ثبت «چشم‌اندازهای خیال‌انگیز» با دوربینی ارزان و قدیمی

E . H . S . A . N

مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار هنـــــر
مدیر تالار
خانم «مگان بلِزیر» (Megan V. Blaizer) عکاسی آماتور و هنرمند از شهر دیترویت در ایالت میشیگان آمریکاست که با به‌کارگیری دوربین Canon پاورشات مدل SX40HS خود، عکس‌هایی جالب با درون‌مایه‌ی طبیعت روستایی گرفته است؛ عکس‌هایی که از قضا بسیار شگفت، رویایی و جالب‌توجه از آب در آمده‌اند، به طوری که خودِ او این رشته‌عکس‌ها را «چشم‌اندازهای خیال‌انگیز» نامیده است.



«مگان» که مادری تنهاست، نخستین دوربین خود را پس از به دنیا آمدنِ پسرش خرید، چرا که می‌خواست همه‌ی لحظه‌های شیرینی را که با هم پشت سر می‌گذاشتند، ثبت و ضبط کند. او بسیار زود دریافت که عکاسی در بهبود روحیه‌اش بسیار تأثیرگذار بوده و به‌ویژه او را در از میان برداشتن فشارهای زندگی روزمره و دشواری‌های زندگی بی‌همسر یاری می‌کند. همین موضوع او را به چشم‌اندازهای پیرامونش حساس‌تر کرد؛ به گونه‌ای که به هر منظره و صحنه‌ای با دقت بیش‌تری می‌نگریست، مناظری که شاید هر کس دیگری بی لحظه‌ای درنگ، بی‌اعتنا از کنار آن‌ها می‌گذشت. او به‌ویژه مجذوب بناهای رهاشده و متروک شد؛ جاهایی که می‌شد به لطف هنر عکاسی، زندگی دیگرباری به آن‌ها بخشید.



چندی بیش‌تر نپایید که او دامنه‌ی عکاسی‌هایش را گسترش داد و اندک‌اندک به شیوه‌ی ویژه و یگانه‌ی خود در عکاسی دست یافت. از آن پس او دیگر فضاهای رازآمیز، مه‌آلود و تیره و روشن را دست‌مایه‌ی کار خود قرار می‌داد. همچنین، کنترل بیش‌تری روی اجزای صحنه اعمال می‌کرد و با بازی با نور و سایه، بیننده را به ژرفای کارهای خود می‌کشید؛ به گونه‌ای که بیننده احساس می‌کرد به‌راستی در همان صحنه حضور داشته و خود از نزدیک همه چیز را دیده است.



«مگان» بر این باور است که دوربین همه‌چیز نیست، و مهم شخصی‌ست که دروبین را به دست می‌گیرد و پشت آن می‌ایستد. او به چشم‌اندازهای حومه‌‌ی شهر و مناطق روستایی علاقه‌ی فراوانی دارد؛ جایی که معتقد است نخستین بار و به‌عنوان یک عکاس در آن‌جا پا به عرصه‌ی وجود گذاشته است. او می‌گوید نخست با نرم‌افزار «Lightroom» آشنا شده و سپس اندک‌اندک با ابزارهای گوناگونِ آن کار کرده و توانِ آن را در ویرایش تصاویر دریافته است؛ ابزارهایی که به او در عمق بخشیدن و تأثیرگذار نمودنِ کارهایش، کمک شایانی کرده‌اند.


و این هم دوربین «مگان»، دوربینی که حتا مطمئن نیست Canon هنوز به تولید آن ادامه می‌دهد یا نه :



















«مگان» همچنان شاد و پر انرژی به کار خود ادامه می‌دهد. تصاویر او تا کنون برای روی جلد چندین کتاب برگزیده شده‌اند، در مجله‌ی «Shot» به چاپ رسیده‌اند، و حتا برنده‌ی جوایزی نیز شده‌اند. «مگان» دوست دارد همچنان در شیوه‌ی نوآورانه‌ی خود پیش برود، آن را گسترش دهد و حتا الهام‌بخش عکاسانِ نوپا باشد.

اگر دوست دارید دیگر عکس‌های او را هم ببینید، به این‌جا سری بزنید:
meaganvblazier.com

برگرفته از : boredpanda
برگردان و آماده‌سازی : امیریاشار فیلا
 

naight

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
[h=1]اسکیت‌سواری در کلیسا[/h]


کلیسای ۱۰۰ ساله ای که امروزه تبدیل به یکی از هیجان‌انگیزترین زمین‌های اسکیت در جهان شده است. کلیسای سانتا باربارا در اسپانیا ۱۰۰ سال عمر دارد و در حدود ۵۰ سالی می‌شد که رهاشده و رو به نابودی بود. در این میان گروهی اسکیت سوار که به دنبال زمینی برای تمرین حرکت‌های نمایشی بودند، تصمیم گرفتند این سازه‌ی قدیمی را به مکانی متفاوت برای تمرین‌های خودشان تبدیل کنند. این تصمیم که در ابتدا فقط برای دست یافتن به زمینی مناسب بود، رفته‌رفته به خاص‌ترین و هیجان‌انگیزترین زمین اسکیت در دنیا بدل شد.




این کلیسای خصوصی در سال ۱۹۱۲ و به دست طراحی اتریشی به نام مانوئل دل‌بوستو برای گروهی از تجار همان منطقه از شهر ساخته شده بود؛ اما به دلیل جنگ داخلی افرادی که در این منطقه بودند، رفتند و کلیسا نیز به حال خودش رها شد. اواخر سال ۲۰۰۰ گروهی که کلیساهای رهاشده را خریداری می‌کردند تا به آن‌ها رسیدگی کنند، سر از کلیسای سانتا باربارا درآوردند.

آن‌ها مدتی روی این طرح که چه ایده‌ای را در کلیسا پیاده کنند، فکر کردند و درنهایت به فکر زمین اسکیت افتادند و برای این کار از کمک‌های مردمی و علاقه‌مندان استفاده زیادی کردند تا بتوانند این کلیسای اسکیت‌دار را در سال ۲۰۱۲ افتتاح کنند.
البته این گروه برنامه‌هایی برای بازسازی کلیسا بعدازاینکه اجرای طرح زمین اسکیت موردتوجه قرار گرفت در دستور کار دارد. همچنین در طراحی فضاهای داخلی این کلیسا برای اینکه جوان‌پسندتر باشد، از رنگ‌های روشن و طرح‌های هندسی استفاده شده که تحت تأثیر نوری که از پنجره‌ها به داخل می‌تابد جلوه‌ی ویژه‌ای به فضای کلیسا می‌بخشد.




منبع: مهر نیوز (شراره داودی)، شماره ی خبر (3003772)
ویرایش: کافه گردش (احمد اشرفی)
 

Similar threads

بالا