kamanrangi94
عضو جدید
[h=2]خورش آلو مسما[/h] مجموعه: آموزش انواع غذاها
در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت.... آلو مسما غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم. مواد لازم براي تهيه آلو مسما:
طرز تهيه: مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
مرغ | براي هر نفر يه تكه |
آلو قيسي | براي هر نفر 2 تا 3 عدد |
آلو سياه | براي هر نفر 2 تا 3 عدد |
پياز | 2 عدد |
شکر | 2 قاشق غذاخوري |
زردچوبه | مقداري |
طرز تهيه: مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.