درمان سرطان با تکنولوژی روباتیک

f.mars

عضو جدید
مدت زمان زیادی نیست که جهان پزشکی روبات پیشرفته ایی را در اختیار دارد که میتواند تومور های سرطانی را بدون کمترین درد و خونریزی نابود کند . سایبر نایف یا چاقوی سایبری نامی است که بر روی پیشرفته ترین تکنولوژی جراحی رادیویی در جهان نهاده اند .
قبل از معرفی این تکنولوژی بهتر است ذکر شود که رادیو سرجری یا جراحی رادیویی کاملا با رادیوتراپی فرق میکند و در دو دسته کاملا متفاوت قرار دارند . رادیو سرجری قابلیتی کاملا شبیه جراحی واقعی دارد با این تفاوت که عمل جراحی به صورت بسته صورت میگیرد و تومور های سرطانی در نقاط مختلف بدن با دقتی بسیار بالا مورد حمله قرار گرفته و از آسیب به بافت های سالم خوداری میشود و بیمار بعد از پایان جراحی رادیویی میتواند به زندگی عادی خود ادامه دهد .
با وجود اینکه در بیش از 17 کشور جهان و 150 مرکز فوق تخصصی سرطان از این تکنولوژی برای درمان انواع تومورهای سرطانی استفاده میشود اما در ایران پزشکان آشنایی چندانی با این تکنولوژی ندارند.
سایبرنایف همکنون تنها روباتی است که قابلیت شگفت انگیزی در درمان تومورهای بسیار حساس از جمله مغز ، نخاغ و ستون فقرات ، پانکراس ، پروستات ، ریه و ... دارد .
نکته قابل توجه در اینجاست که طی مراحل ساخت این روبات، دانشگاه استفورد از شرکت بی ام و برای ساخت بازوی روباتیک این دستگاه کمک گرفت تا بتواند پرتوهای انرژی پر قدرت را از جهات مختلف به محل دقیق تومور ارسال کند.
با این تکنولوژی همکنون بسیاری از تومور های سرطانی که هیچ گاه امید درمانی برای آنها وجود نداشته قابلیت درمان پیدا کرده است و قطعا جایگزین بسیار مناسب تری برای عمل های جراحی باز است . همچنین در بسیاری از انواع سرطان ،تومور در نقطه ایی همانند ساقه مغزواقع است که دست جراح به آن نمیرسد و حال آنکه با سایبرنایف اینگونه تومورها قابل درمان میباشند

نتایج درمان با سایبر نایف :
نمونه اول درمان با سایبرنایف

(عکس سمت چپ: قبل از درمان با سایبرنایف , عکس سمت راست: چهار هفته پس از درمان با سایبرنایف)
در این نمونه بیمار زنی 46 ساله میباشد که مبتلا به سرطان سینه و متاستاز در c2 میباشد. او دچار بیماری تهدید کننده ای بوده و در ابتدای درمان کاملا فلج بوده است. این بیمار در 1 ساعت درمان تحت رادیوسرجری سایبرنایف قرار گرفته است.
چهار هفته پس از سایبرنایف توده ء سرطانی دیگر قابل رویت نیست ( عکس سمت راست). بیمار اکنون قادر به راه رفتن است و زندگی عادی خود را دارد.

مراکز مجهز به سایبرنایف :
همکنون بسیاری از مراکز پیشرفته درمان سرطان در دنیا به سایبرنایف مجهز است که البته بسیاری از آنها در آمریکا و اروپا پراکنده میباشد . بیمارستان فوق تخصصی سرطان بیکن در مالزی با سرمایه گذاری بسیار خوبی این دستگاه پیشرفته را که حدودا ده میلیارد تومان قیمت دارد خریداری کرده و امکانات خوبی نیز برای بیماران فارسی زبان خود در نظر گرفته همچنین قیمت هایی که برای درمان با سایبرنایف تعیین شده به نسبت دیگر کشورهای دنیا مناسب تر است .
بیماران میتوانند از طریق آدرس وبسایت این بیمارستان
یا با کارمند فارسی زبان بیمارستان به شماره تلفن 0060129767342 تماس بگیرند و مدارک خود را جهت برسی ارسال کنند
وقتی به تجهیزات پیشرفته بیمارستان بیکن نگاهی میاندازیم میتوان گفت که تمامی تجهیزات درمان و تشخیصی سرطان از جمله پت اسکن که میتواند سرطان را در مراحل بسیار اولیه شناسایی کند در این بیمارستان وجود دارد که جای این دستگاه ها و چنین بیمارستان پیشرفته ایی در ایران خالیست.
 

Saeedvfx

عضو جدید
پدر بزرگ بنده بخاطر سرطان پانکراس تحت شیمی درمانی بودند ولی در هفته ای که گذشت، بخاطر صدماتی که سرطان به ریه ها و نخاع ایشان وارد کرده بود، متاسفانه از بین ما رفتند.
ممنونم بابت این مطلب خوبتون...
 

hamed zarebi

عضو جدید
salam doste aziz,mamnoonam az matlabe besyar mofid va jalebetbe omide roozi ke irane ma ham be in martabe az teknolozhi dast peyda kone
 
بالا