) اینا رو میپزی و با هم مخلوط میکنی و رب گوجه میزنی اب ک انداخت مواد رو بزیر داخل قارچها و آبشم بعنوان سس بریز رو قارچها رو کف ظرفت البته ظرفتو قبلش ی مقدار کره بمال ک تو فر ک میذاری نچسبن ب ظرف
اخر سرم ی مقداری مربا البالو ریختم و اخرشم پنیر پیتزا و رفت تو فر
نمیدونستم چقد باید بمونه داخل فر بخاطر همین هی بهش سر میزدم
اما فک کنم ی نیم ساعت موند داخل فر بعدشم بعنوان پیش غذا سرو شد
 
آخرین ویرایش:

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصویر زیر نشان می دهد که دقیقا به چه مقدار زمان برای جوشاندن تخم مرغ نیاز دارید ، تا هم سفیده و هم زرده همانطوری که دوست دارید بپزد. در مراحل اولیه در تصویر زیر، سفیده نرم تر و زرده شل تر است. هر چقدر زمان بیشتری به پخت اختصاص بدهید، زرده هم سفت تر می شود.
 

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دستور پخت مرغ کامل در فر
برای مرغ:
مرغ=1 عدد
نمک و فلفل=به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی=1 قاشق مرباخوری
آبلیمو=4 قاشق غذاخوری
زردچوبه=1 قاشق مرباخوری
ادویه کاری=کمی
پیاز رنده شده نرم=2 عدد

همراه با مرغ:
سیب زمینی=2 عدد
پیاز بزرگ=1 عدد
فلفل سبز=3 عدد
سیر=2 حبه
هویج=2 عدد
طرز تهیه:
1. در ظرفی نمک و فلفل،پودر لیمو،آبلیمو،زردچوبه،ادویه کاری و پیاز رنده شده نرم را خوب با هم مخلوط کنید سپس از مواد روی مرغ و داخل آن بمالید بطوریکه تمام مرغ به مواد آغشته شود.
2. سینی فر را با کمی روغن چرب کرده مرغ را در آن بگذارید سپس اطراف مرغ را با سیب زمینی خرد شده،پیاز حلقه شده،هویج حلقه شده،فلفل سبز و سیر خرد شده پر کنید. می توانید به سبزیجات به دلخواه خود کمی ادویه بزنید.
3. در ظرف را با آلومینیوم پوشانده سپس به مدت 1 شب کامل در یخچال بگذارید تا مواد جذب مرغ شود.
4. مرغ را به مدت 1 ساعت و نیم با حرارت 220 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا خوب بپزد و روی آن برشته شود.
5. مرغ را همراه با برنجی که همراه با هویج رنده شده دم کرده اید میل کنید.
پ.ن: این دستور پختش بود ولی من خودم این تغییرات رو توش دادم:
1- به جای روغن معمولی از روغن زیتون استفاده کردم.
2- یک مقدار زعفران دم کردم و به جای زردچوبه استفاده کردم.
3- کمی کره رو زیر پوست مرغ مالیدم.
4- اطراف مرغ علاوه بر اون سبزیجات، گوجه هم گذاشتم.
5- اول یک ساعت مرغ رو با حرارت 180 توی فر گذاشتم که خوب مغز پخت شه بعد یک ساعت دیگه با حرارت 200 گذاشتم که برشته شه.
6- اگر شما هم مثل من غذای شیرین دوست ندارین میتونید توی هویج پلوتون آبلیموی بیشتری بزنید. خوشمزه میشه :)
پ.ن2: چون بار اولم بود که این غذا رو می پختم یه کم زیادی طول کشید بعد که آماده شد گشنم بود حوصله تزیین کردن نداشتم :دی
عکسم همینجوری گرفتم قرار نبود جایی بذارم وگرنه تزیین میکردم
اگه خوشگل نیست ببخشید....

http://s3.picofile.com/file/8208103276/DSC_0169.JPG
 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
در تبِ تابستونیِ شهریور ماه،کنار یه دوست،یه همنشین ساده، چقدر آب هندونه خُنَک می چسبه!!:gol:
آب هندوانه+کمی عسل+کمی آب لیمو ترش تازه و کمی گُلاب...:smile:

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=250560&d=1440498342
 

پیوست ها

  • IMG_۲۰۱۵۰۱۰۸_۱۰۱۴۳۹.jpg
    IMG_۲۰۱۵۰۱۰۸_۱۰۱۴۳۹.jpg
    32.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ناهار امروزمون ...کار خودمهه

ناهار امروزمون ...کار خودمهه

سبزی پلو با کوکو سیب زمینی و سالاد شیرازی و ترشی سیر و بادمجون زالک

پی نوشت :شمالیا هر وقت ماهی نباشه سبزی پلورو با کوکو میخورن :D

IMG_20150830_132354.jpg
 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان جوان و سرآشپزای گلم سلام.
بچه ها اگه کسی طرز تهیه شربت لیموناد رو بلده برام بگه لطفا.گشتم خیلی خوب توضیح نداده بودن.
مرسی:gol:
سلام.
من خودم تجربه ی درست کردنشو نداشتم اما یکی از دوستانم این دستور رو قبلا بهم داده بود!:smile:

مواد لازم:
لیموی بزرگ: ۵ عدد
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
آب:‌ یک و یک چهارم لیتر

دستور تهیه:

ابتدا لیموها را پوست کنده سپس آن‌ها را به شکل حلقه‌های نازک برش دهید.
درون کاسه‌ای جداگانه، برش‌های لیمو را قرار داده و روی آن‌ها، شکر بپاشید و آن‌ها را به مدت یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید.
درون یک قابلمه درب‌دار، آب را جوش آورده و آن را فورا روی حلقه‌های لیمو بریزید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
سپس آن را صاف کرده و حلقه‌های لیمو را بیرون آورید.

حلقه‌های لیمو را درون کاسه‌ای دیگر فشار داده و آب آن را خارج کنید.
آب لیمو حاصله را به مخلوط شکر اضافه کرده و آن را هم بزنید بگذارید خنک شود، سپس آن را میل کنید.

:gol:
 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم سالاد ماکارونی من
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=250938&d=1441255524

ماکارونی فرمی یک بسته
کالباس نیم کیلو
تخم مرغ 4 عدد
سیب زمینی پخته شده 3 عدد متوسط
خیار شور 4 عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد
میتونید توش نخود فرنگی و ذرت پخته شده هم بریزید
سس مایونز + نمک و فلفل+ آب لیمو به مقدار دلخواه


این مقدار برای ده نفر بوده و اصلا هم رژیمی نیست:D




http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=250939&d=1441255592
 
آخرین ویرایش:

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم سالاد ماکارونی من
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=250938&d=1441255524

ماکارونی فرمی یک بسته
کالباس نیم کیلو
تخم مرغ 4 عدد
سیب زمینی پخته شده 3 عدد متوسط
خیار شور 4 عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد
میتونید توش نخود فرنگی و ذرت پخته شده هم بریزید
سس مایونز + نمک و فلفل+ آب لیمو به مقدار دلخواه


این مقدار برای ده نفر بوده و اصلا هم رژیمی نیست:D




http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=250939&d=1441255592

این پست عکس داره اما نمیدونم چرا دیده نمیشه:surprised:
دوباره ضمیمه میکنم

20150901_110722.jpg20150901_110706.jpg
 

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخخخخخخدا ! یعنی اگه بفهمم مسخرم کردید، میام براتون!
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=251156&d=1441792448

ایشون یک عدد پیتزا هستند که درونش مقداری ذرت (یک کنسرو کامل :| ) سوسیس، متاسفانه قارچام تموم شد در اون لحظه ولی خودم بشدت قارچ خورم (عین سوپر ماریو!) و مسلما مقداری فلفل سبز و قرمز و سس فراوان (من سس دوست می دارم) و همینطور پنیر پیتزای ماتزورلا (اسمش باحاله :D ) و مقداری پنیر غیر ماتزورلا زدم بهش که حالت کش دار رو حفظ بفرماید! معمولا در فر به مدت 17دقیقه در دمای 220 درجه سانتی گراد میزارم بپخه !

معمولا زییییییاد پیتزا درست میکنم همشونم خوشکلن
با انواع و اقسام نان ها و مواد. پیتزهای مُرغم خیلی خُومَشـَمّی ان!
تازه این یه تیکه از هنرهای خانمانه ام هست چیزای دیگه هم در چنته دارم!


خداوکیلی باحاله اذیتم نکنید :D
 

پیوست ها

  • DSC_0002.jpg
    DSC_0002.jpg
    47.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا