درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
تا حدی متوجه شدم چیه؟ این فاکتور binding برای هر جز مقادیرش داده شده و برای استفاده تو این رابطه بکار میره، اما اینکه دقیقا اسمش چیه رو نمیدونم

این فاکتور مربوط به نیروهای بین مولکولی اعم از لاندن واندوالس هیدروزنی و...در مخلوط میشه میشه عامل اتصال یا فاکتور پیوند یا همچین کلمه ای استفاده کنید
 

spmlist13

عضو جدید
سلام
ببخشيد من دنبال ی مستند کوتاه در رابطه با آشنایی با مهندسی شیمی میگردم...
کسی هست ک بتونه کمکم کنه؟؟؟
 

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام، دوستان کسی تا به حال با این اصطلاح برخورده!! اگر توضیحی یا تعریفی براش دارید بهم بدید ممنون میشم. بیشتر ر فرآیندهای گازی رخ میده
Pseudo retrograde

تشکر
 

ziba 22

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام، دوستان کسی تا به حال با این اصطلاح برخورده!! اگر توضیحی یا تعریفی براش دارید بهم بدید ممنون میشم. بیشتر ر فرآیندهای گازی رخ میده
Pseudo retrograde

تشکر

سلام
من فقط این پدیده رو توی هیدرات ها دیدم و اشنایی دارم...
یه مقاله قبلا خوندم که زیاد جزئیاتش یادم نیست... لینکشو گذاشتم امیدوارم خوب باشه..

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=124a78ad58a2dbeaea6062b90f006a0b
 

Farez 132

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان-استادم برای گذراندن پروزه به من گفته که درباره ی افزایش مقیاس(scale up) تحقیق کن-کسی مقاله ای از این موضوع داره ؟
 

masyyy

عضو جدید
سلام. دوستان بیلان جرم کربن در یک فرایند شکست حرارتی کاتالیستی چطور نوشته میشود؟
 

sara_raad

عضو
سلام دوستان
اگه توی بخار تولیدی بویلر آب یا مواد جامد باشه چه مشکلی پیش میاد؟
 

a_rudi

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
Re: پرسش‌ و پاسخ صنعتی

Re: پرسش‌ و پاسخ صنعتی

سلام دوستان
اگه توی بخار تولیدی بویلر آب یا مواد جامد باشه چه مشکلی پیش میاد؟
این بدترین حالتشه.
هرجا بتونه رسوب میکنه و در نهایت هم خوردگی ایجاد میشه و هم توازن دستگاههای متحرکی مثل توربین بهم میخوره
 

petroshimiuut

عضو جدید
سلام
از بین دوستان کسی هست که کار ترجمه تخصصی انجام بده؟اگر کسی هست ممنون میشم خبر بده
 

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

من یه سوال دارم میشه هرکس میتونه چه از طریق تجربه شخصی ،چه علمی، تحقیقاتی ، پروژه...به من کمک کنه؟

توی کارخونه تولید قارچ، قارچ رو خشک میکنن، وقتی قارچ خشک شده به مرحله پخت و استفاده در خوراک میرسه یه مقدار تغییر رنگ داره، طعمش نه ولی رنگش تغییر میکنه و این یکم نامطلوبه! چیکار کنیم که اون تغییر رنگه ایجاد نشه؟
مرسی
 

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید درست توضیح ندادم....ببینید کارخونه چه اقدامی میتونی بکنه که این محصولش به لحاظ رنگ کیفیتش تغییر نکنه ومشتری پسندتر بشه؟
 

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
شاید درست توضیح ندادم....ببینید کارخونه چه اقدامی میتونی بکنه که این محصولش به لحاظ رنگ کیفیتش تغییر نکنه ومشتری پسندتر بشه؟


قارچ توی یه غذایی مصرف میشه؟ اگر قارچ خوراکی هست می دونم اگر بهش آب لیمو بزنی رنگش موقع پخت تغییر نمی کنه
 

sara_raad

عضو
ممنون a-rudi عزیز
حالا اگه توربین نداشته باشیم چی؟بازم مهمه که آب و یا مواد جامد توی بخار نباشه؟
 

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان

من یه سوال دارم میشه هرکس میتونه چه از طریق تجربه شخصی ،چه علمی، تحقیقاتی ، پروژه...به من کمک کنه؟

توی کارخونه تولید قارچ، قارچ رو خشک میکنن، وقتی قارچ خشک شده به مرحله پخت و استفاده در خوراک میرسه یه مقدار تغییر رنگ داره، طعمش نه ولی رنگش تغییر میکنه و این یکم نامطلوبه! چیکار کنیم که اون تغییر رنگه ایجاد نشه؟
مرسی

با سلام و احترام
این تغییر رنگ بخاطر اکسیداسیون هست باید عملیات خشک شدن تحت خلا یا در حضور نیروژن انجام شود
 

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام و احترام
این تغییر رنگ بخاطر اکسیداسیون هست باید عملیات خشک شدن تحت خلا یا در حضور نیروژن انجام شود

میگن مثلا وقتی توی صنایع کنسروسازی استفاده میشه تغییر رنگ نامطلوبی داره! نمیدونم قبلشم چقد تغییر رنگ داشته ولی بیشتر تغییر رنگ توی کنسرو مشکله که از قبلش تیره تر شده!
 

a_rudi

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
Re: پرسش‌ و پاسخ صنعتی

Re: پرسش‌ و پاسخ صنعتی

ممنون a-rudi عزیز
حالا اگه توربین نداشته باشیم چی؟بازم مهمه که آب و یا مواد جامد توی بخار نباشه؟
تو پست قبلی هم عرض کردم هرجا سرعت حرکت بخار کم بشه و یا ناگهانی جهتش حرکتش تغییر کنه اون جامدات رسوب میکنن و به مرور محل مناسبی ایجاد میکنن واسه خوردگی.
یه نکته بد دیگه اینه که وقتی داخل یه مبدل و روی سطوح انتقال حرارت رسوب میکنن میشن یه عایق و اون مبدل عملا کارایی قبل رو نخواهد داشت.
 

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین
این نرم افزار میم شیمیه؟ میشه توضیح بدین؟
آشنایی کامل به IOS و ۱۷۰۲۵

ممنون

 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین
این نرم افزار میم شیمیه؟ میشه توضیح بدین؟
آشنایی کامل به IOS و ۱۷۰۲۵

ممنون

سلام
IOS که سیستم عامله !!!
اگر در جایی این متن رو دید اشتباه نوشتن! منظورشون ISO بوده ... ISO 17025 : الزامات خاص برای کیفیت و احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون
 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
میگن مثلا وقتی توی صنایع کنسروسازی استفاده میشه تغییر رنگ نامطلوبی داره! نمیدونم قبلشم چقد تغییر رنگ داشته ولی بیشتر تغییر رنگ توی کنسرو مشکله که از قبلش تیره تر شده!
تا اینجا هم که من میدونم تنفس قارچ باعث تغییر رنگ اون میشه .. که برای نگه داری بیشتر قارچ باید تنفس اون رو کاهش داد و در واقع تولید اتیلین رو به حداقل رسوند. که این کار رو هم با نگه داری قارچ در سرد خانه در دمای نزدیک صفر درجه سانتی گراد میکنن.
 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

من یه سوال دارم میشه هرکس میتونه چه از طریق تجربه شخصی ،چه علمی، تحقیقاتی ، پروژه...به من کمک کنه؟

توی کارخونه تولید قارچ، قارچ رو خشک میکنن، وقتی قارچ خشک شده به مرحله پخت و استفاده در خوراک میرسه یه مقدار تغییر رنگ داره، طعمش نه ولی رنگش تغییر میکنه و این یکم نامطلوبه! چیکار کنیم که اون تغییر رنگه ایجاد نشه؟
مرسی

[FONT=&quot]عامل هر گونه تغيير در كيفيت و به‌خصوص رنگ بعد از برداشت محصول مي‌تواند شامل مواردي مانند عوامل آنزيمي، سردخانه‌گذاري، تنفس و توليد اتيلن و حتي حمل و نقل باشد. [/FONT][FONT=&quot]بعد از برداشت در صورتي‌كه قارچ در سردخانه نگهداري شود مي‌تواند در اثر آنزيم تغيير رنگ بدهد. در نتيجه اكسيد شدن مواد فنلي موجود در قارچ توسط آنزيم‌ها (از جمله تري اوزين) مواد قهوه‌اي رنگي به نام ملانين به‌وجود مي‌آيد و رنگ قارچ تيره مي‌شود. [/FONT]
[FONT=&quot]ب ـ [/FONT][FONT=&quot]Pre-cooling[/FONT][FONT=&quot] براي جلوگيري از فعاليت آنزيم‌ها، كاهش تنفس و كاهش توليد اتيلين، نگهداري قارچ در سردخانه بعد از برداشت الزامي است. با قرار دادن در سردخانه و در دماي صفر تا يك درجه و رطوبت نسبي 96% براي 7 الي 9 روز يا در دماي 2 درجه براي 3 الي 5 روز مي‌توان از قارچ نگهداري كرد.
توليد گاز اتيلين در قارچ بسيار اندك است ولي قرار دادن قارچ در مجاورت ميوه و سبزي در يك محل به علت متصاعد شدن گاز اتيلين عمل نادرستي است و باعث كوتاه شدن عمر قارچ و فساد سريع آن مي‌شود. همچنين قرار دادن قارچ در سردخانه فعاليت تنفس قارچ را كاهش مي‌دهد و هرچه شدت تنفس كمتر باشد، ماندگاري قارچ افزايش مي‌يابد.[/FONT]


البته برای سفید نگه داشتن قارچ روشی هست که از محلول اسیدسولفوریک اسفاده میشه توضیح دقیقش یادم نیست اما سعی میکنم براتون پیدا کنم
 

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام
IOS که سیستم عامله !!!
اگر در جایی این متن رو دید اشتباه نوشتن! منظورشون ISO بوده ... ISO 17025 : الزامات خاص برای کیفیت و احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون
ممنون
خب بالاخره IOS یا منظورش همون ISO
 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
ممنون
خب بالاخره IOS یا منظورش همون ISO
iso دیگه .. ایزو 17025.
ایزو یک استاندارد مدیریتیه که مهندسین شیمی هم بعضی از قسمت هاش رو بلد باشن خیلی خوبه.
 

eng.che

کاربر فعال
سلام
ببخشید توی مقالات از نمونه های ب اسم CN1A,CN2A,CN3Aو CN1B,... استفاده میشه. این کلمات معرف چی هستن؟
 

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
سلام دوستان
درمورد نمودار زیر، سه تا نقطه رو روی نمودار مشخص کرده بعد در قسمت آخر اومده شیب رو حساب کرده چطوری 0.111 دراومده من هرجور میرم این نمیشه
گویا طور دیگه ای اعداد رو انتخاب کرده، با هم جور در نمیاد، اون قسمتی که گفته iodine 964 یعنی نقطه بهینه رو انتخاب کرده؟ ولی slope چطوری حساب شده؟؟؟
کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون از لطفتون
DSC_0020.jpg
 
آخرین ویرایش:

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

کسی درباره مبحث استاتیک سیالات قسمت نیروهای هیدرواستاتیک مباحث مفهومی نداره بهم معرفی کنه اصلا یه وضعیه

ممنون
 

alefi14

عضو جدید
سلام
برای پروژه کارشناسی ، استادم این موضوعات رو به من معرفی کرده
به نظر شما کدوم موضوع بهتره و منابع کافی براش هست؟

1- تهیه نرم افزار جهت تعیین دمای نقاط مختلف جسم از روش اختلاف دمای عددی و گوس سایدل

2- تهیه نرم افزار جهت رسم مکان هندسی ریشه های تابع دلخواه
3- تهیه نرم افزار جهت رسم نمودار قطبی تابع دلخواه
4- تهیه نرم افزار جهت رسم نمودار بد تابع دلخواه

5- تهیه نرم افزار جهت تعیین داده های نمودار فشار- آنتالپی - دمای متان

6- بررسی کامل پدیده فشارزدائی درفرایند های گازو نحوه انجام محاسبات مربوطه

7- بررسی کامل فرایندزدایش گوگرد از گازهای همراه پالایشگاه و تعیین عوامل موثربر آن

8- بررسی کامل پدیده گرمایش خطوط و تجهیزات فرایندی برای اجتناب از یخ زدگی
 

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
دوستان کسی نبود کمک کنه؟
کاش موضوع رو بسته تر میکردین یا خودتون سرچ میکردین مقاله مدنظر رو پیدا میکردین
اینا به دردتون میخوره؟
 

پیوست ها

  • Chemical Engineering .zip
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 0
  • [doi 10.1016_j.cej.zip
    29 کیلوبایت · بازدیدها: 0

SCIENSE

عضو جدید
سلام
برای پروژه کارشناسی ، استادم این موضوعات رو به من معرفی کرده
به نظر شما کدوم موضوع بهتره و منابع کافی براش هست؟

1- تهیه نرم افزار جهت تعیین دمای نقاط مختلف جسم از روش اختلاف دمای عددی و گوس سایدل

2- تهیه نرم افزار جهت رسم مکان هندسی ریشه های تابع دلخواه
3- تهیه نرم افزار جهت رسم نمودار قطبی تابع دلخواه
4- تهیه نرم افزار جهت رسم نمودار بد تابع دلخواه

5- تهیه نرم افزار جهت تعیین داده های نمودار فشار- آنتالپی - دمای متان

6- بررسی کامل پدیده فشارزدائی درفرایند های گازو نحوه انجام محاسبات مربوطه

7- بررسی کامل فرایندزدایش گوگرد از گازهای همراه پالایشگاه و تعیین عوامل موثربر آن

8- بررسی کامل پدیده گرمایش خطوط و تجهیزات فرایندی برای اجتناب از یخ زدگی
برا همشون منابع کامل و بسیار زیادی هست و همشون زیاد کار شده پروؤه ها یه مقدار کامل تر از پروژه های کلاسی معمولی هست به نظرم اگه می خوای باقیات صالحات برا خودت داشته باشی و چیزیم یاد بگیری که برات بمونه موارد یک تا پنج رو انجام بدین که نه خیلی سختن ولی آموزندن و برنامه نویسی یاد می گیرید . زمان برا انجام پروژه کارشناسیم چون خیلی کمه اگه همین موارد برنامه نویسی رو انچام بدین کار خوبی میشه
 

alefi14

عضو جدید
خب اولین مشکل برنامه نویسیه!
زمانم کمه ! تا آذر ماه وقت دارم!
نمیدونم با چه برنامه ای باید نوشته بشه( اصلا برنامه نویسی بلد نیستم) و کسی رو ندارم کمکم کنه!
برای موارد دیگه، میتونید منابع بهم معرفی کنید؟
خودم هرچی سرچ میکنم نمیتونم منابع مناسب پیدا کنم!
تا 4 شنبه هم باید موضوع مشخص بشه!!!!!!!!!!!
ممنون میشم
 
بالا