دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک

momo_lavish

عضو جدید
 

پیوست ها

  • suger.pdf
    58.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • ggg.pdf
    690.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

yagoot kabud

عضو جدید
سلام و خسته نباشید.اگر زحمتی نیست این مقاله ها رو می خواستم.بازم ممنونم

سلام و خسته نباشید.اگر زحمتی نیست این مقاله ها رو می خواستم.بازم ممنونم

سلام و خسته نباشید.اگر زحمتی نیست این مقاله ها رو می خواستم.بازم ممنونم


Possibility of using durum wheat flour as an improvement agent in bread making process

Evaluation of wheat bread features
 

momo_lavish

عضو جدید

پیوست ها

  • Evaluation of wheat bread features.pdf
    398.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Possibility of using durum wheat flour as an improvement.pdf
    354.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

المیر

عضو جدید
سلام مهندس جان
خسته نباشی
میشه این مقاله رو برام پیدا کنی؟؟؟
ممنون
Preparation of Ice Cream andBiscuit from Fish Protein Concentrate and Chemical, Microbial, SensoryEvaluation Review on these Products
Naereh Besharati
Mirza Kochakkhan Higher Education Center Office, Rasht, Guilan Province,41635-3836, Iran
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام مهندس جان
خسته نباشی
میشه این مقاله رو برام پیدا کنی؟؟؟
ممنون
Preparation of Ice Cream andBiscuit from Fish Protein Concentrate and Chemical, Microbial, SensoryEvaluation Review on these Products




Naereh Besharati






Mirza Kochakkhan Higher Education Center Office, Rasht, Guilan Province,41635-3836, Iran

بگرديد پيدا کنيد اينجا فقط درخاست با لينک جواب داده مي شود



با کسب اجازه از دوست عزیزم momo_lavish

چون یک کم مقالات همایش های بین المللی سخت گیر میان با کسب اجازه از پیشاپیش از شما (momo_lavish) من این مقاله رو برای دوست عزیزمون المیر می گذارم. از تمام زحمات شما نیز متشکرم.:gol::heart::gol:

مقاله درخواستی دوستمون در کتابچه مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی تکنولوژی غذایهای دریایی ازمیر ترکیه- 2008 چاپ شده است. من فقط مقاله ایشون رو در این پست قرار می دهم و فایل PDF مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی تکنولوژی غذاهای دریایی ازمیر ترکیه- 2008 را در این تاپیک قرار دادم.


مقاله‌ها و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي




المیر عزیز با توجه به قانون تاپیک عمل کنید. خیلی خیلی ممنونم :gol::heart::gol:
 

پیوست ها

  • Elmir.pdf
    146.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

a3emoon

عضو جدید
سلام
من چندتا مقاله پیدا کردم ولی نمی دونم کدومش به درد بخوره موضوع خاصیم مد نظرم نبود . می دونم ممکنه وقت نداشته باشید ولی اگر ممکنه ببینید کدومش به درد می خوره واسم بگذارید ممنون می شم.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694610002633
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694610001755
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030211003791
 
[SIZE=-2]سلام به مهندسان گرامی: ایا کسی هست به این ژورنال دسترسی داشته باشه>؟قضیه مرگ و زندگیه کمک کنید[/SIZE]:eek:
[SIZE=-2]Australian Journal of Chemistry؟ من این مقاله رو میخوام لطفا کمک کنید
[/SIZE]Structure of the Acid-Stable Core-Polysaccharide Derived From the Seed Mucilage of Ocimum Basilicum[SIZE=-2][/SIZE]
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام
من چندتا مقاله پیدا کردم ولی نمی دونم کدومش به درد بخوره موضوع خاصیم مد نظرم نبود . می دونم ممکنه وقت نداشته باشید ولی اگر ممکنه ببینید کدومش به درد می خوره واسم بگذارید ممنون می شم.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694610002633
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694610001755
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030211003791


:gol: بفرمایید

[h=1]Effect of microfiltration of milk on plasmin activity
[/h]
[h=1]Use of modified whey protein in yoghurt formulations[/h]
 

پیوست ها

  • a3emoon1.pdf
    129.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • a3emoon2.pdf
    325.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

momo_lavish

عضو جدید
[SIZE=-2]سلام به مهندسان گرامی: ایا کسی هست به این ژورنال دسترسی داشته باشه>؟قضیه مرگ و زندگیه کمک کنید[/SIZE]:eek:
[SIZE=-2]Australian Journal of Chemistry؟ من این مقاله رو میخوام لطفا کمک کنید
[/SIZE]Structure of the Acid-Stable Core-Polysaccharide Derived From the Seed Mucilage of Ocimum Basilicum

فقط این بار چون پسر خوبی هستی :smile:
 

پیوست ها

  • CH9751345.pdf
    0 بایت · بازدیدها: 0

mehraban63

عضو جدید
مقاله

مقاله

سلام
من full text این مقالات رو میخواستم ممنون میشم به من کمک کنید.
Development and characterization of composite edible films based on whey protein isolate and mesquite gum
Effects of various plasticizers on mechanical and water vapor barrier properties of gelatin films
Gum arabic as a novel edible coating for enhancing shelf-life and improving postharvest quality of tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام
من full text این مقالات رو میخواستم ممنون میشم به من کمک کنید.
Development and characterization of composite edible films based on whey protein isolate and mesquite gum
Effects of various plasticizers on mechanical and water vapor barrier properties of gelatin films
Gum arabic as a novel edible coating for enhancing shelf-life and improving postharvest quality of tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit


درخواست باید با لینک باشد
 

momo_lavish

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
سال نو همگی هم مبارک


به اطلاع می رسانم به علت تعطیلات سال نو و کنکور دکترا تا 25 فروردین از پاسخ دادن به شما معذورم لطفا در خواست های خود را تنها در همین تاپیک و بعد از تاریخ اعلام شده بدهید


با تشکر
 

noom

عضو جدید
سلام مقاله در مورد natural antimicrobial agents and inhibitors in milk لازم دارم.
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی

پیوست ها

  • 1-s2.0-S030881460800160X-main.pdf
    203.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی

پیوست ها

  • 1-s2.0-S0268005X01000546-main.pdf
    694.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی

پیوست ها

  • 1.pdf
    170.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
آخرین ویرایش توسط مدیر:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
salam man nemitonam file ro baz konam lotfan rahnamee konid

سلام.
لطفا فارسی بنویسید

مگه برنامه Acrobat Reader را نصب نکردید که بتونین فایل های PDF را بخونین ؟
نمیدونم مشکل کارتون کجاست اما.....
اگر این فایلو دانلود کردید باید آیکونش این شکلی باشه : http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/pdf.gif
حالا اگر این جوری نبود و برای سیستمون ناشناخته بود یا باید Open With را انتخاب کرده و بعد با برنامه ای که گفتم بازش کنین....
هم این کارو میتونین بکنین و هم اینکه پسوندشو بکنین PDF
یعنی به آخر اسم فایل PDF.
اضافه کنین. مشکلی بود با پیام خصوصی بهم بگین


این مقاله هم خدمت شما :gol:

[h=1]Effect of yeast lactase enzyme on “colic” in infants fed human milk [SUP][/SUP][/h]
 

پیوست ها

  • 1-s2.0-S0022347605805426-main.pdf
    282.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
"ALPHA" آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی صنایع غذایی 14

Similar threads

بالا