[اصول مهندسی صنایع غذایی]- دانلود حل المسائل مفاهیم تحلیلی ترمودینامیک کلاسیک

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
تشریح مسائل ترمودینامیک کلاسیک

1- تعاریف و مفاهیم


2- مواد خالص




3- کار و حرارت


4- قانون اول ترمودینامیک
 

پیوست ها

  • 2-خواص مواد خالص - Copy.pdf
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 2
  • 1- مفاهیم و تعریفها - Copy.pdf
    561.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 3-کار و حرارت - Copy.pdf
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 1
  • 4-قانون اول ترمودینامیک - Copy.pdf
    4.6 مگایابت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
5- تحلیل قانون اول برای یک حجم کنترل:gol:


6- قانون دوم ترمودینامیک:gol:



7- آنتروپی:gol:



8- تحلیل قانون دوم در مورد حجم کنترل:gol:
 

پیوست ها

  • 6-قانون دوم - Copy.pdf
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 2
  • 5-ت قانون اول - Copy.pdf
    4.2 مگایابت · بازدیدها: 1
  • 7-انتروپی - Copy.pdf
    5.1 مگایابت · بازدیدها: 1
  • 8- تحلیل قانون دوم - Copy.pdf
    5.9 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:
بالا