انواع نوشیدنیهای سرد و گرم

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
موز و پرتغال :



مواد لازم:

موز كوچك 1عدد

آب پرتقال 2پيمانه

مغز آفتابگردان 25گرم

يخ خردشده 1پيمانه

توت‌فرنگي نيمه شده 8تكه

طرز تهيه:

تمام مواد را به جز توت فرنگي داخل مخلوط‌كن بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا به خوبي مخلوط شود سپس داخل ليوان ريخته و توت‌فرنگي‌هاي نيمه شده را داخل مواد داخل ليوان فرو كنيد نوشيدني آماده است.


نکته:

این دستور دارای 436 کیلوکالری انرژی ٬ 87 گرم کربوهیدرات و 10 گرم چربی می باشد






منبع : هنر آشپزی
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیوی و خیار

کیوی و خیار

مواد لازم:

كيوي درشت 3عدد

خيار 125گرم

دانه‌هاي انار در صورت دسترس بودن 2قاشق

يخ خرد شده 4قاشق

حلقه ليمو 2برش

طرز تهيه:

آب كيوي و خيار را بوسيله آبميوه گيري بگيريد و به همراه يخ خرد شده داخل مخلوط كن بريزيد دستگاه را روشن كرده تا مواد خوب مخلوط شود مواد را داخل ليوان بريزيد يك حلقه ليمو داخل ليوان انداخته و دانه انار را روي آن ريخته نوشيدني آماده نوشيدن است.


نکته:

این دستور دارای 268 کیلوکالری انرژی ٬ 65 گرم کربوهیدرات و 2 گرم پروتئین می باشد.







منبع : هنر آشپزی
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
گیریپ فروت و خیار

گیریپ فروت و خیار

مواد لازم:

آب گريپ فروت 2پيمانه

آب خيار 1پيمانه

آب ليمو يك دوم پيمانه

آب 1پيمانه

برش‌هاي ليمو به ميزان لازم

طرز تهيه:

4 عدد ليوان 250 ميلي ليتري را انتخاب كرده آب خيار را بين آنها تقسيم كنيد سپس آب گريپ‌ فروت و آب ليمو و در نهايت آب را داخل ليوان ريخته 2 تكه يخ داخل هر ليوان بريزيد و حلقه ليمو برگ نعناع را نيز داخل ليوان ريخته نوشيدني آماده است.

نکته:

این دستور دارای 300 کیلوکالری انرژی و 75 گرم کربوهیدرات می باشد.





منبع : هنر آشپزی
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
طرز تهیه لیموناد زمستانی

طرز تهیه لیموناد زمستانی


مواد لازم :
لیموترش ۲عدد
میخک ۳عدد کامل
عسل در صورت نیاز
چوب دارچین یک عدد
آب جوشیک پیمانه


طرز تهیه لیموناد زمستانی :
آب یک لیموترش را بگیرید.
لیموی دیگری را برش های نازک بزنید، میخک ها را در برش های لیمو فرو کنید و در فنجان قرار دهید. عسل و آب جوش را نیز اضافه کنید.
مخلوط را با چوب دارچین هم بزنید تا عسل کاملا حل شود.
این لیموناد داغ که سرشار از ویتامین c و عسل است، برای روزهای سرد و رفع علایم سرماخوردگی از جمله گلودرد مفید است.

منبع : khorasannews.com
/www.beytoote.com
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
قهوه بيرجندي

قهوه بيرجندي

مواد لازم:

قهوه 4 قاشق سوپخوري

كاكائو 3 قاشق سوپخوري

آب سرد 3 پيمانه

شكر 10 قاشق سوپخوري

هل 2 دانه

گلاب يك چهارم پيمانه


طرز تهيه:

قهوه و كاكائو را مخلوط و در آب سرد حل كرده روي شعله هم بزنيد تا جوش آيد و كمي غليظ شود. سپس شكر اضافه و دانه‌هاي هل را در آن بياندازيد تا با آن بجوشد در آخر گلاب بيفزاييد.

نكته آشپزي:

قهوه را در آخر داخل قوري ريخته و روي سماور بگذاريد.

نكته:

اين قهوه سنتي شهر بيرجند است (مركز استان خراسان جنوبي) بيشتر در مراسم سوگواري و نيز در مجالس مربوط به سفره‌هاي نذري سرو مي‌شود.







منبع : هنر آشپزی
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
لاته ماكياتو Latte Macchiato

لاته ماكياتو Latte Macchiato

اين نوشيدني در اصل ايتاليايي است و امروزه در تمام دنيا شناخته شده است. لاته به ايتاليايي به معناي شير است و ماكياتو مفهوم لكه را مي رساند كه در مورد اين نوشيدني نبايد دنبال مفهوم تحت الفظي آن گشت.


«لاته ماكياتو» در يك ليوان بلند شفاف سرو مي شود و «بايد» داراي سه لايه با رنگ هاي گوناگون باشد. لايه زيرين شيري (بِژ) رنگ، لايه مياني قهوه اي تيره و لايه بالا سفيد براق. براي تزيين آخرين لايه عموماً نبايد از ماده خاصي استفاده كرد (كه ما در اينجا تنها براي به وجود آوردن كُنتراست و جهت نشان دادن تفاوت رنگ در عكس از دانة قهوه استفاده كرده ايم).



سه لايه رنگارنگ «لاته ماكياتو» نه تنها چشم را نوازش مي كند بلكه نشان دهنده تهيه درست و اصولي اين نوشيدني مي باشد. در غير اينصورت مواد با هم قاطي شده و تشكيل يك ليوان شير قهوه (كافه لاته) معمولي را مي دهد!



«لاته ماكياتو» تركيبي است از 3/1 اسپرسو ـ 3/2 شير داغ و 3/1 كف سفت شير.






مواد لازم براي يك ليوان لاته ماكياتو:



قهوه اسپرسو 1 فنجان (25 ميلي گرم)


شير داغ 50 ميلي گرم



شير براي كف سفت 25 ميلي گرم



طرز تهيه:



50 ميلي ليتر شير را داغ مي كنيم و داخل ليوان مي ريزيم. شير در نظر گرفته شده براي كف شير را گرم مي كنيم و آن را با دستگاه مورد نظر (در شماره 26 در مورد «Capuccino maker» توضيح داديم) به صورت كف سفت در مي آوريم و به شير داخل ليوان اضافه مي كنيم.



اكنون قهوه اسپرسو را به آرامي و با كمك يك قاشق چايخوري به آرامي از حاشيه ليوان به شير اضافه مي كنيم. در اين حالت با اضافه شدن قهوه به محتويات ليوان كف شير به آرامي شروع به حركت به سوي سطح ليوان مي كند و بر اثر تبديل حرارت در سطح زيرين، شروع به سفت تر شدن مي كند.



براي نوشيدن «لاته ماكياتو» و لذت بردن از كف شير نياز به يك قاشق بستني خوري (قاشق چايخوري با دستة بلند) داريم.




نكته: در صورتي كه تمايل داريد مي توانيد اسپرسو را با مقدار دلخواه شكر شيرين كنيد و سپس آن را به شير داخل ليوان اضافه كنيد.



منبع : هنر آشپزی
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
انواع هات‌ چاکلت

انواع هات‌ چاکلت

برترین ها: این روزها که هوا سرد شده است نوشیدن یک فنجان نوشیدنی گرم بسیار دلچسب است. در این مطلب چند نوع هات‌چاکلت عالی برایتان انتخاب کرده ایم.

هات‌چاکلت با شکلات سفید نعنایی

• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2.5 تا سه ساعت



مواد لازم

• یک پیمانه پودر کاکائو
• ¼ پیمانه شکر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• نصف پیمانه آب داغ
• 4 پیمانه خامه کم چرب
• 4 پیمانه شیر کامل
• 1/3 پیمانه تکه های شکلات تلخ
• دو قاشق چایخوری وانیل
• دو قاشق چایخوری عصاره نعنافلفلی
• خامه فرم گرفته شیرین
• شکلات نعنافلفلی خرد شده

طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ را به آنها اضافه کنید تا شبیه خمیر شوند. در آخر شیر را اضافه کنید.

2. در قابلمه را ببندید و 2.5 تا 3 ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید. شکلات تلخ را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها آب شوند.

3. برای سرو این هات‌چاکلت، وانیل و عصاره نعنافلفلی را با هم مخلوط کنید. هات‌چاکلت را داخل ماگ بریزید، این مخلوط را به آن اضافه کنید و روی آنها خامه فرم گرفته قرار دهید. در صورت تمایل، پودر شکلات نعنایی نیز بریزید.


هات‌چاکلت با خامه شکلاتی-گردویی

• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2.5 تا سه ساعت



مواد لازم

• یک پیمانه پودر کاکائو
• ¼ پیمانه شکر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• نصف پیمانه آب داغ
• 4 پیمانه خامه کم چرب
• 4 پیمانه شیر کامل
• 1/3 پیمانه تکه های شکلات تلخ
• نصف پیمانه آب تمشک
• یک قاشق چایخوری وانیل
• یک پیمانه خامه فرم گرفته شیرین
• دو قاشق غذاخوری خامه شکلاتی-گردویی
• تمشک تازه

طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک رابا هم مخلوط کنید. آب داغ را به آنها اضافه کنید تا شبیه خمیر شوند. در آخر شیر را اضافه کنید.

2. در قابلمه را ببندید و 2.5 تا 3 ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید. شکلات تلخ را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها آب شوند.

3. برای سرو این هات‌چاکلت، وانیل و آب تمشک را با هم مخلوط کنید.

4. در یک کاسه سرد، خامه فرم گرفته، خانه شکلاتی-گردویی و دو قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. آنها را روی هات چاکلت بریزید و با تمشک تازه تزئین و سرو کنید.


هات‌چاکلت با مارشمالو شکلاتی

• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2.5 تا سه ساعت



مواد لازم

• یک پیمانه پودر کاکائو
• ¼ پیمانه شکر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• نصف پیمانه آب داغ
• 4 پیمانه خامه کم چرب
• 4 پیمانه شیر کامل
• 1/3 پیمانه تکه های شکلات تلخ
• 20 سانتی متر چوب دارچین
• یک چوب وانیل
• 1/8 قاشق چایخوری پودر چیلی
• ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام
• یک قاشق چایخوری پودر شکر
• 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
• ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
• 12 عدد مارشمالو بزرگ

طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ را به آنها اضافه کنید تا شبیه خمیر شوند. در آخر شیر را اضافه کنید. چوب دارچین، چوب وانیل و فلفل چیلی را اضافه کنید.

2. در قابلمه را ببندید و 2.5 تا 3 ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید. شکلات تلخ را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها آب شوند.

3. برای سرو، چوب دارچین و وانیل را خارج کنید و عصاره بادام را اضافه کنید.

4. در یک کاسه کوچک، 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، پودر قند و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید. مارشمالوها را داخل مخلوط شکلات فرو کنید و داخل هر لیوان از هات‌چاکلت ها قرار دهید.


دابل هات‌چاکلت

• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 8 دقیقه



مواد لازم

• 4 پیمانه شیر یا خامه کم چرب
• 85 – 110 گرم شکلات نیمه تلخ، خرد شده
• 85 – 110 گرم شکلات تلخ، خرد شده
• یک قاشق غذاخوری شیره ذرت
• خامه فرم گرفته
• شکلات تلخ رنده شده

طرز تهیه

1. در یک شیر جوش، شیر و شکلات ها را به همراه شیره ذرت با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم تا زمانی بپزید که شکلات ها آب شوند.

2. آن را سریع و گرم سرو کنید. در صورت تمایل می توانید روی آنها خامه و شکلات رنده شده بریزید.
www.bartarinha.ir/
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
شکلات داغ برای روزهای سرد

شکلات داغ برای روزهای سرد


مـواد لازم : ( برای ۴ نفر)
پودر کاکائو 1/3فنجان
شکر 3/4 فنجان
شیر3/5 فنجان
آب جوش 1/3 فنجان
وانیل و نمکنوک قاشق چای خوری


طـرز تـهـیـه :
در یک شیر داغ کن، پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط و آب جوش را اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن این مواد با هم، شیر را به آنها بیفزایید و این محتویات را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی تان کاملا داغ شود. وقتی از داغ شدن آن مطمئن شدید، وانیل را اضافه و محتویات ظرف را در ۴ فنجان تقسیم کنید. در صورت تمایل می توانید به میزان نصف نصف خامه نیز به آنها بیفزایید. البته به خاطر داشته باشید که خامه کالری فراوانی دارد و می تواند میزان انرژی حاصل از خوردن این نوشیدنی را چند برابر کند.
۹ راز شکلات داغ
شکلات داغ از نوشیدنی های قوی ای است که خوردن آن در روزهای سرد سال توصیه می شود. اصلیت این نوشیدنی به کشورهای سوئیس و سوئد برمی گردد زیرا در این کشورها کاکائو با مرغوبیت زیاد در دسترس مردم است. برای هر چه خوش طعم تر تهیه کردن این نوشیدنی، باید نکته هایی را رعایت کرد:

1 - در این نوشیدنی فقط باید پودر کاکائو استفاده شود، نه شکلات آب شده، زیرا شکلات هنگام آب شدن در شیر خوب مخلوط نمی شود، روغن پس می دهد، ته نشین می شود و در نهایت ظاهر نوشیدنی چندان جذاب نخواهد بود.

2 - پودر کاکائویی که برای تهیه این نوشیدنی انتخاب می کنید، باید به وسیله تولیدکنندگان معتبر تولید شده باشد. هرچه این پودر تیره تر باشد، بهتر است و البته بسته بندی وکیوم یا غیرقابل نفوذی داشته باشد. در ضمن بوی کاکائو نیز باید خوشایند باشد زیرا نشانه مرغوبیت آن خواهد بود.

3 - اگر می خواهید شکلات داغ غلیظ باشد، پودر کاکائوی بیشتر و شیر پرچربی برای تهیه آن استفاده کنید.

4 - لزومی به افزودن خامه به این نوشیدنی نیست البته بنابر ذائقه افراد می توان این کار را انجام داد اما نوع کلاسیک شکلات داغ بدون خامه است. در واقع این نوشیدنی باید غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته باشد.

5 - افزودن شکلات های تند رنده شده نیز به این نوشیدنی، طعم خاصی می دهد و می توانید طبق ذائقه تان آن را اضافه کنید.

6 - اگر نمی خواهید برای شیرین کردن این نوشیدنی از شکر سفید استفاده کنید، می توانید شکر قهوه ای یا عسل به کار برید البته طعم نوشیدنی کمی تغییر می کند.

7 - برای آنکه روی فنجان شکلات داغتان کفی ایجاد شود، باید از شیر پرچرب استفاده کنید و آن را حرارت دهید. به این ترتیب شیر کف زیادی خواهد کرد.

8 - هنگام سرو این نوشیدنی کافی است آن را در یک لیوان بزرگ (ماگ) و البته سفیدرنگ بریزید و لیوان را روی نعلبکی بزرگی قرار دهید و کنار آن یک شیرینی بگذارید. یادتان باشد مردم اروپا این نوشیدنی را با نان های شیرینی به نام «کراسان» می خورند که در واقع نان های شیرین حلزونی چندلایه است که شکل هلالی دارد و در فروشگاه های عرضه نان های فانتزی کشورمان نیز وجود دارد.

9 - این نوشیدنی را می توان برای صبحانه و میان وعده صبح یا عصر همراه شیرینی سرو کرد.

اگر لاغر هستید
بهتر است خامه و کمی هم پودر نارگیل به این نوشیدنی اضافه کنید. به این ترتیب میزان کالری دریافتی تان افزایش پیدا خواهد کرد. خوردن یک تکه کیک همراه شکلات داغ نیز می تواند میان وعده ای پرکالری ایجاد کند که باعث افزایش وزن می شود.

اگر چربی خون دارید
شیری که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می کنید، بهتر است کم چرب یا بدون چربی باشد. در ضمن، بهتر است به آن خامه اضافه نکنید زیرا در این صورت از موادغذایی ای استفاده کرده اید که مملو از کلسترول هستند و می توانند چربی خونتان را بالا ببرند.

اگر دیابت دارید
پیشنهاد می کنیم مقدار شکر مصرفی تان را به حداقل برسانید. همراه این نوشیدنی از شیرینی های مخصوص افراد دیابتی استفاده کنید و در صورت تمایل به خوردن شکلات داغ شیرین، آن را با عسل، شیرین کرده و میل کنید.

منبع : salamat.ir
/www.beytoote.com
 

zahra.71

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوشیدنی آناناس و طالبی

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]مواد لازم:[/FONT]
طالبی خرد شده                                    ۱۲۵گرم
آناناس خرد شده                                   ۱۴۰گرم
آب پرتقال                                              ۶۰میلی لیتر                                                
آب آناناس                                              ۱۰۰میلی لیتر 
یخ قالبی                                                  ۴عدد 

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]طرز تهیه:[/FONT]
۱.ابتدا طالبی+آناناس رو که درشت خرد کردیم رو در فریزر قرار میدیم تا یک مقدار منجمد بشه. آب آناناس+آب پرتقال رو در مخلوط کن میریزیم تا با هم مخلوط بشه بعد آناناس و طالبی رو به همراه یخ به مخلوط کن اضافه و به مدت ۲دقیقه هم میزنیم.

نوشیدنی خوشمزه مون آماده ست در لیوان مورد نظرمون میریزیم و نوش جان می کنیم... 


 

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه نوشیدنی شیر و انجیر :

مواد لازم :
شیر۱ لیوان
انجیر خشک۵ الی ۶ عدد
گلاب۳ قاشق


طرز تهیه :
پس از اینکه انجیر را از وسط نصف کردید و سالم بود آنرا شسته و در شیر بریزید و دریک ظرف در دار به مدت یک الی دو روز در یخچال بگذارید وقتی کاملاً خیس خورد آن را در میکسر بریزید و گلاب اضافه کنید زمانیکه مخلوط و یکنواخت شد آنرا در لیوان ریخته نوش جان کنید .

اگردوست داشتید با اضافه و یا کم کردن تعداد انجیر میزان شیرین بودن آنرا تغییر دهید .
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاسنی چِری بِری

کاسنی چِری بِری

یک نوشیدنی ساده از موادی همیشه دردسترس که دو روش تهیه برای آن آمده است.
شک نکنید که ترکیب میوه*های قرمز و عرق کاسنی، یک معجون عالی برای رفع عطش و پایین آوردن دمای بدن است.




مواد لازم

برای سه*- چهار لیوان:



  • [*=center]توت فرنگی: 250 گرم
    [*=center]گیلاس: 250 گرم
    [*=center]انگور قرمز: 200 گرم
    [*=center]عسل: 4 قاشق غذاخوری
    [*=center]عرق کاسنی: نصف لیوان


طرز تهیه:

1. در روش اول عسل را در سه چهارم لیوان آب داغ حل کرده و در یخچال بگذارید تا سرد شود. میوه*ها را با دستگاه آبمیوه گیری آب گرفته و با عسل و عرق کاسنی مخلوط کنید.

2. در روش دوم با میوه*ها اسموتی درست کنید، یعنی میوه*ها را با دو لیوان یخ خرد شده، عرق کاسنی و مقدار دلخواه شکرنرم، برای حدود 3 دقیقه در مخلوط کن بزنید تا غلیظ و یک*دست شود.
 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نوع هات چاکلت خونگی

یه نوع هات چاکلت خونگی

[h=2]یه نوع هات چاکلت خونگی[/h]

یه لیوان بزرگ شیر سرد رو توی شیرجوش بریزید، دو قاشق پودر کاکائو، یک قاشق شکر و یک قاشق خامه رو توی شیر بریزید و بذارید با حرارت ملایم گرم و غلیظ بشه. قبل از اینکه شیر بجوشه و سر بره شعله رو خاموش کنید و با کمی خامه روی لیوان رو تزئین کنید. لیوان رو سر بکشید و قدر این خوراکی پرخاصیت رو بیشتر بدونی​



 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاکائو داغ با شیر نارگیل

کاکائو داغ با شیر نارگیل



مواد لازم برای ۲ نفر:

*شیر پرچرب ۳۰۰ میلی لیتر
*شیر نارگیل ۳۰۰ میلی لیتر
*پودر کاکائو ۳ قاشق چایخوری
*شکر ۳ قاشق چایخوری
*نمک کمی
*دارچین کمی
*خامه زده شده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

شیر و شیر نارگیل را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر، نمک و دارچین را اضافه کنید. شیر کاکائو داغ را درون لیوان های بزرگ بریزید و روی آن را خامه بپاشید و با کاکائو یا ترایفل تزیین کنید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
چای وانیلی

چای وانیلی


مواد لازم برای ۴ نفر:

*آب ۲ پیمانه
*شیر سویا وانیلی ۲ پیمانه
*هل ۲ عدد، خرد شده
*چوب دارچین ۲ عدد
*چای لیپتون ۲ عدد
*عسل به دلخواه


طرز تهیه:

مرحله ۱ – آب، دارچین و هل را در شیرجوش متوسطی ریخته و روی حرارت بالا گذاشته و گهگاه هم زده تا بجوش آید.
مرحله ۲ – شیر جوش را از روی حرارت برداشته، چای را اضافه کرده و ۵ دقیقه استراحت دهید، سپس چای، دارچین و هل را خارج کنید.
مرحله ۳ – مواد را دوباره روی حرارت متوسط گذاشته و شیرسویا را اضافه کرده و گهگاه هم زده تا گرم شوند، در این زمان به دلخواه عسل را افزوده، سپس چای را در فنجان دلخواه ریخته و سرو نمائید.


نکات
در صورتیکه شیرسویا وانیلی در اختیار نداشتید، می توانید مقدار کمی وانیل را به شیر سویا اضافه کنید.


 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

سایت دلگرم: برای درست کردن قهوه ترک باید از پودر دانه های قهوه ی تازه برشته شده استفاده کنید. دانه های قهوه را در هاون بکوبید یا آسیاب کنید و پودر قهوه درست کنید. همچنین می توانید برای اینکه تجربه بهتری از درست کردن قهوه داشته باشید از قهوه جوش مخصوص استفاده نمایید.



این نوع قهوه معمولاً به عنوان قهوه ترک شناخته می شود و روش درست کردن آن در سراسر خاور میانه به یک شکل است. بنابراین به عنوان قهوه خاورمیانه هم شناخته می شود. در یونان در پاسخ به حمله ترکیه به قبرس در سال 1974 نام آن را به قهوه یونانی تغییر دادند که در حقیقت همان قهوه ترک است اما با یک نام متفاوت.

مواد لازم درست کردن قهوه ترک

(مقدار مواد در طی مراحل توضیح داده می شود)


  • دانه های قهوه
  • آب (در صورت تمایل می توان شیر را جایگزین آن کرد)
  • شکر
  • عطر و طعم دهنده های لازم



دانه های قهوه را انتخاب کنید. بهترین نوع آنها برای قهوه ترک عبارتند از: موکا، جاوا و وینی برشته شده. همچنین دانه های کمتر روغنی عربی هم انتخاب مناسبی است.



دانه های قهوه را خوب آسیاب کنید. پودر قهوه تان باید یکدست باشد و خیلی خوب آسیاب شده باشد. پودر قهوه آماده هم می تواند برای این کار مورد استفاده قرار گیرد، البته زیاد تازه نیست.



یک قاشق چای خوری سر پر (5 گرم) به ازای هر فنجان در) cezve قهوه جوش مخصوص( بریزید.cezve یک ظرف مخصوص است که قسمت پایین آن پهن است و دارای گردنی باریک، یک دهانه و دسته ای بلند است.

شکر را به میزان دلخواه خود اضافه کنید و برای هر فنجان به اندازه ی همان فنجان آب سرد در قهوه جوش بریزید.

اگر می خواهید عطر و طعم خوبی به قهوه تان بدهید می توانید مانند نسخه عربی آن مواد زیر را اضافه کنید:

2/1 قاشق چای خوری دانه هل خرد شده یا 8/1 قاشق چای خوری هل و دارچین و جوز و میخک.



مخلوط را با یک چنگال یا قاشق کوچک -مثل حرکت هم زدن تخم مرغ- خوب هم بزنید. چنگال بهتر از قاشق پودر خشک قهوه و آب را با هم مخلوط می کند.

قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی به جوش بیاید. در مدتی که روی حرارت قرار دارد آن را هم نزنید. هر چه حرارت کمتر باشد قهوه طعم بهتری پیدا خواهد کرد. قهوه جوش را به حال خود رها نکنید.



مشاهده می کنید که قهوه شروع به کف کردن می کند. وقتی که کف شروع به بالا آمدن کرد، آن را با قاشق داخل فنجان بریزید زمانی که قهوه شروع به جوشیدن کرد و کف تا دهانه ظرف بالا آمد، قهوه جوش را از روی اجاق بردارید و وقتی قهوه کمی از حالت جوش درآمد آن را داخل فنجان مخصوص قهوه ترکی بریزید. فنجان های مخصوص قهوه ترکی کوچکتر از فنجان های معمولی است. اگر فنجان مخصوص ندارید از فنجان کوچک معمولی استفاده کنید.

اگر قهوه تان خیلی کف دارد آن را با قاشق بردارید. سپس قهوه جوش را مجدداً روی اجاق بگذارید و همین کار را برای فنجان بعدی تکرار کنید.



برای اینکه کف قهوه از بین نرود، از کناره فنجان قهوه را داخل آن بریزید نه از وسط آن. کف قهوه گاهی اوقات در اسپرسو و در کشورهای اروپای غربی crema نامیده می شود که مانند کف شیر به نظر می رسد در حالی که داخل آن شیر ندارد. در کنار قهوه می توانید یک لیوان آب سرد هم سرو کنید. آب را پیش از قهوه می‌نوشند تا دهان تازه باشد و طعم قهوه را بهتر درک کنند

سرو کردن قهوه ترک



دور و بر فنجان را تمیز کنید. خیلی بد است که قهوه روی لبه فنجان یا زیر نعلبکی آن ریخته شده باشد.



یک قطعه راحت الحلقوم -آب نبات آدامس مانندی که روی آن پودر شکر ریخته شده است- کنار آن برای شیرین کردن دهان پس از خوردن قهوه سرو کنید.

نوشیدن قهوه ترک



قهوه ترک را به آرامی می نوشند. حداقل یک دقیقه قبل برای برداشتن فنجان کوچک و نوشیدن قهوه صبر کنید.


برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های مفید برای عید

نوشیدنی‌های مفید برای عید

برترین ها: در تعطیلات که فرصت زیاد است و می‌توان کارهای زیادی انجام داد، توصیه می‌کنیم اسموتی و آب‌میوه‌های مخلوطی که در این مطلب سریالی برایتان آموزش داده‌ایم را درست کنید تا هم با روش تهیه آنها آشنا شوید و هم در کنار خوراکی‌های مضر عید، دست‌کم یک خوراکی سالم هم داشته باشید.

البته همه موارد این پست، نوشیدنی در غالب اسموتی هستند. تهیه اسموتی خیلی آسان است. فقط چند نوع ماده خوراکی و یک مخلوط‌کن نیاز است تا همه چیز را با هم مخلوط کنید و بنوشید. همین!
با ما همراه باشید.

گرین اسموتی



مواد لازم


شش تا هشت برگ اسفناج
یک عدد خیار کوچک
یک‌‌دوم ساقه کرفس
دو عدد توت‌فرنگی منجمد شده
یک‌دوم فنجان زغال‌اخته یا تمشک منجمد شده
یک قاشق چای‌خوری دارچین
یک قاشق غذاخوری دانه کتان
سه قاشق غذاخوری آرد جو دوسر
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
یک‌چهارم فنجان شیر

طرز تهیه

1. تمامی موارد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید. مخلوط حاصل در حدود یک لیوان می‌شود اما روزانه ناشتا یک استکان از آن مصرف شود.
2. طبق مطالعات، استفاده از گیرین اسموتی به طور منظم، به‌طور معناداری سبب کاهش مصرف مواد قندی و بی‌ارزش، کاهش اشتهای کاذب و کاهش کالری دریافتی روزانه می‌شود.


اسموتي آلبالو و توت‌فرنگي



مواد لازم


توت‌فرنگي: 300 گرم
آب آلبالو: يك ليوان
بستني وانيلي: يك ليوان
خامه صبحانه: 100 گرم
شكر: 4 قاشق غذاخوري
آلبالو: نصف ليوان

روش تهیه

1. ابتدا آلبالوها را هسته گرفته سپس تمامي مواد را داخل ميكسر مي‌ريزيم و داخل ليوان‌هاي تك‌نفره سرو مي‌كنيم.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های مفید برای عید

نوشیدنی‌های مفید برای عید

اسموتی انبه کیوی



مواد لازم (4 نفر)


• دو و نیم پیمانه انبه فریز شده و منجمد
• ¾ پیمانه ماست شیرین
• ¼ پیمانه عسل
• 3 عدد کیوی رسیده
• نصف قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش

طرز تهیه

1. همه انبه ها، نصف پیمانه ماست، دو قاشق غذاخوری عسل را در مخلوط‌کن با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را درون لیوان ها بریزید.
2. پس از شستن پارچ مخلوط‌کن، کیوی، ¼ پیمانه ماست، پوست لیموترش و دو قاشق غذاخوری عسل را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید.
3. مایع جدید را روی مخلوط انبه ها بریزید و اسموتی را با سلیقه خود تزئین و سرو کنید.


اسموتی چغندرخام



مواد لازم


یک‌دوم فنجان آب هویج شیرین نشده
یک‌چهارم فنجان زغال‌اخته یا تمشک منجمد شده
یک‌چهارم فنجان چغندر خام پوست‌کنده و رنده شده
یک‌چهارم فنجان سیب پوست کنده
یک‌چهارم فنجان بادام خام
یک‌سوم فنجان یخ خرد شده
یک‌دوم قاشق چای‌خوری آبلیمو
به میزان نیاز زنجبیل

طرز تهیه

1. تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید. مخلوط حاصل در حدود یک لیوان می‌شود اما روزانه ناشتا یک استکان از مخلوط را مصرف کنید.
2. طبق نتایج مطالعه‌ای که در مجله انجمن قلب ایالات متحده به چاپ رسید، افرادی که به طور منظم به مدت 15 روز از اسموتی چغندر خام استفاده کردند، فشار خون‌شان به طرز معناداری کاهش یافت. چغندر منبع بسیار خوبی از نیترات است که پس از هضم، نیترات موجود در آن به اکسیدنیتریک تبدیل می‌شود. این ترکیب از طریق گشاد کردن و اتساع عروق خونی، سبب کاهش فشار خون می‌شود.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های مفید برای عید

نوشیدنی‌های مفید برای عید

اسموتی انبه و زنجبیل



زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم (2 نفر)

• نصف یک عدد موز
• 1 قاشق غذاخوری عسل
• ¼ پیمانه شیر
• ¼ پیمانه آب انبه
• 120 گرم ماست
• نصف پیمانه انبه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

طرز تهیه

1. ماست، انبه خرد شده، آب انبه، موز، شیر، عسل و زنجبیل را در مخلوط‌کن بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
2. آن را در لیوان موردنظر بریزید و با انبه تزئین و سرو کنید.


اسموتي وانيل و خامه



مواد لازم ( 4 نفر )


يخ خرد شده: يك ليوان
ستني وانيلي: يك فنجان
پودرشكر: 4 قاشق غذاخوري
خامه صبحانه: يك فنجان
وانيل: نصف قاشق چاي‌خوري

روش تهیه

1. براي تهيه اين اسموتي ابتدا معلوم مي‌كنيم كه از چه نوع وانيلي استفاده مي‌كنيم. اگر از وانيل تازه استفاده كرديم كه البته خيلي در دسترس نيست، نصف يك قاشق كافي است اما براي استفاده از وانيل مايع سياه يا پودري به اين روش استفاده مي‌كنيم؛ اگر وانيل مايع سياه داشتيم تا 2 قاشق چاي‌خوري مجاز به استفاده از آن هستيم اما اگر از وانيل پودري استفاده كرديم به نصف قاشق چاي‌خوري كفايت مي‌كنيم. تمام مواد را داخل ميكسر ريخته تا جايي كه يكدست شوند، اجازه مي‌دهيم به هم بخورند سپس داخل ليوان‌هاي مختلف ريخته و با يك شاخه وانيل آن را تزئين مي‌كنيم.


اسموتي سيب و انبه



مواد لازم


سيب گلاب: 4عدد
كمپوت انبه: يك قوطي
يخ خرد شده: يك ليوان
شكر: 4قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش تازه: 2 قاشق غذاخوري

روش تهیه

1. ابتدا ضايعات ميان سيب را خارج كرده، تمامي مواد را داخل ميكسر مي‌ريزيم و وقتي كه يكدست شدند اگر غليظ بودند مقداري آب به مواد اضافه مي‌كنيم.


اسموتی انبه



مواد لازم


یک‌دوم فنجان یخ
یک‌دوم لیوان ماست
یک‌دوم لیوان انبه خرد شده و منجمد
یک قاشق مرباخوری روغن ماهی
یک‌دوم لیوان آب پرتقال
چند برگ نعنا

طرز تهیه

1. تمامي مواد را در مخلوط‌كن بریزید تا ترکیب یک‌دستی به دست آید. برای شفافیت پوست می‌توانید‌ روزانه یک لیوان از این ترکیب را ترجیحا صبح‌ها مصرف کنید.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های مفید برای عید

نوشیدنی‌های مفید برای عید

اسموتی آلو



مواد لازم


شش عدد آلو (آلوی خورشی)
یک فنجان آب سیب
یک فنجان یخ
یک فنجان ماست
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری دارچین
مقداری جوز هندی

طرز تهیه

1. تمام ترکیبات را همراه آن مخلوط کنید. این مخلوط باید اول صبح ناشتا مصرف شود. در صورت نیاز می‌توانید عصر هم از آن استفاده کنید.
2. اگر سیستم گوارش شما کمتر از سه‌بار در هفته کار کند، شما در معرض ابتلا به یبوست هستید. در این حالت مدفوع کوچک، خشک و دفع آن با درد و سختی همراه است. با مصرف این اسموتی می‌توانید آرام‌آرام از شر مشکل‌تان خلاص شوید.


اسموتی کلم برگ



مواد لازم


• یک پیمانه کلم برگ سبز
• یک پیمانه برگ اسفناج
• یک عدد گلابی هسته دار
• یک عدد پرتقال پوست کنده و فیله شده
• یک عدد موز متوسط
• یک پیمانه انگور بی دانه – سفید یا قرمز فرقی ندارد
• دو پیمانه یخ
• یک‌دوم پیمانه آب
• یک قاشق چایخوری تخم مریم‌گلی

طرز تهیه

1. تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. کلم برگ پوست شما را در برابر فشارهای اکسیداسیون محافظت می کند و باعث می شود چروک ها از بین بروند. این اسموتی که شامل کلم برگ و مواد غذایی و معدنی مفید دیگر است باعث شفافیت و زیبایی بیشتر پوست شما می شود.


اسموتی شیرسویا



مواد لازم


• سه قاشق پودر شاهدانه
• 312 گرم آب نارگیل
• نصف پیمانه بلوبری
• یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
• ¼ پیمانه آوکادوی ریز شده

طرز تهیه

1. تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. این اسموتی حاوی شیر سویا است که سرشار از امگا سه و امگا 6 است. این نوشیدنی حاوی برگ های گیاه شیردندان است که باعث دفع سموم بدن می شود.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های مفید برای عید

نوشیدنی‌های مفید برای عید

اسموتی انبه



مواد لازم


• 4 یا 5 قالب یخ
• ½ پیمانه ماست ساده
• ½ پیمانه انبه خرد شده و منجمد
• یک قاشق غذاخوری روغن ماهی
• ½ پیمانه آب پرتقال
• یک برگ نعناع

طرز تهیه

1. تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. انبه باعث آبرسانی به پوست می شود و از ایجاد اکنه جلوگیری می کند. این میوه خوش طعم با چروک نیز مبارزه می کند و برای سلامت پوست بسیار مفید است.


اسموتی تخم مریم‌گلی



مواد لازم


• یک عدد پرتقال بی دانه و پوست کنده
• یک عدد موزه متوسط
• نصف پیمانه بلوبری
• نصف پیمانه ماست ساده و بدون چربی
• ¼ پیمانه توت فرنگی – تازه یا منجمد
• دو قاشق غذاخوری تخم مریم‌گلی
• یک قاشق غذاخوری نکتار آگاو

طرز تهیه

1. تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. تخم مریم‌گلی برای پوست بسیار مفید است. این گیاه سرشار از امگا سه است و باعث افزایش رطوبت پوست و از بین رفتن خشکی آن می شود. این گیاه به تنهایی باعث از بین رفتن چروک می شود و دیگر میوه های موجود در اسموتی مواد معدنی و ویتامین های لازم را به بدن می رسانند.


اسموتی چای سبز



مواد لازم


• یک پیمانه چای سبز دم شده – اجازه دهید سرد شود و آن را شیرین نکنید
• یک پیمانه ماست لیمویی
• نصف پیمانه نعناع خرد شده
• 6 تا 7 قالب یخ
• یک قاشق چایخوری عسل
• آب و پوست لیموی سبز تازه (2 عدد متوسط)

طرز تهیه

1. تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. این اسموتی نیز حاوی موادی است که برای زیبایی و سلامت پوست و بدن بسیار مفید هستند. این نوشیدنی حاوی چای سبز و عسل است که هر دو باعث از بین رفتن باکتری های مضر در بدن می شوند. اگر به دنبال نوشیدنی ای می گردید که ضد چروک و پیری است حتما این اسموتی را تهیه کنید.



برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های مفید برای عید

نوشیدنی‌های مفید برای عید

اسموتی چای



مواد لازم

• 3 دانه فلفل سیاه
• یک عدد فلفل فرنگی (شیرین)
• یک عدد دانه هل
• سه عدد میخک
• یک فنجان آب سرد
• نصف پیمانه زنجبیل تازه رنده شده

طرز تهیه

1. همه این مواد را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس همه را داخل مخلوط کن بریزید و با مواد زیر مخلوط کنید:
• 4 قاشق غذاخوری شیره افرا
• 500 گرم کفیر
2. این اسموتی شرقی حاوی چای دم کشیده است که برای سلامت و ترمیم پوست مفید است. همچنین حاوی هل، فلفل شیرین و زنجبیل نیز هست که کاهش دهنده های طبیعی درد هستند.


نوشیدنی سبز



زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم (3 تا 4 نفر)

• 2 پیمانه اسفناج
• نصف یک عدد خیار
• ¼ یک عدد کرفس متوسط
• نصف دسته جعفری
• یک دسته نعنا
• 3 عدد هویج
• 2 عدد سیب
• ¼ یک عدد پرتقال
• ¼ قاشق چایخوری آب لیمو
• ¼ یک عدد آناناس

طرز تهیه

1. همه مواد را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.


اسموتی وانیلی موز و آناناس



زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم (2 نفر)

• نصف یک عدد موز
• 1 قاشق غذاخوری عسل
• 120 گرم ماست
• نصف پیمانه آناناس خرد شده
• نصف قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

1. همه مواد را در مخلو‌کن با هم مخلوط کنید. سپس آن را در لیوان موردنظر بریزید و با آناناس تزئین و سرو کنید.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های مفید برای عید

نوشیدنی‌های مفید برای عید

اسموتی توت‌فرنگی و بابونه



مواد لازم


یک‌دوم فنجان دمنوش بابونه
یک فنجان توت‌فرنگی
یک فنجان آناناس
یک فنجان ماست پروبیوتیک
یک قاشق مرباخوری عسل
یک‌دوم فنجان یخ

طرز تهیه

1. تمام ترکیبات گفته شده را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید. بهترین زمان مصرف، قبل از وعده ناهار یا وعده شام است.
2. بابونه جزء ترکیباتی است که می‌تواند مشکلات گوارشی شما را کمتر کند. به ویژه زمانی‌که با ماست پروبیوتیک، عسل ترکیب می‌شود از طریق افزایش جمعیت باکتری‌های مفید کولون و کاهش باکتری‌های مضر تولیدکننده گاز، سبب کاهش تولید گاز و نفخ می‌شود.


معجون سبز



مواد لازم


كيوي: سه عدد
پودركاكائو: يك قاشق غذاخوري
موز: دو عدد كوچك
چاي نعناع: يك فنجان
اسفناج: دو دسته كوچك
بلوبري: سه تا چهار عدد

طرز تهیه

1. در مورد چاي نعناع بايد گفت که مي‌توانيد از دو گزينه استفاده كنيد يا استفاده از چاي كيسه‌اي يا خود گياه نعناع را به‌صورت تازه يا خشك دم كنيد كه البته ما دومين گزينه را پيشنهاد مي‌كنيم. اما اگر كمبود وقت داريد مي‌توانيد گزينه اول را انتخاب كنيد.
2. ميوه بلوبري را مي‏توان بيشتر در فصل تابستان پيدا كرد، اما براي تهيه اين اسموتي در این فصل‏ مي‏توانيد بسته‌بندي شده آن را از فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي خريداري كنيد. اما فراموش نكنيد در اين فصل بلوبري به‌صورت يخ زده و بسته‌بندي به فروش مي‏رسد، به همين دلیل بهتر است به تنهايي خورده نشود و در موادي مثل اسموتي‏ها، بستني يا كيك‏ها مخلوط شود تا طعم بهتري از آن را بچشيد.
3. يك بسته كوچك از ميوه بلوبري، قيمت نسبتا بالايي دارد، به همين دلیل براي مقرون به‌صرفه بودن اين معجون مي‏توانيد انگور را جايگزين اين ميوه كنيد. اين ميوه به‌صورت گلخانه‏اي در فصل زمستان در بازارهاي ميوه به فروش مي‏رسد. همچنين وجود آنتي‌اكسيدان در انگور باعث شده است تا به‌عنوان يكي ديگر از ميوه‌هاي كمك‌رسان پوست شناخته شود.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های مفید برای عید

نوشیدنی‌های مفید برای عید

اسموتی سیب و لیموترش



مواد لازم


یک‌دوم فنجان یخ
یک عدد سیب

طرز تهیه

1. دو عدد لیموترش تازه. مواد را در مخلوط‌كن بریزید تا آبميوه يكدستي حاصل شود.
2. اين آبميوه باید 20 دقيقه قبل از صرف غذا مصرف شود.
3. سيب موجود در این اسموتی باعث پایين آمدن فشار و قند خون شده و توليد انسولين را هم كاهش مي‌دهد. مقدار بسيار بالاي پکتين موجود در سيب، از طریق افزایش متابولیسم سبب افزایش سرعت سوزاندن چربی‌ها می‌شود. ليموترشی که در این ترکیب وجود دارد هم باعث پایين آمدن فشار خون و گلوكز خون شده، توليد انسولين را كاهش مي‌دهد.


اسموتی انواع بِری ها



مواد لازم

• یک پیمانه آب سرد
• ¼ پیمانه کلم برگ سبز
• ¼ پیمانه توت فرنگی
• ¼ پیمانه تمشک
• ¼ پیمانه بلوبری

طرز تهیه

1. تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. میوه های گوشتالو و بی هسته و دانه‌دانه که اصطلاحا بِری نامیده می شوند سرشار از مواد مغذی هستند که برای پوست لازم است. این میوه های خوشمزه نه تنها ویتامین C دارند، بلکه باعث می شوند تا بدن کلاژن بسازد که برای جوان سازی پوست مفید است.


اسموتی پرتقال، شیر سویا و آووکادو



مواد لازم


• یک پیمانه شیر سویا
• یک عدد پرتقال متوسط
• نصف یک عدد آووکادوی متوسط
• 2 قاشق غذاخوری پودر شاهدانه
• یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل (اختیاری)

طرز تهیه

1. تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. این اسموتی حاوی شیر سویا و پرتقال است که سرشار از ویتامین C است. آووکادوی آن نیز برای زیبایی پوست لازم است.

برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های مفید برای عید

نوشیدنی‌های مفید برای عید

اسموتی خیار و گشنیز



مواد لازم


• یک کاهوی معمولی و متوسط
• نصف پیمانه آب سرد
• دو پیمانه اسفناج
• سه ساقه کرفس
• نصف پیمانه گشنیز
• یک عدد خیار
• یک عدد سیب متوسط
• 4 قالب یخ

طرز تهیه

1. تمامی مواد را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
2. آخرین اسموتی نیز ترکیبی از گشنیز و خیار است که هر دو باعث درخشش و آبرسانی پوست می شوند. هر دو خیار و گشنیز حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. گشنیز با اکنه مبارزه می کند و باعث از بین رفتن ناراحتی های پوستی همچون اگزما است.


اسموتي ميوه‌هاي زرد



مواد لازم


سيب زرد: 2 عدد
موز: 2 عدد
كمپوت انبه: يك قوطي
كمپوت آناناس: يك قوطي
يخ خرد شده: به ميزان دلخواه
شكر: 5 قاشق غذاخوري
خلال پسته: به ميزان لازم براي تزئين
آب 2 عدد ليموترش تازه

روش تهيه

1. ابتدا موز را پوست كنده، سيب را نيز خرد و ضايعات داخل آن را خارج مي‌كنيم. تمامي مواد را داخل ميكسر ريخته و اجازه مي‌دهيم يك تا 2 دقيقه تمامي مواد با هم مخلوط شوند.
2. پس از اين مدت نوشيدني را داخل ليوان‌هاي مختلف تقسيم كرده و روي آن‌ها را با خلال پسته تزئين مي‌كنيم .


اسموتی شاه توت



مواد لازم


موز: یك عدد
شاه توت: 2 قاشق غذاخوری
پرتقال: یك عدد فیله
یخ: 6 مكعب

روش تهیه

1. شاه توت، پرتقال، موز و یخ را به مدت یك دقیقه با سرعت بالا میكس كنید. از موز و پرتقال یا شاه توت برای تزیین لیوان استفاده كنید.
2. پرتقال را منبع غنی ویتامین ث می‌دانند و جالب اینكه پوست آن مغذی‌تر از گوشت پرتقال است.


آلبالو بستني



مواد لازم


آب آلبالو: يك ليوان
شربت آلبالو: يك‌چهارم ليوان
بستني وانيلي: يك ليوان
آلبالو هسته گرفته: نصف ليوان

روش تهیه

1. ابتدا آب آلبالو را داخل 2 ليوان تقسيم كرده بستني را نيز كه كمي شل شده به آرامي روي آب آلبالو مي‌ريزيم چون اگر آهسته اين كار را انجام دهيم تقريبا بستني روي آب آلبالو مي‌ماند.
2. شربت آلبالو را نيز روي بستني‌ها تقسيم مي‌كنيم و در نهايت روي نوشيدني را با آلبالو هسته گرفته تزئين مي‌كنيم.


برترین ها
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

نوشیدنی‌های گرم؛ از هات چاکلت تا چای زنجبیل

برترین ها: بسیاری از ما ایرانی ها لذت نوشیدن یک استکان چای را به هیچ نوشیدنی دیگری نمی فروشیم. اما هستند بعضی ها هم که چای برایشان جذابیت ندارد و نوشیدنی های گرم دیگری را ترجیح می دهند؛ از انواع نسکافه و قهوه گرفته تا دمنوش و ... . به همین منظور، انواع مختلفی از نوشیدنی های گرم را برایتان پیدا و گردآوری کرده ایم که شاید برخی از آنها به نوشیدنی محبوب هر روزتان تبدیل شوند.

چای شیر و عسل



مواد لازم


يك كيسه چاي
يك دانه هل
مقداري فلفل سياه خرد شده
دو عدد چوب دارچين
يك عدد ميخك
مقداري زنجيل تازه پوست كنده
يك فنجان آب گرم
يك فنجان شير
يك قاشق عسل
مقداري جوز و وانيل

طرز تهیه

1. همه مواد به جز عسل و شير را در يك ظرف بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. بعد از آن شير و عسل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. بعد كه دوباره جوش آمد آن را از روي حرارت‌ برداريد و بگذاريد 10 دقيقه بماند تا مواد آن را ته‌نشين شود و بعد آن را در يك فنجان بريزيد و نوش جان كنيد.


هات‌‌چاكلت خــانگي



مواد لازم


شير جوش
ليوان بزرگ
شير سرد: 300 ميلي‌ليتر
پودر كاكائو سياه: يك تا2 قاشق چاي‌خوري
شكلات صبحانه: يك تا 2 قاشق چاي‌خوري
بستني شكلاتي: يك اسكوپ يا 2 قاشق غذا‌خوري

طرز تهيه

1. شير را درون شير‌جوش ريخته و روي حرارت ملايم گاز بگذاريد. بسته به مقدار تلخي كه مايليد نوشيدني شما داشته باشد، بين يك تا 2 قاشق چاي‌خوري پودر كاكائو تلخ را به شير اضافه كنيد و سپس شكلات صبحانه و بستني شكلاتي را نيز به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد و بگذاريد تا نوشيدني خوب داغ شود. وقتي كه كف روي آن ايجاد شد آن را درون ليوان سرو كنيد.

2. براي تنوع دادن به نوشيدني خود مي‌توانيد از شكلات صبحانه‌هاي طعم‌دار استفاده كنيد يا به‌طور مثال به مواد بالا كره بادام زميني نيز اضافه كنيد.


قهوه كريول



مواد لازم


3 فنجان قهوه
يك پر پوست پرتقال
يك پر پوست ليمو
مقداري ميخك
دو عدد چوب دارچين
يك‌دوم فنجان هويج
يك‌چهارم فنجان آب نارگيل

طرز تهیه

1. اين قهوه در نيواورلئان زياد مورد مصرف قرار مي‌گيرد. ميخك، پوست پرتقال و ليمو را در يك ماهي‌تابه بريزيد و دارچين، هويج و آب نارگيل را به آرامي روي ماهي‌تابه با اين مواد حدود پنج دقيقه گرم كنيد.

2. حالا دارچين و پوست ليمو را دور بيندازيد. زير شعله را كم كنيد و قهوه را به مخلوط اضافه كنيد. بعد از آنكه قهوه جوش آمد آن را از روي شعله‌برداريد و در فنجان بريزيد و نوش جان كنيد.


چاي زنجبيل



مواد لازم


چهار فنجان آب
چند تكه چوب زنجبيل

طرز تهیه

1. زنجبيل از قديم‌الايام مورد مصرف مردم ايران، هند و چين بوده است. پوست زنجبيل را كنده و آن را به شكل ورقه‌هاي بسيار نازك برش دهيد.

2. آب را در ظرفي مناسب جوش بياوريد و در اولين لحظات جوش آمدن آب، ورقه‌هاي زنجبيل را به آن اضافه كنيد. حرارات را كم كنيد و اجازه دهيد ۱۵ تا ۲۰ دقيقه بماند. حالا چاي را صاف و براي ايجاد طعم بهتر به آن عسل و ليمو ترش اضافه كنيد.


بمب اسپرسو با زرده تخم‌مرغ و شير



مواد لازم


يك‌سوم فنجان شير
دوسوم فنجان مخلوط زرده تخم‌مرغ و شير
45 گرم اسپرسو و جوز

طرز تهیه

1. اين اسپرسو فقط پنج دقيقه زمان لازم دارد تا آماده شود. شير و مخلوط زرده تخم‌مرغ را در يك ظرف بريزيد و حرارت دهيد. بعد از آن اسپرسو را اضافه كنيد. حالا براي ريختن اين نوشيدني بهتر است با يك قاشق كف آن را نگه داريد تا مخلوط در ليوان بریزد و بعد كف را روي آن بريزيد. اگر دل‌تان خواست كمي جوز روي اين كف بريزيد.


هات‌چاكلت مكزيكي



مواد لازم


3 فنجان شير
2 قاشق غذاخوري پودركاكائو
2 قاشق غذاخوري شربت افرا يا عسل
يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري وانيل

طرز تهیه

1. شير را در يك ظرف بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. اين كار باعث مي‌شود كاكائو زودتر در شير ذوب شود. حالا پودركاكائو، شربت افرا و دارچين را اضافه و حرارت را خاموش كنيد.

2. با يك چنگال خوب هم‌ بزنيد. بعد از پنج دقيقه اين نوشيدني آماده است.


ذرت شيرين و شير



مواد لازم


پنج عدد ذرت زرد
سه فنجان شير
يك فنجان شكر
دو تا سه عدد دارچين

طرز تهیه

1. اين نوشيدني شيرين در آمريكاي مركزي طرفداران زيادي دارد. با يك چاقو دانه ذرت را از آن جدا كنيد و در يك مخلوط‌كن با يك‌دوم فنجان شير دو تا سه دقیقه هم بزنيد تا صاف شود.

2. حالا پوره ذرت را به يك ظرف منتقل و باقي‌مانده شير و يك‌دوم فنجان شكر و دارچين را اضافه كنيد و هم بزنيد. بعد از آنكه مواد را در حرارت بالا خوب هم زديد حرارت را كم كنيد اما هم زدن را ادامه دهيد تا مخلوط كمي غليظ شود.

3. بعد از 15 دقيقه نوشيدنی شما آماده است. اين مقدار مواد لازم براي چهار فنجان نوشيدني كفايت مي‌كند.

برترین ها
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

1 - دو عدد لیموترش بزرگ را چهارقاچ کنید. آن*ها را با پوست داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید، دو پیمانه آب و ۲/۳ پیمانه شکر اضافه کنید. در غذاساز را بگذارید و ۳۰ ثانیه با سرعت بالا هم بزنید تا لیمو*ها خرد شوند (قرار نیست پوره شوند، فقط باید خرد شوند تا طعمشان خارج شود).

2 - مخلوط آماده شده را از صافی عبور دهید
و داخل پارچ آب بریزید. دو پیمانه آب دیگر به آن*ها اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.



3 - برای سرو موهیتو، لبه*های لیموهای ترش را به لبه لیوان*هایی که می*خواهید سرو کنید بمالید. سپس آن*ها را داخل شکر فشار دهید تا دانه*های شکر به لبه لیوان*ها بچسبد.

4 - در هاون کوچک فلزی، نصف پیمانه برگ*های تازه نعنا را بریزید و بکوبید تا عطر و عصاره آن*ها خارج شود. مراقب باشید آن*ها را له نکنید (قصد این است که فقط عطر و عصاره از آن*ها خارج شود). اگر هاون ندارید، داخل کاسه هم با کمک قاشق چوبی می*توانید این کار را انجام دهید. در هر لیوان مقداری برگ نعنا بریزید. روی آن*ها قالب*های مکعبی یخ رابریزید و در آخر، مخلوط سرد شده را اضافه کنید. در صورت تمایل، می*توانید با قاچ*های لیمو آن*ها را تزئین کنید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
کولفی پسته (یه دسر هندی شبیه بستنی خودمونه ) --Kulfi



این مدل خیلی کالری ش از ون اولی کمتره
--------------------------------------------------------
۴ پیمانه شیرپر چربی
یک اسلایس نون توست سفید که دوره هاشو بریدید و به قطعات یک سانت در یک سانت ببرید
یک چرم پیمانه شکر (یک چهارم پیمانه شکر )
دو ق ق مغز پسته (دو قاشق غذا خوری مغز پسته )
یک چرم ق چ پودر حل (یک چهارم قاشق چایی خوری پودر هل)
یک ق چ نشسته ذات ( یک قاشق چایی خوری نشاسته ذرت )
-------------------------------
توی یک بلندر نون خورد شده را با نشاسته ذات و نصف پیمانه شیر خوب مخلوط کنید
شیر را در یک ماهیتابه تمیز بریزید و به جوش بیارید (هی باید همش بزنید که تهش نگیره )وقتی به جوش امد مایه نون و نشاسته و شیر را بریزید توش و هی باید هم بزنید اگه نه نشاسته ته زرفتون میسوزه
اینهارا برید ۴-۵ دقیقه هم بزنید
حالا شکر را اضافه کنید
هم بزنید
پسته را اضافه کنید
هم بزنید
بزارید کمی بجوشه تا غلیظ بشه
حالا پدر هل را اضافه کنید و همه بزنید و از رو شعله بردارد بریزید تو ی ظرف شیشه ی و بزارید خنک بشه
روش را ی نایلون محافظ بکشید طوری که نایلون رویه شیر بیوفته و سعی کنید که دور تا دورش همه هوا ها از بین نایلون وبستنی خارج بشه
بزارید تو فریزر برای ۶ ساعت
بیارید بیرون ته زرفتون را کمی گرم کنید ...بستنی را وارونه کنید ..قاچ بزنید و نوش جان کنید
این بستنی خیلی خیلی خوشمزه هستش
من این نوه رژیمش را البته نخوردم میدونید که من اهل رژیم مژیم نیستم
این عکس ها مال اینترنته من خودم جرات اینکه این بستنی را درست کنم راستش ندارم
 

H.N!GHT

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
لیموناد مادلاین

لیموناد مادلاین

لیموناد مادلاین





مواد لازم

• ۶ عدد لیموترش زرد (۱٫۵ پیمانه آب لیمو)
• ۲ عدد لیموترش سبز (۱/۳ پیمانه آب لیمو)
• یک پیمانه شکر
• ۶ پیمانه آب
• یک پیمانه تمشک تازه
• تکه های لیمو ترش سبز و زرد


طرز تهیه :

در یک پارچ بزرگ، آب لیموها، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. تمشک را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند. با تکه های لیموترش سبز و زرد آن را تزئین کنید
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]شور خرما,شيريني زمستاني(هندي) براي كودكان[/h]
مواد لازم:
شیر مایع=1 لیتر
کره=100 گرم
بلالیت=1 پاکت
مغز پسته=نصف لیوان(خرد شده)
شکر=نصف لیوان
وانیل=کمی

طرز تهیه:
1. بلالیت ها را در قابلمه می ریزیم و با قاشق آن را خرد می کنیم و سپس با کره آن را کمی تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(مواظب باشید بلالیت ها نسوزد)
2. شیر را می جوشانیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود.
3. بلالیت و مغز پسته خرد شده را به همراه وانیل به شیر اضافه می کنیم.
4. مواد را بر روی اجاق گاز با شعله ملایم می گذاریم تا کمی بجوشد و غلیظ شود(باید غلظت شیرینی مثل ماست باشد)
5. شیرینی را بصورت گرم میل می کنیم.
 

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نوشیدنی شکلاتی مدرن

نوشیدنی شکلاتی مدرن

اگر از طرفداران نوشیدنی شکلاتی هستید این نوشیدنی چاکلت را یاد بگیرید این رسپی بسیار مغذی درست شده است و گرم نوشیده می شود این آموزش را یاد بگیرید و به مهمانانتان بدهید
مواد لازم

  • 2 ق س پودرکاکائو
  • 1 ق‌س شکر
  • 1 پیمانه شیر
  • 1 ق‌س پودر پسته
  • 1 ق‌س پودر فندق
  • مقداری پودر دارچین
  • مقداری خامه فرم‌گرفته
طرز تهیه:
1. دارچین، پودر کاکائو و شکر را با شیر در یک شیرجوش ریخته و خوب با یکدیگر حل کنید. شیرجوش را روی حرارت بگذارید و مواد را بجوشانید.
2.پودر پسته و پودر فندق را هم اضافه کرده و شیرجوش را از روی حرارت بردارید. نوشیدنی را داخل لیوان یا فنجان مورد نظرتان بریزید. در صورت دلخواه با دارچین، پودر پسته و پودر فندق و یا خامه تزیین کنید.
نکته : می‌توانید با مواد دیگری هات چاکلت مخصوص را تزیین کنید، مثلا با پودر نارگیل و پودر گردو .
فوت و فن
می‌توانید از اسپری خامه که در سوپرمارکت‌های بزرگ و فروشگاه‌های لوازم قنادی به فروش می‌رسند، برای تزیین نوشیدنی‌تان استفاده کنید.
منبع : مجله سیب سبز
 

Similar threads

بالا