دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک

sohi_mr

عضو جدید

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام
Rheology and microstructure of basil seed gum and β-lactoglobulin mixed gels



Food Hydrocolloids
Volume 30, Issue 1, January 2013, Pages 134–142




Rheological and structural properties of β-lactoglobulin and basil seed gum mixture: Effect of heating rate







Food Research International
Volume 49, Issue 1, November 2012, Pages 32–38


:gol:
.....
 

پیوست ها

  • 2013 Rheology and microstructure of basil seed gum and β-lactoglobulin mixed gels.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 0
  • 2012 Rheological and structural properties of β-lactoglobulin and basil seed gum mixture- Eff.pdf
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
با سلام و خسته نباشيد


ممنون ميشم اين مقاله را لطف كنيد

Hydrocolloids and Gums as Encapsulating Agents
Microencapsulation in the Food Industry, 2014, Pages 241-252

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780124045682000212


و كلا نيازمند چند مقاله در مورد هيدروكلوئيد هادر زمينه مواد غذايي يا پزشكي هستم
ببخشيد يكم فوري
 
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
با سلام و خسته نباشيد


ممنون ميشم اين مقاله را لطف كنيد

Hydrocolloids and Gums as Encapsulating Agents
Microencapsulation in the Food Industry, 2014, Pages 241-252

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780124045682000212


و كلا نيازمند چند مقاله در مورد هيدروكلوئيد هادر زمينه مواد غذايي يا پزشكي هستم
ببخشيد يكم فوري
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif



HYDROCOLLOID
 

پیوست ها

  • Hydrocolloids and Gums as Encapsulating Agents.pdf
    359.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
میشه لطف کنید این مقاله برای من بگیرید
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814614002738


..................
 

پیوست ها

  • 2014 Lorenzo,.pdf
    790.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

پیوست ها

  • 2013 Tetsuo Reduction of abdominal fat accumulation in rats.pdf
    1.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nafas.hdr

عضو جدید
سلام.خسته نباشید

سلام.خسته نباشید

1.Moisture diffusivity in pasta during drying:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/026087749290056C
[h=1]2. Effects of industrial pasta drying temperatures on starch properties and pasta quality:[/h]http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996901001363
[h=1]3. Quality of spaghetti pasta containing Mexican common bean flour (Phaseolus vulgaris L.):[/h]http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814609010991
[h=1]4. Chapter 4 – Heat Transfer in Food Processing:[/h]http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123985309000048
[h=1]5. The modelling of heat and mass transfer:[/h]http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781855735651500109
[h=1]6. Chapter 10 – Mass Transfer:[/h]http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123985309000103
[h=1]7. Heat and mass transfer model for potato drying[/h]http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0009250994001995



با تشکر فراوان!
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
1.Moisture diffusivity in pasta during drying:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/026087749290056C
2. Effects of industrial pasta drying temperatures on starch properties and pasta quality:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996901001363
3. Quality of spaghetti pasta containing Mexican common bean flour (Phaseolus vulgaris L.):

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814609010991
4. Chapter 4 – Heat Transfer in Food Processing:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123985309000048
5. The modelling of heat and mass transfer:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781855735651500109
6. Chapter 10 – Mass Transfer:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123985309000103
7. Heat and mass transfer model for potato drying

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0009250994001995



با تشکر فراوان!


سلام

روزی دو درخواست.

موارد 4،5،6 کتاب هستن مقاله نیستن.

لطفاً قوانین تاپیک رو رعایت کنین.:gol:

برای دریافت فصل های کتاب به زیرتالار کتابخانه صنایع غذایی مراجعه کنید

تاپیک: [دانلود کتاب لاتین صنایع غذایی]-Chapter 4- Heat Transfer


تاپیک: [دانلود کتاب لاتین صنایع غذایی]-Chapter 10- Mass Transfer
 

پیوست ها

  • 1992Moisture diffusivity in pasta during drying - Copy.pdf
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0
  • 1994 Heat and mass transfer model for potato drying - Copy.pdf
    628 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2002 Effects of industrial pasta drying temperatures on starch properties and pas - Copy.pdf
    232.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2010 Quality of spaghetti pasta containing Mexican common bean flour (Phaseolus vulgaris L.) - C.pdf
    207.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

M.MN

عضو جدید
سلام دوستان
برای درس میکروب صنعتی 5 تا مقاله می خوام که این 5تا در مورد یک موضوع باشن...
موضوع بر اساس متابولیت های میکروبی مانند(استفاده از باکتری های اسید لاکتیک در کشت آغازگر_تولید آنزیم آمیلاز توسط آسپرژیلوس_تولید پروتئین تک یاخته و .....)تولید شکلات تخمیری یا یک محصول دیگه تخمیری.....
نتونستم 5 تا مقاله با یک عنوان و مرتبط به هم پیدا کنم باید 5 تا مقاله پیدا کنم و بصورت گزارش کار تحویل بدم لطفا کمک کنید
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان
برای درس میکروب صنعتی 5 تا مقاله می خوام که این 5تا در مورد یک موضوع باشن...
موضوع بر اساس متابولیت های میکروبی مانند(استفاده از باکتری های اسید لاکتیک در کشت آغازگر_تولید آنزیم آمیلاز توسط آسپرژیلوس_تولید پروتئین تک یاخته و .....)تولید شکلات تخمیری یا یک محصول دیگه تخمیری.....
نتونستم 5 تا مقاله با یک عنوان و مرتبط به هم پیدا کنم باید 5 تا مقاله پیدا کنم و بصورت گزارش کار تحویل بدم لطفا کمک کنید


آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی


موضوع رو خودتان تعیین کنید.

مقاله برای این موضوعات خیلی فراوان هستند

اگر هنو نیاز دارید اطلاع دهید تا اتچ کنم
 

پیوست ها

  • On-farm implementation of a starter culture - Copy.pdf
    983.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Dynamic behVIOR - Copy.pdf
    665.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

M.MN

عضو جدید
سلام خسته نباشید
مقاله در مورد Microbial carotenoids می خواستم
ممنون
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

پیوست ها

  • j.mimet.2011.10.001.pdf
    1,017.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • j.cofs.2016.02.004.pdf
    244.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. اینها رو اگر لطف کنید ممنون میشم:
Optimization of Process Parameters for Foaming of Bael (Aegle marmelos L.) Fruit Pulp


http://link.springer.com/article/10.1007/s11947-009-0243-6

  • Subrata Kumar BagEmail author
  • Prem P. Srivastav
  • Hari N. Mishra

  • Food and Bioprocess Technology

    November 2011, Volume 4, Issue 8, pp 1450–1458




http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/07373939308916811?journalCode=ldrt20
FOAM-MAT DEHYDRATION OF JAMAICA (Hibiscus sabdariffa L.) INSTANT DRINK



Pages 221-228 | Published online: 25 Jan 2008

César I. Benstain Institute de Ciencias Básicas , Universidad Veracruzana, Xalapa, Ver.,, Hugo S. Garcia & Alma Vazquez


https://issuu.com/alexanderdecker/docs/foam-mat_drying_of_papaya__carica_p/6


Foam-mat Drying of Papaya (Carica Papaya L.) using Glycerol monostearate as Foaming Agent

Published on Dec 4, 2012
Alexander Decker


 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام. اینها رو اگر لطف کنید ممنون میشم:
Optimization of Process Parameters for Foaming of Bael (Aegle marmelos L.) Fruit Pulp


http://link.springer.com/article/10.1007/s11947-009-0243-6

  • Subrata Kumar BagEmail author
  • Prem P. Srivastav
  • Hari N. Mishra

  • Food and Bioprocess Technology

    November 2011, Volume 4, Issue 8, pp 1450–1458




http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/07373939308916811?journalCode=ldrt20
FOAM-MAT DEHYDRATION OF JAMAICA (Hibiscus sabdariffa L.) INSTANT DRINK



Pages 221-228 | Published online: 25 Jan 2008

César I. Benstain Institute de Ciencias Básicas , Universidad Veracruzana, Xalapa, Ver.,, Hugo S. Garcia & Alma Vazquez


https://issuu.com/alexanderdecker/docs/foam-mat_drying_of_papaya__carica_p/6


Foam-mat Drying of Papaya (Carica Papaya L.) using Glycerol monostearate as Foaming Agent

Published on Dec 4, 2012
Alexander Decker



دو مورد اول:gol:
 

پیوست ها

  • 07373939308916811.pdf
    178.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • s11947-009-0243-6.pdf
    358.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
با سلام لطفا این مقاله رم برای من دانلود کنید:

Vet Q. 2016 Dec;36(4):228-241. Epub 2016 Apr 14.
Probiotics as beneficial microbes in aquaculture: an update on their multiple modes of action: a review.

Zorriehzahra MJ1, Delshad ST2, Adel M1, Tiwari R3, Karthik K4, Dhama K5, Lazado CC6.

لینک دانلود:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27075688

Probiotics as beneficial microbes in aquaculture: an update on their multiple modes of action: a review:gol:
 

پیوست ها

  • Probiotics as beneficial microbes in aquaculture.pdf
    904.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mosafere danesh

عضو جدید
سلام

لطفا این مقالات را برایم دانلود کنید:

1:

J Appl Microbiol. 2015 Oct;119(4):917-35. doi: 10.1111/jam.12886. Epub 2015 Aug 2.
[h=1]The use of probiotics in aquaculture.[/h]Hai NV1.

لینک دانلود: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26119489

2:

Appl Microbiol Biotechnol. 2008 Dec;81(3):419-29. doi: 10.1007/s00253-008-1731-8. Epub 2008 Oct 8.
[h=1]Prospects of using marine actinobacteria as probiotics in aquaculture.[/h]Das S1, Ward LR, Burke C.

لینک دانلود: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18841358



3.

Indian J Med Microbiol. 2009 Jul-Sep;27(3):202-9. doi: 10.4103/0255-0857.53201.
[h=1]Probiotics.[/h]Gupta V1, Garg R.

لینک دانلود: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19584499


4.

Mar Biotechnol (NY). 2008 Jan-Feb;10(1):1-12. Epub 2007 Nov 27.
[h=1]A review of the functionality of probiotics in the larviculture food chain.[/h]Tinh NT1, Dierckens K, Sorgeloos P, Bossier P.

لینک دانلود: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18040740

 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام

لطفا این مقالات را برایم دانلود کنید:

1:

J Appl Microbiol. 2015 Oct;119(4):917-35. doi: 10.1111/jam.12886. Epub 2015 Aug 2.
The use of probiotics in aquaculture.

Hai NV1.

لینک دانلود: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26119489

2:

Appl Microbiol Biotechnol. 2008 Dec;81(3):419-29. doi: 10.1007/s00253-008-1731-8. Epub 2008 Oct 8.
Prospects of using marine actinobacteria as probiotics in aquaculture.

Das S1, Ward LR, Burke C.

لینک دانلود: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18841358



3.

Indian J Med Microbiol. 2009 Jul-Sep;27(3):202-9. doi: 10.4103/0255-0857.53201.
Probiotics.

Gupta V1, Garg R.

لینک دانلود: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19584499


4.

Mar Biotechnol (NY). 2008 Jan-Feb;10(1):1-12. Epub 2007 Nov 27.
A review of the functionality of probiotics in the larviculture food chain.

Tinh NT1, Dierckens K, Sorgeloos P, Bossier P.

لینک دانلود: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18040740


مورد اول اپن اکسس بود

لینک مقالات :gol:
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. لطف میکنید.

Foam drying in the food industry Martin S. Hertzendorf , Raymond J. Moshy & Edward Seltzer




Pages 25-70 | Published online: 29 Sep 2009

http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10408397009527099?journalCode=bfsn18

http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/07373930701394845?journalCode=ldrt20

Atmospheric Freeze Drying—A Review I. C. Claussen , T. S. Ustad , I. Str⊘mmen & P. M. Walde




Pages 947-957 | Published online: 16 Jun 2010

https://www.researchgate.net/public...on_Physical_Properties_of_Orange_Juice_Powder

[h=1]Effect of Spray-Drying Conditions on Physical Properties of Orange Juice Powder[/h]
Drying Technology 23(3):657-668 · March 2005
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

M.MN

عضو جدید
سلام دوستان کسی 2-3 تا مقاله با ترجمه در مورد رئولوژی ماست داره لطف کنه؟ممنون میشم خیلی نیاز دارم:cry:
 

mosafere danesh

عضو جدید
سلام و وقت شما بخیر
اگر امکانش هست لطفا این مقالات رو برای من بگذارید:

مقاله اول:
J Clin Gastroenterol. 2012 Jul;46(6):468-81. doi: 10.1097/MCG.0b013e3182549092.
[h=1]World Gastroenterology Organisation Global Guidelines: probiotics and prebiotics October 2011.[/h]Guarner F[SUP]1[/SUP], Khan AG, Garisch J, Eliakim R, Gangl A, Thomson A, Krabshuis J, Lemair T, Kaufmann P, de Paula JA, Fedorak R, Shanahan F, Sanders ME, Szajewska H, Ramakrishna BS, Karakan T, Kim N; World Gastroenterology Organization.

لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22688142

مقاله دوم:
~Nutr Clin Pract. 2012 Apr;27(2):195-200. doi: 10.1177/0884533611423926. Epub 2011 Nov 29.
[h=1]Prebiotics and probiotics: their role in the management of gastrointestinal disorders in adults.[/h]Quigley EM[SUP]1[/SUP].

لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22127952

مقاله سوم:
Br J Nutr. 2010 Aug;104 Suppl 2:S1-63. doi: 10.1017/S0007114510003363.
[h=1]Prebiotic effects: metabolic and health benefits.[/h]Roberfroid M[SUP]1[/SUP], Gibson GR, Hoyles L, McCartney AL, Rastall R, Rowland I, Wolvers D, Watzl B, Szajewska H, Stahl B, Guarner F, Respondek F, Whelan K, Coxam V, Davicco MJ, Léotoing L, Wittrant Y, Delzenne NM, Cani PD, Neyrinck AM, Meheust A.

لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20920376

مقاله چهارم:
Hosp Pract (1995). 2010 Nov;38(4):122-9. doi: 10.3810/hp.2010.11.349.
[h=1]Probiotics in gastrointestinal disorders.[/h]Quigley EM[SUP]1[/SUP].


لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21068536

تشکر
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام و وقت شما بخیر
اگر امکانش هست لطفا این مقالات رو برای من بگذارید:

مقاله اول:
J Clin Gastroenterol. 2012 Jul;46(6):468-81. doi: 10.1097/MCG.0b013e3182549092.
World Gastroenterology Organisation Global Guidelines: probiotics and prebiotics October 2011.

Guarner F[SUP]1[/SUP], Khan AG, Garisch J, Eliakim R, Gangl A, Thomson A, Krabshuis J, Lemair T, Kaufmann P, de Paula JA, Fedorak R, Shanahan F, Sanders ME, Szajewska H, Ramakrishna BS, Karakan T, Kim N; World Gastroenterology Organization.

لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22688142

مقاله دوم:
~Nutr Clin Pract. 2012 Apr;27(2):195-200. doi: 10.1177/0884533611423926. Epub 2011 Nov 29.
Prebiotics and probiotics: their role in the management of gastrointestinal disorders in adults.

Quigley EM[SUP]1[/SUP].

لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22127952

مقاله سوم:
Br J Nutr. 2010 Aug;104 Suppl 2:S1-63. doi: 10.1017/S0007114510003363.
Prebiotic effects: metabolic and health benefits.

Roberfroid M[SUP]1[/SUP], Gibson GR, Hoyles L, McCartney AL, Rastall R, Rowland I, Wolvers D, Watzl B, Szajewska H, Stahl B, Guarner F, Respondek F, Whelan K, Coxam V, Davicco MJ, Léotoing L, Wittrant Y, Delzenne NM, Cani PD, Neyrinck AM, Meheust A.

لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20920376

مقاله چهارم:
Hosp Pract (1995). 2010 Nov;38(4):122-9. doi: 10.3810/hp.2010.11.349.
Probiotics in gastrointestinal disorders.

Quigley EM[SUP]1[/SUP].


لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21068536

تشکر
سلام
مقاله دوم

مقاله سوم

:gol:
 

پیوست ها

  • 0884533611423926.pdf
    318.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • s0007114510003363.pdf
    497.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام و وقت شما بخیر
اگر امکانش هست لطفا این مقالات رو برای من بگذارید:

مقاله اول:
J Clin Gastroenterol. 2012 Jul;46(6):468-81. doi: 10.1097/MCG.0b013e3182549092.
World Gastroenterology Organisation Global Guidelines: probiotics and prebiotics October 2011.

Guarner F[SUP]1[/SUP], Khan AG, Garisch J, Eliakim R, Gangl A, Thomson A, Krabshuis J, Lemair T, Kaufmann P, de Paula JA, Fedorak R, Shanahan F, Sanders ME, Szajewska H, Ramakrishna BS, Karakan T, Kim N; World Gastroenterology Organization.

لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22688142

مقاله دوم:
~Nutr Clin Pract. 2012 Apr;27(2):195-200. doi: 10.1177/0884533611423926. Epub 2011 Nov 29.
Prebiotics and probiotics: their role in the management of gastrointestinal disorders in adults.

Quigley EM[SUP]1[/SUP].

لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22127952

مقاله سوم:
Br J Nutr. 2010 Aug;104 Suppl 2:S1-63. doi: 10.1017/S0007114510003363.
Prebiotic effects: metabolic and health benefits.

Roberfroid M[SUP]1[/SUP], Gibson GR, Hoyles L, McCartney AL, Rastall R, Rowland I, Wolvers D, Watzl B, Szajewska H, Stahl B, Guarner F, Respondek F, Whelan K, Coxam V, Davicco MJ, Léotoing L, Wittrant Y, Delzenne NM, Cani PD, Neyrinck AM, Meheust A.

لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20920376

مقاله چهارم:
Hosp Pract (1995). 2010 Nov;38(4):122-9. doi: 10.3810/hp.2010.11.349.
Probiotics in gastrointestinal disorders.

Quigley EM[SUP]1[/SUP].


لینک:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21068536

تشکر

....
مقاله اول
مقاله چهارم
:gol:
 

پیوست ها

  • 1.PDF
    282.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • quigley2010.pdf
    309.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mosafere danesh

عضو جدید
سلام آدینه ی شما بخیر
لطفا این مقالات را هم لطف بفرمایید و دانلود نمایید
با تشکر بسیار از شما:

مقاله ۱:
Food and Bioproducts Processing
Volume 102, March 2017, Pages 250–259

Electrospray assisted fabrication of hydrogel microcapsules by single- and double-stage procedures for encapsulation of probiotics



لینک مقاله ۱:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960308517300044

..................................................
مقاله ۲:
Microencapsulation and Microspheres for Food Applications
2015, Pages 391–406

Chapter 20 – Encapsulation of Probiotics in Milk Protein Microcapsules




لینک دانلود مقاله۲:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128003503000194


.................................................

مقاله۳:
Journal of Food Engineering
Volume 117, Issue 1, July 2013, Pages 99–104

Encapsulation of probiotic Lactobacillus bulgaricus in alginate–milk microspheres and evaluation of the survival in simulated gastrointestinal conditions




لینک مقاله۳:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877413000848


.................................

مقاله۴:
International Journal of Food Microbiology
Volume 62, Issues 1–2, 5 December 2000, Pages 47–55
Encapsulation of probiotic bacteria with alginate–starch and evaluation of survival in simulated gastrointestinal conditions and in yoghurt




لینک مقاله۴:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168160500003809


.............................

مقاله ۵:
Journal of Food Engineering
Volume 104, Issue 4, June 2011, Pages 467–483
Encapsulation of probiotic living cells: From laboratory scale to industrial applications




لینک مقاله۵:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S026087741000631X


...............................................
مقاله۶:
~International Dairy Journal
Volume 13, Issue 1, 2003, Pages 3–13

Evaluation of encapsulation techniques of probiotics for yoghurt




لینک مقاله۶:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694602001553


........................................

مقاله۷:
~
Journal of Food Science

Volume 74, Issue 2, pages M100–M107, March 2009

Effect of Various Encapsulating Materials on the Stability of Probiotic Bacteria



  1. W.K. Ding and
  2. N.P. Shah
Version of Record online: 18 FEB 2009
DOI: 10.1111/j.1750-3841.2009.01067.x
© 2009 Institute of Food Technologists[SUP]®[/SUP]


لینک مقاله۷:
http://onlinelibrary.wiley.com/wol1/doi/10.1111/j.1750-3841.2009.01067.x/abstract
 
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام آدینه ی شما بخیر
لطفا این مقالات را هم لطف بفرمایید و دانلود نمایید
با تشکر بسیار از شما:

مقاله ۱:
Food and Bioproducts Processing
Volume 102, March 2017, Pages 250–259

Electrospray assisted fabrication of hydrogel microcapsules by single- and double-stage procedures for encapsulation of probiotics



لینک مقاله ۱:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960308517300044

..................................................
مقاله ۲:
Microencapsulation and Microspheres for Food Applications
2015, Pages 391–406

Chapter 20 – Encapsulation of Probiotics in Milk Protein Microcapsules




لینک دانلود مقاله۲:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128003503000194


.................................................

مقاله۳:
Journal of Food Engineering
Volume 117, Issue 1, July 2013, Pages 99–104

Encapsulation of probiotic Lactobacillus bulgaricus in alginate–milk microspheres and evaluation of the survival in simulated gastrointestinal conditions




لینک مقاله۳:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877413000848


.................................

مقاله۴:
International Journal of Food Microbiology
Volume 62, Issues 1–2, 5 December 2000, Pages 47–55
Encapsulation of probiotic bacteria with alginate–starch and evaluation of survival in simulated gastrointestinal conditions and in yoghurt




لینک مقاله۴:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168160500003809


.............................

مقاله ۵:
Journal of Food Engineering
Volume 104, Issue 4, June 2011, Pages 467–483
Encapsulation of probiotic living cells: From laboratory scale to industrial applications




لینک مقاله۵:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S026087741000631X


...............................................
مقاله۶:
~International Dairy Journal
Volume 13, Issue 1, 2003, Pages 3–13

Evaluation of encapsulation techniques of probiotics for yoghurt




لینک مقاله۶:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694602001553


........................................

مقاله۷:
~
Journal of Food Science

Volume 74, Issue 2, pages M100–M107, March 2009

Effect of Various Encapsulating Materials on the Stability of Probiotic Bacteria



  1. W.K. Ding and
  2. N.P. Shah
Version of Record online: 18 FEB 2009
DOI: 10.1111/j.1750-3841.2009.01067.x
© 2009 Institute of Food Technologists[SUP]®[/SUP]


لینک مقاله۷:
http://onlinelibrary.wiley.com/wol1/doi/10.1111/j.1750-3841.2009.01067.x/abstract



مقاله دوم
مقاله سوم

:gol:

:gol::gol::gol::gol::gol:

خدمت شما

مقاله اول هم ضمیمه شد
 

پیوست ها

  • s0958-6946%2802%2900155-3.pdf
    236.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • B978-0-12-800350-3.00019-4.pdf
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 0
  • s0168-1605%2800%2900380-9.pdf
    515.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • j.jfoodeng.2013.02.012.pdf
    309.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • j.jfoodeng.2010.12.031.pdf
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0
  • j.1750-3841.2009.01067.x.pdf
    254.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Food and Bioproducts Processing Volume 102 issue 2017 [doi 10.1016%2Fj.fbp.2017.01.004] Zaeim, D.pdf
    955.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
"ALPHA" آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی صنایع غذایی 14

Similar threads

بالا