انـــواع ســـس

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
برترین ها: سالسا، نوعی چاشنی طعم دهنده به غذا است که برای مرغ، گوشت و حتی ماهی بسیار مناسب است. این سس در آمریکای لاتین بسیار رایج است و از آن علاوه بر چاشنی غذا به عنوان پیش غذا با سبزیجات، چیپس های تورتیلا یا نان پیتا هم استفاده می کنند. خود واژه سالسا به زبان اسپانیایی به معنای «سس» است. سالسا انواع مختلف دارد که ما نمونه هایی از آنها را برای شما انتخاب کرده ایم.

هندوانه با سالسای میوه

• زمان تهیه: 25 دقیقه



مواد لازم

• دو عدد کیوی، خرد شده
• دو عدد انبه، خرد شده
• دو عدد توت فرنگی تازه، خرد شده
• یک عدد فلفل هالاپینو، خرد شده
• ¼ پیمانه نعنا تازه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
• دو قاشق غذاخوری عسل
• نصف پیمانه تمشک تازه
• قاچ های مثلثی هندوانه
• شربت لیمو

طرز تهیه

1. همه میوه ها را با هم مخلوط کنید. روی هندوانه بریزید و روی آن شربت لیموترش بریزید.


سالسای پیکو دوگالو

• زمان تهیه: 20 دقیقه



مواد لازم

• دو عدد گوجه فرنگی متوسط، نگینی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری پیاز نگینی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز شده
• یک عدد فلفل چیلی خرد شده

طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط همه مواد را با هم مخلوط کنید و یک مقدار بسیار کم شکر بریزید. روی آنها را بپوشانید و چندین ساعت داخل یخچال قرار دهید.


سالسای انبه

زمان تهیه: 20 دقیقه




مواد لازم

• یک و نیم پیمانه انبه، طالبی، آلو و آناناس پوست کنده وخرد شده
• نصف پیمانه فلفل شیرین قرمز و سبز، خرد شده
• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
• ¼ پیمانه گشنیز یا جعفری خرد شده
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• یک یا دو عدد فلفل هالاپینو خرد شده

طرز تهیه

1. همه مواد را داخل کاسه با هم مخلوط کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و دو ساعت داخل یخچال بگذارید.

2. این سس را می توانید به عنوان دیپ برای چیپس یا سبزیجات تازه برای تاکو، کسادیا، انواع برگر، استیک، مرغ یا ماهی استفاده کنید.


سالسای گوجه فرنگی کبابی

• زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان کباب کردن: 25 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت



مواد لازم

• یک کیلوگرم گوجه فرنگی
• 3 عدد فلفل چیلی یا فلفل هالاپینو
• یک کله سیر متوسط
• یک قاشق چایخوری نمک
• یک عدد پیاز سفید متوسط، خرد شده
• 2/3 پیمانه برگ گشنیز ریز شده
• 4 قاشق چایخوری سرکه سیب
• چیپس تورتیلا

طرز تهیه

1. تخم های گوجه فرنگی ها را خارج کنید. آنها را داخل تابه در یک طرف بچینید. فلفل های هالاپینو را از وسط نصف کنید. تخم های آنها را خارج کنید و در طرف دیگر تابه مستطیلی بچینید. پوست سیرها را بگیرید و آنها را به تابه اضافه کنید. مواد را به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 450 درجه فارنهایت قرار دهید تا تنوری شوند. سپس از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

2. پوست گوجه فرنگی ها را جدا کنید. فلفل، سیر و نمک را با همه داخل غذاساز بریزید. سپس نیمی از گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تا زمانی که یکدست و نرم شوند، هم بزنید. مایع به دست آمده را داخل کاسه متوسطی بریزید. باقی مانده گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزد تا پوره شوند. سپس آنها را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

3. پیاز ریز شده، گشنیز و سرکه سیب را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها را بپوشانید و چندین ساعت داخل یخچال بگذارید. در آخر، آن را به عنوان دیپ با چیپس تورتیلا سرو کنید.


سالسای آووکادو-فتا

• زمان تهیه: 20 دقیقه



مواد لازم

• دو عدد گوجه فرنگی گیلاسی، خرد شده
• یک عدد آووکادو، خرد شده
• ¼ پیمانه پیاز قرمز ریز شده
• یک حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
• یک قاشق غذاخوری اورگانو ریز شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
• 115 گرم پنیر فتا
• چیپس پیتا یا تورتیلا

طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط گوجه فرنگی، آووکادو، پیاز، سیر، جعفری، اورگانو، روغن و سرکه را با هم مخلوط کنید. به آرامی تکه های پنیر فتا را اضافه کنید. روی مواد را بپوشانید و دو تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید. در آخر آن را با نان پیتا یا چیپس تورتیلا سرو کنید.
www.bartarinha.ir/
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
طرز تهیه سس ورستر شایر

طرز تهیه سس ورستر شایر


fo1785.jpg
طرز تهیه سس ورستر شایر
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1ساعت و 15 دقیقه مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر :
روغن زیتون 2 قاشق چای خوری
پیاز خرد شده 1 عدد
فلفل سبز بدون هسته و خرد شده 1 عدد
سرکه 2 فنجان
شربت ذرت 1 و 1/2 فنجان
آب1 فنجان
لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شدهنصف لیمو
ترب سفید رنده شده2 قاشق غذاخوری
فیله ماهی خشک و خرد شده1 و 1/2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده2 حبه بزرگ
نمک1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه3/4 قاشق چای خوری
میخک پودر شده1/8 قاشق چای خوری


طرز تهیه سس ورستر شایر:روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود.
سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به 3 فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.
سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.

نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر:
* از این مقدار مواد اولیه 3 فنجان سس بدست می آید.
* این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت 1 هفته قابلیت نگهداری دارد.

منبع : sooran.com
www.beytoote.com
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
سس ماداگاسکار

سس ماداگاسکار


آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه

مجموعاً: 10 دقیقه

مواد لازم : برای 4 نفر
کره 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
خردل 1 قاشق چایخوری
دانه فلفل (فلفل ماداگاسکار، مخلوط)3 قاشق سوپخوری
خامه 250 میلی لیتر

طرز تهیه :
1. کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید.
2. سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید.
3. به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد.
4. خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد.

/www.beytoote.com
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس كچاپ

تاریخچه

تقریباً همه افراد سس کچاپ را دوست دارند و جالب است بدایند که کودکان دو برابر بزرگسالان از این سس استفاده می کنند. اولین دستور تهیه این سس در سال 1727 توسط خانمی به نام الیزابت اسمیت نوشته شد که در آن از سرکه، موسیر، شراب سفید، زنجبیل، جوز هندی، فلفل و پوست لیمو نیز استفاده کرده بود. پس از آن هزاران هزار دستور دیگر برای تهیه کچاپ معرفی شد. از جمله موفق ترین شرکت های تولید کچاپ می توان به کارخانه HJ Heinz اشاره کرد. طرز تهیه سس کچاپ توسط این کارخانه در حقیقت تبدیل به نوعی استاندارد برای سایر شرکت ها شده است.

طرز تهیه

برای درست کردن کچاپ شما به گوجه فرنگی های کاملاً رسیده، سرکه سفید، نمک، شکر، موسیر، پیاز، فلفل سیاه، و زنجبیل نیاز دارید. البته اگر می خواهید به روش های خانگی این سس را تهیه نمایید می توانید از سایر افزودنی های دلخواه نظیر سبزی های معطر نیز بهره بگیرید. روش تهیه سس به این شکل است که ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کرده، در سرکه می ریزید و می جوشانند سپس نمک را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنید. ماده بدست آمده را پس از فشرده سازی از صافی رد می کنند تا دانه ها و پوست گوجه فرنگی از آن جدا شود. بعد شکر را به آن اضافه کرده و مجدداً به مدت 20 دقیقه می جوشانند. سپس ترکیب بدست*آمده را با سایر چاشنی ها مخلوط کرده و خوب بهم می زنند تا کاملاً غلیظ شده و آماده مصرف شود.

منبع: پاتوق
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس پنیر




این سس به خاطر دارا بودن پنیر بسیار دلچسب میباشد.

پنیر صبحانه..(دانمارکی نرم )1/2 فنجان
ماست 1/2 فنجان
مایونز 1/2 فنجان
شیر 1/3 فنجان
اب نصف لیمو
سیر له شده 1 ق چ
نمک و فلفل و اورگانو مقداری

مایونز را با چنگال به کنید..طوری که تکه های ریزی به دست اید.وقتی خمیر شکل شد ماست را اضافه کنید.شیر +اب لیمو +سیر له شده و نمک و فلفل و ارگانو را هم اضافه کنید . هم بزنید.برای حداقل نمی ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود..و با سالاد سرو کنید

منظور از پنیر دانمارکی پنیر های پاکتی هست...
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس فرانسوی
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی
6 ق روغن
2 ق سرکه
1 لیمو
1 ق چ نمک و فلفل
سرکه را در شیشه سس زنی ریخته نمک و فلفل را به ان اضافه کنید و شیشه را بسته لت بزنید.
سپس اب لیمو و روغن را در شیشه ریخته و تکان بدهید.
*بهتر است این سس را روی سالاد ریخته و سر سفره ببریم نه در سس خوری چون سرکه و روغن از هم جدا میشود و نمیتوان ان را سر سفره هم زد.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس پرتقال برای سالاد میوه(فرانسه)
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

4 ق اب پرتقال
2 ق اب لیمو
6 ق روغن
اندکی نمک
همه اجزا را در شیشه سس بریزد و شیشه را تکان دهید و سپس روی سالاد بدهید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

سس خیار
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

1 خیار رندیده
1 پ خامه
1 لیمو(میتوانید به جای لیمو سرکه بزنید)
اندکی فلفل قرمز ساییده
نمک
*این سس را طبعا روی سالادی میدهند که خیار در آن بکار نرفته باشد.
لیمو را آب بگیرید.خیار را با اب لیمو در خامه بریزید و نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس پنیر و خامه برای سالاد میوه
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

100 گرم پنیر بی نمک خرد کرده
1 پ خامه
2-3 ق ژله لیمو
1 لیمو
لیمو را اب بگیرید.خامه را در مخلوط کن بریزید.پنیر را با اب لیمو و ژله روی خامه بریزد و چند ثانیه بگردانید تا صاف شود.در ظرف درداری خالی کنید و 1-2 ساعت در یخچال نگه دارید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس عسل برای سالاد میوه
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی
نیم پیمانه عسل
نیم پیمانه ابلیموی تازه
1 ق چ زنجبیل ساییده
زنجبیل را در ابلیمو بریزد و هم بزنید سپس ابلیمو را روی عسل بریزید و هم بزنید .
*میتوان مقدار ابلیمو را کمتر گرفت و به جای ان اب ریخت.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس پخته برای سالاد میوه
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی
3 تخم مرغ
6 ق خامه
2 ق کره اب کرده
یک چهارم پ شکر
1 ق چ خردل
6 ق ابلیموی تازه
اندکی فلفل قرمز ساییده
نمک
تخم مرغ را در ظرف بن ماری ریخته و بزنید،سپس خامه و شکر و کره و خردل و فلفل و نمک را به ان اضافه کنید و بزنید.
هم بزنید تا سس غلیظ شود(همچنان بن ماری باشد)
ابلیمو را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
بردارید و بگذارید تا خنک بشود.
*اگر سس سفت در امد میتوان ان را با کمی ابمیوه شل کرد.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس ماست
( جایگزین واقعا سالمی برا سس مایونز هست)
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی
1 پ ماست چکیده
1 لیمو
نمک و فلفل
ابلیمو را توی ماست بریزد.نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید.
*اگر ماست سفت بود با اب یا شیر رقیق کنید
اگر ماست ترش بود ابلیمو نزنید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس هلندی:
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی
3 زرده تخم مرغ
100 گرم کره اب کرده خنک
2 ق ابلیموی تازه
اندکی فلفل قرمز تازه
اندکی نمک
*این سس در واقع مایونز هلندی است که به جای روغن روان در ان کره به کار میرود و مصرف ان هم نظیر مایونز است.
به روش بن ماری عمل کنید:
زرده را با ابلیمو در ظرف ریخته و بزنید سپس اندک اندک کره را اضافه کنید تا سس سفت شود.نمک و فلفل بپاشید بزنید و بردارید.
*این سس باید هر چه زودتر مصرف شود.
*اگر سس برید یا وا رفت یک تکه یخ در ان بیاندازید و بزنید تا ببندد.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس هلندی پرتقالی:
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

2 پ آب پرتقال
6 زرده تخم مرغ
100 گرم کره اب کرده
1 ق چ نمک
اب پرتقال را در دیگچه ریخته و روی اتش بجوش اورید سپس اتش را کم کنید و اب پرتقال را 15 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود(به یک چهارم پیمانه برسد).بگذارید خنک شود.
زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بیاندازید و چند ثانیه بگردانید .در حالی که مخلوط کن میگردد نمک و شیره پرتقال را اضافه کنید.سپس کره را اندک اندک روی این ها بریزید و بگذارید مخلوط کن چند ثانیه دیگر بگردد.
*این سس را هر چه زودتر مصرف کنید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس شوید:
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

2-3 ق شوید ساطوری
1 پ شیر جوشیده گرم
نیم پیمانه خامه
3-4 ق ماست
1-2 گردو کره
2 ق ارد
1 ق چ شکر
2-3 ق ابلیموی تازه
اندکی جوز بویا ساییده
اندکی فلفل قرمز ساییده
نمک
کره را در تابه روی اتش ملایم داغ کنید و شوید را در ان تفت دهید تا ارد اندکی رنگ بگیرد.شیر ؛شکر ،خامه و ماست را با هم بزنید در تابه بریزید و هم بزنید تا سس صاف و یکدست شود.
ابلیمو ، جوز و فلفل قرمز را با اندکی نمک اضافه کنید و 10 دقیقه روی اتش کم بپزید.اگر لازم باشد اندکی اب جوش اضافه کنید و هم بزنید،بردارید و بگذارید خنک شود.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس ارده
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

2 ق ارده
2 ق ماست
2 ق سرکه
1 ق شکر
1 ق رب گوجه
2 ق روغن
اندکی فلفل قرمز ساییده
اندکی فلفل سیاه
1 ق م نمک
*این سس برای سالاد کاهو و تره بار خام و پخته مناسب است.
*اگه مزه و بوی ارده رو دوست دارید این سس رو دوست خواهید داشت.
شکر و نمک و فلفل را در 2-3 آب حل کنید و با باقی اجزا روی ارده بریزید و هم بزنید تا صاف شود.
*سفتی و شلی این سس را میتوانید با کمی ارده و آب به صورت دلخواه در آورید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس آوکادو:
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

1 اوکادو پوست و هسته گرفته
2 ق سس مایونز
1 پ سرکه و روغن
1 لیمو
نمک و فلفل
اب لیمو را روی اوکادو بریزید ،سپس آوکادو را با چنگال له کنید و هم بزنید تا صاف شود.مایونز و سرکه و روغن را با اندکی نمک و فلفل روی اوکادو بریزید و هم بزنید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس سفت:
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

1 فنجان گرد شکر
2-3 گردو کره نرم
نمک
شکر را با اندکی نمک روی کره بریزید و لت بزنید.در یخچال بگذارید تا سفت شود.
*به این سس میتوان همراه گرد شکر اندکی قهوه یا وانیل یا ابلیموی تازه اضافه کنید.
***سس سفت سبک:
سفیده تخم مرغ را بزنید تا آهاری شود.سپس زرده را آهسته با سفیده مخلوط کنید و ان را روی سس سفت بریزید تا صاف شود،سپس در یخچال بگذارید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس تاراتور(ترکیه):
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

1 ق گرد نان
4-5 پر سیر کوبیده
یک سوم پیمانه سرکه
1 فنجان مغز گردو کوبیده
1 فنجان روغن زیتون
اندکی نمک
گرد نان را نیم ساعت در 3-4 ق اب بخیسانید.همه مواد را در مخلوط کن بریزید و چند ثانیه بگردانید تا سس نیم صاف شود.سپس کمی اب اضافه کنید و هم بزنید.
*به جای مغز گردو میتوان مغز بادام مقشر بکار برد.در این صورت به جای سرکه 4-5 ق ابلیموی تازه به کار برید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس چینی:
برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

سسی که چینی ها معمولا در سالاد به کار میبرند عبارت است از مخلوط سس سویا ،زنجبیل ساییده و روغن کنجد،که گاهی اندکی سرکه و شکر هم به ان اضافه میشود.
به جای روغن کنجد میتوان ارده به کار برد،در این صورت سس غلیظ به دست می آید.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-کره سفید:
یک پیاز کوچک و یک پر سیر را رنده کنید و در یک پیمانه سرکه انگور بپزید تا سرکه تبخیر شود و مقدار ان به یک ق برسد.
پس از سرد شدن این مایه ،75 گرم کره و اندکی نمک با ان مخلوط کنید (کره باید نرم باشد،ولی اب نشود)این کره را با ماهی میخورند.

2-کره طلایی:
کره را در تابه بیاندازید و با آتش ملایم آب کنید و هم بزنید تا به رنگ طلایی در آید.سپس آتش زیر آن را خاموش کنید و چند قطره ابلیموی تازه در ان بچکانید.این کره را روی ماهی سرخ کرده میدهند.

3-کره سیاه
کره را در تابه بیاندازید و روی آتش ملایم هم بزنید تا به رنگ قهوه ای سوخته درآید.سپس کمی جعفری ساطوری در ان تفت دهید و اندکی سرکه انگور به ان اضافه کنید .
این کره را روی بیفتک و ماهی میدهند.
*فرانسوی ها این کره را کره سیاه مینامند ولی رنگ آن قهوه ای است.

4-کره سبز:
چند برگ اسفناج و چند شاخه جعفری را در ابی که اندکی سرکه داشته باشد بجوشانید تا نرم شود سپس بکوبید و بگذارید سرد شود.
سبزی کوبیده را با اندکی نمک با کره نرم مخلوط کنید .
مقداری از این کره را روی گوشت یا مرغ میگذارند تا اب شود.
*به رغم فرانسوی ها میتوان به جای جعفری در این کره گشنیز و ترخون و ساقه سیر سبز و سایر سبزی های معطر هم به کار برد.

5-کره گلی
پوست و تخم یک گوجه فرنگی را بگیرید و گوشت ان را در مخلوط کن خمیر کنید.این خمیر را با اندکی نمک و فلفل قرمز با کره نرم مخلوط کنید.(میتوانید رب گوجه هم به کار برید.)
این کره را در کنار خوراک گوشت و مرغ میگذارند.

6-کره زرد
2 ق م خردل زرد را با 4 ق کره نرم مخلوط کنید (به جای خردل زرد میتوانید خردل معمولی به اضافه اندکی زعفران حل شده در شیر به کار برید.)
این کره را به ویژه با سوسیس اب پز یا سرخ کرده میخورند.

7-کره و سیر
2 پر سیر را پوست بکنید و بکوبید.سپس با 2-3 گردو کره نرم و اندکی نمک مخلوط کنید .
این کره را روی برش های نان سفید یا سیاه می مالند و نان را زیر شعلع گاز (گریل)برشته میکنند و داغ میخورند.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
کره با آب ماهی(انگلستان):
6-5 گردو کره
2 پ اب ماهی
1 ق ارد
اندکی نمک
کره را در تابه روی اتش کم داغ کنید و ارد را 1-2 دقیقه تفت دهید(رنگ نگیرد)سپس اب ماهی را با اندکی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
**کره با اب میگو:طبق دستور بالا فقط با اب میگو
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
کره میگو:
سر و دم و پوست 500 گرم میگو را بشویید و در فر بگذارید تا خشک شود.سپس ان را در هاون بریزد و بکوبید یا در اسیاب بگردانید.
نیم پیمانه کره در تابه روی اتش بسیار کم یا به روش بن ماری اب کنید و مایه کوبیده را در ان بریزید.
بگذارید 10 دقیقه روی اتش بسیار کم بماند ولی نجوشد.
کرو میگو را از متقال بگذرانید.
سپس در یخچال بگذارید تا سفت شود.
این کره را که عطر میگو دارد در درست کردن سس برای غذاهای دریایی به کار میبرند.
**کره شاه میگو:با سر و دم و پوست شاه میگو هم میتوان نظیر این کره را درست کرد.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
کره متردوتل:
150 گرم کره نرم
2 ق ترخون یا جعفری ساطوری
1 ق خردل
1 ق ابلیموی تازه
نمک و فلفل
کره را با پشت قاشق چوبی لت بزنید تا صاف شود.ترخون یا جعفری را با خردل به کره اضافه کنید و بزنید.
سپس نمک و فلفل را با ابلیمو اضافه کنید و کمی بزنید تا مخلوط شود.
*این کره را پای خوراک گوشت و مرغ و ماهی یا در ظرف جداگانه میتوان سر سفره گذاشت.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
کره و کنجد(چین)
5-6 گردو کره نرم
2 ق کنجد بو داده
1 ق تره ساطوری
2 ق سس سویا
1 ق چ زنجبیل ساییده
فلفل سیاه
همه مواد را با هم مخلوط کنید.یک ورق الومینیوم در ظرف چارگوش کوچکی بگذارید،ظرف را از کره پر کنید و در یخچال بگذارید تا کره سفت شود.این قالب کره را با کارد ورقه ورقه میکنند و روی ماهی داغ میگذارند.
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس بئارنز(فرانسه)
2 زرده
100 گرم کره
2-3 تکه موسیر ترشی
2-3 شاخه ترخون و جعفری
1-2 ق سرکه از همان ترشی موسیر
نمک
**
این سس از ناحیه ا در جنوب فرانسه امده و غالبا با گوشت و مرغ بریان و ماهی سرخ کرده صرف میشود.
*اینکه گفته میشود موسیر ترشی به این دلیل است که در دستور اصلی این سس گفته شده موسیر را در سرکه بجوشانید تا موسیر بوی سرکه و سرکه بوی موسیر بگیرد پس ما ترشی موسیر خودمونو میزنیم.


**
به صورت بن ماری عمل شود: تا سس غلیظ شود.
سپس موسیر و سبزی (ساطوری) و سرکه را به سس اضافه کنید و نمک بزنید.
*این سس باید هر چه زودتر مصرف شود.
زرده را بزنید و همراه ان اندک اندک کره اب کرده را اضافه کنید
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] سس سفید - ( بشامل سس )
[/h]
مواد لازم :

آرد نصف پيمانه
شير 2 پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره 50 گرم
خامه نصف پيمانه

طرز تهيه :

شير را به تدريج به آرد اضافه مي كنيم ، روي حرارت ملايم قرار داده و دائماً به هم مي زنيم تا غليظ شود در آخر نمك ، فلفل و كره را اضافه كرده ، از روي حرارت بر مي داريم و خامه را اضافه مي كنيم .

اين سس در طبخ غذاهايي مانند گراتن ، سوفله ، سوپ ، لازانيا ، و گوشتهاي سفيد به كارد مي رود و طعم بسيار مطبوعي به غذا مي دهد .


 

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
سس آلفردو



مواد لازم
کره یک چهارم پیمانه
خامه یک پیمانه
سیر یک حبه (خرد شده)
پنیر
پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه:
کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و
پنیر
را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
دستور تهیه 5 نوع دیپ خوشمزه

دستور تهیه 5 نوع دیپ خوشمزه

برترین ها: دیپ هایی که در این مطلب آموزش داده ایم، همه در آرام‌پز تهیه می شوند و زمان پخت آنها طولانی و بالای دو ساعت است. دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو می شود.

دیپ اسفناج و آرتیشو

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 2 ساعت و 15 دقیقه

• تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• 400 گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد کرده

• 280 گرم اسفناج منجمد

• یک عدد پیاز کوچک خرد شده

• 225 گرم خامه ترش

• یک عد پیاز کوچک خرده کرده

• دو حبه سیر رنده شده

• ¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

• ¾ پیمانه شیر

• نصف پیمانه پنیر فتا خرد شده

• 1/3 پیمانه سس مایونز

• یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز

• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

• 225 گرم پنیر خامه ای



طرز تهیه

1. مغز آرتیشو، اسفناج، خامه ترش، پیاز، سیر، پارمسان، شیر، فتا، مایونز، سرکه و فلفل را با هم درون آرام پز بریزید. آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس روی آنها پنیر خامه ای بریزید.

2. در آرام پز را بگذارید، حرارت آن را کم کنید و بگذارید 2 ساعت پخته شوند.

3. سپس در قابلمه را بردارید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 15 دقیقه دیگر بپزید.


Chili's Queso

• زمان تهیه: 5 دقیقه

• زمان پخت: 2 ساعت

• تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• 450 گرم پنیر سفید

• یک پیمانه شیر

• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی

• دو قاشق چایخوری پاپریکا

• یک قاشق چایخوری نمک

• 425 گرم کنسرو چیلی

• سه قاشق چایخوری پودر چیلی

• دو قاشق چایخوری زیره سبز

• آب یک عدد لیموترش

• چیپس تورتیلا



طرز تهیه

1. پنیر را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. همه مواد به غیر از چیپس تورتیلا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون آرام‌پز بریزید. در دستگاه را بگذارید و با درجه کم به مدت 2 ساعت بپزید.

2. دوباره هم بزنید تا همه مواد در هم مخلوط شوند. سپس، 30 دقیقه دیگر بپزید.

3. این دیپ را با چیپس تورتیلا سرو کنید.


دیپ پیتزا

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 4 ساعت

• تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• 450 گرم سوسیس

• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

• یک پیمانه فلفل سبز خرد شده

• یک پیمانه پیاز خرد شده

• دو حبه سیر رنده شده

• 800 گرم سس پیتزا

• 1/3 پیمانه پنیر پارمسان

• نصف پیمانه پنیر موتزارلا

• نمک و فلفل سیاه

نان سیر

• یک عدد باگت فرانسوی

• یک قالب کره

• دو حبه سیر پوست کنده و خرد شده

• ¼ قاشق چایخوری نمک دانه درشت

• ¼ پیمانه پنیر پارمسان



طرز تهیه

دیپ پیتزا

1. فلفل سبز، پیاز، سیر، سس پیتزا و پنیر پارمسان را با هم درون آرام پز بریزید و هم بزنید.

2. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس و فلفل قرمز را بیفزایید و تفت دهید. سوسیس های پخته شده را درون آرام‌پز و روی بقیه مواد بریزید.

3. آنها را 4 ساعت بپزید. برای مزه‌دار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید. پنیز موتزارلا راباید پیش از سرو اضافه کنید.

نان سیر

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.

2. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. برش های نان باگت را کف آن بگذارید.

3. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و سیر را در آن تفت دهید. نمک و ادویه ایتالیایی (مخلوط پودر سبزیجات معطر) را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید.

4. با کمک قلم‌موی شیرینی پزی، کره طعم‌دار را روی سطح مخلوط بمالید. پنیر پارمسان را روی سطح آن بریزید.

5. آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا سطح آنها طلایی شوند.


دیپ مرغ

مواد لازم

• 450 گرم گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)

• ¼ پیمانه آب مرغ

• 2 تا 4 قاشق غذاخوری سس چیلی

• دو قاشق غذاخوری عسل

• یک قاشق چایخوری سس تند

• 225 گرم پنیر خامه ای نرم شده

• یک پیمانه پنیر رنده شده چدار



طرز تهیه

1. مرغ را درون آرام‌پز بریزید.

2. آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر (در صورت تمایل) اضافه کنید.

3. آنها را روی مرغ بریزید.

4. در آرام‌پز را ببندید و به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید.

5. مرغ پخته شده را رنده کنید.

6. پنیر خامه ای نرم شده اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. دوباره آنها را درون قابله بازگردانید و با حرارت بالا به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.

7. این دیپ رابا چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید.


دیپ ذرت و هالوپینو

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 2 ساعت

• تعداد: 6 نفر

مواد لازم

• 4 ورق ژامبون

• 3 قوطی کنسرو ذرت

• دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده

• نصف پیمانه خامه ترش

• یک پیمانه پنیر فلفلی

• 1/4 پیمانه پنیر پارمسان

• نمک و فلفل سیاه

• 225 گرم پنیر خامه ای، مکعبی

• 2 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده



طرز تهیه

1. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

2. ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه‌دار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.

3. در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه دیگر بپزید.

4. این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.



برترین ها
 
بالا