دانستنی‌های مهم در باره شکر

پروانه سفید

عضو جدید
درباره شکر بیشتر بدانیم :
ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده فرآیند شد‌‌ه‌ای است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.
چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن نه تنها چندان فایده ای برای بدن انسان ندارد بلکه مضراتی هم دارد که در ذیل خواهید خواند:
۱- شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است
۲- شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چون شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر.
۳- شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از اینرو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم و پتاسیم و سدیم و… بر هم می ریزد.



بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون
LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا میبرد.
شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه، آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند
شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کنند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند
تقریباً ۹۵ درصد افراد با درجات مختلفی به مصرف شکر معتاد هستند
از روزی که نوزاد متولد می شود و در غذای تکمیلی او شکر می ریزیم، اثرات مضر آن بر جسم نوزاد شروع می شود
شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است
بر خلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد ؟
شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد. شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است
عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.
شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد.
شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره نخواهد شد
شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است
شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.
شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.
باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.
شکر باعث ترش کردن معده است و برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند. ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند
پیر شدن زود هنگام بدن (سفید شدن موها و چین و چروک پوست) به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین .
شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند.
شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت
آیا میدانستید که شکر عامل اصلی چاق شدن است شکر عامل آرتروز مفاصل است و کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند ؟
از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکراست.
شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دار د.
شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند.
شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.
شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود
آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است.
ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است. آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید.
مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند بطوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.
شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود.
مقدار چربی کبد را زیاد می کند.
شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.
عامل یبوست و خشکی روده شکر است.
شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند.
سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است.
شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود .
عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد اهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد .
آیا میدانستید که وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر بوجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است ؟
شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد

منبع اینترنت
 

Shahya

عضو جدید
درباره شکر بیشتر بدانیم :

درباره شکر بیشتر بدانیم :

ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده فرآیند شد‌‌ه‌ای است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.
چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن نه تنها چندان فایده ای برای بدن انسان ندار
د بلکه مضراتی هم دارد که در ذیل خواهید خواند:

۲- شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چون شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر.




۱- شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است ۳- شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از اینرو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم و پتاسیم و سدیم و… بر هم می ریزد. بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون
LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا میبرد.
شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه، آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند
شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کنند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند
تقریباً ۹۵ درصد افراد با درجات مختلفی به مصرف شکر معتاد هستند
از روزی که نوزاد متولد می شود و در غذای تکمیلی او شکر می ریزیم، اثرات مضر آن بر جسم نوزاد شروع می شود
شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است
بر خلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد ؟
شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد. شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است
عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.
شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد.
شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره نخواهد شد
شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است
شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.
شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.
باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.
شکر باعث ترش کردن معده است و برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند. ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند
پیر شدن زود هنگام بدن (سفید شدن موها و چین و چروک پوست) به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین .
شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند.
شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت
آیا میدانستیدکه شکر عامل اصلی چاق شدن است شکر عامل آرتروز مفاصل است و کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند ؟
از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکراست.
شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دار د.
شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند.
شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.
شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود
آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است.
ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است. آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید.
مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند بطوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.
شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود.
مقدار چربی کبد را زیاد می کند.
شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.
عامل یبوست و خشکی روده شکر است.
شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند.
سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است.
شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود .
عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد اهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد .
آیا میدانستید که وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر بوجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است ؟
شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد .
 

graywolf

عضو جدید
:eek:زیاد مصرف کردن هر چیزی مضر است ولی این دلیلی نمیشود که ما آن را بد بدانیم حتی آب که مایه حیات است اگر کسی زیادی بخورد میمیرد ویتامین c هم که برای بدن مفید است خوردن زیادش سرطان زاست اکسیژن خالص هم مصرف زیادش انسان را میکشد با هر بار ورزش کردن هم خیلی از مویرگهای بدن از بین میرود من اگر جای شما بودم اصلا هیچ غذایی نمیخوردم این جور حتما سالها زنده می ماندم چون هر چیزی که برای بدن نفعی دارد آسیب هایی هم به آن میزند شکر و قند چیزی به جز یک ملکول گلوکز و فروکتوز نیست اصول تمام بیوشیمی و فیزیولوژی بدن و حیات بر اساس گلوکز است بدون چرخه قند موجود زنده باقی نمیماند شما هر چیزی که بخورید مثل نان برنج سیب زمینی گوشت و .... همه برای جذب باید تبدیل به گلوکز شوند امیدوارم شما از مصرف کنندگان هزاران محصول حاوی شکر نباشید ...
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا