بزرگي ادمها به قدو هيكلشون نيست ادمهاي بزرگ سه ويژگي دارن صبورن،ارومن،متواضعن بزرگ باش!
plant_biology کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 15:43 #2,161 بزرگي ادمها به قدو هيكلشون نيست ادمهاي بزرگ سه ويژگي دارن صبورن،ارومن،متواضعن بزرگ باش!
Ahmad Engineer کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 16:32 #2,163 بیشتر از این فکرتو درگیر نکن ی مدتی بذار همه چی بحال خودش باشه تا ببینیم چی میشه
Tik TAAk کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 10:14 #2,165 ALIREZA.F.1988 گفت: بچه خوبی باش کلیک کنید تا باز شود... رل نزن :ی
Ahmad Engineer کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 10:48 #2,166 ALIREZA.F.1988 گفت: بچه خوبی باش کلیک کنید تا باز شود... هستم Tik TAAk گفت: رل نزن :ی کلیک کنید تا باز شود... میزنیم تو کار بقیه دخالت نکن
ALIREZA.F.1988 گفت: بچه خوبی باش کلیک کنید تا باز شود... هستم Tik TAAk گفت: رل نزن :ی کلیک کنید تا باز شود... میزنیم تو کار بقیه دخالت نکن
Tik TAAk کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 10:58 #2,167 Ahmad Engineer گفت: هستم میزنیم تو کار بقیه دخالت نکن کلیک کنید تا باز شود... نهی عن المنکر کردم : ی رفتم اون دنیا شرمنده نباشم دیگه خود دانی برادر
Ahmad Engineer گفت: هستم میزنیم تو کار بقیه دخالت نکن کلیک کنید تا باز شود... نهی عن المنکر کردم : ی رفتم اون دنیا شرمنده نباشم دیگه خود دانی برادر
Ahmad Engineer کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:00 #2,168 Tik TAAk گفت: نهی عن المنکر کردم : ی رفتم اون دنیا شرمنده نباشم دیگه خود دانی برادر کلیک کنید تا باز شود... الدور الجونت❤ چشم ما هم رلا مون رو زدیم هم سرامون رو خوردیم
Tik TAAk گفت: نهی عن المنکر کردم : ی رفتم اون دنیا شرمنده نباشم دیگه خود دانی برادر کلیک کنید تا باز شود... الدور الجونت❤ چشم ما هم رلا مون رو زدیم هم سرامون رو خوردیم
Tik TAAk کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:01 #2,169 Ahmad Engineer گفت: الدور الجونت❤ چشم ما هم رلا مون رو زدیم هم سرامون رو خوردیم کلیک کنید تا باز شود... مارو نخوری صلوات
Ahmad Engineer گفت: الدور الجونت❤ چشم ما هم رلا مون رو زدیم هم سرامون رو خوردیم کلیک کنید تا باز شود... مارو نخوری صلوات
Ahmad Engineer کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:03 #2,170 Tik TAAk گفت: مارو نخوری صلوات کلیک کنید تا باز شود... ن عزیزم نگران نباش بالاخره جامعه ب عزیزان نهی کننده نیاز داره
Tik TAAk گفت: مارو نخوری صلوات کلیک کنید تا باز شود... ن عزیزم نگران نباش بالاخره جامعه ب عزیزان نهی کننده نیاز داره
Tik TAAk کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:05 #2,171 Ahmad Engineer گفت: ن عزیزم نگران نباش بالاخره جامعه ب عزیزان نهی کننده نیاز داره کلیک کنید تا باز شود... عافرین به این هوش و زکاوتت محمد اقا که به ملکوت اعلی پیوست تمام مسولیتش رو بر عهده ما نهاد خوبیت نداره راهش پر رهرو نباشه
Ahmad Engineer گفت: ن عزیزم نگران نباش بالاخره جامعه ب عزیزان نهی کننده نیاز داره کلیک کنید تا باز شود... عافرین به این هوش و زکاوتت محمد اقا که به ملکوت اعلی پیوست تمام مسولیتش رو بر عهده ما نهاد خوبیت نداره راهش پر رهرو نباشه
Ahmad Engineer کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:07 #2,172 Tik TAAk گفت: عافرین به این هوش و زکاوتت محمد اقا که به ملکوت اعلی پیوست تمام مسولیتش رو بر عهده ما نهاد خوبیت نداره راهش پر رهرو نباشه کلیک کنید تا باز شود... ایشالا خدا ب حق این روزای عزیز حفظت کنه ک سنگر خالی نمونه داداش❤❤❤
Tik TAAk گفت: عافرین به این هوش و زکاوتت محمد اقا که به ملکوت اعلی پیوست تمام مسولیتش رو بر عهده ما نهاد خوبیت نداره راهش پر رهرو نباشه کلیک کنید تا باز شود... ایشالا خدا ب حق این روزای عزیز حفظت کنه ک سنگر خالی نمونه داداش❤❤❤
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت سه شنبه ساعت 14:40 #2,173 همه اتفاقات خوب، برای انسان های مثبت اندیش می افتد انسان هایی که زیبا فکر می کنند با دیگران با محبت رفتار می کنند، شکرگزار هستند خودشان را دوست دارند و به زندگی لبخند می زنند
همه اتفاقات خوب، برای انسان های مثبت اندیش می افتد انسان هایی که زیبا فکر می کنند با دیگران با محبت رفتار می کنند، شکرگزار هستند خودشان را دوست دارند و به زندگی لبخند می زنند