تجزیه و تحلیل مواد غذایی

yalda125

عضو جدید



سال 2014 | 550 صفحه | ISBN: 9781441914774 | 9 MB |





معرفی:
کتاب “تجزیه و تحلیل مواد غذایی” اطلاعاتی در زمینه تکنیک‌های مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل مواد غذایی در تجربیات آزمایشگاهی را فراهم می‌کند.
تمام موضوعات پوشش داده‌شده شامل اطلاعاتی در زمینه اصول پایه‌ای، روش‌ها، مزایا، محدودیت‌ها و کاربردها می‌باشند.
این کتاب برای دوره‌های کارشناسی در زمینه تجزیه و تحلیل مواد غذایی، ایده‌آل است و همچنین یک منبع ارزشمند برای متخصصان در زمینه صنعت مواد غذایی می‌باشد. اطلاعات عمومی در زمینه مقررات،‌ استانداردها، برچسب‌زدن، نمونه‌برداری و کنترل داده به‌عنوان پیش‌زمینه‌ای برای فصل‌های مربوط به روش‌های خاص در تشخیص ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های مواد غذایی ارائه شد.



هنگام مطالعه کتاب، طرف صحبت فقط دانشمندان هستند."ساموئل اسمایلز"
 
بالا