دایجستروم:محرک رشد وطعم دهنده فیتوژنیک (100%گیاهی)در آبزیان

alireza_smailzad

عضو جدید
دایجستروم محصول شرکت Micro-Plus آلمان بوده و به عنوان یک طعم دهنده و محرک رشد فیتوژنیک، ترکیبی شامل ده ها فراورده گیاهی مختلف می باشد. نتایج تحقیقات در دانشگاه ها و موسسات معتبر دنیا گواهی است بر این که دایجستروم در زمره بهترین محرک های رشد جهان قرار دارد.
دایجستروم با تغییر بو و طعم خوراک باعث از بین رفتن بی اشتهایی، افزایش اشتها و مصرف بیشتر خوراک می شود. با مصرف دایجستروم ترشح آنزیم های گوارشی مانند آمیلاز، مالتاز، لیپاز، پپسین و غیره افزایش می یابد و در نتیجه هضم و جذب کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها به نحو چشمگیری بهبود می یابد. در گونه ماهیانی که دارای کیسه صفرا می باشند (سردابی و گرمابی) دایجستروم باعث افزایش تولید و ترشح نمک های صفراوی می گردد. در نتیجه عملکرد نمک های صفراوی در روده، مواد چربی موجود در خوراک بهتر تحت تاثیر آنزیم ها قرار گرفته و جذب می شوند به طوری که میزان تری گلیسرید سرم خون نسبت به گروه شاهد بسیار بیشتر می باشد که گواهی بر هضم و جذب بهتر منابع چربی موجود در خوراک بوده و به معنای انرژی بیشتر و جذب بهتر ویتامین های محلول در چربی است. هنگام مواجه با عوامل بیماری زا، دایجستروم با افزایش لوکوسیت ها و آنتی بادی IgA در بدن باعث افزایش سطح ایمنی می شود. آنتی بادی IgA در غشاهای مخاطی بدن به عنوان اولین سد دفاعی باعث غیر فعال شدن میکروارگانیسم های بیماری زا می گردد. همچنین دایجستروم موجب تنظیم فلور میکروبی روده شده، میکروب های بیماری زا را به حداقل رسانده و در عین حال اثر سو بر باکتری های مفید دستگاه گوارش ندارد. در نتیجه بهبود ایمنی بدن، مقاومت نسبت به عوامل بیماری زا افزایش پیدا می کند که علاوه بر بازده بهتر از نظر تولید، باعث کاهش تلفات و هزینه های درمان و دامپزشکی نیز می گردد. دایجستروم باعث کاهش دفع مواد نیتروژنه از مدفوع می گردد و به پاکیزگی محیط پرورش کمک کرده، استرس تنفسی آبزیان را کاهش می دهد و کمک می کند تا آبزیان تراکم بالا و دمای بالای آب را بهتر تحمل کنند. مزایای دایجستروم: - بهبود بو و طعم خوراک و تحریک اشتها و در نتیجه افزایش مصرف خوراک - افزایش ترشح آنزیم های گوارشی (آمیلاز، مالتاز، لیپاز، پپسین و ...) - افزایش تولید و ترشح نمک های صفراوی - هضم و جذب بهینه مواد غذایی (پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها) - افزایش جذب مواد معدنی از جمله کلسیم و فسفر - بهبود ضریب جذب - مهار میکروارگانیسم های بیماری زا و بهبود سیستم ایمنی بدن و مقاومت بهتر در برابر بیماری ها - تلفات کمتر - بهبود کیفیت آب - کاهش هزینه های تولید - سود آوری بیشتر
جهت کسب اطلاعات بیشتراز طریق ای میل alireza_smailzadeh@yah[SIZE=3]oo.com درخدمت دوستان عزیز هستم.[/SIZE]
 
آخرین ویرایش:
بالا