خطا در پاسکال

javad123javad

New member
سلام
وقتی که در پاسکال uses crtو uses graph رو با هم به کار می برم این ارور رو می دهBegin expected
دلیلش چیه؟؟؟
تشکر
 

Sharif_

مدیر بازنشسته
به ارور ربطی نداره
برنامه رو بذار تا دلیل رو بگم
 

javad123javad

New member
سلام
کد:
program test;
uses crt;
uses graph;
var driver,mode,i,j,k:integer;
    p:pointer;
    top:boolean;
    size:word;



{******************************HOUNTER*************************************}
procedure hounter;
   var i,j,k:integer;
   begin

      initgraph(driver,mode,'c:\tp\bgi');
      rectangle(250,400,310,460);
   end;

procedure mon1;
var i,j,k:integer;
begin
   initgraph(driver,mode,'c:\tp\bgi');
   circle(40,40,20);
   size:=imagesize(19,19,61,61);
   getmem(p,size);
   getimage(19,19,61,61,p^);

   cleardevice;
   hounter;
   rectangle(11,91,90,460);
   for i:=1 to 100 do
      putimage(i,40,p^,normalput);
   for j:=40 to 430 do
      putimage(100,j,p^,normalput);
   for k:=100 to 250 do
      putimage(k,430,p^,normalput);

   closegraph;
end;
{**********************************************************************}
procedure mon2;
var i,j,k:integer;
begin
   initgraph(driver,mode,'c:\tp\bgi');
   circle(200,200,20);
   size:=imagesize(179,179,221,221);
   getmem(p,size);
   getimage(179,179,221,221,p^);

   cleardevice;
   rectangle(300,91,379,460);
   for i:=300 downto 200 do
      putimage(i,40,p^,normalput);
   for j:=40 to 430 do
      putimage(200,j,p^,normalput);

   closegraph;
end;
{********************************************************}
procedure mon3;
var i,j,k:integer;
begin
   initgraph(driver,mode,'c:\tp\bgi');
   circle(400,400,20);
   size:=imagesize(379,379,421,421);
   getmem(p,size);
   getimage(379,379,421,421,p^);

   cleardevice;
   rectangle(400,91,479,460);
   for i:=400 downto 300 do
      putimage(i,40,p^,normalput);
   for j:=40 to 430 do
      putimage(300,j,p^,normalput);
   for k:=300 downto 250 do
      putimage(k,430,p^,normalput);
   closegraph;
end;

begin
   initgraph(driver,mode,'c:\tp\bgi');
   for i:=1 to 20 do
      begin

         k:=random(4);
         case k of
              1:mon1;
              2:mon2;
              3:mon3;
         end;
      end;
readln;
end.
 

Sharif_

مدیر بازنشسته
مطمئن هستی که لایبرری crt و graf تو محل نصب شده هست ؟
 

javad123javad

New member
آره.....وقتی که جدا از هم به کار می برم مشکلی ایجاد نمی کنه...مثلاً وقتی که CRTرو پاک می کنم و برنامه رو اجرا می کنم برنامه درست عمل می کنه....ولی وقتی دوباره هردو رو باهم به کار می برم ارور می ده
 

Sharif_

مدیر بازنشسته
من پاسکال ندارم
فردا نصب میکنم ببینم ایراد از کجاست
 

dislocation

New member
پاسکال رو تو چه سیستم عاملی اجرا می کنید ویندوز یا داس؟ آیا از یونیت CRT می تونید تو برنامه های دیگه استفاده کنید؟
چون تا اونجا که می دونم اگر پاسکال رو در ویندوز اجرا کنید دیگه نمیشه از یونیت CRT استفاده کرد و "Runtime Error 200" میده.
اگه مشکلتون این باشه اینجا یه نفر راه حلشو گفته البته خودم امتحانش نکردم
 
آخرین ویرایش:

javad123javad

New member
من پاسکال رو تو xp نصب کردم.....در بقیه برنامه ها با یونیت crtمشکلی نداشت....ولی هنوز wincrtرو امتحان نکردم ....شاید جواب بده
 

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
به برنامه و ویندوز ربطی نداره
مشکل اینه که نسخه پاسکال با سی پی یو های پنتیوم 2 به بعد مشکل division by zero می ده و البته مشکل با کپی چندتا فایل حل می شه
این فایل رو دریافت کنید و فایلهای شاخه bin رو رونویسی کنید تا مشکل حل بشه
 

پیوست ها

  • Fix Pascal.zip
    241.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

dislocation

New member
به نظرتون این قسمت
کد:
uses crt; uses graph;
نباید به صورت
کد:
uses crt,graph;
دربیاد؟
من برنامه رو تو پاسکال کامپایل کردم. تنها اروری که می گرفت مربوط به جدانوشته شدن یونیتهای graph و crt بود. وقتی اونها رو تغییر دادم برنامه بدون ارور کامپایل شد. البته بخاطر مشکل ارور مربوط به یونیت crt که قبلا گفتم، نتونستم برنامه رو اجرا کنم.
 

javad123javad

New member
سلام
از لطفتون ممنونم.....این برنامه جزئی از یک برنامه 3000خطی هست....ایراد باید به صورت کلی رفع بشه....من هرکاری که به ذهنم می رسید انجام دادم.....شاید به خاطر اون نسخه از پاسکال هست که من استفاده می کنم.....اگه ممکنه لینک دانلود یه پاسکلی که از صحت عملکرد اون مطمئنید رو بذارید
با سپاس
 

rezazd

New member
سلام
از لطفتون ممنونم.....این برنامه جزئی از یک برنامه 3000خطی هست....ایراد باید به صورت کلی رفع بشه....من هرکاری که به ذهنم می رسید انجام دادم.....شاید به خاطر اون نسخه از پاسکال هست که من استفاده می کنم.....اگه ممکنه لینک دانلود یه پاسکلی که از صحت عملکرد اون مطمئنید رو بذارید
با سپاس
لطفا بگید کودو خط ارور میده از همون برنامه که گذاشتید
 

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
به نظرتون این قسمت

کد:
uses crt; uses graph;


نباید به صورت​


کد:
uses crt,graph;
دربیاد؟​





من برنامه رو تو پاسکال کامپایل کردم. تنها اروری که می گرفت مربوط به جدانوشته شدن یونیتهای graph و crt بود. وقتی اونها رو تغییر دادم برنامه بدون ارور کامپایل شد. البته بخاطر مشکل ارور مربوط به یونیت crt که قبلا گفتم، نتونستم برنامه رو اجرا کنم.


حق با دوستمون است
خط مربوط به uses رو تصحیح کنید تا مشکل حل بشه .
 

Similar threads

بالا