اسکیس طراحی شهری

ساناز زارعی

عضو جدید
سلام خواهش می کنم منو راهنمایی کنین من نمیدونم ارشد طراحی شهری بدم یا برنامه ریزی شهری فقطم از اسکیس می ترسم کلا طراحی شهری دوست دارم یکی به من بگه چیکار کنم ثبت نام ارشدم شروع شده:( کلاس اسکیس هم رفتم ولی ایده و خلاقیتم ضعیفه سوالای اسکیس طراحی شهری رو که میبینم کلا ناامید میشم
 

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام خواهش می کنم منو راهنمایی کنین من نمیدونم ارشد طراحی شهری بدم یا برنامه ریزی شهری فقطم از اسکیس می ترسم کلا طراحی شهری دوست دارم یکی به من بگه چیکار کنم ثبت نام ارشدم شروع شده:( کلاس اسکیس هم رفتم ولی ایده و خلاقیتم ضعیفه سوالای اسکیس طراحی شهری رو که میبینم کلا ناامید میشم

سلام دوست عزيز
راستش برنامه ريزي هم اسكيس داره. از اسكيس طراحي شهري راحت تره ولي خب همون پروسه اي كه بايد براي اسكيس طراحي بري تقريبا بايد براي اين هم بري.
اگه كلاس اسكيس رفتيد يه مقدار آمادگي داريد. و ايشالا بعد از امتحان تئوري تمام وقتتون را بگذاريد رو اسكيس حتما موفق ميشيد. اسكيس يعني تمرين زياد. حتي اگه دستتون ضعيف هم باشه ميتونيد با تمرين زياد رتبه خوبي كسب كنيد.
به نظرم براي انتخاب رشته بايد به علايقتون نگاه كنيد. اگه به مباحث تئوري شهرسازي علاقه داريد برنامه ريزي بزنيد و اگه به مباحث طراحي، طراحي شركت كنيد. براي اسكيسش هم ايشالا خدا بزرگه :)
 

ta.ba

عضو جدید
یه سوال میشه از ماژیک های wg سر آزمون
استفاده کرد؟؟؟
 

zed7

عضو جدید
سلام من رشتم شهرسازیه و ترم 5 هستم ولی کلاس اسکیس پسش استاد علیپور رفتم ولی میخوام سما هم کمکم کنید دستم ضعیف شده
 

draz

عضو جدید
سلام به دوستان
من تازه سربازیم تمام شده وخیلی وقته این تایپ هم بسته بوده سعی میکنم کمکم دایرش کنم در سر جلسه این شمایید که باید ایده اتونو با هرچی میتونید ارائه کنید ولی پیشنهاد میکنم از سیاه قلم استفاده کنید
 

ازاده جان

عضو جدید
اسكيس طراحي شهري كه خيلي عاليه.من ليسانسم معماري بود يه سال شانسي طراحي شهري شركت كردم مجاز شدم و براي اسكيس 75در صد زدم.خيلي اسون و خوبه.:biggrin:
 

draz

عضو جدید
دوستان دوربینم خرابه بعد از کنکور اولیه ارشدبعد ازبهمن ماه اینجارو فعال میکنم
 

draz

عضو جدید
سلام به دوستان
یکی ازدوستان از پرسید بود که چی کنیم که اسکیس قبول شیم در جواب بایستی بگم تمرین تمرین تمرین
به تازگی شروع به نوشتن مطلبی درباره آموزش طراحی شهری کرده ام که بعد از پایان لینکشو اینجا خواهم گذاشت سوالی که اینجا هست اینه که چطور شروع کنیم به نظر من با شروع کار با اصولهای اولیه وقوی کردن دست باید شروع کرد تا به جواب دادن سوالات سالهای قبل رسید یه خبر خوش هم به شما بدم این که تا چند وقت دیگه سوالات سالهای قبلو که جمع کردمو براتون میفرستم وجوابشونو در آینده بهون خواهم رسوند چرا که مشغله های کاری این وقتو ازم گرفته که سریع انجام بدم پس اینروند خیلی کند پیش میره مهمترین کاری که شما بایستی علاوه بر ایده پروری داشتن خط خوب ،گرافیک قوی،چیدمانی خوانا ومبانی طراحی شهری قوی داشتن است
 

draz

عضو جدید
اسکیس

اسکیس

لطفا تمرینات را انجام بدید هرگونه سوال یا ابهامی داشتید بپرسید
 

draz

عضو جدید
انواع تصاویر سه بعدی
به طور کلی دو نوع تصاویر سه بعدی داریم: تصاویر پرسپکتیو و تصاویر اگزنومتریک.
تصاویر پرسپکتیو در واقع همان پرسپکتیو های یک و دو و سه نقطه ای می باشند،اما تصاویر اگزنومتریک مجموعه ای از تصاویر موازی است که خطوط در یال های جانبی همگی تحت یک زاویه رسم می شوند.
تصاوير موازي يا پارالاين (آگزنومتريك):
در اين نوع تصاوير خطوط جسم به گريز نمي روند بلكه با هم موازيند. اين نوع تصاوير ترسيمشان آسان بوده و براي نشان دادن جزئيات در سطوح افقي براي كارهاي گرافيكي بسيار مناسبند.
تصاوير آگزنومتريك يا پارالاين را مي توان به شرح زير نام برد :
1) تصاوير ايزومتريك
2) تصاوير دي متريك
3) تصاوير تري متريك
4) تصاوير ابليك



تصاوير ايزومتريك :
در اين نوع تصاوير محورهاي OX , OY هر كدام با خط افق زاويه 30 درجه مي سازند و ابعاد و اندازه ها به نسبت (1 / 1) رسم مي شود.در تصاوير ايزومتريك ابعاد و اندازه ها در حدود 18 درصد بزرگتر از اندازه واقعي به نظر مي رسند.
تصاوير ديمتريك :
در اين نوع تصاوير يك محور به اندازه 7 درجه و يك محور به اندازه 42 درجه با خط افق زاويه مي سازد. در اين حالت ابعاد و اندازه ها بر روي محور OZ و محوري كه زاويه 7 درجه مي سازد به نسبت (1 / 1) و بر روي محوري كه زاويه 42 درجه مي سازد به نسبت (3 / 2) يا (4 / 3) طول واقعي ترسيم مي شود.
تصاویر تریمتریک :
در تصویر تریمتریک پرسپکتیو از سه زاویه بین محورهای نابرابر تشکیل می شود. بنابراین ، سه زاویه جداگانه مورد نیاز است. و تعدد زیادی در نوع و طرح دارد .
بر این اساس میتوان متناسب با نیاز طرح و ویژگی های مورد توجه طراح از این نوع تصویر استفاده نمود.
تصاوير مجسم موازي مايل يا ابليك :
تصاوير ابليك با توجه به تغيير طول يالهاي جانبي آن به سه نوع تقسيم مي شوند كه عبارتند از :
1) تصاوير كاوالير
2) تصاوير جنرال
3) تصاوير كابينت
تصاوير كاوالير:
در اين تصاوير فقط يك محور با زاويه 45 درجه رسم مي شود در اين پرسپكتيو تمامي طولها به نسبت (1 / 1) ترسيم مي گردد.
تصاوير جنرال :
اين تصاوير مانند پرسپكتيو كاوالير رسم مي گردد با اين تفاوت كه طولها بر روي محوري كه با زوايه 45 درجه رسم شده است به نسبت (3 / 2) تا (4 / 3) ترسيم مي شوند.
تصاوير ابليك را مي توان به شكل ديگري نيز تقسيم بندي كرد.
نما ابليك :
در اين نوع تصاوير با استفاده از نماي جسم پرسپكتيو ترميم مي شود.
پلان ابليك :
در اين نوع تصاوير با استفاده از پلان جسم پرسپكتيو ترسيم مي شود.پلان ابليك بيشتر با زواياي 30 و 60 درجه يا با زواياي 45 و 45 درجه ترسيم مي شوند.
پرسپکتيوها بسته به کاربرد آن انواع مختلفي دارند. به طور کلي مي شود پرسپکتيوها را به دو دسته علمي و واقعي تقسيم کرد.
پرسپکتيوهاي علمي : (دید پرنده)
آنهايي هستند که با استفاده از سه محور که در بيرون صفحه عمود برهم هستند نشان داده مي شوند(تصاویر اگزنومتریک).بعضي از حالت هاي خاص آن در نقاشي و نماهاي دور بخصوص پرسپکتيو از ديد پرنده، استفاده می شود.در اين دستگاهها اشياي نزديک و دور بر خلاف پرسپکتيوهاي واقعي، نسبت اندازه ها تغيير نمي کند و ناظر همه جا حضور دارد.
پرسپکتيوهاي واقعي : (دید ناظر)
که مانند حاصل کار دوربين عکاسي هستند و در واقع يک نظام هندسي است که اندازه ها و فواصل اشياء را به يک نظم وحدت يافته فضايي تبديل مي کند. موقعيت اشياء و اجسام با مقايسه و چگونگي قرار گرفتن آنها در جلو و عقب يکديگر بدست مي آيند.
اندازه ، موضع ، تقارب متوازي ، سايه روشن رنگ و بافت از ويژگيهاي اين پرسپکتيوها هستند.
اين نوع پرسپکتيو بنا بر موقعيت ناظر، اندازه و فاصله ي او تا موضوع انواع مختلفي پيدا مي کند. که همه بر اين پايه استوار هستند که تمام نقاط موازي هم به نقطه اي که روي خط ديد (ارتفاع چشم از زمين) قرار مي گيرد, مي رسند. لذا به تعداد دسته خط هاي موازي با هم نقطه تقارب يا گريز بوجود مي آيد.
شيء جلو بزرگتر و شيء عقب کوچکتر است. نقاط گريز و ناظر در محل خاصي قرار مي گيرند که به پرسپکتيو معني و مفهوم مي دهند. از روي پرسپکتيو مي توان محل ناظر را تعيين کرد.
مهم ترين پرسپکتيوهاي واقعي به ترتيب کثرت کاربرد :
با يک نقطه گريز: معمولاً براي فضاهاي داخلي و مناظر با افق باز، مسيرهاي طولاني از مقابل که به افق برسند و ...
با دو نقطه گريز: معمولاً فضاهاي بيروني يا اشياء بزرگ نزديک ناظر، فضاهاي داخلي و ...
با سه نقطه گريز: معمولاً فضاي شهري با ساختمان هاي مرتفع از پايين و بالا، شهر با ديد پرنده روي آسمانخراش ها
با چند نقطه گريز: چند يک نقطه اي ، چند دو نقطه اي يا سه نقطه اي و ترکيبي از آنها در مجموعه هايي که غيرمنظم يا در جهات مختلف قرار مي گيرند.اين نوع پرسپکتيو واقعي در خلق آثار هنري بخصوص در مقطعي از تاريخ بکار آمده که ادامه دارد.
 

draz

عضو جدید
سلام به دوستان
میخوام یه سری از نکات که از کتوب کنکور که برداشت کردم رو برای دوستان کنکوری بزارم اما افرادی که از این نکات استفاده می کنن میخوام که در صورت استفاده از این نکات بایستی به سه نفر کمک کنن واز اون سه نفر بخوان به سه نفر کمک کنن الی اخر این نکاتو تیکه تیکه میزارم تا تاثیر بیشتری بزاره
http://drazy.persiangig.com/u.rar/download?5d96
 

Similar threads

بالا