اپل واچ سری 4 (Apple Watch Series 4)

اپل واچ سری 4 (Apple Watch Series 4) به صورت رسمی معرفی شد.


اپل بعد از سه سال، برای نخستین بار طراحی این گجت پوشیدنی را تغییر داده است؛ اقدامی که در نگاه اول کاملا مشهود است. به لطف استفاده از نمایشگری بزرگتر با لبه‌های خمیده‌تر، حالا صفحه نمایشی لبه به لبه پیش روی ما قرار دارد. این نمایشگر جدید که 30 درصد بزرگتر از نسل قبلی است، به watchOS 5 اجازه نمایش اطلاعات بیشتری را می‌دهد. علاوه بر این، سیستم سخت افزاری هم با اضافه شدن اسکنر EKG متحول شده است.
اهالی کوپرتینو به منظور افزایش کارایی دستگاه، از پردازنده جدید 64 بیتی و دو هسته‌ای S4 استفاده کرده‌اند. ظاهرا تیم سیلیکون اپل مسئولیت طراحی این پردازنده را بر عهده داشته است. اپل ادعا می‌کند که عملکرد دستگاه در مقایسه با مدل‌های قبلی، دو برابر بهتر خواهد بود. از دیگر ویژگی‌های سخت افزاری اپل واچ سری 4 می‌توان به ژیروسکوپ و شتاب‌سنج بهتر اشاره کرد.
به واسطه این سخت افزار جدید، ساعت هوشمند اپل قادر به شناسایی افتادن کاربر بر روی زمین خواهد بود و در صورتی که کاربر برای یک دقیقه بی‌حرکت باشد، به صورت خودکار تماس اضطراری برقرار خواهد شد. این ساعت همچنین ریتم قلب شما را هم که ممکن است فیبریلاسیون دهلیزی باشد، نمایش می‌دهد. بدون شک در اپل واچ سری 4 قابلیت‌های بسیار جذابی وجود دارد که به آسانی نمی‌توان از آنها عبور کرد، اما شاید هیچ‌کدام به اندازه امکان استفاده از الکتروکاردیوگرام جذاب نباشد. ساعت هوشمند جدید اپل، نخستین دستگاه EKG است که کاربران با قرار دادن انگشت خود بر روی “digital crown” یا همان دکمه چرخان می‌توانند از EKG استفاده کنند.
به گفته مدیران، سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) مجوز استفاده از اپل واچ 4 به عنوان یک وسیله پزشکی را صادر کرده است.
اپل با به‌روز کردن قسمت‌های مختلف رابط کاربری watchOS تلاش کرده است تا از صفحه نمایش بزرگتر این ساعت هوشمند، بیشترین استفاده را برای نمایش اطلاعاتی مثل تصاویر، نقشه و تقویم داشته باشد. سازندگان حتی یک شکل جدید برای نمایش ساعت و هشت حالت مرتبط بسیار جذاب با آن را هم معرفی کرده‌اند. اگرچه حالا صفحه نمایش نسل جدید بزرگتر شده است، اما حجم کلی Apple Watch Series 4 در مقایسه با اپل واچ سری 3 کمتر بوده و از محصولات نسل قبلی نیز باریک‌تر است.
در نسل جدید علاوه بر اضافه شدن بازخورد لمسی به دکمه چرخان، نشانگر قرمز LTE نیز به حلقه تبدیل شده است. همچنین به لطف بازطراحی ساعت، اسپیکرهای اپل واچ 4 صدای بلندتری خواهند داشت. سازندگان برای تولید بخش پشتی از سرامیک مشکی و برای بخش جلویی نیز از کریستال یاقوت کبود بهره برده‌اند.

عمر باتری اپل واچ سری 4 (Apple Watch Series 4) چقدر است؟
اپل واچ سری 4 از یک نمایشگر بزرگ‌تر و بهتر از نسل گذشته خود بهره‌مند است و ساعت سریع‌تری نسبت به نسل گذشته خود خواهد بود، اما عمر باتری آن چطور است؟ اپل رسما اعلام کرده که عمر باتری اپل واچ سری 4 به طور متوسط 18 ساعت در هر بار شارژ است، پس این بدان معناست که نیازی نیست در طول روز آن را به شارژ بزنید و تا موقع خوابتان آن روشن خواهد ماند؟
هیچ راهی برای آزمایش بهتر از استفاده از ساعت در طول روز نیست. ما نیز یک روز کامل از این ساعت استفاده کردیم و در پاسخ به سوال شما در مورد ادعای اپل باید بگوییم بله؛ آن می‌تواند یک روز کامل بدون نیاز به شارژ مجدد دوام بیاورد و در صورتی که کاربر بسیار پر مصرفی باشید شما در انتهای شب با شارژ کردن آن را باید مهیای استفاده برای روز بعد کنید. نتایج به دست آمده، از ادعای اپل نیز بسیار بیشتر است.
در تجربه‌ی کاربری که ما با این ساعت هوشمند داشتیم، این ساعت به طور متوسط بین 36 الی 48 ساعت با هر بار شارژ روشن می‌ماند، پس اگر کاربر خیلی پر مصرفی نباشید حتی نیازی نیست در هنگام خواب شب نیز آن را به شارژر متصل کنید. ما اسنادی از تجربه کاربریمان با اپل واچ سری 4 را در زیر منتشر کرده‌ایم، پس شما می‌توانید متوجه طریقه‌ی استفاده ما و میزان شارژدهی این ساعت هوشمند شوید.


عمر باتری اپل واچ سری 4 در یک روز


ساعت 7:45 صبح: باتری 100 درصد، ساعت را برداشتم و سپس به یک حمام کوتاه رفتم، اتاقم را مرتب کردم و صبحانه میل کردم.
ساعت 8:45 صبح: من به بیرون رفتم و در حین قدم زدن مشغول عکاسی بودم، یک ساعت و نیم در بیرون قدم زدم و ساعت 9:30 به منزل آمدم. از آن به بعد، من یک سفر کوتاه به دفتر کارم داشتم و پشت کامپیوتر نشستم. من از اپل واچ خودم به عنوان یک یادآور خوب استفاده می‌کنم و نوتیفیکیشن‌های مختلف و پیام‌های مختلف از شبکه‌های اجتماعیم را با آن دریافت می‌کنم. سپس ظهر برای خوردن نهار رفتم.
ظهر: 91 درصد ظرفیت باتری باقی مانده است. پس از نهار، کمی وقتم را در آنجا صرف کردم و به خوردن نوشیدنی پرداختم.
ساعت 2:30 بعد از ظهر: 85 درصد ظرفیت باتری باقی مانده است. در یک ساعت و نیم چندین نوتیفیکیشن برای من ارسال شد.
ساعت 5 عصر: 76 درصد ظرفیت باتری باقی مانده است. با چند نفر در محل کارم ملاقات داشتم و زمان زیادی را جهت تایپ با کامپیوترم گذراندم.
ساعت 9:30 شب: 65 درصد ظرفیت باتری باقی مانده است. من حدودا نیم ساعت است که از محل کارم بازگشته‌ام، شام خوردم و کمی ورزش کردم.
ساعت 11 شب: 57 درصد ظرفیت باتری همچنان باقی مانده است. چند ساعت دیگر را در منزل بودم و اماده بودم تا ساعت 11 شب به رخت خواب بروم.
در یک روز نسبتا فعال برای من، اپل واچ سری 4 که مورد بررسی من قرار داشت در انتهای شب تقریبا 57 درصد باتری خود را همچنان حفظ کرده بود؛ این به معنای مصرف تنها 43 درصد در طول روز است. با توجه به این که ساعت شما در طول شب کمی باتری مصرف می‌کند، می‌توان گفت که عمر باتری اپل واچ سری 4 تقریبا برای روز دوم نیز پاسخگوی نیازهای شما خواهد بود. البته در صورتی که فعالیت‌های مشابهی با جدول بالا را داشته باشید.
شاید اپل واچ سری 4، ساعت هوشمندی با طولانی‌ترین عمر باتری نباشد، اما با توجه به تراشه قدرتمندی که داخل آن تعبیه شده، نمایشگر بزرگ و زیبای روی قاب آن و ردیابی دقیقی که انجام می‌دهد، ارزش بسیار بالایی برای آن قائل خواهیم بود
 
بالا