DELSAFOOD
عضو جدید
داشتن برچسب پاک ميتواند به اين معني باشد که در محصولات نانوايي از طعم دهنده ها، رنگدانه ها و مواد نگهدارنده مصنوعي و يا مواد اوليه اصلاح نژادي شده استفاده نگرديده است.
توليدکنندگان مواد اوليه صنعت نانوايي ميتوانند با عرضه مواد طبيعي، استفاده از مواد اوليه مصنوعي را به حداقل برسانند. به عنوان مثال شرکت کِين فود اينداستريز آمريکا نوعي ماده نگهدارنده طبيعي توليد کرده که از مخمر آرد گندم به دست مي آيد و با نام تجاري آلفابرِد شناخته ميگردد و از آن به عنوان جايگزين پروپيونات کلسيم (نمک اسيد پروپيونيک که براي جلوگيري از کپک زدن محصولات نانوايي مورد استفاده قرار ميگيرد) استفاده ميشود.
با استفاده از اين محصول، ديگر لازم نيست خميرمايه به خمير اضافه گردد يا به آن استراحت داده شود تا پف کند.
ممکن است توليد محصولاتي با برچسب «پاک»، کمي گرانتر تمام شود، اما مزاياي زيادي به همراه دارد که در نهايت موجب صرفه جويي اقتصادي ميگردد. تاکنون برخي شرکتها رنگدانه ها، طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده اي توليد کردهاند که در آنها از شربت ذرت با فروکتوز بالا و روغنهاي نيمه جامد استفاده نشده است. مشتريان حاضرند براي اين گونه محصولات پول بيشتري بپردازند، ضمن اين که آنها ترجيح ميدهند در محصولات نانوايي که ميخرند، از مواد سفيدکننده آرد نظير دي اَسِتيل تارتاريک اسيد اِستِر مُنو و ديگليسيريد استفاده نشده باشد.
در محصولاتي با برچسب «پاک»، به جاي افزودنيهاي غيرمجاز، از آنزيمها استفاده ميشود. به عنوان مثال اخيراً شرکت برِدپارتنِرز آمريکا آنزيمي با نام تجاري اِکستِنزا توليد کرده که فاقد ترکيبات شيميايي برومات و آديپيک اسيد است و در آن از پروتئين شير استفاده نشده و مواد اوليه آن اصلاح نژادي نشده اند. از اين آنزيم به عنوان طعم دهنده استفاده ميشود.
محصولات نانوايي که در آنها مواد اوليه کمتر و فرآوري نشده به کار رفته نيز برچسب «پاک» دارند چرا که سلامت مصرفکننده را به خطر نمياندازند. مصرفکننده با ديدن اين برچسب متوجه ميشود که محصول مورد نظر از طعم خوب و کيفيت و ماندگاري بالايي برخوردار است. در محصولات نانوايي با برچسب «پاک»، از روغنهايي استفاده ميشود که گرانروي مناسبي دارند. برخي توليدکنندگان به جاي هيدروکلوئيدها (با جذب آب، گرانروي خمير را افزايش ميدهند) از نشاسته استفاده ميکنند تا کار کردن با خمير راحتتر شود، محصول نهايي بافت مطلوبي پيدا کند، از مواد افزودني کمتري استفاده گردد و قيمت محصول نهايي کاهش يابد. برخي توليدکنندگان محصولات نانوايي به جاي طعمدهندههاي مصنوعي از کره محلي استفاده ميکنند.
توليدکنندگان مواد اوليه صنعت نانوايي ميتوانند با عرضه مواد طبيعي، استفاده از مواد اوليه مصنوعي را به حداقل برسانند. به عنوان مثال شرکت کِين فود اينداستريز آمريکا نوعي ماده نگهدارنده طبيعي توليد کرده که از مخمر آرد گندم به دست مي آيد و با نام تجاري آلفابرِد شناخته ميگردد و از آن به عنوان جايگزين پروپيونات کلسيم (نمک اسيد پروپيونيک که براي جلوگيري از کپک زدن محصولات نانوايي مورد استفاده قرار ميگيرد) استفاده ميشود.
با استفاده از اين محصول، ديگر لازم نيست خميرمايه به خمير اضافه گردد يا به آن استراحت داده شود تا پف کند.
ممکن است توليد محصولاتي با برچسب «پاک»، کمي گرانتر تمام شود، اما مزاياي زيادي به همراه دارد که در نهايت موجب صرفه جويي اقتصادي ميگردد. تاکنون برخي شرکتها رنگدانه ها، طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده اي توليد کردهاند که در آنها از شربت ذرت با فروکتوز بالا و روغنهاي نيمه جامد استفاده نشده است. مشتريان حاضرند براي اين گونه محصولات پول بيشتري بپردازند، ضمن اين که آنها ترجيح ميدهند در محصولات نانوايي که ميخرند، از مواد سفيدکننده آرد نظير دي اَسِتيل تارتاريک اسيد اِستِر مُنو و ديگليسيريد استفاده نشده باشد.
در محصولاتي با برچسب «پاک»، به جاي افزودنيهاي غيرمجاز، از آنزيمها استفاده ميشود. به عنوان مثال اخيراً شرکت برِدپارتنِرز آمريکا آنزيمي با نام تجاري اِکستِنزا توليد کرده که فاقد ترکيبات شيميايي برومات و آديپيک اسيد است و در آن از پروتئين شير استفاده نشده و مواد اوليه آن اصلاح نژادي نشده اند. از اين آنزيم به عنوان طعم دهنده استفاده ميشود.
محصولات نانوايي که در آنها مواد اوليه کمتر و فرآوري نشده به کار رفته نيز برچسب «پاک» دارند چرا که سلامت مصرفکننده را به خطر نمياندازند. مصرفکننده با ديدن اين برچسب متوجه ميشود که محصول مورد نظر از طعم خوب و کيفيت و ماندگاري بالايي برخوردار است. در محصولات نانوايي با برچسب «پاک»، از روغنهايي استفاده ميشود که گرانروي مناسبي دارند. برخي توليدکنندگان به جاي هيدروکلوئيدها (با جذب آب، گرانروي خمير را افزايش ميدهند) از نشاسته استفاده ميکنند تا کار کردن با خمير راحتتر شود، محصول نهايي بافت مطلوبي پيدا کند، از مواد افزودني کمتري استفاده گردد و قيمت محصول نهايي کاهش يابد. برخي توليدکنندگان محصولات نانوايي به جاي طعمدهندههاي مصنوعي از کره محلي استفاده ميکنند.