انواع دسر و پیش غذا

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هات چاکلت آسان
5′
آماده سازی: 5 دقیقه

0 0



پودر کاکائو را در درون لیوان بریزید.


شکر را با پودر کاکائو مخلوط کنید.


آب جوش را در لیوان بریزید.


نکته: برای کودکان میتوانید به جای آب از شیر استفاده کنید.
میتوانید مقداری خامه جهت خوشمزه شدن به آن اضافه کنید.



مواد اولیه : برای 1 نفر
شکر 3 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری
آب جوش 1 لیوان
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سفره آرایی با پنیر و زیتون به شکل پنگوئن
15′
آماده سازی: 15 دقیقه

3 0


طرز تهیه:
ما به زیتون های سیاه کوچک و بزرگ نیاز داریم. در اندازه آنها دقت کنید.

پوست هویج را بگیرید و ورقه کنید. دقت کنید به 18 تکه هویج نیاز دارید. سپس یک مثلث کوچک از هر تکه هویج جدا کنید. البته به آن تکه های کوچک هم نیاز هست.

در مواد اولیه ذکر نشده اما به خلال دندان هم نیاز هست (چون مربوط به آشپزی نیست در مواد اولیه قید نشده).

پنیر خامه را له کنید تا آماده شود. میتوانید از پنیر خامه ای ساده استفاده کنید و یا در صورت تمایل با پودر سیر و سبزیجات خشک شده و نمک مخلوط کنید.

زیتون های بزرگ را از طول برش دهید البته به مقداری که به دو نیم تقسیم نشود.

از قاشق چای خوری یا کیسه پلاستیکی که یک گوشه اش را سوراخ کرده اید استفاده کنید.

و وسط زیتون های برش خورده را با پینر خامه ای پر کنید.

هر زیتون پر شده با پنیر را روی یک تکه هویج بگذارید بطوریکه قسمت برش خورده هویج با قسمت پر شده زیتون هماهنگ باشد. سپس زیتون را با خلال دندان روی هویج ثابت کنید.

حالا برش کوچکی روی زیتون های کوچکتر بزنید.

تکه های برش خورده هویج را در برش زیتون فرو کرده و نوک پنگوئن ها را فرم دهید.

حالا زیتون کوچکتر را بالای زیتون بزرگ قرار دهید به طوریکه سر پنگوئن را تشکیل دهد و با بدنش هماهنگ باشد.



مواد اولیه :
زیتون 18 عدد (زیتون سیاه بزرگ - بدون هسته)
زیتون 18 عدد (زیتون سیاه کوچک - بدون هسته)
هویج 1 عدد
پنیر خامه ای 125 گرم
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پنکیک به شکل روح!
20′
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

1 0


برای غافلگیر کردن اعضای خانواده به خصوص بچه ها، به هنگام صرف صبحانه، ایده ای آسان در اختیار شما میگذارم. پنکیک به شکل روح که تهیه آن نیز بسیار راحت است پس در ادامه با من همراه باشید.

طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک، شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب و یکدست شوند.
یک ماهی تابه را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید.
1.5 قاشق غذاخوری از خمیر را در ماهیتابه بریزید. زیاد نگران شکل دهی به خمیر نباشید فقط سعی کنید گرد نباشد و تا جای ممکن به شکل روح (در عکس) نزدیک باشد.
بعد از فرم دهی به خمیر، دو چیپس شکلاتی جای چشمهای روح قرار دهید. سپس یک چیپس هم به جای دهانش بگذارید.

خمیر را روی حرارت بپزید تا حباب دار شود.
سپس خمیر را برگردانید و 30 ثانیه دیگر روی حرارت بپزید.

این پنکیک ها خیلی جالب و غافلگیر کننده هستند و به همین دلیل از پنکیک های معمولی خوشمزه تر به نظر میرسند!

لذت ببرید دوستان عزیز.


مواد اولیه :
آرد 230 گرم
شکر 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
شیر
350 میلی لیتر
تخم مرغ
1 عدد
چیپس شکلاتی به مقدار لازم
روغن گیاهی به مقدار لازم
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نکات مهم برای تهیه دسر ها، پودینگ ها و ژله ها
2 2


1- اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا
خودش را بگیرد.
2- اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.
3- برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم.
4- در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.
5- پودینگ سریعاً بسته می شود.
6- نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.
7- ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.
8- فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریمو بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.
9- مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.
10- در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.
11- پودر ژلاتینها کهنه نباشد.
12- دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.
13- طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آبگرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم میزنیم. حرارت نباید زیاد باشد که آبجوش بداخل ظرف دوم برود.
14- اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد اگر ژله رنگ
دوم کمی سفت شود می توانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم و بقیه رنگ ژله ها را
هم به همین طریق گرم کنیم و روی ژله ها بریزیم.
15- تزئین ژله و دسرهائی که برای سفت شدن در یخچال قرار می گیرند، همواره بعد از بیرون آوردن از یخچال باید انجام گیرد.
16- از آنجا که تهیه دسر و ژله ها چندین بار تمیرن شده اند، توجه داشته باشید که مواد را دقیقاً به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.
17- دستور تهیه خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت۱۲ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم تا شکل بگیردبطوریکه اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خطها باقی بماند.
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پنکیک سیب آلمانی
45′
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

0 0


طرز تهیه:
فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) روشن کنید.
کره را داخل قالب 22 در 33 سانتیمتری بگذارید و داخل فر قرار دهید تا ذوب شود.
قالب را از فر بیرون بیاورید و سیب را داخل کره گرم قرار دهید و روی آن دارچین را پراکنده کنید و دوباره داخل فر بگذارید.
تخم مرغ، آرد، شیر و نمک را با هم زن برقی به مدت 45 ثانیه مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند.
قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و خمیر را روی سیب ها بریزید. شکر قهوه ای را روی خمیر پراکنده کنید و به مدت 20-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پف کند و برشته شود سپس پنکیک را تکه کنید و سرو نمایید.


مواد اولیه : برای 8 نفر
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
شیر
1.5 فنجان
نمک 1 قاشق چای خوری
آرد 170 گرم
تخم مرغ
8 عدد
سیب 3 عدد (متوسط - بدون پوست و هسته، نازک ورقه شده)
کره 55 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شربت زنجبیل برای لاته
20′
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

0 1


1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
2. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.

3. برای درست کردن لاته:
60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.


مواد اولیه :
شکر 1/3 فنجان
آب 1/3 فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیره قند نصف قاشق چایخوری
زنجبیل 1 و نیم قاشق چایخوری (آسیاب شده)
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
میخک کمی (آسیاب شده)
جوز کمی (آسیاب شده)
نمک کمی
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پای گردو با شربت افرا
2H
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

0 0


طرز تهیه:
شربت افرا، شکر قهوه ای، آرد ذرت و کره را داخل یک قابلمه متوسط مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا اینکه شکر داخل مواد حل شده و کره آب شود. سپس دما را زیاد کنید و مواد را یک دقیقه بجوشانید و بگذارید به مدت 45 دقیقه خنک شوند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و طبقه سوم فر را آماده کنید. خمیر را روی سطح آرد ریخته ورز دهید و داخل قالب تارت 22.5 سانتیمتری قرار دهید. 2.5 سانتیمتر از لبه های خمیر را کات کنید و بعد لبه ها را به زیر تا کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
تخم مرغ، وانیل و نمک را مخلوط کنید. به تدریج مخلوط شربت افرا را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. سپس گردو را اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط را روی تارت بریزید و به مدت 55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا دور آن پف کند بعد بگذارید تارت کاملا خنک شود و سپس کات کرده و سرو کنید.


مواد اولیه : برای 8 نفر
نمک 1/4 قاشق چای خوری
خمیر پای 1 عدد (سبوس دار)
وانیل 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ
3 عدد
کره 55 گرم
شربت ذرت 1/2 فنجان
شکر قهوه ای 150 گرم
شربت افرا 3/4 فنجان
گردو 1.5 فنجان (خرد شده)
 

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طرز تهیه پای مرغ
2H
0 0

بدیهی است هیچ غذایی نمی تواند مطلوب ذائقه ی همه ی افراد باشد.
ولی معمولاً دستپخت مادربزرگ ها با توجه به تجربیات چندین ساله ی آنها، سلیقه ی غذایی طیف وسیعی از افراد را تامین می کند.
غذایی که طرز تهیه ی آن را در اینجا به شما آموزش خواهیم داد به خوشمزگی غذای مادربزرگ هاست. برای تزئین این غذا از بیسکوئیت کره ای که طرز تهیه ی آن توضیح داده شده است ، استفاده کنید.

طرز تهیه :
1- بیسکوئیت روی غذا را آماده کنید و کنار بگذارید.
2- در یک قابلمه ی بزرگ تره فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل شیرین را روی کره ی گرم شده بریزید و 4 تا 5 دقیقه یا تا وقتی که این سبزیجات نرم شوند بپزید. سپس آرد را با ادویه ، نمک، و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سبزیجات پخته شده بریزید و هم بزنید. آب مرغ و مخلوط شیرو خامه را یکجا اضافه کنید. همه ی مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قل بزند و غلیظ شود. سپس مرغ و نخودفرنگی راهم به آنها اضافه کنید. اکنون غذا را در دو ظرف مثلثی شکل فر بکشید.
3- تخم مرغ را خوب بزنید و با قلم مو روی بیسکوئیت ها بمالید و بعد بیسکوئیت ها را تا نیمه در غذا به شکل دلخواه فرو کنید. درصورت تمایل می توانید نیمه ای از بیسکوئیت ها که از غذا بیرون می ماند را به اشکال مختلف برش زده و فرم دهید. و دوباره روی آن تخم مرغ بزنید.
4- ظرف غذا را ( بدون سرپوش ) به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر باحرارت 400 درجه ی فارنهایت بگذارید تا روی غدا برشته و طلایی -قهوه ای شود. 20 دقیقه قبل از سرو غذا ظرف را از فر بیرون بیاورید. این غذا برای 6 نفر کافی است.

بیسکویئیت تزیین روی غذا :
1 فنجان آرد و قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.
مخلوط آرد و نمک را در 3/1 فنجان روغن شیرینی پزی بریزید و با همزن بزنید تا به گلوله هایی به اندازه ی یک نخود تبدیل شوند.
آنگاه یک قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمی از این خمیر بپاشید و آن را به آرامی با چنگال در ظرف بغلطانید تا کاملا" به آب آغشته شود.
حال خمیر را در گوشه ی ظرف قرار دهید.
دوباره 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمه ی دیگر مخلوط آرد بپاشید و در آخر 1 قاشق غذاخوری آب سرد را یکباره روی آن بریزید و با چنگال به آرامی همه ی خمیر را در آب بغلطانید.
اینک خمیر را به شکل توپ های کوچک در آورید.
روی یک تخته کمی آرد بپاشید و این گلوله ها را با وردنه باز کنید و به شکل مثلثهای9 X 13 برش بزنید.
حتما" از چاقوی تیز استفاده کنید.
برش زدن این بیسکوئیت ها باعث می شود آب درون خمیر آن تبخیر شود.
در صورت تمایل می توانید با استفاده از چاقوی کوچک شیرینی پزی بیسکوئیت ها را به فرم های مختلف و دلخواه برش بزنید.



مواد اولیه :
مرغ
پخته و خرد شده - ½ -2 فنجان
آب مرغ ½ -1 فنجان
خامه (خامه کم چرب) یا شیر - 1 فنجان
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
ادویه 1 قاشق چایخوری - مخصوص خوراک مرغ
آرد 3/1 فنجان
کره و یا مارگارین - 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ½ فنجان (1 عدد کوچک) شیرین و خرد شده
کرفس ¾ فنجان ( 2/1 - 1 ساقه ) خرد شده
قارچ
1 فنجان - تازه ورقه شده
تره فرنگی 1 فنجان خردشده (3 عدد متوسط)، یا 1 عدد پیاز
بیسکوئیت کره ای به میزان لازم
نخود فرنگی 1 فنجان (یامخلوط نخود فرنگی و هویج)
تخم مرغ
1 عدد
 

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
پتاژ قارچ

پتاژ قارچ







پتاژ يك نوع سوپ غليظ و مغذي است كه بهتر است در وعده‌ي ناهار از آن استفاده كنيد
پتاژها جزو خانواده سوپ ها هستند، سوپهای غلیظی که به سختی مواد تشکیل دهنده اونها مشخصه وتوبعضی ازانها مواد سوپ میکس میشن ، این سوپها برای سرو فنجانی بسیار مناسب هستند.
این پتاژ قارچ رو حتما امتحانش کنید خیلی هم سریع درست میشه.مطمئنا موادشم همیشه تو همه خونه ها پیدا میشه
مواد لازم :

  • قارچ 400 گرم
  • آب گوشت 2 لیتر
  • آرد سفید 2 ق غ
  • کره 50 گرم
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • آب لیمو ترش یک ق غ
  • نمک و فلفل قرمز
قارچها را به صورت ورقه ای خرد کنید و با نیمی از کره و آب لیموترش تفت بدید. آرد را جداگانه با مابقی کره تفت بدید و آب گوشت را کم کم به آن اضافه کنید. میتونید از قرص عصاره گوشت استفاده کنید.




بگذارید تا آب به جوش بیاد سپس قارچها را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سوپ جا بیفته. وقتی که روی سوپ کمی روغن افتاد زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. اگر از عصاره گوشت استفاده کردید دیگه نمک احتیاج نیست. بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.
سپس سوپ را در ظرف بریزید و با خامه و جعفری تزئین کنید. این مقدار مواد برای دو نفر کافیست.






امیدوارم درستش کنید ولذت ببرید
 

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسموتی

اسموتی

این اسموتی یکی از خوشمزه ترین اسموتیها ست حتما امتحانش کنید.

  • بستنی وانیلی 240 میلی لیتر

  • پنیر خامه ای ماسکارپونه 120 میلی لیتر​
  • خامه شیرین فرم گرفته 30 میلی لیتر​
  • نان انگشتی یا لیدی فینگر 1 عدد​
  • قهوه فوری یا نسکافه 1 ق چ​
  • پودر کاکائو کمی




ابتدا بستنی،پنیر خامه ای، خامه و در آخر پودر قهوه را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملا مواد مخلوط شوند. مواد را داخل ظرفتون بریزید و روی ان را با پودر کاکائو بپوشونید و یک لیدی فینگر را نصف کنید و روی آن بگذارید.
یه نکته : همیشه زمانیکه خامه آماده میکنید، سعی کنید در مقادیر 100 یا 50 گرم خامه را داخل کیسه زیپ بگ بریزید و فریز کنید که برای درست کردن دسر و اسموتی و .... دیگه نیازی به درست کردن خامه نداشته باشید

 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
فرنچ ماکارون های رنگارنگ

فرنچ ماکارون های رنگارنگ

برترین ها: ماکارون نوعی شیرینی پایه مرنگ است که از تخم مرغ، شکر، پودر قند، پودر بادام یا بادام آسیاب شده و رنگ غذا تشکیل می شود. به ماکارون، لوکزامبورگرلی هم می گویند. معمولاً وسط ماکارون را پر از گاناش، خامه یا مربا می کنند. نام ماکارون از کلمه ایتالیایی ماکارونه، به معنای مرنگ ایتالیایی گرفته شده است.



مواد لازم:

• نیم فنجان سفیده تخم مرغ

• ربع فنجان شکر

• 6.5 فنجان پودر قند

• 1 فنجان آرد بادام

• رنگ غذا (صورتی، نارنجی، زرد، سبز و بنفش)

• سه چهارم فنجان کره

• نیم فنجان کورن فلکس میوه ای

• 1 قاشق چایخوری وانیل

• 3 قاشق غذاخوری شیر

دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 300 درجه فارنهایت گرم شود.

2. با میکسر ایستاده، سفیده تخم مرغ و شکر را بزنید تا کف کند. این مخلوط باید کف دار و نرم باشد، ولی وقتی با قاشق آن را برمی دارید نریزد و سفت باشد.

3. در مخلوط کن، یک و نیم فنجان پودر قند و آرد بادام را مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.



4. در کاسه بزرگی، با کاردک مخلوط سفیده تخم مرغ و آرد بادام را هم بزنید. سعی کنید در 8 حرکت کل مواد مخلوط شود.



5. این خمیر را در میان 5 کاسه تقسیم کنید. در هر کاسه کمی رنگ غذا به رنگ های متفاوت بریزید و با قاشق هم بزنید تا رنگ بطور یکنواخت پخش شود.





6. با قاشق حدود نیم قاشق غذاخوری از خمیر روی سینی فر که رویش کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و به همین ترتیب خمیر را تمام کنید.



7. بگذارید ماکارون ها مدتی بمانند تا لایه نازکی روی آنها تشکیل شود و دیگر چسبناک نباشند.

8. وقتی خمیر را با قاشق روی کاغذ روغنی ریختید و خمیر تمام شد، شیرینی ها را در حدود 8 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا کمی سفت شوند. نباید بگذارید که همه ماکارون ها قهوه ای شوند.

9. شیرینی ها را از فر درآورید و بگذارید سرد شوند. به آرامی کاغذ روغنی را جدا کنید.



10. در میکسر ایستاده، بقیه پودر قند، کره، کورن فلکس های میوه ای، وانیل و شیر را مخلوط کنید تا نرم شوند.

11. کمی خامه بین دو ماکارون بریزید از یک رنگ بریزید و همین کار را برای بقیه ماکارون ها تکرار کنید. حالا آن را سرو نمایید.




برترین ها
 

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میلک شیک توت فرنگی

میلک شیک توت فرنگی

میلک شیک توت فرنگی
میلک شیک را می توانید در طعم های مختلف تهیه کنید. میلک شیک موز, میلک شیک طالبی, میلک شیک آناناس. ما در این مطلب, طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی را آموزش می دهیم





[h=4]مواد لازم برای 2 نفر:[/h] توت فرنگی 200 گرم

شیر نصف لیوان

بستنی 4 اسکوپ

رنگ طبیعی قرمز (مثل آب شاتوت یا آلبالو) 3 قطره

[h=4]طرز تهیه:[/h] توت فرنگی، بستنی، شیر سرد و رنگ خوراکی (آب شاتوت یا آلبالو) را در مخلوط کن ریخته و به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید. سپس لبه لیوان را با شکر رنگی تزیین کرده و مایه میلک شیک را داخل آن بریزید. با یک عدد توت فرنگی و دو عدد برگ نعنا, نوشیدنی را تزیین نموده و با نی آن را سرو کنید.


منبع : آکاایران
 

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
دسر پنیری

دسر پنیری



مواد لازم برای تهیه ی حدود 12 فنجان دسر


بیسکوییت با خرده شکلات*_____________________200 گرم
پنیر خامه ای ________________________________400 گرم
خاکه قند ___________________________________4 قاشق غذاخوری
شیر خشک**________________________________4 تا 5 قاشق غذاخوری
کمپوت میوه ی دلخواه (من هلو استفاده کردم و انبه)___ از هر کدوم یه قوطی کوچک
ماست (میوه ای) سفت***_______________________ 500 گرم
شکلات یا ترافل رنگی (برای تزیین) ________________ به میزان لازم
طرزتهیه:
بیسکویت ها رو تو خردکن می ریزیم و خرد می کنیم.


و فنجان ها یا ظرف های دسرمون تقسیمشون می کنیم.
دقت کنید که مقدار بیسکویت ها خیلی بستگی به سایز ظرفتون داره. من ظرف هام تقریباً فکنم 100 سی سی جا داشتن و یک پنجم تا یک چهارمش رو تقریباً خرده بیسکوییت ریختم.
بعد خاکه قند وپنیر و شیر خشک رو باهم می زن تا یک دست بشه.


این مخلوط رو روی خرده بیسکوییت ها تو ظرف ها می ریزیم.


و اونها رو هم بین ظرف ها تقسیم می کنیم.


روی این ها رو ماست (میوه ای) می ریزیم و رویش رو با میوه یا ترافل رنگی تزیین می کنیم.


بعد توی یخچال میزاریم
امیدوارم خوشتون بیاد


 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستنی شیر عسلی برای ماه رمضان گرم

بستنی شیر عسلی برای ماه رمضان گرم

مواد لازم:
خامه صورتی 2 پاکت یا 400 گرم

شیر عسلی به میزان لازم






خیلی ساده توی یه کاسه خامه و شیر عسلی رو با همزن دستی مخلوط کنید. شیر عسلی رو به میزان ذائقه تون بریزید. اما از اون حدی که به نظرتون شیرینیش خوبه کمی بیشتر بریزید. چون یخ بزنه شیرینیش کمتر میشه.
نیازی به زدن زیاد نداره. فقط با هم مخلوط بشند کافیه. بعد بریزید توی یه ظرف مثلا مستطیل شکل تا موادتون زودتر ببنده و ظرف خیلی گود نباشه.


حالا بگذارید داخل فریزر تا یخ بزنه. هر نیم ساعت درش بیارید و با چنگال مخلوطش کنید. دورهاش رو که یخ زده بتراشید و همش بزنید.
انقدر این کار رو ادامه بدید تا بافت بستنیتون کاملا مثل بستنی بیرون بشه.

حدود 3 ساعت طول می کشه. البته به فریزرتون بستگی داره.
پس صبور باشید. فقط کافیه موبایل یا ساعتتون رو طوری تنظیم کنید که هر نیم ساعت زنگ بزنه و به شما که رفتید دنبال کار و زندگیتون یاد آوری کنه که به بستنی تون یه سری بزنید به همین راحتی!!!
راستی خوردن بستنی نشاط آوره!!
خیلی راحت بود و نتیجه چشمگیر و عالی. این طور نیست؟؟؟؟!!
راستی دوستان عزیزم من تزیینی روی بستنیم انجام ندادم تا شما بتونید بافت خوبش رو ببینید. شما با سلیقه خوبتون با انواع سس های شکلاتی و میوه و ... تزیینش کنید.
منتظرم ببینم کی این بستنی خوشمزه رو که جزو ساده ترین و البته خوشمزه ترین بستنی هاست درست می کنه و نظرش رو به من اعلام می کنه.
در ضمن من این دستور خوب رو از سایت دوست خوبم شف طیبه برداشت کردم. و ممنونم ازش.
نوش جان
شاد و پر نشاط باشید
شف نگین

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دسر با نان تست

مواد لازم:

نان* تست یک بسته
پودینگ

۵ پیمانه شیر پر چرب

آرد 1 پیمانه

شکر 1 پیمانه
۱ قاشق چای خوری وانیل

کره 1 قطعه 100 گرم

شربت

آب ۱ و2/1 پیمانه
شکر ۲ پیمانه
ابلیمو 4/1 پیمانه
طرز تهیه:

کناره های نان تست رو جدا کرده و در ظرفی کنار هم بچینید.

برای درست کردن شربت:

آب و شکر را روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد.آب لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشه.از رو حرارت و روی نان ها بریزد(روی هر قطعه نان3تا 4 قاشق شربت بریزید)

برای درست کردن پودینگ:

کره را در ظرفی آب کنید آرد را اضافه کنید و به هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.شیر را به تدریج اضافه کنید و به هم بزنید گلوله های آرد از بین برود.وقتی* غلیظ شد، شکر و وانیل رو اضافه کنید. از رو حرارت بردارید و در ظرف دیگری بریزیدو با همزن به مدت ۱۰ دقیقه بزنید.

پودینگ ها را روی نان ها ریخته و روی آن را صاف کنید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.
قبل از سرو برش بزنید و با انواع مغزها تزئین کنید

می تونید از پودینگ های آماده هم استفاده کنید
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترافل هویج
یک دسر سالم و خوشمزه

هویج متوسط 5 تا 6 عدد(پوست گرفته و رنده شده)
شکر 4 قاشق غذاخوری
بیسکویت 15 عدد
پودر نارگیل 5 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 2/1 پیمانه

شکر و هویج را در ظرفی ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شوذ
گردوی و بیکویت خرد شده را اضافه کنید
به اندازه یک گردو از مایه برداشته در دستتان گرد کنید و در پودر نارگیل بغلطانید

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دسر نون سوخاري
مواد لازم
1.5 پاكت نون سو خاري
2 عدد پرتقال
يك فنجان سر خالي شكر
2 عدد موز
يك فنجان گردوي خرد شده
مواد لازم براي تهيه كرم
شير يك ليتر
2 قاشق سوپخوري سر پر آرد
4 قاشق سوپخوري سر پر نشاسته
زرده تخم مرغ دو عدد
كره 100 گرم
يك پاكت وانيل
ابتدا براي تهيه كرم همه مواد بجز وانيل و كره را با هم مخلوط كرده و روي اجاق مي پزيم تابه غلظت دلخواه برسد بعد كه زير اجاق را خاموش كرديم بلافاصله وانيل و كره را اضافه كرده حدود 10 دقيقه با ميكسر مي زنيم .
.براي تهيه شربت شكر را با يك دوم فنجان آب مخلوط مي كنيم
آب پرتقالها رو مي گيريم بايد 2 ليوان ازشون آب بگيريم شكر و آب را روي اجاق مي گذاريم وقتي كه مي خواد بجوشه آب پرتقال را اضافه مي كنيم و مي جوشانيم
كناره هاي نون ها رو مي بريم و در ظرف مورد نظر مي چينيم و شربت داغ را روي آنها مي ريزيم بايد مواظب باشيم تا نونها تكه تكه نشن.
روي نونها را با كرم مي پوشانيم و روشون موز حلقه حلقه شده و گردو خرد شده مي ريزيم و مجددا روي اين مواد نونهايي كه توي شربت داغ (اگه شربت سرد شده دوباره گرمش كنيد)ميزاريم ودوباره موز و گردو و روش را با كرم مي پوشانيم و با موز و گردو و پودر پسته تزيين مي كنيم .

نوش جان

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دسر هندی با نان تست





4/3 پیمانه روغن را روی حرارت ملایم ذوب کرده
1 بسته نان تست را قطعه قطعه کرده درون کره تقت می دهیم تا طلای رنگ شود
مقداری بادام و بادام هندی اضافه می کنیم
1 لیتر شیر را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید ...نان + 4/1 پیمانه شکر و مقداری هل اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا غلیظ شود
این دسر به هر دو صورت سردو گرم سرو می شود
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
قیصاوای خرما ( گرفته شده از مجله ی هنر آشپزی )

کره 50 گرم
خرما 500 گرم ، بدون هسته
گردو به تعداد خرماها ، یک چهارم شده
دارچین یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد یک قاشق چای خوری
گردو 30 گرم ، خرد شده
خلال بادام 30 گرم ( من از پودر بادام استفاده کردم)
کف ظرف موردنظر را با کمی از کره چرب کنید. هسته ی خرماها را بیرون آورده ، گردوها را در دارچین غلطانده و آن ها را داخل خرماها قراردهید. سپس در ظرف موردنظر به صورت راه راه بچینید. تخم مرغ ها را به آرد مخلوط کرده و آن را میان خرماها بریزید سپس روی آن ها را با گردوی خردشده و خلال بادام بپوشانید. ظرف را به مدت 15 دقیقه الی 20 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد قراردهید. سپس بقیه ی کره را آب کرده و روی مواد بریزید و سرو کنید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دسر کاکائویی



شیر 1 کیلو
شکر 2 لیوان
نشاسته 1 لیوان
وانیل
گلاب در صورت تمایل
کاکائو 1 ق غذاخوری
آب 1/5 لیوان
شکلات تخته ای
مغز گردو

شیر و نشاسته و شکر و آب رو با هم مخلوط می کنیم مواظب باشید گوله نشه و کاملا صاف و یه دست شه بعد رو گاز میذاریم مدام هم می زنیم تا جوش بیاد نیم ساعت میذاریم بجوشه اگه سفت شد آبجوش بهش اضافه می کنیم مقداری از گردو ها رو خرد می کنیم و می ریزیم توی دسر بعد وانیل (و گلاب) رو می ریزیم و بعد از اون پودرکاکائو رو با مقداری آب جوش مخلوط می کنیم تا صاف شه و به مواد روی گاز اضافش میکنیم یه جوش زد از رو گاز برش میداریم می ذاریم کنار، قالب رو کاملا چرب می کنیم و وقتی دسر از حرارت افتاد (قبل از اینکه سفت بشه و حالت بگیره) میریزیم تو قالب و میذاریم کنار، کمی خنک شد میذاریمش تو یخچال تا خوب ببنده از یخچال درش میاریمو برش می گردونیم تو بشقاب ، برای تزیین هم میتونیم شکلات تخته ای رو با رنده درشت روی دسر رنده کنیم و هم اینکه شکلاتو آب کنیمو بریزیم روش فقط نباید همه جای دسرو بپوشونه، تموم
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دسر شیره انگور
2لیوان اب سرد
4قاشق نشاسته
نصف لیوان شیره انگور
نشاسته را در اب سرد حل میکنیم.وقتی کامل حل شد.شیره انگور را اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت برسد.در اخر کمی گلاب اضافه میکنیم.داخل قالب ریخته و میگزاریم در یخچال تا سرد شود.1الی 2ساعت.با پسته و بادوم وپودر نارگیل تزیین میکنیم.بسیار خوشمزه است البته اگه طعم شیره انگور و دوس دارین درست کنین
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دسر

سوتلاچ
در فر

نويسنده:فردا چاکراغلو (گشتاسب پور)(هنر اشپزی 36




مواد لازم براي 4 نفر:

برنج: 80 گرم
آب ولرم: 1 ليوان
شير: 1 ليتر
آرد برنج: 3 قاشق غذا خوري
نشاسته ي ذرت: 2 قاشق غذا خوري
شكر: يك دوم ليوان
زرده ي تخم مرغ: 1 عدد

طرز تهيه:

برنج را بشوييد و همراه آب داخل قابلمه بريزيد و بپزيد.
وقتي برنج نرم شد، شير، آرد برنج و نشاسته ي ذرت حل شده در كمي آب را به برنج اضافه كنيد و مخلوط را مرتب هم بزنيد.
وقتي مواد غليظ شد شكر را اضافه كنيد. به تعداد افراد كاسه ي كوچك نسوز كه قابليت قرار دادن در فر را داشته باشد، انتخاب كنيد.
چند قاشق از مواد را كنار بگذاريد و با زرده ي تخم مرغ مخلوط كنيد.
بقيه ي مواد را داخل كاسه ها تقسيم كنيد و روي هر كاسه مقداري از مواد تخم مرغي بريزيد و با پشت قاشق روي آنها را صاف كنيد.
فر را روشن كنيد تا گرم شود و سپس كاسه ها را داخل فر بچينيد.
دماي فر براي پخت، 200 درجه ي سانتيگراد است تا روي آنها طلايي شود.
بعد از اين كه كاسه ها را از فر درآورديد، اجازه دهيد خنك شوند و بعد چند ساعت داخل يخچال نگه داريد. سپس دسر اماده سرو است
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
نشا
نشا رو ما براي افطار نزديك اذان درست ميكنيم.
مواد لازم:
نشاسته يك پيمانه
شكر يك پيمانه
آب پنج پيمانه
گلاب نصف پيمانه
زعفران يك چهارم قاشق چايخوري

اول نشاسته رو توي يك پيمانه آب تو قابلمه حل ميكنيم تا يكدست شه و گلوله اي نباشه.بعد چهارپيمانه ديگه آب و شكر و زعفران رو اضافه ميكنيم و روي شعله ملايم قرارميديم .شروع ميكنيم به هم زدن.بعد از چنددقيقه شروع ميكنه به بسته شدن و غليظ شدن. و حالت ژله اي ميگيره.بذاريد غليظ شه..مراقب باشيد ته نگيره.البته ته ديگشم خوشمزس.زماني كه احساس كردين غلظتش خوبه گلاب رو اضافه كنيد و بعد از چهارپنج دقيقه از رو شعله برداريد.

رنگش بايد مثل تصوير باشه.پس اگه نياز بود زعفرانشو بيشتر كنيد.بااين مقدار شكر شيرينيش خوبه و دل رو نميزنه.
نشا رو تا گرمه توي كاسه هاي كوچيك بريزيد و بهتره گرم ميل بشه.
براي افطار گزينه خيلي خوبيه و بي درددسره.براي كسي هم كه گلوش دردميكنه خيلي خوبه.

نوش جان
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
اللقیمات یا لقمه القاضی


مواد لازم :
2 پ ارد
1/4 پ نشاسته
1/4 ق چ نمک
1 ق چ دارچین
1 ق چ مایه خمیر فوری
1/4 پ ماست
1/4و1 پ اب ولرم

طرز تهیه:
ارد را با بشاسته و مایه خمیر مخلوط میکنیم بعد ماست را اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد نمک+دارچین+را هم اضافه کرده
(من زعفران هم ریخنم)
و اب را کم کم اضافه می کنیم تا به یک خمیر بسیار شل برسیم بعد به مدت 3 الی 5 دقیقه با همزن خمیر را میزنیم تا یکدست بشه
باز هم تاکید میکنم اصلا مقادیر رسپی رو دستکاری نکنید خمیر بسیار شل و چسبناکه اونو با قاشق توی یه ظرف مناسب میریزیم و روو با سلفون خوب میپوشونیم و یه جا گرم میزاری تا حجمش 2 برابر بشه مثل عکس زیر


حالا یه قابلمه رو شعله میزازیم و اونو پر از روغن میکنیم توجه کنید که لقیمات باید وقت سرخ شدن توی روغن غوطه ور بشه

برای سرخ کردن لقیمات رو های زیادی هست ولی باور کنید بهترین و مناسب ترینش اینیه که الان میگم .البته به علت دست تنها بودن نتونستم از مراحل سرخ شدنش عکس بگیرم

با یه قاشف اروم اروم خمیر رو یه بار هم بزنید تا پفش بخوابه یه پلاستیک فریزر که بهتره ضخیم باشه مثل زیپ بگ رو توی یه ظرف تو گود مپلا یه پارچ اب خالی بزارید و اروم اروم خمیر رو با قاشق توی اون خالی کنید بعد از با لا پلاستیکتون رو گره بزنید
حالا همیه خمیرتون توی یه پلاستیک گره خوردست . توی یه کاسه کوچک کمی روغن برای چرب کردن دستتون بریزید و وبا قیچی نوک پلاستیک رو یه برش متوسط بزنید و انگشت شصت و اشاره و سبابه و چرب کنید یکم ازخمیر رو با فشار به بدرون روغن داغ بریزید و با انگشت چرب شده اندازه خمیر رو مشخص کنید مثل وقتی دارید بامیه سرخ میکنید
روغن باید داغ داغ باشه تا شیرینیا مثل توپای کوچولو پف کنن و مدام اونا رو هم بزنید تا طلایی بشن بعد از سرخ شدن اونا رو از توی روغن در بیارید و توی شیره ای که در دمای محیط گذاشتید بیاندازید و میزان غوطه ور شدنشون توی شیره به ذائقه خودتون بستگی داره که دوست دارید شیرینیتون چقدر شیره جذب کنه
نوش جان
 

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
TraMisoo !!

TraMisoo !!

مواد لازم :
لیدی فینگر Lady Finger یک بسته یا کیک اسفنجی یک عدد متوسط​
۶ عدد زرده تخم مرغ​
۳۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه Mascarpone (یا ۳۵۰ گرم پنیر خامه ای کم نمک که با ۳ قاشق غذاخوری خامه یا شیر باضافه ۱ قاشق مرباخوری پودر شکر قاطی کردید )​
۶ قاشق غذاخوری شکر​
۱ پیمانه یا ۲۵۰ میل خامه فرم داده شده​
۳ قاشق چایخوری نسکافه که در ۱/۲ پیمانه آب داغ قاطی کردید​
( اگر از نسکافهای آماده ۳ در یک استفاده میکنید نیاز به ۳ تا بسته دارید ).​
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق غذاخوری شیر
پودر کاکائو به مقدار کافی





شما در صورتی که پنیر ماسکارپونه نداشتید همونطور که قبلا توضیح دادم میتونید از پنیرخامه ای استفاده کنید با مخلوطی کمی از شیر یا خامه و یه مقدار پودر شکر .
خوب اول از همه پنیر ماسکارپونه رو با اون یه قاشق شیر هم میزنیم .​


در صورتی که از پنیر خامه ای استفاده میکنید در این مرحله پنیر خامه ای رو با چند قاشق خامه یا شیر و پودر
قند قاطی میکنیم .



زرده تخم مرغ رو توی ظرف میشکنیم و شکرو وانیل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم رو قابلمه پر آبی که رو اجاق گاز گذاشتیم تا با بخار آب یه مقدار پخته بشه و همزمان هم میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ کرم در بیاد و کشدار بشه یه مقدار. مواظب باشید که سطح ته قابلمه با آب تماس نداشته باشه در واقع باید با گرمای بخار آب این زرده آماده بشه .


حالا پنیرمون رو اضافه میکنیم به زرده تخم مرغ و هم میزنیم تا یک دست بشه



نسکافه رو با آب گرم حل میکنیم.



خب حالا بیسکویت لیدی فینگرها ،که


اگه نداشتید میتونید از کیک اسفنجی استفاده کنید.
حالا این لیدی فینگرهارو یه کوچولو تو نسکافه میزاریم تا نرم بشه یعنی تا
میزاریم باید سریع برداریم چون اگه زیاد بزاریم بمونه همه آب نسکافه رو جذب میکنه .



اگه از کیک اسفنجی استفاده میکنید میتونید کیک رو به هر مدلی که دوست دارد یا هر مدلی که قالبتونه برش بدید و تو آب نسکافه بزارید تا نسکافه یه مقدار جذب کیک اسفنجی بشه .
لیدی فینگرهارو تو قالب میچینیم.





اگه قالب کمر بندی دارید که هیچ، وگرنه می تونید تو قالبتون و اطرافشو ورق آلمینیوم یا پلاستیک بزارید طوری که از سطح قالب هم بالاتر بیاد و لیدی فینگرهارو بچینید و موقع سرو به راحتی از قالب جدا کنید.
روی لیدی فینگرها مخلوط پنیر و زرده تخم مرغی که درست کردیم رو میریزیم .



روش پودر کاکائو رو با الک میپاشیم .
رویه کاکائو خامه ای رو که قبلا با کمی پودر شکر و وانیل هم زدیم رو میزاریم .



و باز رویه خامه لیدی فینگرهایی که کمی تو نسکافه گذاشتیم تا نرم بشه رو میزاریم .
وسپس مخلوط پنیر و زرده تخم مرغ .



و در نهایت هم پودر کاکائو رو میپاشیم و میزاریم تو یخچال واسه چندین ساعت .​



اگه واسه مهمانی میخواهید تدارک ببینید از شب قبل یعنی ۲۴ ساعت قبل این دسر رو آماده کنید و بزارید تو یخچال .​

بعد از این که از تو قالب در آوردیم اطرافشو لیدی فینگر واسه تزیین میزاریم و یا میتونید هر طوری که دوست دارد تزیین کنید .

فقط یادتون باشه اصالت این دسر رو حفظ کنید و موقع تزیین از هر تزیینی مثل فوندانت و یا انواع کرمها استفاده نکنید .






امیدوارم که خوشتون بیاد

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ژلاتینه پنیر و گوجه فرنگی

ژلاتینه پنیر و گوجه فرنگی

این پیش غذاهای ژلاتینه بیشتر جنبه دکوراتیو و تزیین میز و سفره پذیرایی رو داره و به نوعی اردوور بشمار میره .

مواد لازم :

2 پیمانه آب گوجه فرنگی
2 پیمانه آب مرغ صاف شده
فیله گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
نصف قاشق غ پودر پیاز خشک کرده
نصف قاشق غ پودر کرفس خشک کرده
نصف قاشق غ پودر اورگانو
نمک و فلفل سیاه
ژلاتین پودر 2 قاشق غ پر
پنیر خامه ای 4/3 پیمانه
شیرپر چرب و غلیظ 3/2 پیمانه


طرز تهیه :

نیمی از آب گوجه فرنگی رو روی حرارت بذارین تا داغ بشه نمک و فلفل بزنین . بعد پودر ژلاتین رو با اون مخلوط کنین و هم بزنین و باقی آب گوجه رو داخلش بریزین . و بذارین خنک بشه . پنیر رو با هم زن بزنین تا نرم و یک دست بشه و و سپس با آب گوجه فرنگی مخلوط کنین وفیله خرد شده گوجه فرنگی و مواد خشک دیگه رو بهش اضافه کنین .


میتونین داخلش کمی فلفل دلمه ای سبز و زرد و نارنجی هم خرد کنین تا قشنگتر بشه . قالب نچسب رو توی جا یخی بذارین تا کاملا بدنه اش سرد و یخ بشه و حالا مواد رو داخلش بریزین و توی جایخی بذارین . کمی که خودش رو گرفتاز جا یخی در بیارین تا یخ نزنه و داخل یخچال بذارین .


نکته :

این اسپیک یا پیش غذای ژلاتینه در واقع بیشتر برای تزیین غذاها وخوراک های سرد بکار میره . با ماست کیسه ای هم میتونین روش شکوفه بزنین . یا با خیار و زیتون و سبزیجات دیگه و ماکارونی گوش فیل و حلزونی و ... اطرافش رو تزیین کنین .
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه ژله های نعناعی چندلایه

طرز تهیه ژله های نعناعی چندلایه


مواد لازم:

• 3 بسته ژلاتین بدون طعم

• 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائوی غیر شیرین

• 1 قوطی کوچک شیر پرچرب

• نیم فنجان کرم کاکائو

• 2 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)

• نیم فنجان کرم نعناعی

• کلوچه شکلاتی (برای تزئین)

• خامه پرچرب (برای تزئین)



دستور تهیه:

1- ظرفی را چرب کنید و سپس با دستمال، آنها را تمیز کنید. این کار باعث می شود که ظرف کمی چرب باشد و در عین حال ژله های شما چرب نشوند و مزه روغن نگیرند.

2- نیم فنجان آب داخل قابلمه کوچکی بریزید و یک بسته از ژلاتین بدون طعم را در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط حرارت دهید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

3- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائوی غیرشیرین داخل آن بریزید و هم بزنید تا حل شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و یک یا دو قاشق غذاخوری شیر پرچرب و نیم فنجان کرم کاکائو در آن بریزید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. آن را در ظرفی که آماده کرده اید بریزید و در یخچال بگذارید تا حدود 15 تا 20 دقیقه ببندد.

4- در حالیکه لایه شکلاتی در حال آماده شدن است، دو لایه سبز را درست کنید. یک و یک چهارم فنجان آب در قابلمه کوچکی بریزید و 2 بسته ژلاتین بدون طعم در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود. یکی دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود (شکر اختیاری است، ولی بهتر است اضافه کنید تا کمی مزه نعناع را بهتر کند). آن را از روی شعله بردارید و نیم فنجان کرم نعناعی اضافه کنید.

5- یک فنجان از این مایع سبز را در ظرف جداگانه ای بریزید. حدود یک چهارم فنجان شیر پرچرب به مخلوط باقیمانده (نیم فنجان) اضافه کنید. باید حالا یک لایه سبز روشن و یک لایه سبز کرمی داشته باشد و هر کدام حدوداً یک فنجان باشند. بگذارید هر دو در دمای اتاق سرد شوند.

6- وقتی لایه شکلاتی کاملاً بست، لایه نعناعی کرمی را اضافه کنید و آن را در یخچال بگذارید تا 15 دقیقه دیگر بماند و آن لایه نیز تا حدودی ببندد. آخرین لایه نعناعی را اضافه کنید و بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال بماند.

7- وقتی ژله آماده سرو کردن شد، به آرامی لبه های آن را از ظرف جدا کنید و آن را روی بشقاب مخصوص بگذارید و به مکعب های مساوی تقسیم کنید. سپس این مکعب ها را با خامه و تکه های کلوچه شکلاتی تزئین کنید و سرو نمایید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
فوندو پنیری به سبک مکزیک

فوندو پنیری به سبک مکزیک



• تعداد: 36 عدد

• زمان تهیه: 15 دقیقه

• زمان پخت: 2 ساعت

مواد لازم

• 410 گرم گوجه*فرنگی خرد شده

• 2/3 پیمانه پیاز خرد شده

•نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده

• 110 گرم فلفل چیلی سبز خرد شده

• 3 پیمانه پنیر مونتری

• 3 پیمانه پنیر مکعبی خرد شده

• نان تست

• شیر

طرز تهیه

1.در یک قابلمه، گوجه*فرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

2.در قابلمه را بگذارید و 3 تا 4 ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید.

3. فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
گواکاموله لوبیا سیاه و آناناس

گواکاموله لوبیا سیاه و آناناس



• تعداد: 18 نفر

• زمان تهیه: 15 دقیقه

• زمان سرد شدن: 2 ساعت

مواد لازم

• 2 عدد آووکادو متوسط خرد شده

• ¼ پیمانه سالسا سبز

• یک قاشق غذاخوری خامه ترش

• نصف پیمانه آناناس تازه خرد شده

• نصف پیمانه لوبیا سیاه پخته شده

• یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده

• دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده

• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

• یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده

• یک قاشق غذاخوری آب لیموترش

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز

• ¼ پیمانه پنیر مونتری رنده شده

• چیپس تورتیلا

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، آووکادو را له کنید. سالسا و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. آناناس، لوبیا، هالوپینو، پیاز، گشنیز، سیر، آب لیموترش، نمک و زیره سبز را با یکدیگر مخلوط کنید. روی کاسه در بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

2. در صورت تمایل، روی آنها گشنیز تازه و خرد شده بریزید و با چیپس تورتیلا سرو کنید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
طـرز تـهیـه ₪ تــوت فــرنـگـی شـکـم پــر ₪

طـرز تـهیـه ₪ تــوت فــرنـگـی شـکـم پــر ₪





مـواد لـازم :

توت فرنگی ِ تازه و یک اندازه ( ترجیحاً توت فرنگی ِ مجلسی ِ بزرگ ) : 1 کیلو

پنیر خامه ای : 250 گرم

پودر قند : 4 قاشق چایخوری

وانیل : نوک قاشق چایخوری

کره : 15 گرم

بیسکوئـیت کره ای : 4 عدد



طـرز تـهــیـه :

ابتدا توت فرنگی ها را با آب سرد شسته ، سپس برگ آن را جدا کنید .





به کمک چاقو مقداری از گوشت آن را خارج کنید ، طوری که حفره ای داخل آن ایجاد شود .



به این شکل :





پنیر خامه ای را با پودر قند و وانیل حسابی مخلوط کنید ،





و با خامه ریز ، داخل توت فرنگی بریزید .





بیسکوئـیت را خرد کرده و کره را به آن اضافه کنید ،





و مقداری روی توت فرنگی بریزید .


 

Similar threads

بالا