خودروهای عجیب در دنیا...

naight

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

تکنولوژی مربوط به خودرو همواره در حال پیشرفت و ترقی است. در بعضی از کشورهای پیشرفته آپشن هایی که به خودروها افزوده شده شگفت انگیز است.
۱٫ سرگرمی های نامحدود
به تدریج خود را برای پروژکتورهای لیزری فیلم به عنوان چراغ سقف کابین خودرو آماده کنید. کانسپت جدید GLA مرسدس بنز این ویژگی را دارد و به کاربر اجازه می دهد تا سیگنال های مسیریابی را روی جاده نقاشی کند و محتویات پلتفرم سرگرمی COMAND مرسدس را نمایش دهد. داخل اتومبیل می توانید موسیقی، فیلم یا برنامه های تلویزیون مبتنی بر سیستم ابری را از طریق زیرساخت ۴G موبایل در همه مکان ها پخش و اجرا کنید.
۲٫ سوخت خودروهای آینده
در حال حاضر نیز خودروهای دوگانه سوز و برقی در دنیا تولید می شوند. ایران تنها کشوری است که از گاز برای به حرکت درآوردن خودروها بهره گرفته است. اما در جاهای دیگر دنیا، ماشین های برقی و بنزینی تولید می شوند که علاوه بر طراحی های زیبا، قدرت و توان بالایی نیز دارند. این خودروها با نیروی برق شارژ می شوند و بسته به کمپانی یا امکانات و سطح قیمت، مسافت های متفاوتی را می توانند با یک بار شارژ طی کنند. این خودرو را EV می نامند. از جمله آنها می توان به Zoe EV کمپانی رنو اشاره کرد. این خودروها دیگر به بنزین و گازوئیل نیاز ندارند و با نیروی برق حرکت می کنند.
۳٫ فناوری امنیت
فورد و دیگر خودروسازان در حال طراحی ارتباطات ماشین با ماشین هستند که به واسطه آن، خودروهای مبتنی بر وب، چاله، دست انداز یا ترافیک را به یکدیگر هشدار دهند. این نیز فناوری دیگری برای خودمختاری و استقلال تصمیم گیری اتومبیل ها است. به طور همزمان نیز شرکت بزرگ اینتل در حال تحقیق بر روی سیستم چراغ جلوی خودروها است تا در روزهای بارانی و برفی نیز بتواند به خوبی مسیر را روشن کنند و به رانندگی امنیت بیشتر ببخشد.
۴٫ اپلیکیشن های داخل خودرو
فورد به تازگی به همراه گوگل AppLink برگزار کرده بود که نشان می داد راننده می توانند پلی‎لیست و سیستم رهیاب را با کمک علاقه مندی های فیس بوکی دوستان هدایت کند.
۵٫ طراحی آینده
احتمالا در آینده رنگ برای ماشین ها مفهومی نداشته باشد زیرا قرار است ماشین ها شکلی مشابه صفحه نمایش گوشی های هوشمند با چهار چرخ داشته باشند. این تصویر ماشین کانسپت Fun-Vii کمپانی تویوتا و در واقع یک صفحه نمایش لمسی بزرگ است. کاربر می تواند روی بدنه این خودرو هر رنگ، تصویر یا پیغامی که دوست دارد را نمایش دهد.
۶٫ کابین خودرو
پیرو تقاضای زیاد برای ذخیره انرژی، ایده های برای اتاق هوشمند خودروها در حال بررسی و تولید هستند. به طور مثال، شرکت مشهور بی ام و در حال کار روی پانل های گرمایشی اینفرارد برای خط تولید i است. در حالی که پژو در نظر دارد اتاق و مبلمان داخلی کاملا قابل بازیافت طراحی و تولید کند. مدیر طراحی های فورد، J Mays نیز تصور می کند می توان با دستورات صوتی همه تنظیمات داخلی خودرو را انجام داد و دیگر به انواع کلیدهای فیزیکی نیازی نیست. این ایده ها و فرضیه ها باعث خانه تکانی اساسی در فضای داخلی کابین خودروها می شوند. محققان کارخانه فورد، به مواد نانو نیز فکر می کنند تا به واسطه آنها بتوان در حال حرکت نیز فضای داخلی کابین را افزایش داد.
۷٫ اتصال همه جانبه
تغییر آینده اتصالات خودروها از هم اکنون کلید خورده است. به طور مثال، می توان به سیستم های مسیریاب داخلی اشاره کرد. همچون خودروی Evos فورد، به زودی شاهد اتومبیل هایی خواهیم بود که به سیستم ابری متصل هستند و قابلیت تشخیص متن را دارند. این خودروهای هوشمند می توانند خود را با برنامه روزانه شما سینک کنند و بدانند که کجا قرار است بروید.
۸٫ کاهش آلودگی
گمانه زنی ها بر این اصل استور هستند که در خلال سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ میلادی میزان آلودگی های ناشی از اتومبیل تا ۳۵ درصد کاهش خواهد داشت. این پیش بینی نیز در نتیجه خودروهای هیبرید و برقی و مدیریت صحیح تولید انرژی است. در آینده ماشین های برقی با استقبال بیشتری مواجه خواهند شد. خودروهای اتوماتیک بدون راننده نیز در کاهش تولید دی اکسید کربن مضر تاحد بسیاری نقش خواهند داشت.
۹٫ ماشین بدون راننده
از بی ام و گرفته تا بنتلی، همه خودروسازان بزرگ دنیا به ساخت خودروهای اتوماتیک علاقه و تمایل بسیاری نشان داده اند. در این میان، گوگل نیز خودی نشان داده و به عرصه تولید فناوری های خودرو وارد شده است. این کمپانی نرم افزاری طراحی کرده است که می تواند خودرو را بدون راننده تا ۴۰۰ هزار مایل بدون تصادف هدایت کند. در همین راستا، محققان دانشگاه آکسفورد نیز در پی اختراع فناوری ای هستند که حداکثر یکصد پوند هزینه داشته باشد. این ماشین ها باید بدانند کجا هستند و نیاز است تا موقعیت خودروهای دیگر را نیز ردیابی کنند. منظور از این حرف ها این است که شاید لازم باشد برای استفاده از چنین خودروهای زیرساخت و طراحی خیابان و کوچه های شهر را تغییر دهیم

خودرویی که قوز می کند.
این اتومبیل به نام EOscc2، با یک بسته باتری لیتیم-یون ۵۴ ولتی نیرودهی می‌شود که این بسته، چهار موتور چهار کیلوواتی آن را نیرودهی می‌کند.
خودروی ابداعی همچنین مجهز به دوربین‌های جلو و عقبی برجسته‌بین، حسگرهای توان‌سنج ولتاژ برق، یک سیستم لیدار و شش دوربین سه‌بعدی ویژه است. حسگرها که در درون یک رایانه آنبورد کار گذاشته شده‌اند، امکان پارک‌کردن خودکار و عملیات کمکی دیگر را فراهم می‌کنند.
مهندسان امیدوارند با پیشرفت‌دادن بیشتر این اتومبیل، EOscc2 بتواند به طور کامل خود را براند و با خودروهای همپای خود برای شکل‌دادن گروهی قطارمانند در سفرهای جاده‌ای طولانی، ارتباط برقرار کند.
به اشتراک‌گذاشتن نیروی باتری یکدیگر و تجربه‌کردن مقاومت کمتر در مقابل باد، موجب می‌شود خودروهای این گروه در مقایسه با طی سفر به صورت منفرد، نیروی برق کمتری مصرف کنند.
چرخ‌های EOscc2 می‌تواند کاملا در مسیرهای غیرمستقیم حرکت کند و این بدین معناست که خودرو قادر است به طور مستقیم وارد پارکینگ‌های تنگ شده یا از آن‌ها خارج شود. همچنین در چنین حالت‌هایی، کابین خودرو قوز می‌کند و این موضوع موجب می‌شود اتومبیل یک متر کوچک‌ شود.
این اتومبیل قادر است در لحظه بپیچد و به صورت مورب حرکت کند؛ این سامانه همچنین دارای نوعی رابط الحاقی است که نه تنها به آن امکان شارژشدن باتری و کار گروهی را می‌دهد، بلکه امکان دریافت ماژول‌های منبسط‌کننده، ماژول‌های حمل مسافر یا ماژول‌های حمل بار را برای این فناوری فراهم می‌کند.
هنوز درباره تاریخ ارائه نسخه تجاری این خودرو گزارشی مخابره نشده است.


منبع : ویکی جوان
 

Similar threads

بالا