اسفناج بهترین غذای "روزه داران دیابتی"
سبزیجات،جذب قند را کند میکنند و با مصرف سبزیجات به عنوان غذای اصلی یا همراه غذا، روند افزایش قند خون به تدریج و به کندی صورت میگیرد که بسیار اتفاق خوبی است.
سبزیجات،جذب قند را کند میکنند و با مصرف سبزیجات به عنوان غذای اصلی یا همراه غذا، روند افزایش قند خون به تدریج و به کندی صورت میگیرد که بسیار اتفاق خوبی است.
وی ادامه داد: از آنجایی که سبزیجات منابع خیلی خوبی برای تامین آهن مورد نیاز افراد نیستند، بهتر است منابع اصلی آهن افراد، بیشتر پروتئین و حبوبات باشد. اسفناج، ترکیبات بسیار مفید دیگر مثل اسید اگزالیک و اسید فسفریک و ترکیبات گوگردی دارد که برای چشم بسیار مناسب است.
دکتر کیمیاگر تاکید کرد: مصرف اسفناج برای افراد دیابتی که در ماه مبارک رمضان روزه میگیرند، خیلی مناسب است و با جذب تدریجی قند و افزایش آرام آرم قند خون، میتواند مانع افت قند در افراد دیابتی شود و روزه داری را برای این افراد راحتتر کند.
کلمات کليدی: اسفناج ، دیابت ، روزه