اساتید برتر رشته صنایع غذایی

peca

عضو جدید
دکتر کرامت استاد غلات شیمی مواد غذایی و تجزیه مواد غذایی و روش های نوین آِزمایشگاهی در مقطع کارشناسی و ارشد و دکترا
استاد بسیار متین و آروم و خوبی هستس که دکترای خودشو از انگلستان گرفته من که شخصا دوسش دارم
 

justfriendu

عضو جدید
لبنیات -بهداشت-تغذیه:دکتر نسیم آذری
شیمی مواد غذایی-میکروبیولوژی-میکروبیولوژی مواد غذایی-اصول نگهداری مواد غذایی:مهندس رضاکاظم الوندی
 

sahra B

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
با توجه به مفید بودن استادا در پیشرفت من
میتونم بگم پرفسور خسروشاهی(ارومیه)واقعا باسواده
دکتر قنبرزاده (تبریز ) بی نهایت باسواد و خوش اخلاقه
 

shelter

عضو جدید
سلام منم با شما موافقم استاد خوب و با سوادی هستند و قابلیت انتقال علمشون رو دارن
 

mehraban63

عضو جدید
سلام
به نظر من یکی از بهترین اساتید دکترهماپور هست واقعاً هم اطلاعاتشون بالا هست هم قدرت بیان خوبی دارند.
 

amin.rasi68

عضو جدید
اساتید برتر دانشگاه ازاد خوی

اساتید برتر دانشگاه ازاد خوی

اساتید برتر دانشگاه ازاد خوی
دروس اصول مهندسی 1،2 و اصول طراحی:دکتر عباس جلیل زاده تدریس ایشان در منطقه در حد خیلی بالایی هست
تکنولوژی غلات و اصول نگه داری: سارا متینی و یکی از با اخلاق ترین اساتید گروه می باشد
شیمی و تجزیه مواد غذایی:دکتر علی امین خانی البته ایشان با دانشجویان خوش رفتار و صمیمی هم هستن
تکنولوژی روغن و کنترل کیفی:رقیه سکویی
 

sedna-91

عضو جدید
سلام دوستان
از نظر من به عنوان فارغ التحصيل دانشگاه كشاورزي ساري بهترين استاد صنايع غذايي ، دكتر رضا اسماعيل زاده كناري هستند.
هر آنچه كه ياد گرفتم و مي دونم به واسطه ي تدريس ايشان است.
 
آخرین ویرایش:

ayda-

عضو جدید
سلام به تمام مهندسين عزيز
اساتيد برتر دانشگاه آزاد قوچان شامل: :)آقاي دكتر حكيم زاده - آقاي دكتر ثاني-آقاي دكترصالحي و آقاي دكترشهيدي خانوم دكتر حسامي و قاسم زاده اقاي مهندس سياح و مهندس پويان واقعا خوب و كامل تدريس دارند كاملا درس و متوجه ميشيم ;)
 

10311031

عضو جدید
اساتید دانشگاه آزاد اسلامی تبریز:
یکی از بهترین و خوش اخلاق ترین اساتید دانشگاه آزاد تبریز آقای دکتر حنیفیان هستن.
ایشون مدیرگروه اسبق رشته صنایع غذایی و معاون کنونی دانشکده هستن و دروس میکروبیولوژی عمومی , میکروبیولوژی مواد غذایی , صنایع لبنی 1 و 2 و همچنین درس بهداشت رو تدریس می کنن.

مهمترین ویژگی:
ایشون منظم ترین استاد دانشکده (البته به نظر من) هستن. سر کلاس درس می پرسن و نمره می دن , همیشه به موقع سر کلاس می یان و بعد از ایشون به دانشکده رسیدن حتی 2 دقیقه دیرتر به منزله از دست دادن اون کلاس هست چون برای ایشون مسائل اخلاقی و انضباطی چیزی مهمتر از درس هست (که من هم موافقم باهاشون)

منتظر نظراتتون راجع به این استاد هستم ...

سلام،من ارشد صنایع غذایی میخونم استادای خوبی داریم از جمله دکتر فیروز عقابی و دکتر حبیب الله میرزایی و دکتر حسینی که خیلی استاد با اخلاقی هستش
 

10311031

عضو جدید
استادای صنایع غذایی خوبی تو چند سال کارشناسی و ارشدم داشتم و دارم ازجمله دکتر بهزاد ناصحی و دکتر مهرنیا و استاد چراغی در ازاد شوشتر، و در ازادشهر هم استادای خوبی مثله دکتر عقابی که عضو هیئت علمی شهید بهشتی هستن و دکتر میرزایی که هیدت علمی گرگان هستن و دکتر سراج و دکتر حسینی که خیلی با اخلاق هستن.
 

sanaz288

عضو جدید
سلام در دانشگاه ازاد قوچان اقاي دكتر ثاني استادي نمونه در ضمينه ميكروب و لبنيات هستن:)
 

*مارال*

عضو جدید
سلام دوستان
از نظر من به عنوان فارغ التحصيل دانشگاه كشاورزي ساري بهترين استاد صنايع غذايي ، دكتر رضا اسماعيل زاده كناري هستند.
هر آنچه كه ياد گرفتم و مي دونم به واسطه ي تدريس ايشان است.

کاملا موافقم....
 

eng2011_mla

عضو جدید
سلام من دانشگاه آزاد قزوین درس خوندم به نظر من استاد عزیز آقای دکتر علیرضا گرامی پور یکی از بهترین استادها هستن ایشون میکروبیولوژی و تکنولوژی قند و بازاریابی درس میدن هم خیلی مهربونن و هم خیلی سختگیر تو درس. فوق العاده دانش بالایی دارن و فکر اقتصادیشون محشر ه خلاصه یه استاد ماه که نمونه هستن. تمام دانشجوهاش دوسش دارن .امیدوارم همیشه موفق باشن.
 

eng2011_mla

عضو جدید
:) سلام من از دانشگاه آزاد قزوین مدرکمو گرفتم یکی از بهترین استادهاش آقای دکتر علیرضا گرامی پور که تکنولوژی قند و بازاریابی و میکروبیولوژی درس میدن ایشون فوق العاده دانش بالایی دارن و البته فکر اقتصادی بسیار فعال.خیلی مهربونن و خیلی هم تو درس جدی.طرفداراشون شدیدا زیاده خلاصه استاد نمونه ای هستن اینو فقط من نمیگم تمام فارغ التحصیلا ن و دانشجوهای صنایع غذایی باراجین همین نظرو دارن.امیدوارم همیشه موفق باشن.
 

masoud.nosrat

عضو جدید
بذارید دوستان یک خاطره براتون تعریف کنم با عرض شرمندگی
من یک استاد داشتم که فوق لیسانس بود و لی به حمد الله اکنون دکترا گرفتند تمامی درس های ما را ایشون در س میدادند به خاطر کمبود استاد یا بهتر بگم تنها استاد صنایع غذایی گروه ما ایشون بودند مدیر گروه ما استاد اقتصاد کشاورزی بود ولی به حق استاد خوبی بودند و حتما هستند هر کجا هست دستش را می بوسم استاد بزرگوار دکتر نجفی
بقیه اساتید ما پروازی بودند و از فردوسی مشهد می آمدند مانند دکتر حبیبی (لبنیات)و مهندس مسعود یاور منش (میکرئبیولوژی)و دکتر رضوی (اصول مهندسی ) و مهندس بهزاد (قند) پروفسور کیخایی (تجزیه) دکتر مهدی کریمی(غلات) دکتر حداد (کنترل کیفی) مابقی مهندس نجفی
حالا فکر میکنیئ من کجا درس خوندم روزانه دانشگاه زابل
 

dj padi

عضو جدید
سلام به همهی دوستان. نام یه سری بزرگان صنایع غذایی اینجا نیست که اساتید من در دانشگاه فسا بودن.
دکتر رستم فرجی (شیمی مواد-نویسنده کتاب اصول نگهداری که رفرنس ارشد هست و در دانشگاه های استرالیا تدریس میشه. دکتری صنایع غذایی و داروسازی از استرالیا)
دکتر مهرناز اسماعیل پور (اصول نگهداری-میکروبیولوژی-کنترل کیفی)
دکتر الهه شانه ساز زاده (لبنیات - تغذیه)
دکتر محسن گواهیان(رتبه 1 دکتری سال88) درس اصول مهندسی
دکتر افسون موسوی(رتبه 2دکتری سال 90) استاد گوشت
دکتر یوسفی (گوشت)
مهندس رضوی زادگان (غلات)
مهندس ارجایی(قند)
تمامی این اساتید از بهترین های صنایع غذایی اند
 

mehdi.vi

عضو جدید
اساتید دانشگاه آزاد سبزوار که دیگه حرف ندارن!!دکتر الهامی مدیر گروه خوش اخلاق ما، دکتر شفافی استاد راهنمام که خیلی با حاله! دکتر حمیدتوکلی واسه اصول مهندسی خوابو از چشامون گرفت! ودر نهایت پدر بزرگ گروه دکتر مرتضوی که دانشگاه فردوس هم درس میده وهمه صنایع غذاییا ایران میشناسنش.....
 

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
اساتید برتر دانشگاه ازاد خوی
دروس اصول مهندسی 1،2 و اصول طراحی:دکتر عباس جلیل زاده تدریس ایشان در منطقه در حد خیلی بالایی هست
تکنولوژی غلات و اصول نگه داری: سارا متینی و یکی از با اخلاق ترین اساتید گروه می باشد
شیمی و تجزیه مواد غذایی:دکتر علی امین خانی البته ایشان با دانشجویان خوش رفتار و صمیمی هم هستن
تکنولوژی روغن و کنترل کیفی:رقیه سکویی

منم کلآ با ایشون موافقم حرف ندارن
 

Marjan abdollahi

عضو جدید
سلام من دانشجوی صنایع غذایی دانشگاه علوم تحقیقات تهرانم.
قند: اقای دکتر هنرور, لبنیات:اقای دکتر عزت پناه, روغن :خانم دکتر قراچورلو, گوشت:اقای دکتر حسینی
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
ما توی دانشگاه ازاد کازرون چندتا استاد خوب و با سواد داریم

اقای مهندس حسینی
که درس کنترل کیفی و بسته بندی و نوشابه شیمی مواد غذایی و تجزیه مواد غذایی و میکروب غذایی رو باهاشون پاس کردم
مهندس عطایی که درس لبنی و طراحی کارخونه اصول مهندسی روغن باهاشون ارایه شده جزوه لبنی و طراحی کارخونه ایشون رو اگه بتونم تایپ میکنم و میذارم..کارخونه ی محصولات لبنی دارن...طراحی کارخونه هم انجام میدن..واقعا محشره کارشون
خانم دکتر بزدانپناه که درس اصول مهندسی تغذیه قند
مهندس فروزان تبار که غلات و گوشت که محشر بود
البته یه استاد داشیم که من با ایشون گوشت رو پاس کردم اقای دکتر مرحمتی زاده که واقعا عالی بود و رییس دانشکده ی دامپزشکی کازرون هم بودن

یه خانم داور هم داشتیم که کنسرو و اصول نگهداری بهمون درس میداد
یادش بخیر
بهترین بود
الان نمیدونم کجا درس میدن ولی خوش به حال دانشجو هاشون
چون هرچی رو درس میدن سرکلاس یاد میگیرن
خانم شانه ساز زاده هم که دوستان گفتن هم توی دانشگاه ما درس میدادن....دمش گرم..کمترین نمره 19 بود!!
 

number71

عضو جدید
فقط استاد عزیز( مسعود هماپور)
نیازی به تعریف نداره اگه کتابخون باشید باید بشناسیش
 

متین عرب

عضو جدید
سلام دوستان
از نظر من به عنوان فارغ التحصيل دانشگاه كشاورزي ساري بهترين استاد صنايع غذايي ، دكتر رضا اسماعيل زاده كناري هستند.
هر آنچه كه ياد گرفتم و مي دونم به واسطه ي تدريس ايشان است.

اینقدرا هم استاد جالبی نیستنااااااااا دکتر اسماعیل زاده کناری.............
 

Asiyeh.M

عضو جدید
من دانشگاه آزادقزوین درس میخونم .آقای دکترعلیرضاگرامی پوربهترین استادصنایع غذاییه که هرشرکت صنایع غذایی تشریف ببریدغیر ممکنه ایشونونشناسند.ازهمه لحاظ نامبروانه.
همچنین خانم دکترفرزانه عبدلمالکی وآقای دکترامیرفرخ مظاهری.
 

fatemeh_ch

عضو جدید
من دانشگاه آزادقزوین درس میخونم .آقای دکترعلیرضاگرامی پوربهترین استادصنایع غذاییه که هرشرکت صنایع غذایی تشریف ببریدغیر ممکنه ایشونونشناسند.ازهمه لحاظ نامبروانه.
همچنین خانم دکترفرزانه عبدلمالکی وآقای دکترامیرفرخ مظاهری.

منم کاملا با نظرتون موافقم خانم دکتر عبدالملکی فوق العادس
 

Similar threads

بالا