دوست گرامی در صورت امکان آزمایشات سردخانه سیب و رب و خرما و شلیل و آلو را هم قرار دهید.با تشکر
استانداردهای
4922(سردخانه ها - آيين كار پيشگيري و مقابله از نشست گاز آمونياك)،
4107 (ميوه هاي نارس - آيين كار رسانيدن ميوه ها پس از نگهداري در سردخانه)،
1758 (آلو- نگه داري در سردخانه- آيين كار)،
830 (ميوه ها و سبزيهاي تازه - روش نگهداري در سردخانه)،
2199 (ميوه و سبزيجات در سردخانه - شرايط فيزيكي نگهداري و روش اندازه گيري آنها)،
3399 (سردخانه - آيين كار روش چيدن كالا)،
5766(رب گوجه فرنگي فله - آيين كار نگهداري در سردخانه)،
1899-16 (آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي) رو مطالعه کنید.
ميوه ها- سيب- آيين نگهداري در سردخانه | Code of practice of for cold storage of apples | تركيبي از چند منبع | 946 |
| سردخانه ها - آيين كار پيشگيري و مقابله از نشست گاز آمونياك | Guidelines for prevention and control of the escape of ammonia gas in refrigerating plant | تركيبي از چند منبع | 4922 |
| ميوه هاي نارس - آيين كار رسانيدن ميوه ها پس از نگهداري در سردخانه | CODE OF PRACTICE FOR RIPENING OF FRUITS AFTER COLD STORAGE | ISO 3659:1977 | 4107 |
آلو- نگه داري در سردخانه- آيين كار | Plum-cold storage-code of practice | تحقيقات وتجربيات | 1758 | |