انواع سالادها

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد نی سوآز یا سالاد لوبیا سبز

سالاد نی سوآز یا سالاد لوبیا سبز


....سلام سلام......
لذت داشتن یه دوست خوب تو یه دنیای بد...
مثل خوردن یه فنجون قهوه گرم تو هوای سرده.
درسته که هوا رو گرم نمی کنه ، ولی آدمو که دلگرم می کن



[h=2] سالاد نی سوآز یا سالاد لوبیا سبز [/h]

مواد لازم:
سالاد نی سوآز یا سالاد لوبیا سبز سیب زمینی متوسط .................................. 2 عدد
لوبیا سبز .................................................. 200- 300 گرم
تن ماهی ................................................. 1 قوطی
کاهو (ترجیحاً پیچ) ...................................... نصف 1 بوته
گوجه فرنگی مینیاتوری ............................... 10 - 15 عدد
زیتون سیاه (ترجیحاً بدون هسته).................. یک سوم لیوان
تخم مرغ ................................................... 2 عدد
روغن زیتون ................................................. 2 -3 ق غ
آب یک عدد لیمو ترش
نمک به میزان لازم
مقدار خیلی کمی سبزی خشک معطر
طرز تهیه:
تخم مرغ و سیب زمینی رو بذارید آب پز بشه. (برای تسریع در کار، سیب زمینی ها رو حلقه حلقه ببرید و توی کمی آب بذارید بپزه)
کنسرو تن ماهی رو هم بذارید حدود 20 دقیقه توی آب بجوشه. بعد از این مدت از توی آب در بیارید و بذارید کنار تا خنک شه و بعد با احتیاط باز کنید و محتویات کنسرو رو توی آبکش خالی کنید.
لوبیا سبز رو هم با مقداری آب بپزید. وقتی پخت آبکش کنید. (بهتره تا اونجایی که میشه با آب کمتری بپزید تا نهایتاً مجبور نشید آب لوبیا سبز رو که حاوی مقادیر زیادی ویتامین هست دور بریزید!)
گوجه های مینیاتوری رو از وسط نصف کنید. تخم مرغ آب پز رو هم پوست بکنید و هر کدوم رو چهارقاچ کنید و بذارید کنار.
آبلیمو و نمک رو با هم مخلوط کنید و ترجیحاً کمی سبزیجات خشک معطر مث نعناع خشک رو باهاش قاطی کنید و با همزن هم بزنید. این هم از سس!
کاهو رو خرد کنید و کمی نمک و آبلیمو بزنید و کف ظرف سرو بریزید.
روش رو با سیب زمینی و لوبیا سبز بپوشونید و باز کمی نمک و آبلیمو بزنید.


تیکه های تن ماهی رو روی لوبیا بچینید و اطرافش رو با زیتون سیاه و گوجه های مینیاتوری تزیین کنید. قاچهای تخم مرغ رو بچینید روش و نهایتاً سس رو به طور یکنواخت همه جای سالاد بریزید.

All Rights Reserved By Marshal Team Work
اميدوارم خوشتون بیاد



 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه سالاد عدس سبز و قارچ

طرز تهیه سالاد عدس سبز و قارچ

طرز تهیه و روش آماده سازی سالاد عدس سبز و قارچ مناسب برای گیاهخواران و افراد وگان





طرز تهیه سالاد عدس سبز و قارچ


مواد لازم برای تهیه ی سالاد عدس سبز و قارچ:
عدس سبز 1 لیوان
قارچ 1 بسته
پیازچه 5 عدد
خیارشور 1 کاسه
زیتون تند 1 کاسه
هویچ پخته 1 عدد
لیمو 1 عدد
روغن زیتون
نمک
طرز تهیه سالاد عدس سبز و قارچ:
عدس را خیس کرده سپس آبش را بیرون ریخته و در قابلمه آب ریخته می گذاریم بپزد. هویچ را خرد می کنیم. قارچها را خرد کرده و در روغن مایu سرخ می کنیم. نمک ریخته و زیتون فلفلی, خیارشور و پیازچه را خرد می کنیم. در ظرف عدس پخته و سرد شده , هویچ, قارچ سرخ شده و پیارچه خرد شده و خیارشور و زیتون را می ریزیم روعن زیتون و نمک را ریخته مخلوط کرده و سرو میکنیم./
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکسهای فوق العاده جذاب از تزیین سالاد الویه برای جشن ها

عکسهای فوق العاده جذاب از تزیین سالاد الویه برای جشن ها

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز




مواد لازم :
سالاد الویه
پوره سیب زمینی
نان تست بزرگ : ۵ عدد
چوب شور
پالت
قیف و ماسوره

طرز تهیه :
زیر اولین نان تست به اندازه یک قاشق پوره سیب زمینی بریزید و نان تست رو کمی فشار بدین تا موقع تزیین ، نان تست حرکت نکنه .



سالاد الویه رو روی نان تست بریزید و بهش فرم بدین . احتمالا لازم باشه یه دستکش دستتون کنید و از دستهاتون کمک بگیرید . بهتره ارتفاع سالادتون از نان کمی بیشتر باشه .


به همین طریق تمام لایه ها رو روی هم بچینید و شکل کلبه اولیه رو بسازید .



سپس داخل قیف مقداری پوره بریزید . برای غذاها بهتره قیف جداگانه ای تهیه کنید یا از قیفهای یکبار مصرف استفاده کنید .
نکته :
بهتره ماسوره ای استفاده کنید که سر آن گرد و بزرگ باشه تا براحتی بتونید دورتادور کلبه رو با پوره پوشش بدین .


دورتادور کلبه رو با پوره بپوشونید . احتمالا بتونید با قاشق هم اینکارو انجام بدین ولی با قیف و ماسوره راحت تره .



با یه پالت که قبلا کمی چرب کردید ، دور تا دور کلبه رو صاف کنید .
نکته : یادتون نره پالت رو چربش کنید وگرنه سالاد به پالت می چسبه ( بعدا نگید که این نکته رو نگفته بودم ) .


حالا با استفاده از چوب شورها روی کلبه سقف و در و پنجره بسازید .



دیدید چقدر راحت بود .


_ می تونید از نارگیل رنگ شده و یا پودر پسته بعنوان چمن های دور کلبه استفاده کنید . و در نهایت چند تا دونه شکوفه روی چمن برای قشنگی قرار بدین .
_ بهتره چوب شورها رو همون موقع که می خواید سالاد رو سرو کنید روی کلبه بچینید چون چوب شورها بمرور در اثر رطوبت سالاد ، خم می شن .

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
لقمه های خوشمزه با سالاد کلم و انبه

لقمه های خوشمزه با سالاد کلم و انبه

مواد لازم برای سالاد کلم و انبه

• 2 فنجان کلم رنده شده

• ربع فنجان گشنیز تازه، خرد شده

• 1 عدد فلفل کامل، دانه گرفته و خرد شده

• 1 عدد انبه بزرگ، پوست گرفته و خرد شده

• 2 قاشق چایخوری روغن زیتون

• 1 عدد آووکادوی بزرگ، بدون پوست و هسته، خرد شده

• 1 عدد لیمو ترش، آب گرفته

• کمی نمک




مواد لازم برای لقمه ها

• 280 گرم سوسیس

• یک و نیم فنجان مرغ، ریش ریش شده

• 400 گرم فلفل قرمز کبابی، خرد شده

• 100 گرم فلفل چیلی سبز

• 700 گرم سس انچیلادا (سس تند مکزیکی)

• 2 فنجان پنیر مکزیکی، رنده شده

• 200 گرم نان ذرت

دستور تهیه

1. در کاسه بزرگی کلم، گشنیز، فلفل، انبه و روغن زیتون را خوب مخلوط کنید. آووکادو و آب لیمو را اضافه کنید. به آن نمک بزنید و کنار بگذارید.




2. فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

3. در ماهیتابه بزرگی، سوسیس را روی شعله متوسط حرارت دهید تا طلایی یا قهوه ای شود. روغن آن را خوب بگیرید. مرغ، فلفل قرمز کبابی، چیلی های سبز، سس انچیلادا و 1 فنجان از پنیر را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.





4. بقیه سس را در کاسه بزرگی بریزید و در مایکروفر به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه گرم کنید. نان ها را یکی یکی در سس انچیلادا بزنید تا کمی نرم شوند. هر نان را با کمی پنیر و کمی مخلوط سوسیس پر کنید. سپس آن را بپیچید و روی سینی فر قرار دهید. برای بقیه نان ها هم همین کار را تکرار کنید. باقیمانده سس را روی لقمه ها بریزید. پنیر باقیمانده را روی لقمه ها بپاشید.


 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز




5. لقمه ها را حدود نیم ساعت بپزید تا پنیر روی آنها آب شود و حباب بزند. برای سرو کردن لقمه ها، آنها را روی بشقاب بچینید و با سالاد کلم و انبه تزئین کرده و فوراً سرو کنید.





 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلال کاهو

دلال کاهو






مواد اولیه :

گشنیز ۳۰۰ گرم
اوجی (نوعی نعنا) ۱۰۰ گرم
خارواش ۷۰گرم
رب نارنج یک قاشق سوپخوری
رب انار دو قاشق سوپخوری
شکر دو قاشق سوپخوری
آب یک پیمانه




طرز تهیه
سبزی‌ها را شسته و کاملا ریز خرد می‌کنیم. درون کاسه‌ای آب ریخته، کل موادمان را افزوده و کاملا هم می‌زنیم. سپس سبزی‌های خرد شده را اضافه کرده و هم می‌زنیم. مواد آماده شده‌مان را درون ظرف دلخواه ریخته، همراه با کاهو سرو می‌کنیم.
 

H.N!GHT

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
سالاد کلم اوکراینی

سالاد کلم اوکراینی

سالاد کلم اوکراینی








مواد لازم :

كلم سفید : 1 عدد
نخودفرنگی : 2 لیوان
ژامبون مرغ : 300 گرم
سس مایونز : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
آبلیمو : به میزان لازم
نمك : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم



طرز تهیه :

ابتدا كلم را به چهار قسمت تقسیم كرده(به صورت +) و بعد داخل آب سرد 10دقیقه خیس كنید سپس آن را شسته و آبكشی كنید و با چاقوی تیز به صورت رشته ای نازك خرد كنید. ژامبون را نیز نگینی خرد كنید و نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك و روغن بپزید.

در ظرفی مناسب سس مایونز، نمك، فلفل و روغن زیتون و آبلیمو را مخلوط كرده و كلم را به آن اضافه كنید و ظرف را با درپوش 1ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از مدت طی شده نخودفرنگی و ژامبون را هم به سالاد اضافه كرده و آن را بعد از 15دقیقه قرار دادن در یخچال سرو كنید.

نكات:

1) در صورت تمایل 1عدد سیب زمینی آبپز خرد شده هم به سس اضافه كنید.

2) كلم را باید به صورت رشه ای بسیار نازك خرد كنید تا بعد از مخلوط شدن با سس كاملا نرم شود در غیر این صورت خیلی سفت خواهد بود.

3) در صورت تمایل مقداری ذرت و هویج هم به سالاد بیفزایید.

4) میتوانید از مقداری كلم قرمز هم برای تهیه سالاد استفاده كنید.

5) میتوانید بجای کالباس از سوسیس دودی هم استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سس مایونز از مخلوط ماست ، روغن زیتون و نمک برای این سالاد خوشمزه استفاده نمایید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد باقلا



مواد لازم (۴ تا ۶ نفر)



  • باقلای متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم
  • روغن زیتون - ۴قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد
  • سیر رنده شده - ۴ حبه
  • پنیر فتای خرد شده - ۱۱۵گرم
  • شوید تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری
  • زیتون - یک پیمانه
  • ادویه شامل (نمک و فلفل) - به مقدار لازم
طرز تهیه

1. باقلا را در ظرف مناسب همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کنید.

2. در ماهیتابه ای مناسب، کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود ادویه را به آن اضافه کنید.

3. پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.

4. در ظرفی مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سیر و پنیر را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را با شوید و زیتون تزیین کنید.

5. اگر تمایل دارید برای ترش شدن سالاد می توانید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.





 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد گوجه فرنگی کباب شده در فر



مواد لازم




  • گوجه فرنگی مینیاتوری : ۱۲ عدد
  • روغن زیتون : یک چهارم پیمانه
  • سرکه بالزامیک : یک و نیم قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده : ۲ عدد درشت
  • شکر : ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل : به اندازه کافی
  • پنیر فتا : ۵۰۰ گرم
  • سبزی ریحان : کمی







طرز تهیه

1. فر را روی ۱۳۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

2. گوجه ها را از طول برش بزنید و در سینی فر، قسمت برش زده را به طرف بالا بچینید. روی آن روغن زیتون و سرکه بالزامیک و سپس سیر، نمک، شکر و فلفل سیاه بریزید.

3. گوجه فرنگی را به مدت ۲ساعت در فر قرار دهید تا شروع به کاراملی شدن کند.

4. گوجه و برش های پنیر فتا را به طور متناوب در بشقاب بچینید و روی آن ریحان خرد شده بریزید و سرو کنید.

 

کومیکو

عضو جدید

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار

طرز تهیه سالاد شیرازی و فوت و فن های شیرازی آن​





طرز تهیه سالاد شیرازی


حتما اسم سالاد شیرازی را همه شنیده اید. این سالاد معروف، خوشمزه و رنگارنگ با مواد آسان و کاملا در دسترسی درست و در کنار بسیاری از غذاها هم سرو می شود.


از طرفی به خاطر وجود آبغوره و آبلیمو در این سالاد، برای کسانی که رژیم لاغری دارند هم گزینه بسیار خوبی است. البته ناگفته نماند که برخی افراد به سالاد شیرازی، به جای آبغوره و آبلیمو، سس مایونز اضافه می کنند.
ولی بد نبست بدانید که در طرز تهیه سالاد شیرازی، از هیچ سسی استفاده نمی شود و به همین دلیل برای برنامه غذایی یک ماهه رمضان در کنار غذاهای اصلی گزینه مناسبی است. در ضمن موادی هم که در آن به کار می رود، ساده و ثابت است.

فوت و فن های طرز تهیه سالاد شیرازی​


فوت و فن های طرز تهیه سالاد شیرازی


  • سالاد شیرازی فقط با ۳ ماده اولیه پیاز، خیار و گوجه فرنگی درست می شود. اگر در طرز تهیه سالاد شیرازی از فلفل دلمه های رنگی، هویج، کاهو، کلم بروکلی، کلم بنفش و … استفاده کنید، از طعم اصلی و اصیل آن فاصله می گیرید.

  • در طرز تهیه سالاد شیرازی، پوست خیار را نگیرید. معمولا خیار سالاد شیرازی با پوست درست می شود تا رنگ سبز آن کاملا چشم نواز و اشتها آور باشد. فقط در صورت زرد یا لکه دار بودن خیار، پوست آن را بگیرید.

  • برش ها و قطعات مواد سالاد شیرازی باید خیلی ریز باشد. معمولا شیرازی ها مواد اولیه را به مکعب هایی با اندازه کمتر از نیم سانتی متر خرد می کنند. هر چه این برش ها کوچک تر باشند، طعم سالاد یکدست تر و شکل ظاهری آن هم زیباتر خواهد بود.

  • چاشنی سالاد شیرازی در اصل آبغوره است. ولی به اندازه یک تا ۲ قاشق آب لیموی تازه هم طعم آن را بسیار خوشمزه می کند. در هر حال طعم آب غوره باید نسبت به آبلیمو غالب باشد. البته برخی افراد از آب نارنج به جای آبلیمو و آبغوره استفاده می کنند.

  • اگر می خواهید سالاد شیرازی را با سس مایونز مخلوط کنید، حتما آب گوجه، پیاز و خیار را که بعد از برش زدن خارج شده است، بیرون بریزید سپس سس مایونز را اضافه کنید. ترکیب شدن آب مواد با سس مایونز، هم طعم آن را تحت تاثیر قرار می دهد و هم بر روی جلوه سالاد شیرازی، اثر منفی می گذارد.



مواد مورد استفاده برای روی سالاد شیرازی​


مواد مورد استفاده برای روی سالاد شیرازی


  • برای روی سالاد شیرازی از نعنا یا پونه خشک پودر شده استفاده می شود. بهتر از سبزی تازه و ساطوری شده مثل گشنیز یا جعفری در طرز تهیه سالاد شیرازی استفاده نکنید.

  • نمک و پودر فلفل سیاه هم از اجزای اصلی سالاد شیرازی هستند. به جز این دو ادویه، ادویه دیگری در این سالاد به کار نبرید تا طعم اصلی خود را حفظ کند.

  • بعد از اینکه سالاد شیرازی را درست کردید و نمک، فلفل سیاه و پودر نعنا خشک را اضافه کردید، آن را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند و طعم یکدستی بگیرند.

طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل​


طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل


زمان آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر

خیار: ۴ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد بزرگ
نعنا خشک: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
آبغوره: به میزان دلخواه
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه​


سالاد شیرازی با آبغوره


مرحله اول: مواد اولیه را ریز خرد کنید​


خیار و گوجه فرنگی ها را کاملا بشویید. سر و ته خیارها را جدا کنید. بدون این که پوست آن ها را جدا کنید، شروع به ایجاد برش های مربعی کوچک روی خیار کنید.
خیارها را در یک کاسه، به صورت کاملا ریز خرد کنید. همین کار را با پیاز شسته و پوست کنده و گوجه فرنگی ها هم انجام دهید.


مرحله دوم: نمک و فلفل را اضافه کنید​


وقتی همه مواد را کاملا خرد و با هم مخلوط کردید، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. (معمولا سالاد شیرازی را کمی تندتر درست می کنند و به خاطر آبغوره نمک بیشتری اضافه می کنند. چون ترکیب نمک و آبغوره بسیار لذیذ خواهد شد. ولی در نهایت سلیقه و طبع خودتان را در طرز تهیه سالاد شیرازی مد نظر قرار دهید.)


مرحله سوم: آبغوره را اضافه و سالاد را سرو کنید​


آبغوره را اضافه و سالاد شیرازی را سرو کنید


آبغوره را به ترکیب سالاد شیرازی اضافه کنید و روی سالاد را نعنا خشک بپاشید. حواستان باشد که استفاده از نعنا خشک زیاد، باعث تلخ شدن سالاد می شود و اگر هم از نعنای کمی استفاده کنید، عطر مناسب را نخواهد داشت.
بعد از اینکه همه مواد را کاملا با هم مخلوط کردید، چند دقیقه سالاد را استراحت دهید تا طعم یکدستی بگیرد. سپس سالاد شیرازی را در ظرف مناسب سرو کنید.
 
بالا