از حشرات سازنده ی نوش و زننده ی نیش بپرسید

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
برخی خواص سود مند عسل طبیعی:

:Dمنبع با ارزش انرزی برای انسان

:Dبه واسطه دارا بودن آنتی اکسیدان باعث از بین بردن رادیکالهای آزاد در بدن
انسان میشود که از عوامل اصلی سرطان به شمار میروند

:Dاز بین بردن پلاک های میکروبی دندان ها

:Dعامل ترشح سروتونین در مغز و در نتیجه خواب راحت و آرام..... در نتیجه مصرف عسل قبل از خواب بسیار سودمند است.

ترکیبات موجود در عسل طبیعی:

آب............................17.2%
فروکتوز.......................38.29%
گلوکز.........................31.28%
*ساکارز.....................1.31%
مالتوز........................7.21%
سایر قند ها................1.51%
اسیدها......................0.57%
پروتیین ها...................0.26%
مینرال ها....................0.17%
انزیم ها و ویتامین ها.....2.21%


*مهم ترین راه تشخیص عسل طبیعی میزان ساکارز است که باید زیر 2% باشد

دوستان عسل رو از جیره ی غذایی حذف نکنین:w14:
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بگم اصلا عسل تو رژیم غذاییم نیست :redface:
ولی خوب اینم بگم که واردش میکنم ;)

میگم این که شد 79.6% قند فقط ....... کالریش خیلی بالاست ....برای دیابتی ها ضرر داره .....

تازه لابد چاق کننده هم هست؟
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بگم اصلا عسل تو رژیم غذاییم نیست :redface:

ولی خوب اینم بگم که واردش میکنم ;)

میگم این که شد 79.6% قند فقط ....... کالریش خیلی بالاست ....برای دیابتی ها ضرر داره .....

تازه لابد چاق کننده هم هست؟

به سلام زهرا خانوم خوبی؟
تمام چیزایی که میخوریم مقداری قند داره دیابتیا اگه عسلو به اندازه مصرف کنن ضررش از قند های مصنوعی کم تره ولی کم مصرف بشه
چاقیم دیگه ذست خود آدمه
چارش ورزشه.عوضش فایده های زیادی برای بدن داره:D
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سلام زهرا خانوم خوبی؟
تمام چیزایی که میخوریم مقداری قند داره دیابتیا اگه عسلو به اندازه مصرف کنن ضررش از قند های مصنوعی کم تره ولی کم مصرف بشه
چاقیم دیگه ذست خود آدمه
چارش ورزشه.عوضش فایده های زیادی برای بدن داره:D
ممنون حمیدرضا عزیز
تنها سودش ضدسرطان بودنش؟؟؟؟؟؟
نمیصرفه؟ادم سرطان بگیره ولی چاق نشه؟:cool:
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اشتباه نکن چاق کننده نیست.چربیها هستن که خیلی چاق میکنن.قند بیشتر نیاز مغزو تامین میکنه و منبع سوخته.بعدشم عسل بخوری زورت زیاد میشه ورزش میکنی.
کارتون بامزی یادته؟
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان جوری شده که هر نفری میشینه یه دونه پیتزا رو میخوره به فکر چاقی نیست اون پنیر پیتزا بد ترین چیزه.بعدشم سیب زمینی سرخ کرده به به به
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان جوری شده که هر نفری میشینه یه دونه پیتزا رو میخوره به فکر چاقی نیست اون پنیر پیتزا بد ترین چیزه.بعدشم سیب زمینی سرخ کرده به به به
مرسی حمید رضا از توضیحاتت و حوصله ایی که بخرج میدی

واقعا درسته ..... ما مواد فراوری شده رو روزانه در حجم زیاد میخوریم اونقت به مواد مفید طبیعی که میرسه ناز میکنیم و نمیخوریم. البته همه اینجوری نیستن روی سخنم با اون تعداد محدوده


این قضیه عسل تقلبی رو برامون توضیح میدی؟


ممنون:gol:
.
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی حمید رضا از توضیحاتت و حوصله ایی که بخرج میدی

واقعا درسته ..... ما مواد فراوری شده رو روزانه در حجم زیاد میخوریم اونقت به مواد مفید طبیعی که میرسه ناز میکنیم و نمیخوریم. البته همه اینجوری نیستن روی سخنم با اون تعداد محدوده


این قضیه عسل تقلبی رو برامون توضیح میدی؟


ممنون:gol:.​
یه بار نوشتم پرید این بار دومه:D
عسلی که غیر از شهد گل چیز دیگه ای توش داشته باشه تقلبیه از نظر من.
از نظر زنبوردارایی غیر از من( البته نه همشون) عسلی که بیشتر از یه کامیون شکر توش باشه:D
این عسل های کارخونه ای هم که اصلا زنبور توش دخالتی نداره سنتتیکه همش
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا بعضیا به خاطر اینکه محصول بیشتر بگیرن شکر به زنبور میدن عسلو جند برابر میگیرن با کیفیت پایین.قیمتشم کم میکنن که فروش بره.اون عسلو اگه بخوری گلو رو میسوزونه استفاده که نداره هیچ.ضرر هم داره
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کجا بدونیم عسل تقلبیه؟
گفتی که همه عسلها شکرک میزنند؟بعد از چه مدت؟
فقط اینکه گلو رو میسوزونه؟پس وقتی عسل و میخریم باید به شرط چاقو بخریم.؟
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام اقا حميد چطوري شما دستت از بابت توضيحات در مورد عسل درد نكنه
عمه جان اخه من با تو چيكار كردم كه ميخواي بكشيم ؟؟؟
اما چاقي بلايه كه از دستش اسيرم ابم بخورم چاق ميشم اما نه بخاطر زياد خوردن غذاهاي جورواجوره
عسل كه چاق نميكنه چون تا بياد قندش تبديل به چربي بشه ميشه خوراك مغزت
در مورد گرده در حال حاضر قیمت هر 100 گرم گرده گل بطور متوسط بین 15 الی 25 هزار تومان متغیر است
در مورد موم كه خيليا دوست ندارنش و از عسل جدا ميكنن بگم كه
موم ماده ای است که دستگاه گوارش انسان و سایر جاندران قادر به تجزیه مولکولهای آن نیستند" یعنی پس از تغذیه جذب نمی شود و به همان صورت که تغذیه شده است از بدن دفع می گردد " اما می تواند به سرعتبه وسیله پوست جذب شود به همین دلیل امروزه آن در ساخت وسایل بهداشتی آرایشی نظیر کرم ها ، پما دها ، ماسک های زیبایی صورت و غیره از اهمیت بسزایی بر خوردار است.



جان ویس پزوهشگر آمریکایی جویدن فرآورده ای از موم و عسل را برای پاک کردن راه های بینی و حلق توصیه می کند و در مورد سینوزیت ، تنگی نفس و زکام آن را دارویی بی نظیر می شناسد. برای این کار بیماران باید هر نصف قاشق مربا خوری عسل با موم مصرف نموده و موم آن را یک ربع بجوند.





جویدن موم عسل زنگ دندانها را می زداید و لثه ها را محکم می کند . جویدن نقل های تهیه شده با عسل و موم باعث ازدیاد ترشح بزاق جهت فعالیت ترشحی و حر کتی معده و سوخت و ساز بدن شده و اثر قابل توجهی روی گردش خون و ظرفیت کار ماهیچه ها دارد. این نقل ها به افراد سیگاری که تمایل به ترک آن دارند می تواند کمک بسیار مهمی نماید.
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کجا بدونیم عسل تقلبیه؟
گفتی که همه عسلها شکرک میزنند؟بعد از چه مدت؟
فقط اینکه گلو رو میسوزونه؟پس وقتی عسل و میخریم باید به شرط چاقو بخریم.؟

:Dاولا عسل طبیعی یه عطر ملایم گل داره (تند اگه باشه اسانس زدن بهش)
:Dبوی شکر نباید بده
:Dوقتی میخوری گلو رو نباید بزنه
:Dبوی سوختگی نباید بده چون بعضیا حرارت میدن و خرابش میکنن.حرارت دادن عسل درست نیست چون خواص زنده و طبیعی رو ازش میگیره.چون عسل یه محیط زنده هست پر از آنزیم های مفید و ویتانینها
:Dعلمی ترین راهشم اینه که آزمایشگاه تایید کنه که ساکارزش زیر 2% و در بعضی موارد 5% باشه
:Dولی همچین عسلی رو این روز ها خیلی سخت گیر میاری چون زنبور دار ها براشون صرف نمیکنه .ما هم که عسل اینجوری تولید میکنیم با قیمت بالاتر میدیم و مستقیم دست مصرف کننده.
:Dدر ضمن عسل هایی که مارک شرکتی دارن تو ایران.مطمئن نیستند چون شرکتا چند جور عسلو قاطی میکنن با هم که احتمال خوب بودنش خیلی میاد پایین
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اقا حميد چطوري شما دستت از بابت توضيحات در مورد عسل درد نكنه
عمه جان اخه من با تو چيكار كردم كه ميخواي بكشيم ؟؟؟
اما چاقي بلايه كه از دستش اسيرم ابم بخورم چاق ميشم اما نه بخاطر زياد خوردن غذاهاي جورواجوره
عسل كه چاق نميكنه چون تا بياد قندش تبديل به چربي بشه ميشه خوراك مغزت
در مورد گرده در حال حاضر قیمت هر 100 گرم گرده گل بطور متوسط بین 15 الی 25 هزار تومان متغیر است
در مورد موم كه خيليا دوست ندارنش و از عسل جدا ميكنن بگم كه
موم ماده ای است که دستگاه گوارش انسان و سایر جاندران قادر به تجزیه مولکولهای آن نیستند" یعنی پس از تغذیه جذب نمی شود و به همان صورت که تغذیه شده است از بدن دفع می گردد " اما می تواند به سرعتبه وسیله پوست جذب شود به همین دلیل امروزه آن در ساخت وسایل بهداشتی آرایشی نظیر کرم ها ، پما دها ، ماسک های زیبایی صورت و غیره از اهمیت بسزایی بر خوردار است.



جان ویس پزوهشگر آمریکایی جویدن فرآورده ای از موم و عسل را برای پاک کردن راه های بینی و حلق توصیه می کند و در مورد سینوزیت ، تنگی نفس و زکام آن را دارویی بی نظیر می شناسد. برای این کار بیماران باید هر نصف قاشق مربا خوری عسل با موم مصرف نموده و موم آن را یک ربع بجوند.





جویدن موم عسل زنگ دندانها را می زداید و لثه ها را محکم می کند . جویدن نقل های تهیه شده با عسل و موم باعث ازدیاد ترشح بزاق جهت فعالیت ترشحی و حر کتی معده و سوخت و ساز بدن شده و اثر قابل توجهی روی گردش خون و ظرفیت کار ماهیچه ها دارد. این نقل ها به افراد سیگاری که تمایل به ترک آن دارند می تواند کمک بسیار مهمی نماید.

سلام محمد رضا جون خوبی ممنون از مطالبت.
در ضمن قیمت گرده خیلی بالا گفتی الان گرده کیلوی 50 تا 80 هزار تومنه که 100 کرمش میشه 5 تا 8 هزار تومن:w21:
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر زنبور دار با انصاف و مومن گیر بیارین میتونین اطمینان کنین که عسل طبیعی بهتون داده.یکه از راه ها هم اعتماد کردن به همدیگه هست ولی عسل های کارخونه ای عسل نیست نخرید مثل مهرام و ....
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
و خدا به زنبور عسل فرمود که در کوه ها و درختان و سقف های بلند منزل گیرید و از گلهای معطر و شیرین تغذیه کنید و راه پروردگارتان را به اطاعت بپویید.انگاه از درون آنها شربت های شیرین به رنگهای مختلف پدید می آید که در آن شفای مردمانست و در این کار نیز نشانه های قدرت خدا برای متفکران پدیدار است.

سوره ی نحل آیه های 67 و 68
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
گونه های و نژادهای زنبور عسل
تاکنون 5 گونه زنبور عسل شناخته شده اند که عبارتند از:
1- زنبور عسل معمولی یا اروپایی(Apis mellifera)
2- زنبور عسل شرقی یا هندی (Apis cerana)
3- زنبور عسل بزرگ (Apis dorsata)
4-زنبور عسل کوچک(Apis florea)
5-زنبور عسل کوچولو(Apis andreniformis) که اخیرا در چین شناخته شده و از نظر شکل شناسی با A.florea تفاوت دارد.
زنبور عسل معمولی یا اروپایی مهمترین گونه شناسایی شده زنبور عسل است که عمده مباحث مربوط به پرورش زنبور عسل مربوط به همین گونه است.
گونه اروپایی و هندی می توانند درون کندو زندگی کرده و از نظر اقتصادی برای انسان حائز اهمیتند ولی سه گونه بعدی به صورت آزاد در طبیعت زندگی کرده و قادر به زندگی درون کندو نیستند.
در زیر پنج نژاد معروف از گونه زنبورعسل معمولی یا اروپایی که شهرت جهانی دارند معرفی شده اند.
1- زنبورعسل سیاه (A.m.mellifera)
این زنبور در تمام قاره اروپا، کوههای آلپ و روسیه مرکزی وجود دارند.افراد این نژاد در زنبورهایی درشت و سیاه رنگند. رشد جمعیت این نژاد در بهار کند بوده ولی در اواخر تابستان و اوائل زمستان، کلنی به بیشترین رشد خود می رسد که در آن زمان دیگر در طبیعت گلی وجود ندارد(عیب این نژاد) این زنبور نسبت به امراض زنبور و پروانه موم خوار حساسند. تنها مزیت این نژاد این است که شرایط زمستان را بخوبی تحمل می کنند که آن هم با خوردن غذای زیاد توام است.
2- زنبور عسل ایتالیایی (A.m.ligustica)
موطن اصلی آن ایتالیا بوده و از نر جثه کوچکتر و ظظریفتر از زنبورسیاه بوده و رنگ آن معمولا زرد مایل به قهوه ای است. این نژاد دارای خصوصیات رفتاری خوب ازجمله آرام بودن و تمایل کم به بچه دهی، تولید اندک بره موم، عسل آوری و رشد سریع کلنی در اوایل بهار است. از طرفی زمستان را بخوبی تحمل نکرده و حس غارت در آن قوی بوده و حس جهت یابی ضعیفی دارند و گاهی اشتباها به کندوی مجاور می روند.
3- زنبور قفقازی (A.m.caucasica)
این نژاد ساکن کوههای قفقاز در گرجستان بوده و دارای رنگ بدن خاکستری روشن است.زنبورهایی آرام هستند و کمتر نیش می زنند و تا اواسط تابستان جمعیتش به بیشترین حد می رسد. ویژگی مطلوب آن تمایل کم به بچه دهی است اما تولید زیاد بره موم در آنها و در نتیجه چسباندن کادرها به همدیگر، کار با آنها را مشکل می سازد. این نژاد به نوزما حساس بوده و از زمستان گذرانی خوبی برخوردار نیستند.
4- زنبور عسل کارنیولان (A.m.carnica)
در قسمت جنوبی کوههای آلپ و شمال بالکان و در دره دانوب پراکنده اند.از نظر اهری شبیه زنبوران ایتالیایی است و رنگ بدن قهوه ای مایل به خاکستری است. از ویژگی های مطلوب آن می توان به آرام بودن،کم بودن نیاز غذایی اشاره کرد. این نژاد کم بچه می دهند،غارت نمی کنند و عسل خوبی تولید می نمایند و نسبت به بیماری های زنبورعسل مقاومند.
5- زنبور عسل ایرانی(A.m.mede&persica)
موطن اصلی آن ایران بوده و سه حلقه ول شکم آن سیاه و بقیه حلقه ها زرد مایل به قهوه ای است. در کتاب های زنبورداری از این زنبور بعنوان زنبور نیش زن یاد میشود.این نژاد از سایر نژادهای فوق قانع تر بوده و مصرف غذای آن در زمستان اندک است. بره موم زیادی مصرف می کند اما مقدار آن از نژاد قفقازی کمتر است.در مناطق سردسیر سرمای زمستان را بخوبی تحمل میکن و در اوایل بهار رشد آن خوب بوده و تا خردادماه به بیشترین مقدارش می رسد. از ویژگی های نامطلوب این نژاد می توان به تمایل آن به غارتگری و تولید بچه زیاد اشاره کرد
منبع : http://www.beekeeping.mihanblog.com
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بین تصویر ها ملکه .زنبور نر .و کارگر را حدس بزنید
 

پیوست ها

  • 3caste.jpg
    3caste.jpg
    28.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Like
واکنش ها: fgni

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
از بین تصویر ها ملکه .زنبور نر .و کارگر را حدس بزنید

سوال دوستمون حميد رضا جان رو جواب بدين
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=14791&d=1257870131
زهرا كجايي
:biggrin::biggrin: خودم بلدم اما فقط ميگم كارگر سمت چپيه و كوچيكتر بقه رو هم دوستان ديگه جواب بدن
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمت راست از بس تپل مپل معلوم همون زنبور نر که بی مصرفه ...:razz::w00:

وسطی هم که ملکه است عزیزم شده پوست و استخون الهی این نره خیر نبینه :cry:

سمت چپی هم که معلومه ستم کش دوران ، زنبور کارگر که ماده هست :cry:
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمت راست از بس تپل مپل معلوم همون زنبور نر که بی مصرفه ...:razz::w00:


وسطی هم که ملکه است عزیزم شده پوست و استخون الهی این نره خیر نبینه :cry:

سمت چپی هم که معلومه ستم کش دوران ، زنبور کارگر که ماده هست :cry:
آفرین درست گفتی:w23::w33:
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمیدرضا و محمدرضا نمیخایید بحث رو ادامه بدید:cry:

تازه دارم چیزای خوشگل و قشنگ و عجیب یاد میگیرم:redface:

بازم سوال بزارید سرم درد میکنه برای جواب دادن به سوال
:w01::w07::w12:

سلام دوستان عزیز.جدی جواب میدی؟ باشه سوال میکنم.
نرهایی که با ملکه جفتگیری میکنن سرنوشتشون چی میشه؟
وقتی زنبور کارگر به دنیا میاد از روز چندم قادره نیش بزنه و دو روز اول زنبور کارگر چیکار میکنه؟:w02:
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز.جدی جواب میدی؟ باشه سوال میکنم.
نرهایی که با ملکه جفتگیری میکنن سرنوشتشون چی میشه؟
وقتی زنبور کارگر به دنیا میاد از روز چندم قادره نیش بزنه و دو روز اول زنبور کارگر چیکار میکنه؟:w02:
خودم جواب بدم؟ باشه بعد نگی چرا خودت جواب دادی.:w21:
:Dهر زنبور نری که با ملکه جفتگیری میکنه بلافاصله میمیره چون وقتی میخواد آلت تناسلی خودشو خارج کنه ضامنی که در الت تناسلی ملکه قرار داره جلوگیری میکنه در نتیجه الت تناسلی زنبور نر به همراه امعا و احشای زنبور کنده میشه و زنبور نر روی هوا میمیره.طبعا زنبور نر بعدی باید آلت تناسلی نر قبلی رو خارج کنه و این عمل چندین بار تکرار میشه تا ذخیره ی اسپرم ملکه به 5000000 اسپرم برسه.اون موقع ملکه به کندو بر میگرده و الت تناسلی نر آخری هنوز از مخرجش آویخته که زنبوران کارگر از بدنش جدا میکنند.
:D زنبوران کارگر جوان در دو روز اول عمرشون قادر به نیش زدن نیستند و وظیفه اونها نظافت کندو هست از اجساد و اجسام خارجی.:w23:
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودم جواب بدم؟ باشه بعد نگی چرا خودت جواب دادی.:w21:
:Dهر زنبور نری که با ملکه جفتگیری میکنه بلافاصله میمیره چون وقتی میخواد آلت تناسلی خودشو خارج کنه ضامنی که در الت تناسلی ملکه قرار داره جلوگیری میکنه در نتیجه الت تناسلی زنبور نر به همراه امعا و احشای زنبور کنده میشه و زنبور نر روی هوا میمیره.طبعا زنبور نر بعدی باید آلت تناسلی نر قبلی رو خارج کنه و این عمل چندین بار تکرار میشه تا ذخیره ی اسپرم ملکه به 5000000 اسپرم برسه.اون موقع ملکه به کندو بر میگرده و الت تناسلی نر آخری هنوز از مخرجش آویخته که زنبوران کارگر از بدنش جدا میکنند.
:D زنبوران کارگر جوان در دو روز اول عمرشون قادر به نیش زدن نیستند و وظیفه اونها نظافت کندو هست از اجساد و اجسام خارجی.:w23:

اااااااااااااااااااا ............. من الان دیدم سوال پرسیدی:cry:
نچ ... نه نمیشه ..... بازم بپرس من این سوال رو ندیدم والا جواب زبور شکن داشتم ( دندون شکن ):w01:

حمیدرضا یعنی چی؟
یعنی زنبور نر اسپرمش رو خالی میکنه بعد میمیره؟
اینجوری که زنبور بعدی کارش سختتره؟
اصلا چرا اینجوریه؟
البته اینم بگم دست ملکه درد نکنه که این تنبلا رو میکشه
دمش گرم:w07:
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااااااااااااا ............. من الان دیدم سوال پرسیدی:cry:

نچ ... نه نمیشه ..... بازم بپرس من این سوال رو ندیدم والا جواب زبور شکن داشتم ( دندون شکن ):w01:

حمیدرضا یعنی چی؟
یعنی زنبور نر اسپرمش رو خالی میکنه بعد میمیره؟
اینجوری که زنبور بعدی کارش سختتره؟
اصلا چرا اینجوریه؟
البته اینم بگم دست ملکه درد نکنه که این تنبلا رو میکشه
دمش گرم:w07:

سختی در کار نیست عزیزم.در ضمن این جزو غریزه و فیزیولوژی بدنشون هست .وقتی که زنبور نر میمیره اون قسمت از بدنش که باقی میمونه تو مخرج ملکه.یه جسم مرده هست که انقباض عضلانی نداره که مشکل ساز بشه و به راحتی در میاد.
برای خود منم سواله که چرا یه زنبور نر انقدر کمار و تنبله و جز خوردن و خوابیدن و جفتگیری کاری در زندگیش انجام نمیده.خوب اینم یه شکلی از خلقته.
شایدم وظایف مهمتری به عهده ی نر هست که هنوز کشف نشده و ما خبر ازشون نداریم.
البته ما فرضو بر این میگیریم که حتما یه کارای دیگه ای هم انجام میده زنبور نر:D
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید رضا عزیز ممنون که با صبر و حوصله این بحث رو ادامه میدی
:w27::w27::w27:
کمی در مورد مراحل ساخت کند و تولی موم هم توضیح میدی؟
میدونی خیلی جالبه
اصلا زنبورها که آزاد هستند چجوریه که شما آنها را رام کردید و فقط میان توی کندوهای شما؟
چرا نمیرن جای دیگه خونه بسازن؟
:w05::w05::w05:
اگر من بودم که فرار می کرد:w01:
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید رضا عزیز ممنون که با صبر و حوصله این بحث رو ادامه میدی

:w27::w27::w27:
کمی در مورد مراحل ساخت کند و تولی موم هم توضیح میدی؟
میدونی خیلی جالبه
اصلا زنبورها که آزاد هستند چجوریه که شما آنها را رام کردید و فقط میان توی کندوهای شما؟
چرا نمیرن جای دیگه خونه بسازن؟
:w05::w05::w05:
اگر من بودم که فرار می کرد:w01:

خواهش میشه امیدوارم این اطلاعات برای همه ی دوستان سودمند باشه
کندو به طور کلی به لانه زنبور گفته میشه که میتونه تنه ی درخت باشه یا سبد بافته شده .مثل شکل سنتی زنبورداری در ایران یا میتونه شکل مدرن اون باشه که استاندارد اروپا هست و به نام کندوی 10 قاب متحرک لانگستروت خوانده میشه.
الان در ایران کندوها همگی مدرن شده و کسی کندوی تنه درختی نگه داری نمیکنه چون بازده اقتصادی نداره.کلا صنعت زنبورداری به مدد همین کندوهای مدرن تونسته پسشرفت و گسترش پیدا کنه.چون امکان جابجای راحت و همچنین بازدید کندو ها وجود داره که در شکل سنتی اون امکان پذیر نبود
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید رضا عزیز ممنون که با صبر و حوصله این بحث رو ادامه میدی

:w27::w27::w27:
کمی در مورد مراحل ساخت کند و تولی موم هم توضیح میدی؟
میدونی خیلی جالبه
اصلا زنبورها که آزاد هستند چجوریه که شما آنها را رام کردید و فقط میان توی کندوهای شما؟
چرا نمیرن جای دیگه خونه بسازن؟
:w05::w05::w05:
اگر من بودم که فرار می کرد:w01:
اقامت زنبور عسل در این کندوها دلیل اهلی بودنشون نیست بلکه به خاطر راحت بودن شرایط زندگیشون این کندوها رو قبول کردن.همین نیش زدن زنبور دلیل اهلی نبودنش هست..بعضی اوقات هم شرایط محیط باعث میشه که زنبور ها فرار میکنن و از کندوهای خودشون ناپدید میشن مثل شرایطی که در انگلستان اخیرا پیش اومد که در نتیجه تداخل امواج موبایل با رادار زنبورها بود که بتعث شد زنبور های عسل راهشونو گم کنن.
البته امواج در محیط های زندگی ما انقدر زیاد شده که ادم ها هم راهشونو گم میکنن چه برسه به زنبور ها:w07:
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید رضا عزیز ممنون که با صبر و حوصله این بحث رو ادامه میدی

:w27::w27::w27:
کمی در مورد مراحل ساخت کند و تولی موم هم توضیح میدی؟
میدونی خیلی جالبه
اصلا زنبورها که آزاد هستند چجوریه که شما آنها را رام کردید و فقط میان توی کندوهای شما؟
چرا نمیرن جای دیگه خونه بسازن؟
:w05::w05::w05:
اگر من بودم که فرار می کرد:w01:

مراحل ساخت موم هم به این شکله که موم در زنبور عسل توسط غده های موم ساز که در سطح زیری شکم زنبور هستند در سنین 13 روزگ تا 18 روزگی در زنبور کارگر جوان به شکل پولک ساخته میشه و تنها در فصولی که شهد یا عسل فراوانی وجود داشته باشه این کارو انجام میدن.به طور کلی هر 10 تا 12 کیلو عسل که توسط زنبور ها مصرف بشه .تبدیل به 1 کیلو موم طبیعی میشه.بعد از تشکیل پولک های موم زنبور اون ها رو از بدنش جدا میکنه و توسط ارواره هاش و بزاق دهانش نرم میکنه و به عنوان مصالح ساختمانی کندو به کار میره:w21:;):w30:
 

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید رضا عزیز ممنون که با صبر و حوصله این بحث رو ادامه میدی

:w27::w27::w27:
کمی در مورد مراحل ساخت کند و تولی موم هم توضیح میدی؟
میدونی خیلی جالبه
اصلا زنبورها که آزاد هستند چجوریه که شما آنها را رام کردید و فقط میان توی کندوهای شما؟
چرا نمیرن جای دیگه خونه بسازن؟
:w05::w05::w05:
اگر من بودم که فرار می کرد:w01:

بعضی اوقات هم در اثر کنترل نکردن مرتب زنبوردار در فصل بهار بچه های طبیعی از کلنی مادر جدا میشه و اگر به موقع دیده نشه و در کندو های خالی جای داده نشه در تنه های درختان یا شکاف کوه ها لانه میسازه .این که دیده میشه عسل از داخل صخره ها بیرون میاد ناشی از همون داستانه:w14::w18:
 
بالا