ساخت اینورتر

shahpoor71

عضو جدید
با سلام میخواستم بدونم کسی از ساخت اینورتر اطلاعاتی داره یا قبلا ساخته اگر کسی هست لطفا کمک کنه.این ترم به ساخت اینورتر رو عنوان پروژه برداشتم
 

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام میخواستم بدونم کسی از ساخت اینورتر اطلاعاتی داره یا قبلا ساخته اگر کسی هست لطفا کمک کنه.این ترم به ساخت اینورتر رو عنوان پروژه برداشتم

سلام دوست عزیز.

توو نت سرچ کنین روش ساخت انواع اینورتر رو پیدا میکنین.

من چند تایی رو برای شما توو این تاپیک قرار میدم.

موفق باشید.
 

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانلود پروژه طراحی و ساخت اینورتر (UPS)


دستگاهی که نحوه ساخت آن در این گزارش می آید می تواند برای تهیه یک تغذیه مناسب و عاری از هرگونه مشکلات خطوط برق رسانی، در مواقع قطع برق مورد استفاده قرار گرفته کامپیوتر و سایر دستگاه ها را روشن نگاه دارد. این دستگاه عبارت است از یک اینورتر به قدرت ۵۰۰ وات که با روش PWM یا Pulse Width Modulation ساخته شده و دارای ثبات بسیار خوبی در فرکانس و شکل موج و دامنه ولتاژ خروجی می باشد.
البته با تغییرات بسیار اندکی در مدار قدرت، می توان قدرت آن را به مقدار دلخواه افزایش داد. این دستگاه شامل دو لوپ کنترلی می باشد، که یکی ولتاژ خروجی اینورتر را کنترل می کند. و دیگری اثر تغییرات ولتاژ باطری را خنثی می کند. طریقه کنترل همانگونه که در بالا ذکر شد PWM می باشد، یعنی با تغییر عرض پالس های فرمان زمان روشن و خاموشی و بنابراین مقدار ولتاژ آن را تنظیم می نماید.
دستگاهی که وظیفه تامین انرژی التریکی را در زمان نبود برق ژنراتور به عهده دارد اینورتر یا مبدل نامیده می شود. دستگاه اینورتر، دستگاهی است که ولتاژ dc حاصل از یک باطری را به ولتاژ ac قابل استفاده برای لوازم و دستگاه های برقی تبدیل می کند. که البته اینورتر ۱۲ یا ۲۴ ولت به ۲۲۰ ولت ac ، ۵۰ هرتز، بیشتر مورد مصرف عموم قرار می گیرد. دستگاه های اینور به قدرت های مختلف از حدود ۱۰۰ وات الی چندین کیلو وات ساخته می شوند و دارای شکل موج های خروجی مختلف مانند مربعی، مربعی اصلاح شده، سینوسی و … هستند که البته هرچه بخواهیم که شکل موج خروجی، سینوسی کاملتری شود دستگاه حجیم تر و گران تر تمام می شود.





فصل اول: مقدمه


مقدمه
بلوک دیاگرام کلی دستگاه
شرح مختصر در مورد یک دستگاه ups
نحوه عملکرد دستگاه

فصل دوم: مدارهای داخلی ups و طرز عملکرد آنها

مدار قدرت اینورتر
مدار شارژر
مدار کنترل
روش PWM جهت سوئیچینگ
مدار آلارم
سنسور برق شهر و فرمان رله
مانیتورینگ UPS توسط میکروکنترلر

فصل سوم: نتیجه گیری و پیشنهادات

نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع


دانلود کمکی : دانلود پروژه طراحی و ساخت اینورتر (UPS)
رمز عبور فایل : www.wikipower.ir
حجم : ۴٫۷۲ MB
اشتراک گذاری شده توسط : ویکی پاور
 

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
معرفی دستگاه دیجیتالی -اینورتر چیست؟
تذکر:هنگام کار با مدار ها جدا احتیاط کنید و نکات ایمنی را رعایت نمایید و تا جاییکه امکان دارد از افراد آشنا به برق راهنمایی بطلبید.
در دستگاه های دیجیتالی ما با دو مقدار سر و کار داریم که 0 و 1 می باشد.عدد یک عنی ولتاژ وجود دارد (معمولا 5 ولت) و عدد 0 یعنی ولتاژ صفر است.
اینورتر یکی از دستگاه های دجیتال اسای در الکترونیک مدرن است.اینورتر یا معکوس کننده همانطور که از نامش پیداست خروجی را بر عکس یا متضاد با ورودی کند.برای مثال اگر ورودی 0 باشد خروج 1 خواهد شد و اگر 1 باشد صفر خواهد شد.
خروجیورودی
01
10
مدار ترانزیستوری که قبلا ساختیم می تواند یک اینورتر باشد.برای واضح شدن طرز کار اینورتر ما مداری با دو ترانزیستور می سازیم.در شکل زیر می توانید اینورترها را مشاهده کنید:
برای ساخت مدار,از مدار ترانزیستوری که قبلا ساخته ایم به عنوان اینورتر اول استفاده کنید.ورودی اینورتر اول سر مقاومت 100 اهمی می باشد که به سیم پرشی زرد متصل شده است.اینورتر دوم را هم همانند اینتوتر اول بسازید.فقط سیم پرشی زرد را به مقاومت 100 اهمی (ورودی اینورتر) وصل نکنید.
حال خروجی اینورتر اول را به ورودی اینورتر دوم با قرار دادن یک سر سیم پرشی در سطری یکسان با مقاومت 2.2 کیلو اهمی و کلکتور ارنزیستور (خروجی اینورتر اول) و سر دیگر سیم را در سطری یکسان با مقاومت 1200 اهمی اینورتر دوم (ورودی اینورتر دوم) قرار دهید.
حالا ورودی اینورتر اول را (سیم زرد پرشی)به منبع 12 ولت (سطر مثبت)متصل کنید.ال ای دی اینورتر اول باید روشن شود و ال ای دی اینورتر دوم خاموش باقی بماند.حالا ورودی اینورتر اول را به 0 ولت (سطر زمین) متصل کنید.ال ای دی اول باید خاموش و ال ای دی دوم روشن شود.اگر این اتفاق نیافتد بدون لمس کردن قسمت های فلزی و رسانا مدار را بررسی کنید.
ورودی اینورتر می تواند 12 ولت یا 0 ولت باشد.هنگامی که ورودی اینورت 12 ولت است,ترانزیستور اول روشن شده و ال ای دی اول نیز روشن می شود و ولتاژ خروجی اینورتر 0.2 ولت خواهد بود.خروجی اینورتر اول به ورودی اینورتر دوم متصل است پس 0.2 ولت ولتاژ ورودی اینورتر دوم است و این ولتاژ برای روشن نمودن ترانزیستور اینورتر دوم کافی نیست و ترانزیستور آن خاموش خواهد ماند.به مدار زیر توجه کنید:
هنگامی که ورودی اینورتر اول 0 ولت شود,ترانزیستور اول خاموش شده و ال ای دی نیز بسیار کم نور خواهد شد.در اینجا هنوز مقدار کمی جریان وجود دارد که از ال ای دی به اینورتر دوم جاری می شود.ولتاژ در خروجی اینورتر اول افزایش می یابد و تر انزیستور اینورتر دوم را روشن می کند و با روشن شدن ترانزیستور اینورتر دوم ال ای دی آن نیز روشن خواهد شد.برای پیدا کردن مقدار ولتاژ در خروجی اینورتر اول (که 10.4 ولت است) از قانون اهم استفاده کنید.در اینجا جریانی از ترانزیستور جاری نمی شود و جریان از مسیر ال ای دی و مقاومت 2.2 کیلو اهمی و 100 اهمی به ترانزیستور دوم و زمین می آید.ولتاژ در طرف منفی ال ای دی 10.6 ولت است و ولتاژ در بیس ترانزیستور دوم 0.6 ولت می باشد.
ترجمه و ویرایش شده توسط آبشاران دات کام
 

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام میخواستم بدونم کسی از ساخت اینورتر اطلاعاتی داره یا قبلا ساخته اگر کسی هست لطفا کمک کنه.این ترم به ساخت اینورتر رو عنوان پروژه برداشتم

من خودم یک اینورتر داشتم اونو باز کردم
کلا قطعاتش و مدارش خیلی ساده و جمع و جوره
به راحتی میتونی از پسش بربیای اصلا به مشکل نمیخوری
فقط شروعش کن
 

Similar threads

بالا