اسانس نعناع فلفلي ليتري 14 ميليون!

adelarak21

عضو جدید
با سلام
دوستان ميگن اين گياه تازه وارد كشور شده و مناسب اقليم ايرانه و قيمت هر ليتر اسانسش 14 ميليونه!!!!!!!!!
كسي در اين مورد خبر موثقي داره؟
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
با سلام
دوستان ميگن اين گياه تازه وارد كشور شده و مناسب اقليم ايرانه و قيمت هر ليتر اسانسش 14 ميليونه!!!!!!!!!
كسي در اين مورد خبر موثقي داره؟


سلام دوست عزیز :gol:

دوستان ميگن اين گياه تازه وارد كشور شده

دوست عزیزم تا اونجایی که من یادم میاد ده سالی میشه که این گیاه رو میشناسم.تازه وارد کشور نشده :gol: (البته تا اونجایی که من اطلاع دارم). در مورد اسانس ها هم باید خدمتتون عرض کنم که بله ممکنه همین قیمت باشه.چون از چندین کیلو و گاهی از مواقع از چند تن گل 1 لیتر اسانس بدست میاد. بله خبر به احتمال زیاد موثقه :D :gol:
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
یه سوال واسه من پیش اومد. اسانس با عرق فرقش چیه؟! مراحل تهیه هر کدوم چجوریه؟ البته در مورد عرق یه چیزایی میدونم ولی از اسانس گیری چیزی سرم نمیشه...
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
یه سوال واسه من پیش اومد. اسانس با عرق فرقش چیه؟! مراحل تهیه هر کدوم چجوریه؟ البته در مورد عرق یه چیزایی میدونم ولی از اسانس گیری چیزی سرم نمیشه...

سلام عزیز دلم ... جیگرم :redface: :D
ببین گلم در مورد عرق باید بگم فرقشون در اینه که عرق میشه اسانس + آب
اما اسانس خالصه .... :gol:
در موردش دارم مطلب مینویسم .... قرار هست بیارمش توی نت ..... اما هنوز کامل نشده :gol:




بله خوردنیه ... اما بیشتر بصورت افزودنی در صنایع عذایی میشه :gol: اینجوری خیلی میزانش زیاده :gol:
 

adelarak21

عضو جدید
چند تن!!!!!!!!ببخشيد كه اينو ميپرسم شما مطمئنيد كه براي 1لير اسانس به اين مقدار گياه نيازه.
خشك يا تر؟
چون اگه مقرون به صرفه باشه ميخام با چندتا از دوستان بزنيم تو اين كار
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تن!!!!!!!!ببخشيد كه اينو ميپرسم شما مطمئنيد كه براي 1لير اسانس به اين مقدار گياه نيازه.
خشك يا تر؟
چون اگه مقرون به صرفه باشه ميخام با چندتا از دوستان بزنيم تو اين كار

دوست عزیز اسانس گیری همینه از مقدار حجم ماده گیاهی مقدار خیلی کمی اسانس تولید میشه
میتونید در مورد اسانس گیری مطالعه کنید حتما متوجه منظور ما میشید
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دوست عزیز اسانس گیری همینه از مقدار حجم ماده گیاهی مقدار خیلی کمی اسانس تولید میشه
میتونید در مورد اسانس گیری مطالعه کنید حتما متوجه منظور ما میشید

شما که مطالعه کردی یه توضیحی میدی دلبندم؟ میترسم تا پژمان بخواد تاپیک اسانس گیری و عرق گیری رو بزنه ما به ملکوت اعلی پیوسته باشیم! (الان پژمان میاد کله منو میکنه توشو پر از کاه میکنه!)
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که مطالعه کردی یه توضیحی میدی دلبندم؟ میترسم تا پژمان بخواد تاپیک اسانس گیری و عرق گیری رو بزنه ما به ملکوت اعلی پیوسته باشیم! (الان پژمان میاد کله منو میکنه توشو پر از کاه میکنه!)
نه خودش واردتره میاد و میگه
اما خوب چیزی که من خوندم اینه که اولا فرایند فراوری اسانس هزینه بر هست
و به غیر از دستگاهاش باید چندین کیلو از ماده گیاهی مصرف بشه تا اون ماده موثره خاص بدست بیاد
اطلاعات دقیق تر منتظر میشیم تا پژمان بیاد
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
شما که مطالعه کردی یه توضیحی میدی دلبندم؟ میترسم تا پژمان بخواد تاپیک اسانس گیری و عرق گیری رو بزنه ما به ملکوت اعلی پیوسته باشیم! (الان پژمان میاد کله منو میکنه توشو پر از کاه میکنه!)

ببین دلبند قند عسل مثال اسانس نسبت به عرق میشه مثل عطر به گلاب

فرایند استحصال اسانس پیچیده تر از تهیه عرق گیاه هست و در واقع اسنانس ماده ماده موثره اون گیاه بصورت خالص هست :smile:
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
پژمان رفته گل بچینه... حالا کو تا گلاب بیاره!
 

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
نعناع فلفلی

معرفی و گیاهشناسی
نعناع فلفلی یکی از پرمصرف ترین گیاهان دارویی است که مقدار مصرف سالانه ی اسانس آن در جهان به حدود 7000 تن می رسد. گیاهی است علفی و چند ساله، دارای ساقه های خزنده (استولون) و ساقه های زیر زمینی (ریزوم)، ساقه اش چهارگوش به رنگ قرمز مایل به بنفش که برگ های بیضوی شکلی به صورت متقابل روی آن قرار می گیرند. گل های آن به رنگ بنفش هستند و میوه اش کپسولی به رنگ قرمز است که دارای بذوری بدون قوه ی رویشی می باشد. نعناع فلفلی یک گیاه دورگ (هیبرید) است که بطور خود به خودی در طبیعت بوجود آمده و والدین آن را M.spicata , M.aquatica ذکر کرده اند. طعم تند برگ های آن سبب معروفیت این گیاه به نام نعناع فلفلی شده است.

نیاز های اکولوژیکی و پراکنش
برخی از محققین منشا آن را آسیا و برخی دیگر، منشا آن را انگلستان می دانند. این گیاه بومی کشورمان نیست ولی بطور وسیع در اکثر استان ها کشت می شود. نعناع فلفلی را در اکثر مکان ها می توان کاشت ولی در شرایط روز بلند و رطوبت بالا و دمای 18 تا 20 درجه دارای بهترین عملکرد کمی و کیفی است. به دلیل داشتن ریشه های سطحی بایستی در فواصل کوتاه و به مقدار نسبتا زیاد آبیاری شود و خاک های لوم شنی با مقدار هوموس بالا و اسیدیته 5 تا 8 را می پسندد.

کاشت، داشت و برداشت
نعناع فلفلی گیاهی چندساله است و به همین دلیل آماده سازی اولیه خاک دارای اهمیت فوق العاده ای می باشد. در تابستان (برای کشت پائیزه) یا در پائیز(برای کشت بهاره) 20 تا 30 تن کود دامی کاملا پوسیده را به همراه 50 تا 90 کیلوگرم در هکتار اکسید فسفر و 60 تا 90 کیلوگرم در هکتار کود ازته به خاک اضافه می کنیم. عملیات شخم و تسطیح را اندکی قبل از کاشت انجام می دهیم. کشت پائیزه بر کشت بهاره ترجیح دارد چون در فصل پائیز خاک دارای رطوبت کافی است و گیاه در فصل بهار زودتر رشد اش را شروع می کند. روش های تکثیر نعناع فلفلی به ترتیب اهمیت عبارتند از:
تکثیر رویشی از طریق ریشه رست (استولون): استولون نوعی ساقه است و دارای گره هایی است که از محل آنها ریشه تولید می شود. استولون های دارای حداقل 2 گره را که از گیاهان 2 تا 3 ساله جدا کرده ایم برای کشت استفاده می کنیم. فاصله ی کشت بین ردیف ها 50 سانتی متر است که فاصله ی دو بوته بر روی ردیف ها 20 تا30 سانتی متر می باشد.
تکثیر رویشی از طریق پاجوش: در اواخر بهار (خرداد ماه) پاجوش های دارای 8 تا 10 سانتی متر ارتفاع را از بوته های 2 تا 3 ساله جدا می کنیم و در زمین موردنظر کشت می کنیم. برای هر زمین به 112 تا 134 هزار پاجوش نیاز داریم.
در مورد عملیات داشت توصیه می شود هر سال 90 تا 120 کیلوگرم در هکتار کود ازته به خاک اضافه شود که دو سوم آن را در فصل بهار قبل از رویش و یک سوم آن را پس از اولین برداشت سالانه به خاک اضافه می کنیم. افزودن سایر عناصر غذایی به آزمایشات خاک و وضع گیاه بستگی دارد. آبیاری منظم و تا حدودی هم مبارزه با علف های هرز توصیه می شود.
سرشاخه های گلدار و برگ ها مورد برداشت قرار می گیرند. روش و زمان برداشت به نوع مصرف اندام های جمع آوری شده بستگی دارد. برای استخراج اسانس برداشت را در زمان گل دهی و برای استفاده از پیکر رویشی برداشت را قبل از گل دهی انجام می دهیم. برداشت توسط دست یا ماشین به تعداد 2 تا 3 مرتبه در طول فصل رویش صورت می گیرد و گیاه را از فاصله ی 5 سانتی متری خاک قطع می کنیم. طبق توصیه ی محققین بهتر است تا قبل از خرداد ماه برداشت صورت نگیرد، چون تا این زمان اسانس نعناع دارای مقدار زیادی منتون است که سبب کاهش کیفیت اسانس می گردد. عملکرد سالانه ی محصول تازه 12 تا 20 تن در هکتار است که حاصل آن، 30 تا 60 کیلوگرم اسانس و 3 تن محصول خشک می باشد.فرآوری
برگ ها و سرشاخه های گلدار دارای 1 تا 2 درصد اسانس، تانن، فلاونوئید، کولین و یک ماده تلخ هستند. اسانس نعناع فلفلی دارای بیش از 20 نوع ترکیب شیمیایی است که مهمترین آنها عبارتند از: منتول (40 تا 60 درصد)، منتوفوران، منتون، پیپریتون، پولگون، سینئول و ... .
منتون و پولگون بیشتر در برگ های جوان قرار دارند و اسانس گل ها منتول کمتری دارد. ساقه ها معمولا فاقد اسانس هستند و بررسی ها نشان داده است که نعناع های کشت شده در مناطق نسبتا سرد و مرطوب دارای اسانس بیشتری هستند. اسانس نعناع فلفلی توسط تقطیر با بخار آب استخراج می شود که به رنگ زرد روشن می باشد. اسانس نعناع فلفلی را در ظروف پی وی سی نمی توان نگهداری کرد چون این ظروف در مجاورت این اسانس به سرعت نرم می شوند و تغییر شکل می دهند

خواص درمانی و کاربرد
نعناع فلفلی دارای خواصی مانند ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از استفراغ، ضد نفخ و خنک کننده است. منتول موجود در اسانس اش یک ماده ی آنتی باکتریال قوی می باشد و از اسانس نعناع فلفلی برای معطر کردن داروها و خمیر دندان ها و ... استفاده می شود. در اکثر شکلات های نعناعی و آدامس ها از اسانس این گونه ی نعناع استفاده می گردد.

احتیاطات مصرف: نعناع محرک غشاها مخاطی است و نباید بیش از یک هفته بدون وقفه به کودکان داده شود. هیچ شکلی از نعناع را نباید به نوزادان داد. در دوران شیردهی از مصرف خوراکی آن بایستی خودداری گردد زیرا سبب کاهش جریان شیر می شود.
تعدادی از داروهای حاصل شده از این گیاه که در داروخانه های کشور موجود می باشند عبارتند از: قرص آلتادین (ضد التهاب مخاط گلو و دهان)، دهانشویه ی پرسیکا، قطره سوپرفیت ـ پودر کارامین ـ قطره کارمینت ـ قرص جویدنی منتا و منتازین ( ضد نفخ و ضد اسپاسم دستگاه گوارش) و ... :gol::warn:
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
چی بگم والا ..... شرمنده همه دوستان هم شدم ....
 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی در مورد قیمت این دستگاه ها اطلاعی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون می شم کمکم کنید:gol::gol:



 

maziar rezaei

عضو جدید
با سلام و احترام...نعنا فلفلی خیلی وقت که تو ایرانه.خیلی سال پیش.یک گیاه 7 سالست.سال اول خیلی محصول نمیده ولی از سال دوم بسته به رسیدگی و تعداد چین های برداشتی تا 25 تن هم تو هکتار محصول میده ،البته با رسیدگی خوب از لحاظ کود حیوانی و آماده بودن خاک که تا 5 بار هم میشه برداشت داشت.در سال اول کار هزینه بر و خسته کننده ایه چون خیلی وجین میزنه ولی در سال های بعد به علت پوششی که ایجاد میکنه مانع هز رشد علف های هرز میشه . تقریبان 0.2 وزن حالت ترش محصول خشک میده که از اون عرق میگیرن.در حال حاضر قیمت این گیاه در در حالت تر تقریبا 300 الی 450 و در حالت خشک 1500 الی 2300 هست و عرق نعنا هم لیتری 1000 تومانه.من تو این زمینه کار عملی در سطح 1.5 هکتار داشتم و محصولاتمو به چند تا شرکت تو ارومیه و ساری میدم.با تشکر
 
آخرین ویرایش:

adelarak21

عضو جدید
از کمک های همه دوستان ممنونم;)


راستش چند سالی از زمان زدن این موضوع میگذره و با ایمیل سایت وزین مهندسان ایران دوباره گذرم به اینجا افتاد؛ اصلا این موضوع رو فراموش کرده بودم که............ بگذریم

از دوستان کسی به طور عملی وارد این قضیه شده؟

توجیه اقتصادی داره؟




من که تغییر رشته دادم و ارشد مدیریت بازرگانی گرفتم و الان کارمند دولتم ؛ خیلی وقت و حصله کشاورزی رو ندارم اما چند تا از همکلاسی های قدیمیم هستن که تو کار کشاورزی ان............!
 

anahidesayex

عضو جدید
سلام دوستان. چرا جروبحث میکنین!؟ این گیاه بصورت خودرو در ارتفاعات روستای زیارت گرگان و درازنو و جهان نمای کردکوی به ثبت رسیده.
بله قیمتش موثق هستش. امسال خودمان 8 لیتر در سایت مزرعه نمونه آق قلا وابسته به وزارت دفاع تهیه و به روسیه صادر کردیم.
میزان اسانس بستگی به شرایط اقلیمی و تغذیه ای داره. به طور متوسط از هر 430 کیلوگرم 1لیتر اسانس بدست میاد.
 

saadat.kh

عضو جدید
دوستان نعناع فلفلی به طور میانگین 2 درصد اسانس میده یعنی از هر 100 کیلو شما میتونی 2 کیلو اسانس بگیری
ولی سوال مهم اینجاست که نعناع خشک دو درصد اسانس میده یا نعنای تر

چون اگر نعنای خشک باشه اگر هر کیلو مواد اولیه به علاوه هزینه تولید رو 2000 تومان در نظر بگیریم برای به دست آوردن یک کیلو اسانس نیاز به 50 کیلو نعنای هشک هست که در میاد 100 هزار تومان
قیمت اسانس نعنا 20 دلار هست که با دلار 3 تومنی میشه 60 هزار تومان که منهای 100 هزا تومن میشه ....
پس میبینی که یه چیزی تهش بدهکار میشی !!!

درسته که قیمت بالاست ولی تولید به همین سادگیا نیست
حالا اگر کسی میدونه قضیه چیه که این کار به صرفه است بیاد توضیح بده
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
هر 10 میلی لیتر میشه 10 دلار
البته به صورت خالص
گول شرکت های چینی رو نخورین که میگن خالصه ولی نمیگن سنتزی هست!
قیمت اسانس خالص گیاهی نعناع هر لیتر 20 دلار نیست.
 

saadat.kh

عضو جدید
میشه در مورد سنتزی توضیح بدین ؟

الان اسانسی که وارد کشور هم میشهبا توجه به آمار واردات و صادرات وزارت بازرگانی همین حول و حوش 20 - 25 دلار هست

شمن این که من طرح توجیهیشم که مطالعه کردم قیمت رو همین زده توی علی بابا هم شرکت های چینی و هندی همین قیمت زدن
البته میگم اگر 2 درصد اسانس از اسانس تازه باشه کاملا میصرفه ولی اگر از خشک باشه نه

حالا کسی نمیدونه از خشک هست یا از تازه ؟
اصلا این اسانسی که توی بازار به فروش میرسه چقدر خالصه و اون ناخالصیش چی هست ؟
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
میشه در مورد سنتزی توضیح بدین ؟

الان اسانسی که وارد کشور هم میشهبا توجه به آمار واردات و صادرات وزارت بازرگانی همین حول و حوش 20 - 25 دلار هست

شمن این که من طرح توجیهیشم که مطالعه کردم قیمت رو همین زده توی علی بابا هم شرکت های چینی و هندی همین قیمت زدن
البته میگم اگر 2 درصد اسانس از اسانس تازه باشه کاملا میصرفه ولی اگر از خشک باشه نه

حالا کسی نمیدونه از خشک هست یا از تازه ؟
اصلا این اسانسی که توی بازار به فروش میرسه چقدر خالصه و اون ناخالصیش چی هست ؟

ببین اسانس رو از گیاه خشک شده میگیرن
روش سنتزی رو بچه های شیمی و فیتوشیمی میدونن
عرض کردم خدمتتون که اون چیزی که شما دیدی اسانس خالص صد درصد گیاهیی نیست. به سایت های چینی اعتبار و اعتمادی نیست. حتی سایت های علی بابا و آمازون و ...
اینایی که شما میبینی اسانس صد درصد گیاهی نیست... هم سنتزی هست و هم اینکه بهش حلال میزنن حجمشو ببرن بالا... سنتزی یعنی تولید به روش مصنوعی!
 

saadat.kh

عضو جدید
ببین اسانس رو از گیاه خشک شده میگیرن
روش سنتزی رو بچه های شیمی و فیتوشیمی میدونن
عرض کردم خدمتتون که اون چیزی که شما دیدی اسانس خالص صد درصد گیاهیی نیست. به سایت های چینی اعتبار و اعتمادی نیست. حتی سایت های علی بابا و آمازون و ...
اینایی که شما میبینی اسانس صد درصد گیاهی نیست... هم سنتزی هست و هم اینکه بهش حلال میزنن حجمشو ببرن بالا... سنتزی یعنی تولید به روش مصنوعی!

چه حلالی میزنن ؟
یعنی اسانس هایی که توی ایران به کارخونه ها و ... فروخته میشه هیچ کدوم خالص نیستند ؟
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان نعناع فلفلی به طور میانگین 2 درصد اسانس میده یعنی از هر 100 کیلو شما میتونی 2 کیلو اسانس بگیری
ولی سوال مهم اینجاست که نعناع خشک دو درصد اسانس میده یا نعنای تر

چون اگر نعنای خشک باشه اگر هر کیلو مواد اولیه به علاوه هزینه تولید رو 2000 تومان در نظر بگیریم برای به دست آوردن یک کیلو اسانس نیاز به 50 کیلو نعنای هشک هست که در میاد 100 هزار تومان
قیمت اسانس نعنا 20 دلار هست که با دلار 3 تومنی میشه 60 هزار تومان که منهای 100 هزا تومن میشه ....
پس میبینی که یه چیزی تهش بدهکار میشی !!!

درسته که قیمت بالاست ولی تولید به همین سادگیا نیست
حالا اگر کسی میدونه قضیه چیه که این کار به صرفه است بیاد توضیح بده[/QUOTE
گیاه باید تر باشه دوست عزیز
نعناع فلفلی باید از بوته‌هایی که ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر طول و ۳ تا ۵ برگ دارند و یا ریشه‌های جانبی که ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر طول و ۳ تا ۴ جوانه دارند استفاده می‌شود
 

saadat.kh

عضو جدید
ببینید اسانس رو هم میشه از گیاه تر گرفت هم خشک

ولی برای بازده بیشتر از گیاه خشک میگیرن

ولی این که میگن نعناع دو درصد اسانس میده نمیدونم منظور خشکشه یا تر
هر کسی یه چیزی میگه

از طرفی یه سری میگن حلالی قاطیش میکنن به نسبت 50 - 50
یه سری میگن نه خالصه

الان هر کی بخواد بره توی کار تولید و جواب این دو تا سوالو ندونه بدون شک شکست میخوره :D
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
ما از نعناع خشک برای تهیه اسانس استفاده میکردیم. حالا دوستان که میگن نعناع تر هم میشه استفاده کرد اون یک مسئله دیگه ایی هست. اما بصورت علمی از گیاهان خشک شده برای استحصال اسانس استفاده میشه.
دوست عزیز هر حلالی رو میشه استفاده کرد که وقتی به محلول زیاد تزریق بشه خاصیت سمی بودن و مضر بودن نداشته باشه. از حالا های خوراکی و انواع سزکوئی ترپن ها.
من مشابه همین سوال رو در سایت همسایه دیدم... صلاح ندونستم اونجا جواب بدم.
الان شما میخواین برین توی این صنعت؟
بهتره زنگ بزنین به یکی از همین شرکت های داروسازی که گیاهان دارویی هم کار میکنن. بهشون بگین اسانس نعناع خرید دارن یا نه ... در صورتی که اسانس خرید داشتن بگین با چه خصوصیاتی خرید میکنین. براتون کاملا توضیح میدن
 

saadat.kh

عضو جدید
شما به طور صنعتی اسانس گرفتین یا در مقیاس آزمایشگاهی ؟

از همون نعناع خشک چند درصد وزن تونستین اسانس خالص بگیرین ؟
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
شما به طور صنعتی اسانس گرفتین یا در مقیاس آزمایشگاهی ؟

از همون نعناع خشک چند درصد وزن تونستین اسانس خالص بگیرین ؟
در مقیاس آزمایشگاهی
در کل از هر صد گرم نعناع تونستیم:
2.351 گرم اسانس استحصال کنیم. معمولاً در همین حدود هست. البته پس از خالص سازی و تثبیت در دمای 21.5 درجه و به مدت 24 ساعت تثبیت این عدد حاصل شد. اسانس نعناع بسیار فرار هست و البته پوست دست هم میسوزونه... برای عمل تثبیت نیاز به پمپ وکیوم (خلاء) هم دارید. با فشار 4 بار. البته اینایی که خدمتتون عرض کردم تحت شرایط آزمایشگاهی بود. در صنعت کمی فرق میکنه. اونجا پمپ خلاء رو بعد از سرد شدن میزان سمت دستگاه یا داخل دیگ لوله های مویرگی آب سرد رد میکنن که من دستگاه آلمانیشو دیدم. اما دستگاه تقطیران صنعت خودمون بهتره...
 

saadat.kh

عضو جدید
در مقیاس آزمایشگاهی
در کل از هر صد گرم نعناع تونستیم:
2.351 گرم اسانس استحصال کنیم. معمولاً در همین حدود هست. البته پس از خالص سازی و تثبیت در دمای 21.5 درجه و به مدت 24 ساعت تثبیت این عدد حاصل شد. اسانس نعناع بسیار فرار هست و البته پوست دست هم میسوزونه... برای عمل تثبیت نیاز به پمپ وکیوم (خلاء) هم دارید. با فشار 4 بار. البته اینایی که خدمتتون عرض کردم تحت شرایط آزمایشگاهی بود. در صنعت کمی فرق میکنه. اونجا پمپ خلاء رو بعد از سرد شدن میزان سمت دستگاه یا داخل دیگ لوله های مویرگی آب سرد رد میکنن که من دستگاه آلمانیشو دیدم. اما دستگاه تقطیران صنعت خودمون بهتره...

با این حساب باید نعنای تازه 5 برابر کمتر اسانس بده
اگه اینطور باشه با قیمت نعنای خشک اصلا نمیصرفه و نمیشه با شرکت های چینی و هندی رقابت کرد
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
با این حساب باید نعنای تازه 5 برابر کمتر اسانس بده
اگه اینطور باشه با قیمت نعنای خشک اصلا نمیصرفه و نمیشه با شرکت های چینی و هندی رقابت کرد
خوب شما فکر کردید کارخانه های داروسازی معتبر میرن از کارخونه های چینی اسانس وارد میکنن؟! کلا باید خدمتتون عرض کنم به دلیل سرطانزا بودن این اسانس های طولیدی کارخونه های چینی کسی اینارو نمیخره چه برسه به شرکت های داروسازی در اتحادیه اروپا با هم همه قانون هاس سختگیرانشون.... شما تربچه هم تو ایران بکاری و روی اصول اسانسشو بگیری کل دنیا با بالاترین قیمت ازت میخرن.
 
آخرین ویرایش:

Similar threads

بالا