اسانس نعناع فلفلي ليتري 14 ميليون!

saadat.kh

عضو جدید
خب ببینید الان اسانسی که وارد میشه 15 - 20 دلار هست حتی اونایی که از اروپا وارد شده
ضمن این که قیمت تولید داخل هم همین حدود هست

حالا من نمیدونم اینا چی کار میکنن و چه حلالی میزنن و به چه نسبت میزنن
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
خب ببینید الان اسانسی که وارد میشه 15 - 20 دلار هست حتی اونایی که از اروپا وارد شده
ضمن این که قیمت تولید داخل هم همین حدود هست

حالا من نمیدونم اینا چی کار میکنن و چه حلالی میزنن و به چه نسبت میزنن
خوب کاری نداره که! از کارخونه های سازندش سوال کنین... دیدین جوابتونو نمیدن زنگ بزنین به شرکت های داروسازی بگین تولید کننده اسانس نعناع هستین و بگین با چه خصوصیاتی ازتون حاضر هستند بخرن. اینجوری متوجه میشین که حداقل ها و حداکثرهاش چی میتونه بوده باشه
 

saadat.kh

عضو جدید
آره باید همین کارو بکنم البته میشه یه نمونه هم خرید و داد آزمایشگاه تا متوجه شد چه ترکیباتی توش به کار رفته

شما اطلاع دارین به چه صورت میشه این کارو کرد ؟ یعنی چه آزمایشی باید روش انجام بشه تا متوجه شد که چقدر و چه حلالی توش به کار رفته
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
آره باید همین کارو بکنم البته میشه یه نمونه هم خرید و داد آزمایشگاه تا متوجه شد چه ترکیباتی توش به کار رفته

شما اطلاع دارین به چه صورت میشه این کارو کرد ؟ یعنی چه آزمایشی باید روش انجام بشه تا متوجه شد که چقدر و چه حلالی توش به کار رفته
بهترین روش این هست که ببرینش HPLC
بهتون میگن چی توشه :D
البته به شرطی که حلال وسطش از شدت گرما نپره! از بچه های رشته شیمی هم سوال کنین بد نیست. ولی برای خود اسانس به شرطی که توش حالال نباشه میبرنش جی سی مس ! (Gas chromatographymass)
 

Fereidoonnia

عضو جدید
سلام به دوستان
شرايط خشك كردن گياه تاثير عمده اي روي ميزان اسانس موجود در اون ميذاره. در فرايند خشك كردن و فرايند اسانس گيري ممكنه بين 10 تا 50 درصد اسانس يا حتي بيشتر! تبخير بشه و از دست بره. . الان تو دنيا درزمينه تجهيزات اسانس گيري تحقيقات زيادي صورت مي‌گيره و طرحهاي جديدي از فلاسك فلورينتاين ساخته ميشه
 

kelussia

عضو جدید
در مورد نعناع فلفلی اسانس از مواد خشک گرفته می شود
وقتی شما تصمیم به فروش اسانس داشته باشید خریدار، اسانس شمارا آنالیز می کنه و درصد ترکیبات مهم مانند منتول و عاری بودن از سموم را مشخص می شه
سپس روی آن قیمت گذاری میشه
 

kelussia

عضو جدید
بهترین روش این هست که ببرینش HPLC
بهتون میگن چی توشه :D
البته به شرطی که حلال وسطش از شدت گرما نپره! از بچه های رشته شیمی هم سوال کنین بد نیست. ولی برای خود اسانس به شرطی که توش حالال نباشه میبرنش جی سی مس ! (Gas chromatographymass)
برای اسانس از GC/MS استفاده می شود چون یک ترکیب فرار است.
 

dayhimfar

عضو جدید
با سلام خدمت سروران عزیز
این حقیر در حدود 15 سال تجربه در زمینه تولید عرقیات و اسانس و عصاره و ساخت دستگاه های مربوطه ( دستگاه اسانس گیری و تقطیر جز به جز وانواع دستگاههای عصاره گیری و ....... ) در مورد مقدار استحصال اسانس باید به عرض برسانم در گیاهان مقدار متفاوت است حتی در یک نوع گیاه هم بسته به محل کشت و فصل برداشت متفاوت است مثلا نعنا فلفلی در استان کرمانشاه ودر فصل خرداد تا مرداد از هر 100 کیلو گرم برگ تازه در حدود 1100 سی سی اسانس گرفته میشود .
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

baran_2013

عضو جدید
با سلام. گیاهی که من برای پایان نامه روش کار می کنم نعناع فلفلی هست و یه گیاهی هست که مقدار اسانسی که ازش حاصل میشه کم هست بنابراین برای اینکه اسانس قابل توجهی ازش گرفته بشه باید مقدار زیادی از گیاه استفاده کرد. اطلاعاتی که آقا پژمان گذاشتن خیلی خوبه و میشه ازشون استفاده کنین
 

Similar threads

بالا