[اصول طراحی صنایع غذایی]- دانلود طرح تیپ امکان سنجی

sanamjon

عضو جدید
طرح‌هاي تيپيك چيپيس سيب‌زميني و آبميوه
 

پیوست ها

  • chips potato.pdf
    490.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • juice.pdf
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 0

sanamjon

عضو جدید
چيپس سيب‌زميني
فرآوري و بسته بندي خشكبار
 

پیوست ها

  • 206.pdf
    128.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 189.pdf
    111.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

*نيروانا*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمونه طرح توجیهی فرآوري وبسته بندي سبزيجات تازه و خردشده

نمونه طرح توجیهی فرآوري وبسته بندي سبزيجات تازه و خردشده

فكر مي كنم مفيد باشه......................
 

پیوست ها

  • 202.pdf
    115.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرح توجیهی تولید قند کله

طرح توجیهی تولید قند کله

تاریخچه قند کله


به درستی مشخص نیست که اولین بار کله قند در چه زمانی تولید و عرضه شد. ولی در قرن ۱۲ میلادی، کله قند در اردن وجود داشته‌است. عرضه کله قند از قرن ۱۹ میلادی در انگلستان به دلیل مالیات‌های سنگین متوقف گردید.

تعاريف و اصطلاحات




  • قند كله : فرآورده‏اي است كه طي فرآيند ويژه‏اي از شكر تهيه و به صورت كريستال‏هاي يكنواخت بهم چسبيده ساكارز به شكلي شبيه مخلوط عرضه مي‏شود .
  • پاكيزگي : عبارت است از تميز بودن سطح بيروني قند كله و نداشتن هيچ‏گونه لكه و آثار آلودگي .
  • تخلخل : عبارت است از وجود خلل و فرج در سطح بيروني قند كله .
  • ترك خوردگي : عبارت است از وجود شيارهاي كم عرض و عميق در سطح بيروني قند كله كه با چشم غير مسلح ديده مي‏شود و ممكن است در ترابري و گذاشت و برداشت سبب شكسته شدن قند كله گردد .
  • شيشه‏اي : عبارت است از وجود سطح صاف و براق در سطح پاييني و ته قند كله .
  • پري : عبارت است از تهي نبودن ته قند كله .
  • پوكي : عبارت است از سست بودن اتصال كريستال‏هاي ساكارز در قند كله .
  • مواد خارجي : عبارت است از موادي غير از كريستال ساكارز در قند كله كه برابر آزمون بند 9 ـ 10 با چشم غير مسلح ديده شود .
  • بار : مقداري از كالاست كه برابر قرارداد در يك نوبت تحويل مي‏شود و ممكن است شامل يك يا چند بهر باشد .
  • بهر : مقداري از بار است كه داراي بسته‏بندي و ويژگيهاي يكسان ( از يك روز ) باشد .
  • سنگيني : وزن هر واحد قند كله بايد 2800±400 گرم باشد .
  • بو : قند كله بايد عاري از هرگونه بو باشد .
  • مزه : قند كله بايد داراي مزه مخصوص به خود ( مشابه مزه شكر ) باشد .
  • مواد خارجي : قند كله بايد عملا عاري از مواد خارجي باشد .
  • پلاريزاسيون : پلاريزاسيون قند كله نبايد از 99/8 درصد كمتر باشد .
  • قند وارو 1: قند وارو در قند كله نبايد از %4 درصد بيشتر باشد .
  • رنگ محلول : نمره رنگ در محلول قند كله نبايد از 6 بيشتر باشد .
  • نم : نم قند كله نبايد از %6 درصد بيشتر باشد .
  • رنگ ظاهري : نمره رنگ ظاهري قند كله نبايد از 9 بيشتر باشد .
  • خاكستر : نمره خاكستر قند كله نبايد از 15 بيشتر باشد .
  • جمع نمره‏ها : جمع نمره‏هاي قند كله نبايد از 22 بيشتر باشد .
  • انيدريد سولفورو (so2): انيدريد سولفورو در قند كله نبايد از 15 ميلي‏گرم در كيلوگرم بيشتر باشد .

صنعت قند درايران:


نيشكر


همان طوري كه ذكر گرديدكشت نيشكر در ايران بالاخص در خوزستان كه بنام شكرستان ايران معروف بود انجام مي شد ولي بدلائل مختلف كه چندان روشن نيست زراعت نيشكر و صنعت قند سازي از نيشكر در سرزمين خوزستان از بين رفت. تلاش جهت احياء كشت در سال هاي 1316تا1320 با كشت قلمه هائي در مناطق آهودشت وساير مناطق مساعد خوزستان به طور آزمايشي آغاز گرديد سطح زير كشت در سال 1320 به 300 هكتار رسيد با ادامه آزمايش آغاز گرديد و بررسي هاي انجام شده بالاخره در سال 1338 تسطيح زمين ها ومتعاقبا عمليات مربوط به احداث كارخانه نيشكر هفت تپه با ظرفيت ده هزار تن نيشكر آغاز واين كارخانه توانست اولين دوره بهره برداري خود را در آذرماه 1340 با برداشت نيشكر از سطحي معادل 2400هكتار آغاز نمايد بتدريج وبا توسعه سطح زير كشت نيشكر وشناسائي مناطق مناسب ديگر و ا مكان توليد نيشكر بيشتر درسال 1353 دومين كارخانه قند نيشكري با ظرفيت 20000 تن قابل افزايش تا 30000 تن دركشت و صنعت كارون درشمال شهرشوشترتاسيس وراه اندازي گرديد توليد نيشكر و شكر در دو كارخانه مذكور در ده سال گذشته جمع آوري شده است.

چغندر قند


صنعت قند ايران پس از سال ها در سال 1274 با تاسيس كارخانه قند چغندري در كهريزك با سرمايه بلژيكي ها مجددا پايه گذاري گرديد و اين اميد را بوجود آورد كه با كشت چغندر وتاسيس كارخانه هاي ديگر مي توان قسمت اعظم قند مورد نياز آنزمان كشور را تامين كرد اين موضوع براي روسها كه در آن زمان قند و شكر ايران را تامين مي كردند ناخوشايند بود لذا سخت كوشيدند تا اين صنعت نوپا را از بين ببرند و از بين هم بردند . در 1309 كارخانه قند كهريزك با سرمايه دولت باز سازي شد و بلافاصله پس از آن كارخانه قند كرج بصورت كارخانه اي مدرن در آن زمان با سرمايه دولت تاسيس شد طولي نكشيد كه كارخانه هاي قند مرودشت اسلام آباد ، ورامين وآبكوه ومياندوآب با سرمايه دولت تاسيس شدند و به بهره برداري مشغول گرديدند و به علت پيشرفت كشت چغندر پاره اي از آنها توسعه يافتند كارخانه شاهي قديم بعلت آنكه نمي توانسته در مازندران خوب چغندر به عمل آورد پس از بهره برداري 1315تعطيل گرديد و كليه ماشين آلات آن به جزء مراكز نيروي بخار و نيروي برق به محل كنوني (شازند)منتقل گرديد وكارخانه قند (شازند)به وجود آمد (1317( كارخانه قند ورامين نيز پس از بهره برداري 1317 تعطيل گرديد و ماشين آلات قندسازي آن به مرودشت منتقل گرديد با شروع بهره برداري از سه كارخانه قند جديد دولتي كه هر كدام 350 تن ظرفيت داشتند فسا در 1333-بردسير در 1334 وچناران در 1335 جمع واحدهاي آماده به كار كشور كه هم با سرمايه دولت تاسيس شده بود و بوسيله دولت اداره مي شد به دوازده واحد رسيد ولي كارخانه قند كهريزك بعلت اقتصادي نبودن از گردونه خارج شد ودر نتيجه تعداد كارخانه هاي قند دولتي مثلا در تاريخ 1337 به يازده واحد كاهش يافت و از اين 11 واحد نيز در 1337 معادل 106000 تن قند و شكر بدست آمد كه خود حد نصابي درآن زمان براي صنعت قندسازي كشور بود. کله قند در ایران، گاهی به عنوان هدیه و گاهی اجرت استاد و حکیم کاربرد داشته‌است.

کد آیسیک محصول


کد آیسیک این مطابق طبقه بندي وزارت صنایع و معادن به شرح جدول زیر است:
کد آیسیک نام محصول واحد سنجش
15421110 توليد قند وشکر تن
15421210 انواع قند تن
15421220 قندازشکر تن
15421221 قند کله وحبه ازشکر تن
15421223 بسته بندي قند تن

شماره تعرفه گمرکی


در داد و ستدهاي بازرگانی بین المللی جهت کد بندي کالاها و تعیین حقوق گمرکی و سود بازرگانی ،اغلب از دو نوع طبقه بندي استفاده می شود که یکی از این طبقه بندي ها نامگذاري بروکسل و دیگري طبقه بندي مر کز استانداردها و تجارت بین المللی می باشد و روش طبقه بندي مورد استفاده دربازرگانی خارجی کشور ایران طبقه بندي بروکسل است که بنابر نیازها وکاربردهاي خاص موجود ،گاهی تقسیم بندیهاي بیشتري در زیر تعرفه ها انجام گرفته است. طبق اطلاعات اخذ شده از پایگاه اطلاح رسانی گمرک ایران شماره تعرفه گمرکی محصولات در سال های مختلف به شرح زیر می باشد:
کد محصول نام محصول واحد سنجش
15421221 قند کله وحبه ازشکر تن
15421212 قندازچغندرقند تن
15421220 قندازشکر تن



بررسی استانداردهای مرتبط با محصول


طبق اطلاعات بدست آمده از سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی، استاندارد های موجود در زمینه تولید قند کله به شرح جدول زیر می باشد:
ردیف شرح استاندارد شماره استاندارد تاریخ استاندارد
1 قند کله - ویژگی های و روشهای ازمون 3680 1386
2 قندحبه- ویژگی های و روشهای ازمون 3679 1386
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
ضمیمه 1-طرح تیپ صنعتی بسته بندی میوه و سبزیجات (خشک، تازه، خرد شده)



  • [*]معرفی محصول
    [*]بررسی عرضه و تقاضا
    [*]بررسی اجمالی تگنولوژی و روش تولید
    [*]تعیین نقاط قوت و ضعف
  • ظرفیت اقتصادی
  • مواد اولیه
  • منطقه مناسب
  • نیروی انسانی
  • تامین سوخت و ...
  • بررسی اقتصادی
  • تجزیه و تحلیل و جمع بندی

ضمیمه 2- طرح تیپ نگهداری میوه و سبزی به روش IQF


  • معرفی محصول
  • بررسی عرضه و تقاضا
  • مطالعات فنی و تکتولوژیکی



ضمیمه 3- سبزی خشک کنی (برگی و غده ای)



ضمیمه 4- فرآوری و بسته بندی سبزیجات خشک شده ظرفیت 1200 تن




 

پیوست ها

  • bastebandi miveh - Copy.pdf
    594.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 01-IQF-870824 - Copy.pdf
    902 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • sabzijate khoshk - Copy.pdf
    2.2 مگایابت · بازدیدها: 0
  • tolid va bastebandi sabzijat khoshk 1200 ton - Copy.doc
    136 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز


طرح تیپ شیرخرما:gol:



طرح امکان سنجی تولید روغن از هسته خرما:gol:

امکان سنجی تولید کیک و کلوچه با قند خرما بجای شکر:gol:

طرح امکان سنجی تولید نوشابه های غیر الکلی انرژی زا با قند خرما
 

پیوست ها

  • shirkhorma - Copy.pdf
    785.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • roghjan khorma .pdf - Copy.pdf
    798.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • keyk va koloche - Copy.pdf
    735 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • noshabeh - Copy.pdf
    549.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

طرح امکان سنجی تولید رب فلفل
 

پیوست ها

  • rob felfel - Copy.pdf
    549.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
طرح تیپ تولید شیره انگور صنعتی:gol:
 

پیوست ها

  • shireh angour - Copy.pdf
    237.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

طرح امکانسنجی اولیه تولید شربت های گیاهی
 

پیوست ها

  • sharbat giahi - Copy.pdf
    716.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

مطالعه امکان سنجی تولید پودر سیر و پودر پیاز:gol:
 

پیوست ها

  • pudre sir va piaz - Copy.pdf
    0 بایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

طرح امکانسنجی تولید مایع و پودر پاستوریزه تخم مرغ
 

پیوست ها

  • poodr tokhmemorgh - Copy.pdf
    489.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

طرح تیپ صنعتی صنایع غذایی

طرح امکان سنجی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی:gol:

امکان سنجی فنی و اقتصادی تولید مربا، ترشی و خیارشور- ظرفیت 620 تن در سال:gol:
 

پیوست ها

  • moraba torshi va khiyarshor - Copy.doc
    128 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • morabba - Copy.pdf
    533.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز



طرح توجیهی تولید زعفران


http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=21915&d=1276591193 راهنمای مطالعه بازار و بازاریابی در امکان سنجی طرح های صنعتی


طرح توجیهی خمیرمایه


http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=97436&d=1336863442 طراحی کارخانه تولید آبمیوه


http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=104456&d=1341077902 کارخانه تولید شکر


http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=166827&d=1377152765 طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 2750 تن در سال .....


http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=166828&d=1377152794 طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت 1500 تن در سال ...


http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=166829&d=1377152817 طرح توجیهی دیگری درباره ماکارونی ......(وضعیت صادرات و واردات)


طرح توجیهي استحصال تانن از پوست گردو






طرح توجیهی تولید الکل از خرما


در این مطلب،طرح توجیهی تولید الکل از خرما با ظرفیت الکل 300000 لیتر،اسید سیتریک 60000 لیتر و تفاله خرما 300 تن،آماده دانلود می باشد.


برخی مطالب موجود در فایل طرح توجیهی تولید الکل از خرما:
_معرفی کامل محصول
_روش تولید
_مواد اولیه
_هزینه های ثابت و متغییر
_تعداد اشتغال زایی

طرح توجیهی تولید ژلاتین از پودر استخوان
در این نوشته طرح توجیهی تولید ژلاتین از پودر استخوان تهیه شده توسط شرکت درسا صنعت تهران،ظرفیت پیشنهادی 1000 تن در سال،موارد کاربرد صنایع غذایی،صنایع دارویی،صنایع نظامی،مواد اولیه پودر استخوان،اشتغال زایی 68 نفر،میزان مصرف سالانه مواد اولیه 7400 تن،آماده دانلود می باشد.
محل پیشنهادی:نزدیک کشتارگاههای صنعتی
مطالب موجود در فایل ضمیمه:
_معرفی کامل محصول

_واردات و صادرات

_کشورهای تولید کننده

_حمایت های اقتصادی




طرح توجیهی تولید عرقیجات معطر

در این نوشته طرح توجیهی تولید عرقیجات معطر،ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن در سال،موارد کاربرد خوراکی و دارویی،اشتغال زایی 16 نفر،تقدیم شما علاقمندان میگردد.
در این طرح شما را با سرمایه گذاری در طرح توجیهی تولید عرقیجات از مود معطر و خوشبوی گیاهی آشنا کرده.
تهیه کننده:شرکت درسا صنعت تهران
میزان مصرفسالانه مواد اولیه:130 تن
محل پیشنهادی اجرا:اصفهان،شیراز،خراسان رضوی
برخی مطالب موجود در فایل طرح توجیهی تولید عرقیجات معطر:
_معرفی کامل محصول

_واردات و صادرات

_کشور های مصرف کننده

_بررسی حمایت های اقتصادی

_هزینه های ثابت

_بررسی فرایند تولید




طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف کاغذی

طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف کاغذی با ظرفیت پیشنهادی 480 تن در سال آماده دانلود می باشد.
موارد کاربرد:اداری و مصرف انواع آشامیدنی ها،لبنیات،غذاهای آماده،شکلات و غیره
برخی مطالب موجود در فایل طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف کاغذی:
_معرفی محصول

_موارد کاربرد

_مساحت زمین مورد نیاز

_میزان مصرف سالانه مواد اولیه

_هزینه های ثابت و متغییر

_مواد اولیه مصرفی

_کمبود محصول

_اشتغالزایی

_محل پیشنهادی اجرای طرح

_تعرفه گمرک

_شرایط واردات و صادرات

_کشورهای تولید کننده و مصرف کننده

_حمایت های اقتصادی و بازرگانی


طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف پریفرم و بطری
طرح توجیهی پریفرم و بطری با ظرفیت پیشنهادی 625 تن بطری در سال تقدیم شما علاقمندان عزیز میگردد.
برخی مطالب موجود در فایل طرح توجیهی پریفرم و بطری:
_معرفی محصول

_موارد کاربرد

_مواد اولیه مصرفی

_اشتغالزایی

_مساحت زمین مورد نیاز

_هزینه های ثابت و متغییر

_محل پیشنهادی اجرای طرح

_میزان مصرف سالانه مواد اولیه

_تعرفه گمرک

_شرایط واردات و صادرات

_کشورهای تولید کننده و مصرف کننده

_حمایت های اقتصادی و بازرگانی






طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف

طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف فوم پلی استایرن با ظرفیت 1000 تن در سال تقدیم شما علاقمندان عزیز میگردد.
برخی مطالب موجود در فایل طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف فوم پلی استایرن:
_معرفی محصول

_موارد کاربرد

_مواد اولیه مصرفی

_کمبود محصول

_اشتغالزایی

_تعرفه گمرک

_شرایط واردات و صادرات

_مساحت زمین مورد نیاز

_میزان مصرف سالانه مواد اولیه

_هزینه های ثابت و متغییر

_محل پیشنهادی اجرای طرح

_کشورهای تولید کننده و مصرف کننده

_حمایت های اقتصادی و بازرگانی




طرح توجیهی تولید ماشین آلات خشک کن میوه و سبزیجات


طرح توجیهی تولید ماشین آلات خشک کن میوه و سبزیجات با ظرفیت تولید 42 دستگاه در سال،آماده دانلود می باشد.
برخی مطالب موجود در فایل طرح توجیهی تولید ماشین آلات خشک کن میوه و سبزیجات:
_معرفی محصول
_موارد کاربرد
_مواد اولیه مصرفی
_کمبود محصول
_اشتغالزایی
_حمایت های اقتصادی و بازرگانی
_مساحت زمین مورد نیاز
_میزان مصرف سالانه مواد اولیه
_هزینه های ثابت و متغییر
_محل پیشنهادی اجرای طرح
_تعرفه گمرک
_شرایط واردات و صادرات
_کشورهای تولید کننده و مصرف کننده



طرح توجیهی تولید انواع فیلم پلاستیکی چند لایه
طرح توجیهی تولید انواع فیلم پلاستیکی چند لایه با ظرفیت اسمی 300تن،اشتغالزایی30 نفر تقدیم شما علاقمندان میگردد.
دستگاه صادر کننده مجوز:سازمان صنایع و معادن استان

برخی مطالب موجود در فایل طرح توجیهی تولید انواع فیلم پلاستیکی چند لایه:
_معرفی کامل محصول
_موارد کاربرد و مصرف
_مواد اولیه
_هزینه های ثابت و متغییر
_سرمایه در گردش


تولید مواد موثر داروئی با استفاده ازتکنیک آلتراسوند

بسته بندي مواد غذايي هوشمند از طريق نانو

تولید انواع مواد غذایی به روش انجماد سریع

طرح بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده

توليد رنگ خوراکی



جمع بندی از: تالار مهندسی شیمی/ p21-p40

 
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
طرح تیپ صنایع غذایی- میان تالار

طرح تیپ صنایع غذایی- میان تالار

طرح توجیهی تولید پودر گوجه فرنگی

پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

دانلود طرح توجیهی تولید صنایع غدایی بر پایه بیوتکنولوژی

دانلود طرح توجیهی تولید مواد موثر دارویی با اولتراسوند

دانلود طرح توجیهی تولید گرانول آماده طبخ گندم

دانلود طرح توجیهی تولید نمک های طعم دار





دانلود طرح توجیهی تولید یخ بسته بندی شده

دانلود طرح توجیهی تولید کنسرو ماهی









منبع: تالار شیمی
 
بالا