درخواست پاسخ به یک سوال در مورد محاسبه رطوبت

dawoud1048

عضو جدید
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: سلام دوستان عزیز: بنده دانشجوی ارشد تبدیل انرژی گروه مکانیک هستم . پایان نامه من در مورد مصرف انرژی در خشک کردن میوه است. سوالی دارم که ممنوم میشم پاسخ بدهید
س: با توجه به محاسبه رطوبت اولیه میوه مورد آزمایش و بدست اوردن عدد 75%، روش محاسبه رساندن این رطوبت به عدد 25% چگونه است؟ با فرض در نظر گرفتن 8% وزن کل نمونه ها برای هسته میوه ها.
آیا باید از این 75% رطوبت ،50% تبخیر شود تا نمونه ها به 25%رطوبت برسد؟
توجه به این نکته هم ضروری است که رقم نمونه ها متفاوت بوده و لذا رطوبت اولیه هم متفاوت می باشد.
 

Similar threads

بالا