سلام چرا امضا کاربران زیر مطالبی قرار میدهندفعال نیست؟؟ باید جناب ادمین بررسی کنن
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Apr 3, 2021 #7,981 peymankarami گفت: سلام چرا امضا کاربران زیر مطالبی قرار میدهندفعال نیست؟؟ کلیک کنید تا باز شود... باید جناب ادمین بررسی کنن
peymankarami گفت: سلام چرا امضا کاربران زیر مطالبی قرار میدهندفعال نیست؟؟ کلیک کنید تا باز شود... باید جناب ادمین بررسی کنن
Admin مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت Apr 4, 2021 #7,982 asal-jon گفت: من خیلی ساله اینجا عضو بودم ولی یهو چند وقته دیگه نمیتونم پیام خصوصی بدم اصلا هیچ گزینه ای واسه این تو صفحه نیست علتش چیه کلیک کنید تا باز شود... سلام فعاله ولی یه کم تغییر کرده. بالای صفحه سمت چپ رو ببینید
asal-jon گفت: من خیلی ساله اینجا عضو بودم ولی یهو چند وقته دیگه نمیتونم پیام خصوصی بدم اصلا هیچ گزینه ای واسه این تو صفحه نیست علتش چیه کلیک کنید تا باز شود... سلام فعاله ولی یه کم تغییر کرده. بالای صفحه سمت چپ رو ببینید
Admin مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت Apr 4, 2021 #7,983 yas87 گفت: کاش تو قسمت پروفایل یه جایی برای اطلاعات جزیی تر میزاشتین . کلیک کنید تا باز شود... خیلی اطلاعات جزئی داریم مثل محل سکونت و رشته و تحصیلات و ...
yas87 گفت: کاش تو قسمت پروفایل یه جایی برای اطلاعات جزیی تر میزاشتین . کلیک کنید تا باز شود... خیلی اطلاعات جزئی داریم مثل محل سکونت و رشته و تحصیلات و ...
Admin مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت Apr 4, 2021 #7,984 peymankarami گفت: سلام چرا امضا کاربران زیر مطالبی قرار میدهندفعال نیست؟؟ کلیک کنید تا باز شود... فعاله، شما اگه امضا ها رو نمی بینید باید تنظیماتش رو برای خودتون فعال کنید. در تنظیمات حساب کاربری، یه گزینه هست "نمایش امضای کاربران در ارسال هایشان"
peymankarami گفت: سلام چرا امضا کاربران زیر مطالبی قرار میدهندفعال نیست؟؟ کلیک کنید تا باز شود... فعاله، شما اگه امضا ها رو نمی بینید باید تنظیماتش رو برای خودتون فعال کنید. در تنظیمات حساب کاربری، یه گزینه هست "نمایش امضای کاربران در ارسال هایشان"
peymankarami کاربر فعال Apr 4, 2021 #7,985 Admin گفت: فعاله، شما اگه امضا ها رو نمی بینید باید تنظیماتش رو برای خودتون فعال کنید. در تنظیمات حساب کاربری، یه گزینه هست "نمایش امضای کاربران در ارسال هایشان" کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنونم ولی کاش به طور پیش فرض فعال بود چون کاربرانی که جدید عضو می شوند ممکن هست از این موضوع آگاه نباشند با آرزوی موفقیت و تندرستی برای شما
Admin گفت: فعاله، شما اگه امضا ها رو نمی بینید باید تنظیماتش رو برای خودتون فعال کنید. در تنظیمات حساب کاربری، یه گزینه هست "نمایش امضای کاربران در ارسال هایشان" کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنونم ولی کاش به طور پیش فرض فعال بود چون کاربرانی که جدید عضو می شوند ممکن هست از این موضوع آگاه نباشند با آرزوی موفقیت و تندرستی برای شما
asal-jon عضو Apr 5, 2021 #7,986 Admin گفت: سلام فعاله ولی یه کم تغییر کرده. بالای صفحه سمت چپ رو ببینید کلیک کنید تا باز شود... نه نیست میدونم تغییر کرده ولی واسه من غیر فعال شده پیام خصوصیت تا وقتی تغییر کرد میتونستم پیام بدم ولی الان نمیتونم
Admin گفت: سلام فعاله ولی یه کم تغییر کرده. بالای صفحه سمت چپ رو ببینید کلیک کنید تا باز شود... نه نیست میدونم تغییر کرده ولی واسه من غیر فعال شده پیام خصوصیت تا وقتی تغییر کرد میتونستم پیام بدم ولی الان نمیتونم
Scheme کاربر فعال Apr 5, 2021 #7,987 asal-jon گفت: نه نیست میدونم تغییر کرده ولی واسه من غیر فعال شده پیام خصوصیت تا وقتی تغییر کرد میتونستم پیام بدم ولی الان نمیتونم کلیک کنید تا باز شود... سلام، من امضای شما رو می بینم الان، ولی ممکنه با گوشی نشه دید.
asal-jon گفت: نه نیست میدونم تغییر کرده ولی واسه من غیر فعال شده پیام خصوصیت تا وقتی تغییر کرد میتونستم پیام بدم ولی الان نمیتونم کلیک کنید تا باز شود... سلام، من امضای شما رو می بینم الان، ولی ممکنه با گوشی نشه دید.
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 5, 2021 #7,988 منم امضای کسیو نمیتونم ببینم با گوشی نمیشه دید؟؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 5, 2021 #7,989 Admin گفت: فعاله، شما اگه امضا ها رو نمی بینید باید تنظیماتش رو برای خودتون فعال کنید. در تنظیمات حساب کاربری، یه گزینه هست "نمایش امضای کاربران در ارسال هایشان" کلیک کنید تا باز شود... سلام آدمین سال نو مبارک دلتنگت بودیم
Admin گفت: فعاله، شما اگه امضا ها رو نمی بینید باید تنظیماتش رو برای خودتون فعال کنید. در تنظیمات حساب کاربری، یه گزینه هست "نمایش امضای کاربران در ارسال هایشان" کلیک کنید تا باز شود... سلام آدمین سال نو مبارک دلتنگت بودیم
Scheme کاربر فعال سه شنبه ساعت 02:16 #7,990 Ahmad Engineer گفت: منم امضای کسیو نمیتونم ببینم با گوشی نمیشه دید؟؟ کلیک کنید تا باز شود... با گوشی فک کنم نمیشه دید ولی با pc میشه دید
Ahmad Engineer گفت: منم امضای کسیو نمیتونم ببینم با گوشی نمیشه دید؟؟ کلیک کنید تا باز شود... با گوشی فک کنم نمیشه دید ولی با pc میشه دید
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد سه شنبه ساعت 03:06 #7,991 Scheme گفت: با گوشی فک کنم نمیشه دید ولی با pc میشه دید کلیک کنید تا باز شود... اگه تنظیمات گوشی رو، روی Desktop siteقرار بدین امضا ها دیده میشن
Scheme گفت: با گوشی فک کنم نمیشه دید ولی با pc میشه دید کلیک کنید تا باز شود... اگه تنظیمات گوشی رو، روی Desktop siteقرار بدین امضا ها دیده میشن
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 22:35 #7,992 naghmeirani گفت: اگه تنظیمات گوشی رو، روی Desktop siteقرار بدین امضا ها دیده میشن کلیک کنید تا باز شود... بعضی سایتا پایین صفحه این گزینه رو داره ، اینجا چطور این کارو کنم؟
naghmeirani گفت: اگه تنظیمات گوشی رو، روی Desktop siteقرار بدین امضا ها دیده میشن کلیک کنید تا باز شود... بعضی سایتا پایین صفحه این گزینه رو داره ، اینجا چطور این کارو کنم؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد چهارشنبه ساعت 00:16 #7,993 Ahmad Engineer گفت: بعضی سایتا پایین صفحه این گزینه رو داره ، اینجا چطور این کارو کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... بالای صفحه داره
Ahmad Engineer گفت: بعضی سایتا پایین صفحه این گزینه رو داره ، اینجا چطور این کارو کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... بالای صفحه داره
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد پنجشنبه ساعت 18:01 #7,995 8745 گفت: چطور مطالب که قبلا گذاشتم را حذف کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... شما دسترسی ندارید الان علت حذف چیه؟
8745 گفت: چطور مطالب که قبلا گذاشتم را حذف کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... شما دسترسی ندارید الان علت حذف چیه؟