دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک

momo_lavish

عضو جدید
با سلام از این به بعد مقالات تخصصی صنایع غذایی در این محل گرفته می شود

دوستان قبل از درخواست ابتدا به سایت www.sciencedirect.com رفته و مقاله مورد نظر خود را جستجو نمایید سپس لینک مقاله را در اینجا بگذارید تا اصل مقاله گرفته شود

دوستان توجه کنند که فقط به درخواستهایی که اصل لینک را گذاشته اند جواب داده می شود
درضمن هر نفر دو مقاله در هر روز میتونه در خواست بده تا امکان پاسخ همه ممکن بشه
از ارسال درخواستهایی خلاف قوانین خودداری نمایید

نمونه ای از درخواست صحیح:

نام مقاله:
نام نويسنده (نویسندگان):
نام مجله:
سال / جلد / شماره / صفحه
لينك: ...

گذاشتن لینک و نام کامل مقاله ضروری است
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

momo_lavish

عضو جدید
برای جستجو یه مقاله درباره موضوع خاص از دو طریق میتونید عمل کنید:

1- موتورهای جستجو که بهترینش همین گوگل خودمونه

2- سایتهای اختصاصی حاوی ژورنالهای مختلف


اما نحوه جستجو:

1-گوگل

برای این کار باید کلمه یا کلمات کلیدی که میخاهید درباره آن جستجو کنید را در داخل سایت یکبار به صورت فارسی و یکبار هم به صورت انگلیسی وارد کنید و در بین نتایج حاصله اگر چیزی به درد شما خورد انتخاب کنید
از آن جا که اکثر مقاله ها به صورت فایل پی دی اف هستند بهتره از قسمت جستجوی پیشرفته قسمت نوع پرونده را از حالت هر ساختار به حالت پی دی اف تغییر دهید تا فقط این فایلها جستجو شود و از بین آنها انتخاب شود


2- سایتهای اختصاصی حاوی ژورنالهای مختلف

مهمترین این سایتها عبارتند از:



که البته تعداد آنها زیاده و بسته به رشته های مختلف فرق می کنه اما بهترین آنها همین sciencedirect است که میتوانید کلمه کلیدی خود را در آن وارد کنید که اگر در هر کدام از این سایتها به قسمت جستجوی پیشرفته یا advance search بروید ابزارهایی برای جستجوی محدودتر وجود دارد مثلا اینکه در کجاها جستجوکند که میتوانید بر اساس نام نویسنده و یا فقط عنوان مقاله و یا فقط چکیده آن و یا کل مقاله جستجوکنید که بهترین حالت جستجو در عنوان یعنی گزینه title only است و میتوانید مشخص کنید که مقاله ها مال چه سالی باشند مثلا از 2006 تا 2011 اما تعداد صفحات مقاله را نمیتوان تعیین کرد
برای مقالات مروری یا review هم میتوانید اسم آن را به اخر کلمات کلیدی خود اضاافه کنید مثلا بزنید cheese texture+review و به این ترتیب جستجو کنید

نکات مهم:

-- تمامی مقالات این سایتها ISIهستند

-- اگر در ژورنال خاصی قصد جستجو دارید ابتدا نام ژورنال را جستجو کنید و بعد وارد ژورنال شوید تا در قسمت journal book/title این عبارت نوشته شود --This Journal/Book-- و بعد در فیلد بالای آن یعنی all field کلمه کلیدی خود را وارد کنید

-- تمامی ژورنالها و مقالات این سایتها به روز و عالی بوده و برای به روز بودن سال آن را جدید انتخاب کنید اما مهم موضوع مقاله است
-- مقالات رویو حالت مروری دارد و کار تحقیقاتی انجام نشده بلکه به مرور کارهای دیگران میپردازد و قسمت مواد و روشها material and method ندارد اما سایر مقالات دارند.


در پایان باید بگم که جستجوی مناسب مقاله یک هنر است و باید با تمرین زیاد آن را فراگیرید تا بتوانید همیشه مقاله مناسب کار خود را پیدا کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

پروانه سفید

عضو جدید
سلام.واقعا عالیه.
مقالات ریویو هم میزارین؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا از خونه به سایت سانس دایکرت و رزنت و گیگا پدیا و ... برای پیدا کردن متن کامل مقاله میشه رفت؟چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

momo_lavish

عضو جدید
من در مورد سوسیس های تخمیری مطلب می خوام . فقط فوریه . ممنون

دوست عزیز اینطوری درخاست ندهید خلاف قانونه فقط لینک مقاله را از سایت های علمی بگذارید

سلام.واقعا عالیه.
مقالات ریویو هم میزارین؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا از خونه به سایت سانس دایکرت و رزنت و گیگا پدیا و ... برای پیدا کردن متن کامل مقاله میشه رفت؟چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله شما به سایت مورد نظر برید و مقاله را جستجو کنید سپس با باز کردن مقاله می توانید خلاصه مقاله را ببینید سپس لینک آن را اینجا بزارید تا فایل کامل آن رو براتون بزارم
 

momo_lavish

عضو جدید
 

پیوست ها

  • 2.pdf
    61.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوست عزیز.من لرای درس تخمیر نیاز به مقاله علمی و خوب در رابطه با فراورده های مواد غذایی دارم چند موضوع را به ترتیب گذاشتم اگه تونستید همه و اگر نشد 2 موضوع اولی را برام بزارید.ممنون.اگه امکان داره یه نگاهی بندازید ببینین در این مورد هست.

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X11002268
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814610007880
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0734975011000218
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123820181000101
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814610007880
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0734975011000218





ممنون
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام دوست عزیز.من لرای درس تخمیر نیاز به مقاله علمی و خوب در رابطه با فراورده های مواد غذایی دارم چند موضوع را به ترتیب گذاشتم اگه تونستید همه و اگر نشد 2 موضوع اولی را برام بزارید.ممنون.اگه امکان داره یه نگاهی بندازید ببینین در این مورد هست.

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X11002268
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814610007880
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0734975011000218
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123820181000101
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814610007880
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0734975011000218





ممنون


خدمت شما

آفرین همه مقالات خوبند اما برای سمینار دو تا کافیه


[h=1]Toward an integrated modeling of the dairy product transformations, a review of the existing mathematical models
[/h]
[h=1]Dietary fibre and fibre-rich by-products of food processing: Characterisation, technological functionality and commercial applications: A review[/h]
 

پیوست ها

  • 11.pdf
    257.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 22.pdf
    263.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

momo_lavish

عضو جدید

mh1

عضو جدید
Effects of high field electric pulses on the activity of selected enzymes

S.Y. Ho[SUP]a[/SUP], G.S. Mittal [URL="http://www.www.www.iran-eng.ir/#COR1"] [/URL][SUP], [/SUP][SUP]a[/SUP], J.D. Cross[SUP]b[/SUP]

http://www.www.www.iran-eng.ir/scidirimg/pdf_icon.gif
Purchase



http://www.www.www.iran-eng.ir/scidirimg/DeepDyve_SD_099.gif
[SUP]a[/SUP]School of Engineering, University of Guelph, Guelph, Ontario, Canada, N1G 2W1

[SUP]b[/SUP]Department of Electrical and Computer Engineering, University of Waterloo, Waterloo, Ontario, Canada, N2L 3G1

Received 14 February 1995; revised 3 May 1996; Accepted 15 June 1996. Available online 9 December 1997.


[h=3]Abstract[/h]A compact and low cost bench-top, pulsed electric field treatment system was designed and developed. The unit consisted of a high-voltage pulse generator (≤ 30 kV) and a treatment chamber with ≤ 148 ml capacity. Over the set-up voltage range of 4–26 kV, 30 pulses (with instant charge reversal) were applied to eight different enzyme solutions using a 0.3-cm electrode distance, a 13–87 kV/cm field, 0.5-Hz pulse frequency, 2-μs pulse width and 20 °C process temperature. For some enzymes, activities were reduced after the pulse treatments: lipase, glucose oxidase and heat-stable α-amylase exhibited a vast reduction of 70–85%; peroxidase and polyphenol oxidase showed a moderate 30–40% reduction whereas alkaline phosphatase only displayed a slight 5% reduction under the conditions employed. On the other hand, the enzyme activities of lysozyme and pepsin were increased under a certain range of voltages. Electric pulse profile (instant charge reversal) played a very important role in reducing the activities of various enzymes.








[SUP] [/SUP]سلام اگر لطف کنید این مقالرو برام بفرستید ممنون میشم
 

momo_lavish

عضو جدید
Effects of high field electric pulses on the activity of selected enzymes

S.Y. Ho[SUP]a[/SUP], G.S. Mittal http://www.iran-eng.com/#COR1 [SUP], [/SUP][SUP]a[/SUP], J.D. Cross[SUP]b[/SUP]

http://www.www.www.iran-eng.ir/scidirimg/pdf_icon.gif
Purchase



http://www.www.www.iran-eng.ir/scidirimg/DeepDyve_SD_099.gif
[SUP]a[/SUP]School of Engineering, University of Guelph, Guelph, Ontario, Canada, N1G 2W1


[SUP]b[/SUP]Department of Electrical and Computer Engineering, University of Waterloo, Waterloo, Ontario, Canada, N2L 3G1


Received 14 February 1995; revised 3 May 1996; Accepted 15 June 1996. Available online 9 December 1997.


Abstract

A compact and low cost bench-top, pulsed electric field treatment system was designed and developed. The unit consisted of a high-voltage pulse generator (≤ 30 kV) and a treatment chamber with ≤ 148 ml capacity. Over the set-up voltage range of 4–26 kV, 30 pulses (with instant charge reversal) were applied to eight different enzyme solutions using a 0.3-cm electrode distance, a 13–87 kV/cm field, 0.5-Hz pulse frequency, 2-μs pulse width and 20 °C process temperature. For some enzymes, activities were reduced after the pulse treatments: lipase, glucose oxidase and heat-stable α-amylase exhibited a vast reduction of 70–85%; peroxidase and polyphenol oxidase showed a moderate 30–40% reduction whereas alkaline phosphatase only displayed a slight 5% reduction under the conditions employed. On the other hand, the enzyme activities of lysozyme and pepsin were increased under a certain range of voltages. Electric pulse profile (instant charge reversal) played a very important role in reducing the activities of various enzymes.








[SUP] [/SUP]سلام اگر لطف کنید این مقالرو برام بفرستید ممنون میشم

درخواست غلط

لطفا قوانین را رعایت کنید و لینک صحیح مقاله رو بزارید
 

llesani

عضو جدید
سلام
من در مورد غنی سازی مواد غذایی جستجو کردم ولی نمی دونم درست انتخاب کردم یا نه . ممنون می شم اگر فرصت داشتید یک نگاهی به خلاصه مقاله هام بندازید.
می خوام برای همایش فوچان یک مقاله آماده کنم که باید از 2 تا 3 تا مقاله استخراج کنم . خودم حس می کنم خیلی پراکنده انتخاب کردم :(

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814611002342
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877409003860
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X00000540
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924224403002590
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان
من میخوام بین مجلات معتبر و ریویو در ساینس دایرکت برای سمینارم مقاله پیدا کنم.
نحوه بهتر جستجو در بین مجلات ساینس دایرکت چیست؟
اگه بخوام مقالم ریویو باشه باید چیکار کنم ؟ آیا باید جای خاصی را تیک بزنم؟
اگه بخوام مقالم از مجلات معتبر باشه باید به چه روشی جستجو کنم؟
اگه بخوام مقالم ای اس ای باشه باید چی رو بزنم؟
مقالات ای اس ای با ریویو و سایر مقالات چه فرقی دارن؟
اگر بخوام تعداد صفحات مقالم کم باشه مثلا بین 3 تا 5 باشه چیکار کنم؟
اگه بخوام مقالم از موضوعات مجلات به روز باشه کدوم قسمت رو فعال کنم؟
از کدوم قسمت میتونم بفهمم که موضوع مقاله راحت هست و به راحتی میتونم فارسی اونو ارائه بدم؟


دوستان لطفا هرکسی بلد هست کمکم بکنه.ممنون
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام
من در مورد غنی سازی مواد غذایی جستجو کردم ولی نمی دونم درست انتخاب کردم یا نه . ممنون می شم اگر فرصت داشتید یک نگاهی به خلاصه مقاله هام بندازید.
می خوام برای همایش فوچان یک مقاله آماده کنم که باید از 2 تا 3 تا مقاله استخراج کنم . خودم حس می کنم خیلی پراکنده انتخاب کردم :(

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814611002342
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877409003860
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X00000540
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924224403002590


دوست عزیز اولا اینجا جای این گونه سوالات نیست اما من این بار را جواب میدم اما خاهشا رعایت کنید
این که شما میگید غنی سازی مواد غذایی موضوع خیلی وسیعیع و نمیشه را جع بهش به این اسونیا نوشت
پس باید نوع ماده غذایی مشخص باشه که چه چیزی رو میخاهید غنی سازی کنید
این مقالاتی هم که اینجا هست راجع به نان بدون گلوتنه که نه تنها غنی سازی نکرده بلکه یه چیزی هم حذف کرده که این نان برای بیماران سلیاکی مصرف میشه و با موضوع شما همخانی نداره و نمیتونید استفاده کنید
 

momo_lavish

عضو جدید
سلام دوستان
من میخوام بین مجلات معتبر و ریویو در ساینس دایرکت برای سمینارم مقاله پیدا کنم.
نحوه بهتر جستجو در بین مجلات ساینس دایرکت چیست؟
اگه بخوام مقالم ریویو باشه باید چیکار کنم ؟ آیا باید جای خاصی را تیک بزنم؟
اگه بخوام مقالم از مجلات معتبر باشه باید به چه روشی جستجو کنم؟
اگه بخوام مقالم ای اس ای باشه باید چی رو بزنم؟
مقالات ای اس ای با ریویو و سایر مقالات چه فرقی دارن؟
اگر بخوام تعداد صفحات مقالم کم باشه مثلا بین 3 تا 5 باشه چیکار کنم؟
اگه بخوام مقالم از موضوعات مجلات به روز باشه کدوم قسمت رو فعال کنم؟
از کدوم قسمت میتونم بفهمم که موضوع مقاله راحت هست و به راحتی میتونم فارسی اونو ارائه بدم؟


دوستان لطفا هرکسی بلد هست کمکم بکنه.ممنون

اما سوال شما که جاهای دیگه انجمن هم پرسیدید که خواهشا رعایت کنید و هر سوال را در جای خودش بپرسد اما چون کمی مربوطه من یه توضیح کوتاه راجع بهش میدم که البته از مدیر این قسمت میخاهم که این توضیحات را هم به تاپیک اول منتقل کند تا همگان در ابتدا استفاده کنند

ببینید برای جستجو یه مقاله درباره موضوع خاص از دو طریق میتونید عمل کنید:

1- موتورهای جستجو که بهترینش همین گوگل خودمونه

2- سایتهای اختصاصی حاوی ژورنالهای مختلف


اما نحوه جستجو:

1- گوگل

برای این کار باید کلمه یا کلمات کلیدی که میخاهید درباره آن جستجو کنید را در داخل سایت یکبار به صورت فارسی و یکبار هم به صورت انگلیسی وارد کنید و در بین نتایج حاصله اگر چیزی به درد شما خورد انتخاب کنید
از آن جا که اکثر مقاله ها به صورت فایل پی دی اف هستند بهتره از قسمت جستجوی پیشرفته قسمت نوع پرونده را از حالت هر ساختار به حالت پی دی اف تغییر دهید تا فقط این فایلها جستجو شود و از بین آنها انتخاب شود


2- سایتهای اختصاصی حاوی ژورنالهای مختلف

مهمترین این سایته عبارتند از


.
که البته تعداد آنها زیاده و بسته به رشته های مختلف فرق می کنه اما بهترین آنها همین sciencedirect است که میتوانید کلمه کلیدی خود را در آن وارد کنید که اگر در هر کدام از این سایتها به قسمت جستجوی پیشرفته یا advance search بروید ابزارهایی برای جستجوی محدودتر وجود دارد مثلا اینکه در کجاها جستجوکند که میتوانید بر اساس نام نویسنده و یا فقط عنوان مقاله و یا فقط چکیده آن و یا کل مقاله جستجوکنید که بهترین حالت جستجو در عنوان یعنی گزینه title only است و میتوانید مشخص کنید که مقاله ها مال چه سالی باشند مثلا از 2006 تا 2011 اما تعداد صفحات مقاله را نمیتوان تعیین کرد
برای مقالات مروری یا review هم میتوانید اسم آن را به اخر کلمات کلیدی خود اضاافه کنید مثلا بزنید cheese texture+review و به این ترتیب جستجو کنید

نکات مهم:

-- تمامی مقالات این سایتها ISIهستند

-- اگر در ژورنال خاصی قصد جستجو دارید ابتدا نام ژورنال را جستجو کنید و بعد وارد ژورنال شوید تا در قسمت journal book/title این عبارت نوشته شود --This Journal/Book-- و بعد در فیلد بالای آن یعنی all field کلمه کلیدی خود را وارد کنید

-- تمامی ژورنالها و مقالات این سایتها به روز و عالی بوده و برای به روز بودن سال آن را جدید انتخاب کنید اما مهم موضوع مقاله است
-- مقالات رویو حالت مروری دارد و کار تحقیقاتی انجام نشده بلکه به مرور کارهای دیگران میپردازد و قسمت مواد و روشها material and method ندارد اما سایر مقالات دارند.


در پایان باید بگم که جستجوی مناسب مقاله یک هنر است و باید با تمرین زیاد آن را فراگیرید تا بتوانید همیشه مقاله مناسب کار خود را پیدا کنید.

تشکر یادتون نره با زدن دکمه تشکر
 

kiana211

عضو جدید
دریافت مقاله

دریافت مقاله

سلام .خیلی خوبه که همچین تاپیکی رو راه انداختید .اگه ممکنه این مقاله رو برام دانلود کنید .مرسی



[url]http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924224411000100?

_alid=1850834295&_rdoc=1&_fmt=high&_origin=search&_docanchor=&_ct=18&_zone=rslt_list_item&md5=3a530e2eb25ef97f16b937c8a3622897[/URL]

http://www.sciencedirect.com/scienc...ist_item&md5=6fc7e4c99042bbe17eb2e8b69440fd32
 
آخرین ویرایش:

momo_lavish

عضو جدید
 

پیوست ها

  • Impact of Gelation Conditions and Structural Breakdown on the Physical.pdf
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 0
  • Phenolic fortification of yogurt using grape and callus extracts.pdf
    441.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

momo_lavish

عضو جدید
سلام .خیلی خوبه که همچین تاپیکی رو راه انداختید .اگه ممکنه این مقاله رو برام دانلود کنید .مرسی



http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924224411000100?
_alid=1850834295&_rdoc=1&_fmt=high&_origin=search&_docanchor=&_ct=18&_zone=rslt_list_item&md5=3a530e2eb25ef97f16b937c8a3622897

http://www.sciencedirect.com/scienc...ist_item&md5=6fc7e4c99042bbe17eb2e8b69440fd32

لینک اول خراب بود

[h=1]Application of spray drying for preservation of lactic acid starter cultures: a review[/h]
 

پیوست ها

  • Application of spray drying for preservation of lactic acid starter culturesa review.pdf
    399 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
"ALPHA" آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی صنایع غذایی 14

Similar threads

بالا