انواع کیــک

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
کیک روغن زیتون با لیمو و خامه لیمویی

کیک روغن زیتون با لیمو و خامه لیمویی

برترین ها: در بیشتر کیک ها همیشه از کره یا شورتنینگ به عنوان چربی استفاده می شود، اما در این کیک ما از روغن زیتون استفاده کرده ایم که عطر زیتون به کیک می دهد. برای اینکه عطر و طعم بهتری هم بگیرد، از پوست و آب لیموترش تازه هم استفاده کرده ایم. پوست لیموترش در هر غذا یا دسری، طعم عالی ایجاد می کند. امید که این دستور غذایی موردپسندتان قرار بگیرد.

تعداد: 12 نفر

زمان تهیه: 30 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

- دو عدد تخم مرغ

- یک پیمانه شکر

- دو پیمانه آرد کامل

- یک قاشق چایخوری جوش شیرین

- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

- یک قاشق چایخوری نمک درشت

- 2/3 پیمانه روغن زیتون

- 4 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

- نصف پیمانه آب لیمو

- نصف پیمانه شیر بدون چربی

- یک قاشق چایخوری وانیل



طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید. روی آن را یک لایه کاغد روغنی قرار دهید. روی کاغذ را هم چرب کنید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه با هم‌زن برقی هم بزنید. در یک کاسه دیگر، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، روغن زیتون، پوست رنده شده لیمو، آب لیموترش و شیر را با هم مخلوط کنید.

3. وانیل را با مخلوط تخم‌مرغ هم‌زده مخلوط کنید و با سرعت کم هم بزنید. مخلوط آرد و مخلوط روغن را به مخلوط وانیل اضافه کنید و هم بزنید. مواد که یکدست شدند، آنها را درون قالب های آماده شده بریزید.

4. قالب ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک ها کاملا پخته شوند. کیک ها را پس از پخت، 10 دقیقه روی توری بگذارید تا کاملا خنک شوند.

5. برای سرو، یک لایه کیک در بشقاب بگذارید. نصف پیمانه خامه روی آن بمالید. یک لایه دیگر کیک بگذارید و دوباره نصف پیمانه خامه بمالید. دوباره یک لایه کیک و نصف پیمانه خامه روی آن بمالید. در آخر نصف پیمانه فراستینگ را روی دیواره کیک بمالید و بقیه آن را روی کیک بگذارید.

خامه لیمویی

مواد لازم

- یک پیمانه خامه هم‌زده سرد

- دو قاشق غذاخوری پودر قند

- یک قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده

- دو قاشق چایخوری آب لیموترش

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، خامه، شکر، پوست لیمو و آب لیمو را با هم زن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. پیش از سرو دوباره هم بزنید.


برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
کیک زرد با گاناش شکلات

کیک زرد با گاناش شکلات

برترین ها: یکی دیگر از کیک های خوشمزه ای که در کمتر از دو ساعت در خانه می توانید درست کنید، این کیک زرد است که با روکش شکلات به لحظه های زندگی شما طعم شیرینی می بخشد.

- تعداد: 16 نفر

- زمان تهیه: 50 دقیقه

- زمان پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

- 3 پیمانه آرد کامل

- 2.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

- یک قاشق چایخوری نمک درشت

- دو پیمانه شکر

- یک پیمانه کره آب شده

- 4 عدد تخم مرغ+ دو عدد زرده تخم‌مرغ

- یک قاشق چایخوری وانیل

- یک پیمانه شیر بدون چربی

- گاناش شکلات تلخ

- نمک دریایی



طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن کنید. قالب را با روغن چرب کنید، روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، شکر و کره را با هم مخلوط کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه با هم‌زن برقی بزنید تا کاملا یکدست شوند و پف کنند. تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

3. مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید. پس از یکدست شدن مواد، آنها را درون قالب‌های آماده شده بریزید. حدود دوسوم از سر هر قالب را خالی بگذارید تا جا برای پف کردن کیک باقی بماند.

4. آنها را به مدت 35 دقیقه در فر بپزید تا کاملا مغزپخت شوند. کیک ها را 10 دقیقه روی توری بگذارید تا خنک شوند. روی آنها را با گاناش شکلات تلخ بپوشانید. در آخر نمک دریایی بپاشید.

گاناش شکلات تلخ

مواد لازم

- 450 گرم شکلات تلخ خرد شده

- دو پیمانه خامه هم زده

- 1/4 قاشق چایخوری نمک درشت

طرز تهیه

1. شکلات را درون کاسه پیرکس (ضد گرما) بریزید. در یک قابلمه متوسط خامه را بجوشانید. خامه را روی شکلات بریزید. بدون اینکه هم بزنید حدود 2 دقیقه کنار بگذارید. پس از این تایم، هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود. یک کاسه بزرگ را با یخ پر کنید. کاسه شکلات را درون آن بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه به طور مرتب هم بزنید تا کاملا خنک شود. سپس با هم‌زن برقی با سرعت متوسط به مدت 2 دقیقه هم بزنید.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
کیک راه‌ راه؛ بوی خوش شکلات و وانیل در خانه

کیک راه‌ راه؛ بوی خوش شکلات و وانیل در خانه

سایت گوشه آشپزخانه: مزه و بوی شکلات، کاکائو و وانیل که با هم ترکیب می‌شود، شاید مفهوم شیرینی و کیک هم روی زبان و توی ذهن کامل‌تر شود. بعضی از کیک‌ها که اسم خانواده‌شان را «گورخر» گذاشته‌اند، این مخلوط را با وفاداری عمیقی حفظ می‌کنند. یکی از آسان‌‌ترین‌ها شاید «کیک حلقه‌ای گورخری» باشد که مزه شیرینی‌اش بیشتر مدیون شکلات تلخ است و شکر کمتری می‌خواهد.

کیک حلقه‌ای گورخری پیشنهاد ماست برای شمایی که دوست‌دار پی‌غذا یا عصرانه ساده و نرمی هستید که همراه خوبی برای چای و قهوه‌تان باشد.

اگر قالب حلقه‌ای طرح‌دار برای پخت این کیک را ندارید در هر ظرف دیگری هم که مناسب فر باشد، می‌توانید آن را درست کنید. این قالب بیشتر طرح و شکل دارد و کمی هم شاید خاطره‌انگیز باشد برای کسانی که یاد کیک‌های کودکی خانگی‌شان می‌افتند.

معمولا روی این کیک‌های ساده بعد از آماده و خنک‌شدن یک لعاب شیرین می‌ریزند که می‌تواند شکلاتی باشد. این گزینه زیادی شیرین‌کننده است و اگر مراقب کالری و میزان قند دریافتی هستید، می‌‌توانید آن را حذف کنید.



مواد لازم برای یک کیک حلقه‌ای گورخری:


– سه پیمانه آرد
– دو قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
– نصف قاشق چای‌خوری نمک
– دو و نیم پیمانه شکر نرم
– نصف پیمانه پودر کاکائو با کیفیت خوب
– دو حبه هل پودرشده
– شش قاشق غذاخوری آب
– یک و نیم پیمانه کره مخصوص کیک‌پزی، آب‌شده و خنک‌شده با دمای اتاق
– یک و نیم قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
– پنج تخم‌مرغ بزرگ
– نصف پیمانه شیر

مواد لازم برای لعاب روی کیک (دلبخواه)

– دو سوم پیمانه خامه
– ۱۷۰ گرم شکلات تلخ



روش پخت:


۱- آرد، بیکینگ پودر و نمک باید الک شده و کنار گذاشته شوند.

۲- در یک کاسه بزرگ دیگر، نصف پیمانه شکر، پودر کاکائو و آب را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر می‌زنیم تا مواد یک‌دست شوند.

۳- کره آب‌شده و شکر را در ظرف گودی با همزن می‌زنیم. از درجه متوسط تا زیاد را آرام آرام امتحان می‌کنیم و تا حدود یک دقیقه هم می‌زنیم. بعد از این زمان، وانیل و پودر هل را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

۴- تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم و بعد از هر کدام، آنقدر با همزن یا دستگاه هم می‌زنیم تا مایع کاملا نرم و روان و پف‌آلود شود.

۵- حالا باید سرعت هم‌زن را به پایین‌ترین حد برسانیم و ترکیب آردی را که الک کرده‌ بودیم، آرام اضافه کنیم. بهتر است آرد را در سه نوبت بریزیم و هم بزنیم تا گلوله نشود. بین هر نوبت شیر را هم با تقسیم‌بندی عادلانه اضافه می‌کنیم تا زمانی که هر دو با هم تمام شوند.

۶- ظرف اولی را یادتان هست؟ همان که کاکائو با چند چیز حل شده بود؟ باید حدود دو پیمانه از این خمیری که زده شده، به آن ظرف کاکائو که کنار گذاشته بودیم، اضافه کنیم و هم بزنیم. حالا دو نوع مخلوط داریم: شکلاتی و وانیلی

۷- خمیرها کمی چسبنده هستند و باید با حوصله یک در میان از هر کدام یک قاشق برداریم و در ظرفی که قبلا چرب شده و کمی آرد در آن پاشیده‌ایم، بریزیم. یک قاشق از مخلوط وانیلی و بعد یک قاشق از مخلوط شکلاتی.



۸- آخرین قاشق را که ریختیم، قالب را تکانی می‌دهیم و در فر می‌گذاریم. لازم نیست مخلوط را در قالب حلقه‌ای یا کیک‌مان هم بزنیم. خودش در اثر حرارت شکل می‌گیرد و همان گورخر زیبا و خوش‌رنگ می‌شود.

۹- از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت ممکن است زمان پخت این کیک باشد. در ۱۸۰ درجه سانتیگراد. تاز زمانی که وسط کیک خیلی تمیز و پاکیزه خودش را بگیرد و وقتی با خلال دندان وسط کیک می‌زنیم، چیزی به چوب نچسبد.

این میزان درجه و زمان برای یک قالب متوسط گرد مخصوص این کیک است. باید مراقب میزان گودی و شرایط ظرف‌تان باشید و کیک را در این مدت زمانی مدام چک کنید.

۱۰- کیک باید حدود یک ربع، بیرون بماند تا خنک شود.

آماده کردن لعاب روی کیک(دلبخواه):


1. شکلات و خامه را در یک ظرف نچسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا ذوب شود. ۱۰ دقیقه بعد که خنک شد، آن را روی کیک می‌ریزیم و می‌گذاریم کیک حدود نیم ساعت با این لعاب بماند تا شیره درونش نفوذ کند.

2. می‌توانیم برای این لعاب فقط شکلات تلخ را آب کرده و خنک که شد روی کیک بریزیم.

برترین ها
 

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج





آماده سازی 25 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
مجموعاً 1 ساعت 10 دقیقه
مواد برای یک قالب 25 سانتی

قبلا طرز تهیه کیک های زیادی رو گذاشتیم. کیک های میوه ای به دلیل تنوع در طعمی که دارن برای خونواده خوشایند تره. مثل کاپ کیک سیبی که در مطالب قبلی هست. در این مطلب طرز تهیه کیک هویج رو قرار میدم. البته برای کیک هویج دستور های متفاوتی هست که نتایج متفاوتی هم داره. من از یک دستور خارجی استفاده کردم که لینکش هم در مطلب موجوده. امیدوارم مورد پسندتون باشه.




طرز تهیه کامل کیک هویج

[h=2]مواد لازم برای تهیه کیک هویج[/h]
  • آرد 2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • روغن یک و نیم پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 3/4 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده
  • 3 پیمانه هویج درشت رنده شده
  • 1/2 پیمانه گردو خرد شده


هویج رنده شده

[h=2]مراحل تهیه کیک هویج[/h]برای تهیه این کیک هویج، قبل از هز چیز حدود یک ربع همه مواد رو باید در دمای اتاق قرار بدید تا بیش از اندازه سرد نباشن. فر رو هم روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شه.
مواد خشک یعنی آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک و دارچین رو باهم مخلوط کرده و الک میکنیم. در ظرفی روغن و شکر رو باهم حدود دو سه دقیقه میزنیم تا کمی شکر به خورد روغن بره. بعد تخم مرغ ها رو که حالا به دمای محیط رسیدن یکی یکی اضافه میکنیم و هر کدوم رو حدود یکی دو دقیقه میزنیم. بعد مواد خشک الک شده رو کم کم اضافه میکنیم. اگه این کار رو با الک انجام بدید خیلی بهتره. به این صورت که آرد رو در چهار مرحله با الک به تخم مرغ ها اضافه کنید و با دور آروم هم زن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن (از بیش از حد هم زدن در این مرحله خود داری کنید که ممکنه در نهایت کیکتون پف نکنه. تنها به اندازه مخلوط شدن آرد با مواد کافیه). جوز هندی رو هم به همراه مواد خشک اضافه میکنیم. بعد از اینکه آرد تمام شد، هویج و گردو رو در مایع کیک میریزیم و با قاشق چوبی یا ویسک خیلی آروم و به یک طرف هم میزنیم تا مخلوط بشن.




مراحل تهیه کیک هویج

مواد رو در قالب بریزید و در فر بذارید تا به مدت حداقل 45 دقیقه بپزه. با تست خلال دندون از پخت کیکتون مطمئن بشید و بعد از فر خارج کنید. بعد از 10 دقیقه که کمی خنک شد از قالب خارج کنید. (زمان پخت ممکنه با توجه به فر شما تغییر کنه. اگه برای اولین بار با فرتون کیک میپزید توصیه میکنم قبلا کسی رو بیارید تا تنظیمش کنه.)




طرز تهیه کیک هویج

این کیک رو میتونید با کرم پنیر خامه ای و یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.









 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیک تی تاپ

کیک تی تاپ

این کیک تی تاپ پیشنهاد میکنم درست کنین

روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 900در599پیکسل ببینید.





یکم زحمتش بیشتر از کیک معمولی ولی حتما خوشتون میاد


مواد لازم:

آرد 1/5 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

روغن مایع 1/2 پیمانه

شیر 1/2پیمانه

شکر 1 پیمانه

بیکینگ پودر 1 ق چ

وانیل 1/4 ق چ

مواد میانی:

پودر کاکائو 2 ق غ

شکر 1 پیمانه

طرز تهیه:

فر روی روی 175 درجه روشن میکنیم
کف قالب مسطتیل (20 *30)رو کاغذ روغنی بندازین
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن بزنین تا کرم و پفکی بشه
روغن و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشن
آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنید و با لیسک آروم مخلوط کنین
مواد میانی رو در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنین


روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 900در599پیکسل ببینید.



از مایه کیک به قطر نیم سانت در قالب بریزید و کف قالب پهن کنین
و قالب رو بزارید داخل فر به مدت 10 دقیقه تا خودشو بگیره بعد از پخت از مخلوط میانی (شکر و پودر کاکائو )روش بریزید سعی کنید یکنواخت باشه


روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 900در599پیکسل ببینید.




از این به بعد کارمون فقط با گریل هست
این بار گریل رو روشن کنید و اجازه بدید لایه شکر و کاکائو آب بشه تا حالت کاراملی بشه
و شکرتون از حالت دون دون در بیاد


روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 900در675پیکسل ببینید.




بعد از ۴تا۵ دقیقه یا بعد از اینکه شکرها ذوب شدن، از فر در بیارید و یه لایه نازک از مایه کیک تو قالب بریزید و اگه نیازه خیلی آروم پهنش کنید.
و با همون گریل اجازه بدید کیک بپزه
دوباره در فر بذارید تا لایه رویی پخته بشه.
بعد از پخت لایه کیک بالایی، قالب رو در بیارید و باز یه مقداری از شکر و کاکائو روی کیک پخش کنید به طور یکسان و دوباره در فر بذارید تا شکر کاراملی و ذوب بشه.
به همین ترتیب ادامه بدید تا مایه کیکتون و مواد میانی تموم بشن. روی لایه آخر کیک مواد میانی نباید بریزید!!!
وقتی لایه آخر کیک هم پخته شد از فر در بیارید و بذارید کیک سرد بشه.
بعد از اینکه کیک خنک شد برش بزنید میتونید قبل از برش زدن با شکلات آب شده روی کیک طرح راه راه بکشید و بعد برش بزنین




روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 900در599پیکسل ببینید.



نکته:
من مواد میانی رو با نصف دستور درست کردم یعنی نصف پیمانه شکر و 1 ق غ پودر کاکائو

حتما از شکر دانه ریز استفاده کنین

برای بار دوم به جای شکر از پودر قند استفاده کردم که خیلی بهتر بود دیگه دونه شکر زیر دندون حس نمیشه

وقتی گریل فرتون روشن کردین از کنار فر تکون نخورین احتمال سوختن این کیک زیادهه

مواد میانی میتونین به جای شکر وپودر کاکائو از یه لایه نازک مارمالاد استفاده کنین هر مارمالادی که دوست دارین ولی به نظرم مارمالاد زردالو وهلو خیلی خوشمزه ترش کنه

به جای وانیل میتونین از اسانس های دیگه استفاده کنین مثل اسانس پرتقال موز توت فرنگی و....که طعمش به بیرونی ها
نزدیکتر بشه



منبع: سایت آشپزانه
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]کیک تولد ابتکاری برای پسر کوچولوها[/h]



خوبی این کیک به سریع آماده شدن و کم هزینه بودنشه و مهم تر از همه اینکه پختن هم نداره!!




 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز








با استفاده از کیک و شکلات های آماده یک کیک قطاری (یا قطار کیکی ) خوشگل واسه پسر کوچولوتون درست کنید. مطمئنا" خیلی مناسب تر از کیک های فانتزی براتون تموم می شه.برای کف کیک از پودر نارگیل که با رنگ های خوراکی به رنگ سبز درآوردین می شه استفاده کرد.برای ریل قطار از ویفر و آب نبات های مارپیچ لوله ای، واگن ها از کیک های قالبی اسفنجی (خودتون هم به راحتی می تونین درست کنین) بقیه تزئیناتش هم بیسکویت و شکلات هائی هست که به راحتی می شه تهیه کرد.
 

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کیک یخچالی

کیک یخچالی

طرز تهیه کیک یخچالی

مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شکر یک لیوان
شیر دولیوان
آردسفید دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور دو بسته
کره بیست گرم
هل و وانیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای روی کیک به میزان لازم


طرز تهیه کیک یخچالی


کیک یخچالی,یخچالی,کیک ماندگار,کیک متنوع,کیک زیبا,کیک خوشمزه, سوهان عسلی, شیرینی گردویی, طرز تهیه کیک گردویی, طرزتهیه کیک اسفنجی, شیرینی بدون نیاز به فر, دستور شیرینی,دستور پخت شیرینی گردوییطرز پخت کیک شکلاتی,طرز تهیه کیک یخچالی - آکاایران
طرز تهیه :

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به

هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

مخلوط شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان آماده
شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.
حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت چیده وسپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا 4 یا 5 لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین کنید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال گذاشته وسپس با چای گرم میل کنید.
در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید
 
بالا