انواع ترشیجات

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
فهرست :

ترشی کیوی ....................................................................................#1

ترشی گل کلم..................................................................................#2

ترشی ناز خاتون.................................................................................#3

ترشی لیته.......................................................................................#4

ترشی هلو.......................................................................................#5

ترشی فلفل.....................................................................................#6

ترشی خیار چنبر...............................................................................#7

ترشی پوست پسته .........................................................................#8

ترشی بادمجان شکم پر .....................................................................#9

ترشی رشتی...................................................................................#12

ترشی کدو گردویی............................................................................
#13

ترشی گوجه فرنگی گیلاسی و رزماری...............................................
#13

خیارشور با شوید...............................................................................
#13

ترشی لبو........................................................................................
#13

ترشی هویج آسیایی.........................................................................
#13

ترشی خرمالو...................................................................................
#14

طرز تهیه ترشی برگ مو!...................................................................#15

ترشی الو قطره طلا..........................................................................#16

ادویه ترشی.....................................................................................#17

ترشی آلبالو ....................................................................................#18

ترشی ناز خاتون...............................................................................#20

ترشی خرفه ..................................................................................#21

ترشی گل کلم و هویج.....................................................................#22

ترشی گوجه سبز...........................................................................#23

ترشی انگور...................................................................................#24

ترشی انبه کال..............................................................................#24

ترشی پیاز ....................................................................................
#25

ترشی

ترشی

ترشی

ترشی

ترشی






****توضیح : با تکمیل تر شدن تاپیک فهرست ویرایش میشود .









تر
 
آخرین ویرایش:

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
انواع ترشیجات

مواد لازم:

كيوي نيم‌كيلو

به 1 عدد

سيب 1 عدد

پرتقال 1 عدد

سركه 1 ليوان

نمك مقداري

هل 10 عدد

جوزهندي يك‌چهارم قاشق چايخوري

رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

كيوي‌ها را از پوست جدا كرده و 200 گرم از آن‌ها را به صورت حبه‌اي و يا حلقه‌حلقه برش دهيد. به و سيب را به صورت حبه‌اي خرد كنيد پرتقال را فيله كنيد. بقية كيوي‌ها را پوره كنيد و با 1 ليوان سركه و كمي نمك بگذاريد تا 5 دقيقه بجوشد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط كرده و در ظرف تميزي بريزيد و در جاي خنك نگهداري نماييد.







منبع : هنر آشپزی
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
انواع ترشیجات




مواد لازم :

گل کلم بزرگ
1 عدد
هویج1 کیلو
خیار2 کیلو
لوبیا سبز
200 گرم
موسیر
150 گرم
کلم برگ
1 عدد
تمبر هندی2 بسته
نمکبه مقدار لازم
سبزی ترشی1 کیلو
فلفل دلمه1 کیلو
سیر 0/5 کیلو
بادمجان1 کیلو
زرد چوبه5 قاشق غذاخوری
فلفل سبز750 گرم
کرفس ریز2 شاخه
ادویه ترشیبه مقدار لازم




طرز تهیه :همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید . سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید . موسیر را 12 ساعت خیس کنید ، سپس بگذارید خشک شود . بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید ، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود . آنگاه خرد کنید . تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ
شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید .
/www.beytoote.com​
 
آخرین ویرایش:

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
ترشی نازخاتون

ترشی نازخاتون

يكى از غذا هاى خوشمزه خطه شمال ناز خاتون است . اگر به غذاهاى تهيه شده با بادمجان علاقه منديد حتما اين غذا را درست كنيد:
مواد لازم:
بادمجان قلمی
8 تا 10 عدد
گوجه فرنگی درشت
4 تا 5 عدد
آب انار
2 لیوان
آبغوره
نیم لیوان
گلپریک قاشق سوپخوری
نعنای خشکنیم قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده2 قاشق سوپخوری




طرز تهیه: بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم میکنیم و سینی را به مدت تقریبا" یک ساعت کف فر قرار میدهیم تا بادمجانها کاملا" پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگی‌ها آب جوش میریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط کرده و میگذاریم آهسته بجوشد و کاملا" به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه‌های گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در ظرف میکشیم ممکن است کمی گردوی چرخ کرده روی آن بپاشیم . www.beytoote.com
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
ترشي ليته

ترشي ليته


مواد لازم:
بادمجان
يک کيلو

سبزي معطر پاک کرده
نيم کيلو
فلفل دلمه ي سبز
يک عدد
فلفل دلمه ي قرمز
يک عدد
سير رنده شدهيک قاشق سوپ خوري
فلفل سبز50 گرم
هويج3 عدد
کلم پيچ سفيد250 گرم
سرکهيک کيلو
ادويه ي ترشييک قاشق سوپ خوري
نعناي خشک
يک قاشق غذاخوري
پونه ي خشکيک قاشق غذاخوري
زرد چوبهيک قاشق مرباخوري







طرز تهيه:

- سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد مي کنيم. - بادمجان را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود. - سير و بادمجان را با هم چرخ مي کنيم. - کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير اضافه مي کنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را کمتر کنيد. - سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم. - سرکه را به همه ي مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم. حالا ترشي آماده است.

www.beytoote.com
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
ترشی هلو

ترشی هلو



مواد لازم :
هلو زعفراني

پنج عدد

سياه‌ دانه

يك قاشق غذاخوري

نمك و دارچين

يك قاشق چايخوري

شکر

يك قاشق سوپخوري

ميخك
20 دانه
سرکه
به ميزان لازم


طرز تهيه : هلو را شسته و با مقداري سركه به مدت سه دقيقه مي‌پزيم، بعد از خنك شدن هلو به هر كدام، پنج دانه ميخك زده، سپس هلوها را درون شيشه چيده، بعد سياه‌دانه، دارچين، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده روي هلو مي‌ريزيم، آن‌گاه سركه را اضافه كرده تا روي هلو را بپوشاند در شيشه را محكم بسته در جاي خنك قرار مي‌دهيم، موقع مصرف، ميخك‌ها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا مي‌كنيم، ترشي بعد از ۳۰ روز آماده مصرف است.
www.beytoote.com
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
ترشی فلفل

ترشی فلفل


مواد لازم:
فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
نمک به مقدار لازم
سیر ۱ بوته
ترخون و نعناع چند شاخه


طرز تهیه ترشی فلفل :
سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم .نعناع و ترخون رو هم پاک می کنیم و می شوریم و می گذاریم حتما آبشون بره و خیس نباشه . ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در اون می زاریم و بقیه اقلام رو یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شیشه رو با سرکه پر می کنیم یک روز درش رو باز می گذاریم و بعد از یک روز درش رو محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است. روش دیگر تهیه ترشی فلفل سبز و ترشی بامیه و نکاتی در مورد آنها
ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه )...

ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدي ببريد كه به كلاهك فلفل آسيب نرسد. بعد روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملا خشك شود .

فلفل ها را در يك ظرف شيشه اي بريزيد و لابه لاي آن چند حبه ( براي هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سير بيندازيد و روي آن را كاملا با سركه سفيد پركنيد . ميتوانيد از انواع فلفل براي ترشي استفاده كنيد .

ظرف ترشي فلفل را در جاي خشك و خنك و دور از تابش مستقيم خورشيد نگهداري كنيد و سعي كنيد به مدت 20 روز درب ظرف را باز نكنيد .

در مورد مدت ماندگاري ترشي فلفل : از بيست روز به بعد ترشي آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر ميشود . ولي بعد از 7-8 ماه كم كم ترشي ها شروع ميكنند به تجزيه شدن داخل سركه . و كم كم بافت خود را از دست ميدهد . پس بهتر است ترشي را مقداري تهيه كنيد كه حداكثر تا 8 ماه مصرف كنيد.

ترشي باميه : ترشي باميه دقيقا مثل دستور ترشي فلفل سبز تهيه ميشود . بهتر است از باميه هاي ريزي كه معمولا در خورش مورد استفاده قرار نميگيرند استفاده كنيد كه هم ظاهر ترشي زيبا تر باشد و هم زود تر آماده مصرف شوند . نكته اي كه بايد حتما به آن دقت كنيد اين است كه هنگام بريدن دم ساقه هاي باميه ، سر باميه ها سوراخ نشود كه ترشي شما حالت ليز بودن پيدا كند. سواي ظاهر و طعم بدي كه به ترشي ميدهد ماندگاري ترشي را نيز تا حد زيادي تحت تاثير قرار ميدهد . بهتر است از چند حبه سير نيز براي اين ترشي استفاده كنيد .

در مورد مدت ماندگاري اين ترشي : اگر در يخچال باشد ( يا جاي خيلي خنك ) 5-6 ماه قابل استفاده است
منبع : persianv.comvista.ir
www.beytoote.com
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
ترشی خیار چنبر

ترشی خیار چنبر


مواد لازم :
فلفل دلمه‌اي500 گرم
خيار چنبر يك كيلوگرم
سبزي معطر سه قاشق غذاخوري
سير پنج بوته
نمك و فلفل از هر كدام يك قاشق غذاخوري
سركه به ميزان لازم


طرز تهيه :
خيار چنبرها را پس از شستن به شكل دلخواه خرد كرده و به مدت يك روز داخل پارچه‌اي خشك مي‌ريزيم. (اين كار به دليل كپك نزدن ترشي است) ابتدا در ظرف دردار خيارها را ريخته سپس فلفل‌هاي دلمه‌اي خرد شده همراه با سبزي‌هاي معطر، فلفل، سير و نمك داخل ظرف روي خيارها مي‌ريزيم. سركه را هم اضافه مي‌كنيم تا روي خيارها را بگيرد اين ترشي بعد از 15 روز آماده است. منبع : sooran.com
www.beytoote.com
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشي پوست پسته

ترشي پوست پسته

مواد لازم:




  • پوست پسته تازه 500 گرم
  • فلفل قلمي 3 عدد
  • تخم گشنيز 1 قاشق غذاخوري
  • زنيان يك دوم قاشق غذاخوري
  • سياه دانه يك دوم قاشق غذاخوري
  • نمك مقداري
  • سركه به مقدار لازم





طرز تهيه:

ابتدا پوست پسته را 2 الي 3 بار بجوشانيد هر بار (5 دقيقه) تا تلخي آن برود سپس آن را آب‌كش كرده و بگذاريد تا سرد شود بعد تمام مواد را با هم در ظرف تميزي ريخته و سركه را روي آن بريزيد سپس در ظرف را محكم ببنديد و ترشي را در جاي خنك قرار دهيد تا جا بيفتد.اين ترشي بعد از 20 روز قابل استفاده است.

نكته آشپزي:

اين ترشي را با انواع سركه ميوه مانند سركه پرتقال و يا سركه نارنج نيز مي‌توان تهيه كرد.زنيان نوعي ادويه معطر است كه براي برطرف نمودن نفخ شكم بسيار موثر است.



منبع : هنر آشپزی
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
ترشی بادمجان شكم پر

ترشی بادمجان شكم پر


مواد لازم :
سبزی ترشی 1/5 كيلو
ادويه يك قاشق سوپخوری
نمک يك قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی کوچک 3 كيلو
سرکهبه میزان لازم


طرز تهيه :
سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است. سبزيها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم.
براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده مي كنيم. اگر بادمجان ها خيلي ريز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمي داريم و به همين ترتيب آنها را در حاليكه يك برش3 سانتيمتري در وسط بادمجان ها ايجاد كرده ايم، در سركه مي جوشانيم. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قرارمي دهيم تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.
سبزي ترشي خرد شده را درظرف تقريباً بزرگي مي ريزيم وسير، نمك و ادويه را به آن اضافه مي كنيم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را ازاين مخلوط پرمي كنيم و در ظروف مخصوص ترشي مي ريزيم . سپس روي مواد سركه مي ريزيم تا سركه روي بادمجان ها را بگيرد. در آنها را محكم مي بنديم و در جاي خنك نگه مي داريم.

نكات تغذيه اي :
خوردن ترشي به همراه غذا باعث افزايش اشتها مي شود. همچنين به علت دارا بودن سركه باعث هضم بهتر غذا و چربي ها ميشود. اگر در صورت خوردن يك غذاي چرب احساس سنگيني كرديد، با خوردن مقداري ترشي يا آبليمو يا آبغوره كه همگي خاصيت اسيدي دارند، حالتان بهبود خواهد يافت.
تذكر:
در مصرف ترشي نبايد زياده روي كرد.همانطور كه اشاره شد ترشي خاصيت اسيدي دارد ، بنابراين افرادي كه دچار ناراحتي معده هستند نبايد آن را مصرف كنند.
اين ترشي به علت دارا بودن بادمجان، براي افرادي كه به آن حساسيت دارند مناسب نيست. منبع : sooran.com
www.beytoote.com
 

ثریا قدوسی

عضو جدید
سلام
من این ترشی رو از سال ها پبش همیشه درست می کنم و باید یک نکته بسیار عمده در عطر و طعم این ترشی عرض کنم و اون استفاده از گلپر سابیده و سیر ریز خرد شده هست . من برای هر کیلو بادمجان یه بته سیر خرد شده استفاده می کنم .نوع سبزی ها هم اهمیت بسیار زیادی در عطر ترشی داره . من علاوه بر ترخون و نعناع ، همیشه مرزه ، ریحان سیاه و سبز هم می ریزم . توی ادویه تون حتما از فلفل قرمز هم استفاده کنید.
نوش جون تون بسیار اشتها آوره :gol:
 

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
ترشی رشتی

ترشی رشتی

مواد لازم
:
گل کلم (خرد شده) / 700 گرم
برگ کلم (خردشده) / 500 گرم
کرفس (خردشده) / 4 ساقه (320 گرم)
هویج (خردشده) / 4 عدد (280 گرم)
گوجه سبز / 300 گرم
شپله / 200 گرم
غوره غوره / 100 گرم
سیاه دانه / 1 قاشق چای‌خوری (3 گرم)
تخم گشنیز(کوبیده شده) / 12 گرم
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده) / به مقدار لازم
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) / 200 گرم
سرکه قرمز / به مقدار لازم
روش تهيه:
گل کلم، برگ کلم، کرفس، هویج، گوجه سبز و شپله را با هم مخلوط کرده، غوره غوره، سیاه دانه، تخم گشنیز، نمک و فلفل را به آنها بیفزائید. نعناع و خالواش را نیز افزوده، در شیشه استریل شده ترشی بریزید و روی آنها را با سرکه بپوشانید. سپس در ظرف را بسته و در فضای خنک نگهداری کنید. این ترشی پس از سه هفته آماده است.

منبع :سانازسانیا

 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
ایده‌هایی جدید برای ترشی‌های متنوع

ایده‌هایی جدید برای ترشی‌های متنوع

برترین ها: اکنون که هوا سرد شده است، تقریبا در همه خانه ها شیشه های ترشی هایی که تازه تهیه شده است را می توان دید. بیشتر آنها شور یا ترشی ها مخلوط، لیته، بادمجان و فلفل هستند. اما ترشی انواع مختلفی دارد. اگر دوست دارید مدل های مختلف ترشی را در خانه تهیه و در کنار غذا میل کنید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

ترشی کدو گردویی

میزان: 4 لیتر
زمان تهیه: 60 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
فرایند آماده سازی: سه ساعت تا سه هفته



مواد لازم

• 1400 گرم کدو گردویی (تخم آنها را بگیرید و به مکعب های 2 سانتی متری تقسیم کنید)
• دو قاشق غذاخوری نمک
• 2.5 پیمانه سرکه سفید
• یک پیمانه عسل
• یک عدد برگ بو
• دو قاشق چایخوری تخم رازیانه
• 3 حبه سیر خرد شده
• یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• 8 عدد دانه فلفل سیاه
• 8 ساقه آویشن تازه

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، نمک و کدو را با هم مخلوط کنید. به مدت 3 تا 4 ساعت در دمای اتاق بگذارید بماند. سپس آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

2. در یک قابلمه استیل و لعابی سرکه، عسل، برگ بو، تخم رازیانه، سیر، فلفل قرمز خرد شده و دانه های فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. مدام هم بزنید تا عسل حل بشود و سپس حرارت را کم کنید. به حالت نیم جوش 10 دقیقه روی حرارت بگذارید بماند. آنها را داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید.

3. شیشه را 10 دقیقه داخل آب در قابلمه بجوشانید تا استرلیزه شود. پس از سه هفته این ترشی آماده مصرف می شود.



ترشی گوجه فرنگی گیلاسی و رزماری

میزان: 7 لیتر
زمان تهیه: 35 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
فرایند آماده سازی: 15 دقیقه



مواد لازم

• 5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی زرد و قرمز
• یک پیمانه پیاز شیرین خرد شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• 6 حبه سیر خرد شده
• 2 1/4 پیمانه سرکه بالزامیک سفید
• ¾ پیمانه آب
• 1/3 پیمانه شکر
• 3 قاشق غذاخوری نمک ترشی
• یک قاشق غذاخوری برگ رزماری
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل صورتی
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سفید
• یک عدد برگ بو

طرز تهیه

1. گوجه فرنگی ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

2. در یک قابلمه لعابی بزرگ، سرکه، آب، شکر، نمک، رزماری، دانه های فلفل سیاه، صورتی، سفید و برگ بو را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد و شکرها آب شوند. حرارت را کم کنید. بدون در 10 دقیقه بگذارید بجوشد. از روی حرارت بردارید و برگ بو را خارج کنید.

3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل شیشه تمیز و استرلیزه شده بریزید. دو سانتی متر از سر شیشه خالی بگذارید. مخلوط سرکه داغ را روی آن بریزید. در شیشه را محکم ببندید.

4. سپس شیشه را به مدت 15 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.


خیارشور با شوید

میزان: 6 لیتر
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
فرایند آماده سازی: یک هفته



مواد لازم

• 1500 گرم خیار مناسب خیارشور
• 4 پیمانه آب
• 4 پیمانه سرکه سفید
• نصف پیمانه شکر
• 1/3 پیمانه نمک ترشی
• 6 قاشق غذاخوری دانه شوید

طرز تهیه

1. پیش از خرد کردن خیار، آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. تخم خیار و سر و ته آن را جدا کنید. آنها را حلقه ای برش دهید. در یک قابلمه استیل لعابی آب، سرکه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.

2. سپس آنها را داخل شیشه بریزید و حدود 1 سانتی متر از سر شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را سفت ببندید و آن را 10 دقیقه روی حرارت داخل آب بجوشانید تا کاملا استرلیزه شود.

3. به مدت یک هفته کنار بگذارید تا به اصطلاح ترشی برسد.

4. می توانید به جای سرکه سفید از سرکه سیب هم استفاده کنید و به آن فلفل تند چیلی و دو حبه سیر از وسط نصف شده نیز اضافه کنید.

5. اگر بخواهید ترشی بیش از این شیرین باشد، میزان شکر را به سه پیمانه افزایش دهید.


ترشی لبو

میزان: 6 لیتر
زمان تهیه: 45 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه



مواد لازم

• 1350 گرم چغندر کوچک
• دو پیمانه سرکه
• یک پیمانه آب
• نصف پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری فلفل فرنگی (شیرین)
• 6 عدد سیر
• 7.5 سانتی متر چوب دارچین

طرز تهیه

1. چغندرها را بشویید و سر و ته آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه بریزید و آب داغ روی آن بریزید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید. بدون در بگذارید حدود 25 دقیقه نیم جوش بماند. سپس آنها را آبکش کنید. پس از خنک شدن لبوها، پوست آنها را بگیرید.

2. در یک قابلمه متوسط، سرکه، آب و شکر را با هم مخلو ط کنید. ادویه هفت رنگ، سیر و دارچین را داخل دستمال بپیچید و داخل قابلمه بیندازید. اجازه دهید آب بجوشد سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه به حالت نیم جوش بگذارید بماند.

3. لبوها را داخل شیشه بریزید، آب ترشی را روی آنها بریزید و کیسه ادویه را از آن خارج کنید.

4. در آخر شیشه را به مدت 10 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.


ترشی هویج آسیایی

میزان: 3 لیتر
زمان تهیه: 55 دقیقه



مواد لازم

• 450 گرم هویج (به تکه های 2 سانتی متری تقسیم کنید)
• یک قاشق چایخوری
• 1/4 پیمانه زنجبیل تازه رنده شده
• 3 عدد فلفل فرنگی (شیرین)
• ¾ پیمانه آب
• ¾ پیمانه سرکه برنج
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• 4 عدد میخک
• 4 عدد دانه فلفل سیاه

طرز تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، هویج را به همراه نمک و آب به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود.

2. هویج ها را داخل شیشه بریزید. زنجبیل را میان شیشه ها تقسیم کنید. داخل هر شیشه یک عدد فلفل فرنگی بگذارید.

3. داخل قابلمه لعابی،3/4 پیمانه آب، سرکه، دانه های فلفل، شکر قهوه ای و میخک ها را با هم مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون در نیم جوش شوند.

4. مخلوط داغ سرکه را روی هویج ها بریزید.

5. شیشه ها را به مدت 5 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشند. سپس سه ماه داخل یخچال نگهداری کنید.
www.bartarinha.ir
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشی خرمالو

ترشی خرمالو

مواد لازم:




  • سركه سفيد به ميزان لازم
  • خرمالو 8 عدد
  • هل سبز 8 عدد
  • فلفل بهار 8 عدد
  • خرماي زرد 8 عدد
  • نمك به مقدار كم
  • جوز هندي 1 عدد درسته
  • زنجفيل تازه 4 تكة كوچك
  • خلال شيرين شده پرتقال 3 قاشق غذاخوري




طرز تهيه:

سركه را در ظرفي ريخته و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس آن را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي مي‌شود. خرمالوها را بشوييد و بگذاريد تا كاملاً خشك شود. سپس به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالوها يك سوراخ كوچك ايجاد كنيد و داخل هر خرمالو يك هل سبز و يك فلفل بهار قرار دهيد. خرمالوها را در رديف‌هاي منظم در يك شيشه تميز بچينيد و ميان آنها خرماها و جوزهندي را قرار دهيد و بقيه مواد را روي آنها بريزيد. در آخر سركه سرد شده را روي مواد بريزيد. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد.



سپس در شيشه را ببنديد و ترشي را در جاي خنك نگهداري كنيد. اين ترشي بعد از 15 روز آماده سرو است.






منبع : هنر آشپزی
 

zahra.71

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه ترشی برگ مو!

طرز تهیه ترشی برگ مو!




مواد لازم جهت تهیه ترشی برگ مو :


 برگ مو 1 کیلو
 سرکه750 گرم
 فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
 سیر 150 گرم
 موسیر 150 گرم
فلفل تند قلمی100 گرم
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای (رنگی)100 گرم

طرز تهیه ترشی برگ مو :
روش اول
۱- برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی که حاوی یک و نیم لیتر آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن کمی بیشتر می شود( حدود ۱۰ دقیقه) .
۲- سپس آن ها را در یک صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا آب اضافی آنها به طور کامل گرفته شود.
۳- سبزیجات را ساطوری خرد می کنیم.
۴- سیرها را پوست کنده و خرد می کنیم.
۵- موسیرها را هم اگر خشک هستند، به مدت ۴- ۳ ساعت خیسانده، سپس پاک می کنیم.
۶- فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می کنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یکی از آنها به تنهایی استفاده کرد.
۷- در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را کف ظرف پهن کرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.
مجدداً چند عدد دیگر برگ مو روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می کنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی ( قرمز، زرد، سبز، ارغوانی، نارنجی) خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.طرز تهیه ترشی برگ مو :
روش دوم
۱- موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می کنیم یا همان طور که قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می کنیم.
۲- سبزیجات معطر را ریز خرد کرده و یا چرخ می کنیم.
۳- تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم.
۴- مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می کنیم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.
۵- سرکه، نمک و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط کرده و روی دلمه ها می ریزیم. برای هر لیتر سرکه یک قاشق سرخالی نمک در نظر می گیریم که بسته به ذائقه می توان مقدار آن را بیشتر کرد. در صورت تمایل می توانیم مقدار کمی نعنا خشک روی آنها بپاشیم. در این جا نیز مانند روش اول می توان از هویج و گوجه فرنگی استفاده کرد، با این تفاوت که در این روش گوجه فرنگی و هویج را نگینی خرد می کنیم و با سایر مواد مخلوط کرده و داخل برگ قرار می دهیم.
 

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشی آلو قظره طلا :



مواد لازم
آلو قطره طلا
نمک
سرکه سیب
شکر برای رفع تیزی آلو
سیر
ترخون- نعنا- مرزه
1ق غذاخوری ادویه ترشی
زردچوبه 1 ق مرباخوری









چگونگی تهیهآلو ها را جدا کرده و دم آنها را بگیرید و بشویید و بگذارید خشک شوند و سپس در شیشه استریل و تمیز بریزید و سیر را خرد کرده و با نمک و سبزیجات خرد شده و شکر را میان آن بریزید و با سرکه پر کنید .درب آن را بسته یک هفته در جای نسبتا گرم مانند کابینت اشپزخانه قرار دهید و سپس در یخچال قرار دهید . اگر آلو ها کاملا رسیده باشند این ترشی زود میرسد و قابل مصرف میشود ولی اگر سفت باشند مدتی طول میکشد . این ترشی زیبا زینت بخش ظرف ترشی خواهد بود و بعنوان تزیین ترشی ها بکار میرود و میتوان به تنهایی هم از ان استفاده کرد .نکته : آلو های ریز داخل میوه هایی که برای منزل خریداری شده را جدا کنید و ترشی درست کنید . از سبزیجات خشک این سبزی های معطر هم میتوان استفاده کرد . در این صورت از هر کدام یک ق غ یا کمتر یا بیشتر , این به ذائقه و سلیقه بستگی دارد . اگر دوست دارید ترشی مزه خاصی داشته باشید میتواند از یک ادویه بخصوص مانند گلپر یا آویشن هم به تنهایی تا یک ق غ هم داخل آن بریزید . من از نعنای خشک بیشتر استفاده کردم .
 
آخرین ویرایش:

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادويه ترشي :
مواد لازم :

پودر گلپر 100 گرم

پودر تخم گشنيز 50 گرم

پودر زيره سبز 50 گرم

ريشه جوز بويا ( پودر شده ) 25 گرم

جوز رنده شده 2عدد

دارچين يك قاشق سوپ خوري

فلفل سياه يك قاشق سوپ خوري

فلفل سبز يك قاشق سوپ خوري

پودر رازيانه 50 گرم

طرز تهيه:

تمام مواد را با هم مخلوط مي كنيم. ادويه ترشي آماده است.


- سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعناع و ... است.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشي آلبالو






مواد اولیه :
آلبالو يك كيلوگرم
سركه قرمز و نمک به ميزان لازم
شکر 1 قاشق غذاخوری


طرز تهيه:

دم آلبالو را گرفته و مي*شوييم تا آب آن كاملا برود و خشك شود،
سپس آلبالوها را داخل شیشه ریخته کمی نمک و شکر اضافه کرده و تا حدی که روی آلبالوها پوشیده شود، سرکه اضافه کرده و درب ظرف را محکم میبندیم و در جای خنک نگهداری میکنیم.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] ترشی ناز خاتون
[/h]





مواد لازم:
بادمجان قلمی : 8 تا 10 عدد

گوجه فرنگی درشت : 4 تا 5 عدد
آب انار : 2 لیوان
آبقوره : نیم لیوان
گلپر : یک قاشق سوپخوری
نعنای خشک : نیم قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده : 2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه: بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم میکنیم و سینی را به مدت تقریبا" یک ساعت کف فر قرار میدهیم تا بادمجانها کاملا" پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگی*ها آب جوش میریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط کرده و میگذاریم آهسته بجوشد و کاملا" به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه*های گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در ظرف میکشیم ممکن است کمی گردوی چرخ کرده روی آن بپاشیم
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]ترشی خرفه
[/h]

موادلازم:1-خرفه 2-هویج 3-سیر 4-سیب 5-فلفل دلمه 6-فلفل سبز تند 7-سرکه سیب 8-گلپر 9-نمک وفلفل سیاه

طرز تهیه:خرفه راباساقه هایش باچاقوخرد میکنیم.هویج وسیر وسیب وفلفل دلمه وفلفل سبزرا رنده کرده یا در غذا ساز خورد میکنیم.با خرفه خرد شده وگلپر ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده سرکه سیب را به آنها اضافه کرده وکاملا مخلوط میکنیم.در شیشه ریخته ودر جای خنک یا یخچال نگهداری میکنیم.این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.اگر برای خوردنش عجله دارید میتوانید سبزیجات را بدون خرفه کمی با سرکه بجوشانید.در ضمن اگر سرکه سیب در دسترس نداشتید از سرکه انگور نیز میتوانید استفاده کنید فقط آنرا با آب مخلوط کرده چند جوش بگذارید بزند بعد به مواد اضافه کنید.حتما تا فصل خرفه هست درست کنید که بسیار خوشمزه ومطبوع است


 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشي گل كلم و هويج



مواد اولیه :
گل*كلم يك بوته كوچك
هويج سه عدد
سركه*سفيد به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
طرز تهیه :

گل*كلم و هويج*ها را خرد كرده و در شيشه مي*ريزيم بعد كمي نمك روي آن ريخته، سپس شيشه را با سركه پر مي*كنيم.

منبع: نشریه خانواده سبز
 

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشی گوجه سبز :


مواد لازم :
گوجه سبز1 کیلو
شکر 250 گرم
سرکه 2 پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشه ای استفاده می شود ریخته درب آن را می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم. ترشی بعد از چند روز آماده استفاده است.
منبع : namnak.com
 

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز

ترشی انگور :
مواد لازم :
انگور سفید 2 کیلو گرم
سرکه 2 لیوان
نمک 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
انگورهای شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی شما خوب جا بیافتد.
 

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز


ترشی انبه‌ کال خوشمزه را حتما تهیه کنید و همراه غذا در کنار خانواده میل کنید.

مواد لازم ترشی انبه‌ کال:









انبه 8 عدد
شکر دو قاشق غذاخوری
سرکه دو لیوان
فلفل قرمز هندی 7 تا 8 عدد
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
گلپر آسیاب شدهیک قاشق غذاخوری
سیاه دانهمقداری
زردچوبه و نمکبه مقدار لازم
سیرمقداری




طرز تهیه ترشی انبه‌ کال:


انبه را پوست می‌کنیم و بعد چهار قسمت می‌کنیم.

هسته انبه را خارج می‌کنیم.

آن‌را مثل سیب زمینی خلال می‌کنیم.

کمی زردچوبه و نمک روی آن می‌ریزیم و خوب با دست مخلوط می‌کنیم تا خلال‌ها زرد رنگ شود و بعد می‌گذاریم حدود 24 ساعت در آفتاب تا کمی خشک شود.

سرکه را با شکر و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه روی گاز می‌جوشانیم و می‌گذاریم کمی خنک شود.

سیر را هم رنده و یا ریز خرد می‌کنیم.

بعد ابتدا یک ردیف انبه می‌چینیم و کمی گلپر و سیاه دانه و تخم گشنیز آسیاب شده و یکی دو تا فلفل قرمز هندی و مقداری سیر رنده شده روی آن می‌ریزیم و مجدداً انبه و بقیه مواد را لایه لایه می‌ریزم تا شیشه پُر شود.

سرکه را روی مواد می‌ریزیم و درب شیشه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم یک هفته‌ای کمی نرم شود و در یخچال از آن نگهداری می‌کنیم.

یک روش دیگر که اهل جنوب خیلی از آن استفاده می‌کنند این است که انبه‌ها را با پوست چهارقاچ می‌کنند.

البته به صورتی که تکه‌های انبه به هم وصل باشد و هسته هم در وسطش باشد.

روی آن نمک می‌پاشند و حدود یک روز در آفتاب با حبه‌های سیر درسته می‌گذارند بماند.

سپس با سرکه و کمی ادویه ترشی را آماده می‌کنند.

این ترشی به سبزی می زند.


تلخی هسته بعد از مدتی از بین می‌رود و قابل خوردن است.








منبع : diruz.com
 
آخرین ویرایش:

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
Torshi Piyaz !

Torshi Piyaz !


ترشی پیاز




مواد لازم :
پیاز قرمز 1 عدد
شکر 1/2 ق چ
نمک 1/2 ق چ
سرکه سفید 3/4 پیمانه
سیر 1 حبه
دانه فلفل سیاه 5عدد
چیلی خشک کوچک 1 عدد
آویشن 3 شاخه کوچک
برگ بو 1 عدد
آب 3 پیمانه





پیازها را با دست یا رنده به ضخامت 6 میلیمتر حلقه کنید و داخل آبکش بریزید و آبکش را داخل ظرفشویی بگذارید.
آب را بجوشانید و آرام آرام روی پیازها بریزید و بگذارید آب از روی پیازها برود.
داخل شیشه شکر و نمک و بقیه طعم دهنده ها رو اضافه کنید و سرکه را روی آنها بریزید و صبر کنید تا شکر و نمک حل بشه و بعد پیازها را داخل شیشه بکنید. چون پیازها با آبجوش نرم شدن به راحتی داخل شیشه میرن حتی اگه قطرشون از قطر دهانه شیشه بزرگتر باشه. سرکه باید روی پیازها را بپوشونه، آرام چند بار شیشه را روی سطح کار ضربه بزنید تا جباب های هوای داخل شیشه از بین برود.
این ترشی بعد از نیم ساعت آماده شده ولی بعد از چند ساعت طعم بهتری پیدا میکنه.
یا می تونید به مدت چندین هفته داخل یخچال نگهداری کنید.



امیدوارم خوشتون بیاد


 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشی به

ترشی به

مواد لارزم
به
سیب
هویج
سیر
سرکه
نمک
زردچوبه
تمام مواد را رنده درشت می کنیم بجز سیر ( مثل خلال سیب زمینی من از این رنده آلمانیها استفاده می کنم) سیر را پوستش را می کنیم و درسته استفاده می کنیم سرکه در ظرف مورد نظر می ریزیم زردچوبه و نمک را با آن مخلوط می کنیم و بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم می گذاریم تا جا بیفتد
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشي بادنجان و هويج

ترشي بادنجان و هويج

مواد اولیه :
بادنجان كبابي ساطوري*شده سه پيمانه
هويج رنده*شده يك و نيم پيمانه
سبزي ( ريحان، جعفري و گشنيز) ساطوري*شده يك پيمانه
سير رنده*شده سه قاشق غذاخوري
گردوي خردشده 1/4 پيمانه
فلفل سياه، نمك و زردچوبه و سرکه به ميزان لازم
فلفل سبز خردشده يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:


بادنجان، هويج، سبزي و بقيه مواد را مخلوط كرده و سپس سركه را اضافه مي**كنيم و در ظرف مورد نظر مي**ريزيم. دو تا سه روز بعد ترشي آماده مصرف است.
نكته ترشي*هايي كه داراي سركه هستند در ظرف فلزي نگهداري نكنيد چون باعث حل شدن مواد ظرف در ترشي خواهد شد.

منبع: مجله خانواده سبز
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشی کاهو

ترشی کاهو

ترشی کاهو جزء خوش طعم ترین و خوشمزه ترین ترشی هایی هستش که من خوردم با هر غذایی قابل سرو کردنه. مطمین باشید که از درست کردنش پشیمون نمیشید


***و حالا دستور تهیه ترشی کاهو:

ابتدا کاهو ها رو خیلی خیلی تمیز میشوریم و میزاریم که خوب خشک بشن
بهتره که از کاهو های زرد و کوچک که توی دل کاهو هستند استفاده کنید میتونید کاهو ها رو تکه هم بکنید اما نباید ریز بشن.
سرکه و آب رو به مقدار هم اندازه توی ظرفی میریزیم متناسب با حجم کاهو ها((البته نسبت به ذایقتون میتونید سرکه رو بیشتر کنید اما بر حسب تجربه با این تناسب مزه ترشی خیلی بهتر میشه)) نمک رو اضافه میکنیم و خیلی کم زرد چوبه
روی شعله گاز میگذاریم تا خوب سرکه و آب گرم بشن و قبل از جوش خوردن از روی شعله بر میداریم
***نباید کاهو ها در آب و سرکه نرم بشن
بعد توی ظرفی درب بسته میگذاریم معمولا بعد از سه روز آماده است
نوش جان
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشي چغاله بادام - چاقاله بادام

ترشي چغاله بادام - چاقاله بادام

مواد اولیه :
چغاله بادام 500 گرم
سركه سفيد يك ليتر
نمك به ميزان لازم
ترخون چهار شاخه
فلفل دو عدد

طرز تهيه :
چغاله بادام را با نمك و فلفل مخلوط كرده و در شيشه قرار مي*دهيم و لابه*لاي آن ترخون مي*ريزيم و در آخر سركه سفيد را افزوده و در شيشه را خوب مي*بنديم و در يخچال نگهداري مي*كنيم. اين ترشي بعد از يك*ماه آماده سرو مي*باشد.

منبع: مجله خانواده سبز
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
آشنایی با روش تهیه ترشی پیاز

آشنایی با روش تهیه ترشی پیاز

همشهری آنلاین: ترشی پیاز را با هر غذایی که میل کنید اشتهابرانگیز است.

مواد لازم:


  • پیاز قرمز: 2 عدد متوسط (نصف شده و باریک حلقه شده)
  • چوب دارچین: 2 عدد
  • میخک: 6 عدد (درسته)
  • دانه فلفل قرمز: کمی (له شده)
  • سرکه سیب: يك فنجان - 240 میلی‌لیتر
  • آب لیمو: نصف فنجان - 120 میلی‌لیتر (تازه)
  • شکر: 1/4 تا 1/2 فنجان - 50 تا 100 گرم
  • نمک: يك قاشق سوپ‌خوری



این پیاز ترشی‌ها تند و تیز و شیرین هستند و طعم اسیدی سر حال آورنده‌ای دارند. ما از ترکیب آب لیمو و سرکه سیب استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید تنها از یک ماده اسیدی استفاده کنید اما ما متوجه شده‌ایم ترکیب این دو طعم دلپذیرتری دارد.

در اضافه کردن ادویه‌ها و طعم دهنده ها دستتان آزاد است. ما از چوب دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید اصلاً از هیچ کدام استفاده نکنید یا از مواد زیر ترکیب دلخواه را انتخاب کنید: چوب دارچین، میخک درسته، دانه فلفل له شده، سیر درسته، بادیان، برگ بو، دانه خردل؛ زنجبیل تازه ورقه شده، تخم رازیانه، تخم گشنیز یا تخم زیره.

آنچه باید بدانید:

با مواد این دستور آشپزی 3 فنجان ترشی درست می‌شود که مقدار زیادی است. ما از این ترشی در کنار همه چیز استفاده می‌کنیم برای همین مقدار زیادی درست می‌کنیم. شما می‌توانید مقدار مواد را نصف کنید.

طرز تهیه:

1. پیاز حلقه شده را داخل یک کاسه متوسط بریزید. آنقدر آب جوش روی آنها بریزید که کاملاً روی آن‌ها را بپوشاند. تا 10 بشمارید سپس آبکش کنید. پیاز‌ها را در بطری شیشه‌ای یا یک کاسه بریزید.

2. دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز را در یک روغن‌دان کوچک روی حرارت متوسط 3 تا 5 دقیقه بو بدهید تا عطر آن‌ها بلند شود.

3. سرکه، آب لیمو، 1/4 فنجان شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آرام به جوش بیاید سپس يك تا 2 دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. شیرینی آن را بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید. مخلوط را روی پیاز‌ها بریزید.

4. بگذارید آنقدر در دمای اتاق بمانند که خنک شوند سپس می‌توانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.




برترین ها
 
بالا