[اخبار عمراني]

ebrahim110

عضو جدید
:(
پدر بتن ايران درگذشت [ 1386-03-23 ]
دکتر مهدى قاليبافيان پدر بتن ايران دوشنبه شب (21خرداد ماه جاري) بر اثر بيمارى سرطان درگذشت.
دکتر قاليبافيان فوق ليسانس خود را در رشته راه و ساختمان از دانشکده فنى دانشگاه تهران و دکتراى مهندسى ساختمان هاى بتن آرمه را از دانشگاه فرانسه اخذ کرد.
ساختمان معروف فيليپس در خيابان انقلاب به عنوان نخستين ساختمان بتن آرمه در ايران، ساختمان روزنامه اطلاعات، سازمان تأمين اجتماعى و چند بيمارستان از جمله اقدامات آغازين فعاليت هاى مهندسى دکتر قاليبافان به شمار مى رود.
دکتر قاليبافيان که در زمره پژوهشگران کميته اروپايى بتن (فدراسيون بين المللى بتن کنوني) بود، گواهينامه مطالعات عالى مکانيک فيزيک تجربى را با احراز رتبه اول دريافت کرد و با توجه به اهميت تز دکتراى وى، انستيتو فنى ساختمان و ساخت و ساز عمومى فرانسه تز دکتراى قاليبافان را چاپ و منتشر کرد.
علائم قراردادى اتصالات در ساختمان هاى فلزى که اکنون به عنوان استاندارد کشورى مورد استفاده قرار مى گيرد به همراه 13 استاندارد ملى در موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتى کشور، از جمله کارهاى ماندگار دکتر قاليبافان است.
وى که همزمان با فعاليت هاى معمارى در دانشکده فنى دانشگاه تهران نيز تدريس مى کرد، با همکارى دکتر پرويز سليمانى آزمايشگاه مصالح ساختمانى دانشکده
را راه اندازى کرد. تأسيس نخستين پايگاه تحقيقاتى دانشگاهى دوام و پايدارى بتن و همچنين ارايه واحد دانشگاهى "بهسازى ساختمان ها" که در دانشکده فنى دانشگاه تهران، که هم اکنون نيز تدريس مى شود در زمره يادگارهاى علمى دکتر قاليبافيان به شمار مى رود.
دکتر قاليبافيان که تا روزهاى پايانى عمر پربارش به تدريس و طراحى ساختمان هاى صنعتى سنگين و کنترل سازه هاى ساختمانى بلند و خاص اشتغال داشت در سال 1384 از طرف گروه مهندسى فرهنگستان علوم به عنوان مهندس برجسته عمران برگزيده و طى مراسمى به دريافت لوح فرهنگستان مفتخر شد.
از دکتر قاليبافيان که نخستين رييس شوراى مديريت جامعه مهندسان مشاور ايران پس از انقلاب اسلامى بوده است 18 کتاب و نشريه به زبان فارسى، 2 کتاب به زبان فرانسه، 8 جزوه درسى، بيش از 80 مقاله به زبان فارسى، 2 مقاله به زبان انگليسى و يک مقاله به زبان فرانسه درباره طرح، اجرا و بهسازى ساختمان ها به رشته تحرير درآمده است.

دکتر قاليبافيان در زمره بنيانگذاران و روساى نهاد هاى فنى و مهندسى از جمله:
ـ جامعه مهندسان مشاور ايران
ـ انجمن مهندسان محاسب ساختمان
ـ انجمن مهندسان ژئوتکنيک ايران
ـ کانون مهندسين فارغ التحصيل دانشکده فنى دانشگاه تهران
ـ انجمن بتن ايران
ـ کميته بين المللى بتن CEB سابق، فدراسيون بين المللى بتن fib فعلى
ـ کانون مهندسين ايران
ـ کميته ملى سدهاى بزرگ ايران
ـ انجمن بين المللى مهندسى پل و سازه IABSE
ـ نظام مهندسان ساختمان و تأسيسات
ـ سازمان نظام مهندسى ساختمان استان تهران
ـ انجمن مهندسان راه و ساختمان ايران
ـ انجمن مديران فنى و اجرايى
بوده است.

از او در مجامع فنى ـ مهندسى و معمارى به عنوان پدر بتن ايران نام مى برند هر چند با تواضع مثال زدنيش اين عنوان را برنمى تابيد اما براستى دکتر مهدى قاليبافيان پدر بتن ايران بود.
 

javad.sh

عضو جدید
ساخت ربات برج ساز بدست دانشمند ایرانی

ساخت ربات برج ساز بدست دانشمند ایرانی

ساخت ربات برج ساز بدست دانشمند ایرانی



ربات «چاپگر ساختمان» طی 24 ساعت بدون دخالت انسان200 متر مربع ساختمان بنا می‌کند​
سیستم رباتیک ابداعی دکتر « بهرخ خوشنویس »، استاد ایرانی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در بین 4300 طرح رباتیک ابتکاری که از سوی داوران جایزه ملی ابتکارات (National Invention Prize) ‌آمریکا مورد بررسی‌ قرار گرفته‌اند، به همراه 24 طرح دیگر به مرحله نهایی این رقابت فشرده علمی راه یافت.

دکتر « بهرخ خوشنویس » رباتی را طراحی کرده و ساخته است که می‌تواند در مدت ‌24 ساعت ساختمانی به مساحت ‌200 متر مربع را بدون دخالت هرگونه نیروی انسانی از پایه بنا کند و به زعم دانشمندان، صنعت ساختمان‌سازی جهان را در آستانه انقلابی نوین قرار داده است.

این اختراع استثنائی به همراه سایر ابتکارات رباتیک راه یافته به مرحله نهایی این رقابت مهم علمی موسوم به Modern Marvels Invent Now ® Challenge، تا دهم اردیبهشت ماه جاری در موزه علوم و صنایع آمریکا در کالیفرنیا به نمایش گذاشته شده است. این نمایشگاه پیش از این در مرکز علوم کالیفرنیا (California Science Center) برپا شده بود.

هیأت داوران که شامل مخترعان، کارشناسان تکنولوژیست و متخصصان رشته‌های مختلف داوری این مسابقه را برعهده دارند. برگزارکنندگان این رقابت نوآورانه در حوزه فن‌آوری، راه‌یافتگان به مرحله نهایی مسابقه را طراحان مبتکری خوانده‌اند که با پافشاری بر طرح‌های خاص خود هم‌چون گذشتگانی نظیر « بن فرانکلین » و « توماس ادیسون » به دنبال ایجاد تغییرات شگرف در شیوه زندگی مردم هستند.

خوشنویس خود از این فناوری به عنوان بزرگترین دستاورد بشری در زمینه ساخت‌وساز پس از احداث دیوار بزرگ چین یاد می‌کند؛ البته شاید بهتر باشد، نظر گزارشگر نشریه آلمانی «اشپیگل» را بپذیریم که واژه «ساختن» تعبیر چندان مناسبی برای توصیف تکنیک ابداعی نیست، زیرا کاری که ماشین خوشنویس می‌کند، هیچ شباهتی با آنچه امروزه در محل کار ساختمان می‌گذرد، ندارد. ماشین ساخته شده، 550 سال پس از اختراع صنعت چاپ کتاب، آغاز عصر چاپ «خانه» را نوید می‌دهد.

دکتر خوشنویس اظهار کرد که ‌هدف نهایی این تحقیقات، دستیابی به توان ساخت خانه‌ای به مساحت ‌200 متر مربع، طی مدت یک روز، بدون دخالت هرگونه نیروی انسانی است که امیدوار است طی یک سال آینده به این هدف دست یابد.

در همین خصوص « جیمز مور » رییس مدرسه USC Viterbi School Daniel J. Epstein در سازمان مهندسی سیستم‌ها و صنایع آمریکا (Department of Industrial and Systems Engineering) از پرفسور خوشنویس به عنوان ادیسون این دپارتمان یاد کرد و گفت:

« پرفسور خوشنویس به جای آنکه تنها با پرسه‌زدن به دور برخی نظریه‌ها و برهانها خود را راضی کند،‌ درک تکنولوژیکی پالایش یافته‌، صبر و حتی خطا و پایداری مافوق انسانی را با یکدیگر ترکیب می‌کند تا به تحولی پس از تحول دیگر نایل شود. »

وی در ادامه گفت: « اختراع پروفسور خوشنویس از نوع اختراعات ابتکاری است و جذبه ذاتی دارد زیرا این ابتکار به همه مردم شانسی برای لذت بردن از تجربه‌های خیال‌انگیز می‌دهد. »

پروفسور خوشنویس که در حال حاضر در خصوص این اختراع ابتکاری با موسسه Viterbi School's Information Sciences Institute همکاری دارد، با اشاره به اعلام آمادگی یکی از موسسات تحقیقات معماری کالیفرنیا در ساخت یک سازه خشتی با استفاده از این تکنیک به ایسنا گفت: نمونه آزمایشگاهی کوچک این ربات می‌تواند به تنهایی و بدون دخالت هرگونه عامل خارجی یک قطعه دیوار کاملا صاف با ابعاد ‌30×150 سانتیمتر و به ضخامت ‌30 سانتیمتر تولید کند و هیچ دلیلی وجود ندارد که نمونه بزرگتر این ربات نتواند سازه‌هایی با مقیاس خانه‌های موجود ایجاد کند.

نکته جالب توجه، اعطای جایزه 25 هزار دلاری به برنده این رقابت جالب توجه رباتیک است. در جریان برگزاری این نمایشگاه بازدیدکنندگان این شانس را دارند تا به آثار برگزیده از دید خود رأی دهند.

نحوه عملکرد ربات به این صورت است که ابتدا بتن مخصوص خود را که می‌تواند ترکیب مایعی از گچ، خشت، بتن معمولی،‌ پلاستیک یا حتی ذرات چوب با ترکیبی چسبنده باشد، به صورت خمیری مایع در می‌آورد؛ سپس براساس فرمان رایانه، این خمیر را از طریق دریچه نازل خود در نقاط تعیین شده قرار می‌دهد.

این لایه بتنی به سرعت سخت می‌شود و بدین ترتیب ساختمان لایه به لایه بالا می‌آید. در این پروسه، ابتدا سطوح خارجی شکل می‌گیرد و سپس داخل آنها پر می‌شود. به بیان دیگر ابتدا محیط شکل هندسی چاپ شده و سپس بخش داخل آن با بتن انباشته می‌شود. محل‌های مربوط به کابل‌ها و کانال‌ها نیز خالی می‌ماند.

ربات ابداعی قادر است تمام اجسام سه بعدی را با هر شکل دلخواه از جمله مکعب‌ها، جعبه‌ها، بطری‌ها، سیلندرها، حلقه‌ها یا دیسک‌ها ایجاد کند. البته ربات همان چیزی را می‌سازد که آرشیتکت قبلاً در برنامه رایانه‌یی ساختمان (CAD) طراحی کرده است.

این فرآیند جدید تلاشی جاه‌طلبانه است تا فرآیندی هم‌چون ساخت یک خانه بسیار کوتاه‌تر و راحت‌تر شود. از جمله حامیان این جایزه مجله معتبر تایم (TIME)، اداره علامت تجاری و انحصاری آمریکا (United States Patent and Trademark Office)، جامعه آمریکایی مهندسان شهری، شرکت DeLorme Publishing، انجمن Intellectual Property Owners Association آمریکا و جامعه Licensing Executives Society هستند.

منبع : مرکز عمران ایران ( به نقل از ایسنا )​
 

sma519

عضو جدید
مجوز آتش نشانی برای ساخت بیشتر از 6 طبقه الزامی شد

مجوز آتش نشانی برای ساخت بیشتر از 6 طبقه الزامی شد

مجوز آتش نشانی برای ساخت بیشتر از 6 طبقه الزامی شد



به منظور کاهش حوادث ناشی از گودبرداری‌های غیراصولی از این پس ساختمان‌های بالای شش طبقه و یک طبقه تجاری در فرآیند ساخت‌وساز ملزم هستند که از سازمان آتش نشانی مجوز دریافت کنند.


شاسا. گروه قوانین و ساختمان.
در کنفرانس خبری که صبح دیروز به منظور اعلام برنامه‌های بزرگداشت روز آتش‌نشان و تشریح عملکرد و همچنین طرح‌های سازمان آتش‌نشانی برگزار شد مهندس حاجی بیگی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی در پاسخ به پرسش خبرنگار دنیای اقتصاد مبنی بر این که در حوادث ناشی از گودبرداری‌های غیراصولی چه سازمانی مقصر است، تصریح کرد: هیچ سازمانی مقصر نیست و فقط پیمان‌کار و مهندس ناظر باید برای جلوگیری از این گونه حوادث دقت و توجه کافی داشته باشند.

وی تاکید کرد: بدیهی است که تبعات حوادث ناشی از گودبرداری‌های غیراصولی گریبان‌گیر سازمان آتش‌نشانی خواهد شد و در این راستا برای کاهش این حوادث سازمان آتش‌نشانی مالکان ساختمان را در زمان اخذ مجوز متعهد می‌کند که مهندس ناظر بر فرآیند گودبرداری نظارت داشته باشد و در همین حال کارفرما و مهندس ناظر نیز در این فرآیند مسوول هستند.

مهندس حاجی بیگی خاطر نشان ساخت: در همین حال سازمان آتش‌نشانی ساختمان‌های بالای 6 طبقه و همچنین ساختمان‌های یک طبقه تجاری را ملزم کرده که در فرآیند ساخت و گودبرداری از سازمان آتش‌نشانی مجوز بگیرند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی افزود: در واقع مالکانی که اقدام به اخذ مجوز برای ساخت‌و ساز می‌کنند سازمان آتش‌نشانی به طور محضری تعهد مجوز ایمنی نقشه‌های ساخت را از آنها اخذ می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: البته سازمان آتش‌نشانی به فرآیند ساخت‌وساز ساختمان‌های کمتر از 6طبقه دسترسی ندارد و بخش اعظمی از حوادث مربوط به ساخت‌وساز نیز از این ساختمان‌ها نشات می‌گیرد.



لینک خبر:
http://www.shasa.ir/shownews.aspx?NewsID=372027080


;)
 

mohamad0028

عضو جدید
اخبار عمراني

اخبار عمراني

برگزاری اولین همایش پیش یابی زلزله در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی
و مهندسی زلزله
روابط عمومی / اولین همایش پیش‌یابی زلزله (EP 2008)، هشتم آبان‌ماه سال جاری، به همت پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، آشنایی متخصصان با تازه‌ترین اطلاعات علمی و فنی در زمینه مطالعه پیش‌نشانگرها، پیش‌یابی زلزله و ارایه نتایج کارهای پژوهشی در سطح کشور؛ و نیز ارایه برنامه‌های مرکز ملی پیش‌بینی زلزله پژوهشگاه و سایر موسسات و گروه‌های فعال از جمله اهداف این همایش اعلام شده است. امکان‌سنجی پیش‌بینی زلزله، معرفی پیش‌نشانگرهای مکانی و زمانی زلزله، معرفی مطالعات موردی انجام شده در زمینه شناخت، رصد و بررسی پیش نشانگرهای زلزله از محورهای این همایش عنوان گردیده است. اعضای کمیته علمی این همایش متشکل از اساتید پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، دانشگاه مالک اشتر، دانشگاه پیام نور تهران، دانشگاه یزد، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، سازمان انرژی اتمی، سازمان فضایی کشور، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن می باشند.

منبع:http://www.iiees.ac.ir/
 

mohamad0028

عضو جدید
پنجمین دو سالانه مجسمه‌سازی معاصر

پنجمین دو سالانه مجسمه‌سازی معاصر

پنجمین دو سالانه مجسمه‌سازی معاصر

پنجمین دو سالانه مجسمه‌سازی معاصر تهران در موزه هنرهای معاصر تهران از روز ۳۰ آبان ماه افتتاح و تا ۱۹ بهمن ماه ۱۳۸۶ ادامه دارد. البته بهتر است تا آثار برگزیدگان دوسالانه چهارم را ابتدا مشاهده نمایید تا در فضای نمایشگاه قرار بگیرید.

در زیر متن اصلی خبر که به نقل از گزارش خبرگزاری فارس که به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران مخابره شده است، را بخوانید!


دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همكاری انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران، ‌پنجمین دو سالانه مجسمه‌سازی معاصر تهران را با تم فضای ذهنی "صلح،زندگی و افق آینده" با ۱۱۲ اثر از ۱۰۵ هنرمند در بخش مسابقه و ۱۷ اثر از ۱۷ هنرمند در بخش مهمان برگزار می‌کند. این برنامه در ۹ گالری موزه هنرهای معاصر تهران از روز ۳۰ آبان ماه افتتاح و تا ۱۹ بهمن ماه ۱۳۸۶ ادامه دارد.

لينك مرتبط با آثار برگزيدگان دوسالانه چهارم::http://journals.ut.ac.ir/User/Upload...0354019-32.pdf
 

mohamad0028

عضو جدید
فراخوان مجسمه‌سازی فضاهای شهری

فراخوان مجسمه‌سازی فضاهای شهری

فراخوان مجسمه‌سازی فضاهای شهری

سازمان زیباسازی شهر تهران با همكاری فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، خانه هنرمندان ایران و انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران «نخستین دو سالانه مجسمه‌سازی برای فضاهای شهری» را در محل نگارخانه برگ تهران برگزار می‌نماید.

این دو سالانه با هدف ارتقای «هنر مجسمه‌سازی برای فضاهای شهری» برگزار و طی آن تلاش می‌شود آثار هنرمندان و دستاوردهای مجسمه‌سازی كشور در زمینه مجسمه‌های شهری را معرفی نموده و مورد بررسی قرار گیرد. مدت برگزاری دو سالانه از تاریخ پانزدهم مهرماه تا پایان آبان ماه ۸۷ خواهد بود.

بخش ویژه دو سالانه: به مناسبت سی‌امین سال پیروزی شكوهمند انقلاب‌اسلامی ایران ، موضوع حماسه و انقلاب اسلامی ، به عنوان بخش ویژه دوسالانه در‌نظر‌گرفته شده‌است. هنرمندان می توانند علاوه بر بخش آزاد آثارخود را برای شركت در بخش ویژه نیز به دبیرخانه دو سالانه تحویل نمایند.

نحوه شركت در دو سالانه:

كلیه هنرمندان مجسمه‌ساز داوطلب شركت در دو سالانه می‌توانند با تكمیل فرم ثبت نام و ارائه یك قطعه عكس ۴×۶، تا تاریخ ۳۰/۴/۸۷ در این دو سالانه ثبت نام نمایند.

نحوه ارائه آثار: هنرمندان در زمان ثبت نام می‌بایست تصویر آثار پیشنهادی خود را (حداكثر ۵ اثر) بر روی CD با كیفیت ۳۰۰DPI و با فرمت TIFF به دبیرخانه دو سالانه تحویل نمایند.

انتخاب آثار:

۱- تصاویر آثار پیشنهادی باید از زوایای مختلف و به كیفیتی باشد كه كاملاً گویا و نشان‌دهنده ویژگیهای حجمی اثر باشد.

۲- در صورت نیاز به بررسی بیشتر، ارائه ماكت آثار توسط هنرمندان الزامی است.

۳- كلیه آثاری كه در زمان اعلام شده به دبیرخانه دو سالانه تحویل شده باشند توسط هیأت انتخاب آثار مورد بررسی قرار گرفته و آثار منتخب به دو سالانه راه می‌یابند.

۴- از هر هنرمند حداكثر ۳ اثر به نمایشگاه راه می‌یابد.

۵- هنرمندانی كه آثارشان در این مرحله انتخاب می‌شود می‌توانند آثار خود را از تاریخ دوم لغایت هشتم مهر ماه به دبیرخانه تحویل نمایند.

۶- آثار ارائه شده باید از كیفیت اجرایی قابل قبول برخوردار باشند. بدیهی است آثاری كه از اجرای مطلوبی برخوردار نباشند از ورود به نمایشگاه باز می‌مانند.

ابعاد آثار: برای نمایش آثار در نمایشگاه حداقل ابعاد آثار نباید كمتر از ۴۰ سانتیمتر باشد. (به دلیل موقعیت و فضای خاص نگارخانه برگ (عمارت عین‌الدوله)، آثار با ابعاد بزرگ‌تر در محوطه فضای باز و آثار كوچك‌تر در گالری‌های داخلی نگارخانه به نمایش گذاشته می‌شوند. لازم است هنرمندان در زمان اجرای آثار، به تأثیرات عوامل جوی توجه نمایند.

برای اطلاع بیشتر به: http://www.barg-gallery.com/new_page_10.htm مراجعه کنید.
 

mohamad0028

عضو جدید
نحوه اخذ پروانه اشتغال به كار مهندسي ساختمان

نحوه اخذ پروانه اشتغال به كار مهندسي ساختمان

نحوه اخذ پروانه اشتغال به كار مهندسي ساختمان

متقاضيان به منظور اخذ پروانه اشتغال به كار مهندسي ساختمان (با كد اصلي) بايد مدارك ذيل را جهت طرح در كميسيون هم ارزي رشته ها (صدور و ارتقاء پروانه اشتغال) به دفتر سازمانهاي مهندسي و امور بين الملل معاونت ساختمان و امورمسكن واقع در ساختمان مركزي وزارت مسكن و شهرسازي ارائه نمايند .

آدرس : خيابان وليعصر بالاتر از ميدان ونك- خيابان شهيد خدامي – خيابان تك شمالي وزارت مسكن مسكن و شهرسازي – طبقه چهارم

كپي برابر اصل مدارك ذيل:

1- مدارك دانشگاهي مقاطع تحصيلي: كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري در صورت وجود

- اگر مدرك تحصيلي كارشناسي ناپيوسته مي‌باشد، مدرك تحصيلي مقطع فوق‌ديپلم


2- ريز نمرات هر كدام از مقاطع تحصيلي گذرانيده شده فوق


3- پروانه اشتغال به كار مهندسي در صورت موجود


4- تقاضا نامه‌دستي (مطابق درخواست متقاضي جهت دريافت پروانه اشتغال به كار مهندسي (با كد اصلي)


** توضيح اينكه اصل مدارك فوق الذكر همراه با كپي آنها در دبيرخانه كميسيون برابر اصل مي گردد.
منبع: وزارت مسكن و شهر سازي
 

mohamad0028

عضو جدید
نحوه تسهيلات طرح مسكن مهر- احداث مسكن با اجاره بلند مدت (تا 99 سال) زمين

نحوه تسهيلات طرح مسكن مهر- احداث مسكن با اجاره بلند مدت (تا 99 سال) زمين

نحوه تسهيلات طرح مسكن مهر- احداث مسكن با اجاره بلند مدت (تا 99 سال) زمين

برنامه مسكن در قالب واگذاري حق بهره برداري از زمين براي ساخت مسكن كوچك با متوسط زيربناي هر واحد 75 مترمربع و هدف كاهش و حذف هزينه زمين از قيمت تمام شده ساختمان براي انطباق با توان مالي خانوارهاي كم درآمد و ميان درآمد در نظر گرفته شده است.


مطابق اين طرح كليه متقاضيان فاقد مسكن (اعم از كاركنان دولت، كارگران و صاحبان مشاغل آزاد) در قالب تعاوني هاي مسكن توسط اداره تعاون شهرستان و استان سازماندهي و به سازمان مسكن و شهرسازي معرفي مي گردند. سازمان مسكن و شهرسازي پس از تطبيق شرايط متقاضيان، اقدام به تخصيص زمين مورد نياز براي تعاوني مسكن مربوط خواهد نمود تا عمليات آماده سازي (در صورت نياز) و احداث مسكن از طريق تعاوني و يا انتخاب مجري ذيصلاح انجام شود.


واگذاري حق بهره برداري از زمين به ساكنين كلانشهرها (تهران، مشهد، اصفهان، شيراز،‌تبريز، كرج) در شهرهاي جديد همجوار صورت مي گيرد . در اين طرح متقاضيان تنها مالك اعياني واحد مسكوني احداثي خواهند بود و هرگونه نقل و انتقال ملك همراه با عرصه، خلاف قانون و باطل است.



شرايط متقاضيان


متقاضيان طرح مي بايست واجد شرايط ذيل باشند:


1- فاقد مسكن و يا زمين مسكوني ملكي باشند.


2- قبلا از هيچيك از امكانات دولتي مربوط به تامين مسكن شامل: زمين، واحد مسكوني يا تسهيلات يارانه اي خريد و يا ساخت واحد مسكوني استفاده نكرده باشند.

3- متاهل يا زن سرپرست خانوار باشند.

4- حداقل داراي پنج سال سابقه سكونت در شهر محل تقاضا باشند. (براي مهاجرين از شهرهاي بزرگ اين مدت به يكسال كاهش يافته و براي كارمندان دولتي كه به استناد حكم دستگاه مربوط منتقل مي شوند، سابقه سكونت ملاك عمل نخواهد بود).

5- موارد 1، 3، 4 توسط ادارات تعاون استان و مورد 2 توسط سازمان مسكن و شهرسازي استان مربوطه احصاء مي گردد.



آدرس سايت وزارت تعاون جهت ثبت نام مسكن مهر www.taavonPortal.ir







مدارك مورد نياز جهت ارائه به اداره تعاون محل ثبت نام



1- تصوير صفحات اول و دوم شناسنامه متقاضي و همسر

2- گواهي معتبر مبني بر حداقل 5 سال سابقه سكونت در شهر مورد تقاضا (براي مهاجرين از شهرهاي بزرگ يكسال)

3- تاييديه عدم داشتن مسكن يا زمين ملكي اعضا از طرف تعاوني مربوط به همراه گواهي محضري فرد مبني بر عدم داشتن مسكن يا زمين مسكوني ملكي



ساماندهي متقاضيان

1- متقاضيان واجد شرايط شاغل در ادارت و واحدهاي كارگري و صنفي كه عضو تعاوني مسكن نيز هستند و يا شرايط عضويت در تعاوني را دارند، مي توانند ضمن مراجعه به تعاوني مسكن ذيربط، درخواست خود را جهت استفاده از مزاياي اين برنامه اعلام نمايند.

2- متقاضيان واجد شرايط شاغل در ادارات و واحدهاي كارگري و صنفي فاقد تعاوني مسكن، مي توانند ضمن مراجعه به اداره كل تعاون شهرستان درخواست خود را نسبت به تشكيل شركت تعاوني مسكن اعلام و سپس متقاضي استفاده از مزاياي اين برنامه باشند.

3- متقاضيان فاقد شرايط عضويت در تعاوني هاي مسكن مهر، با مراجعه به ادارت كل تعاون شهرستان و يا استان اقدام مي نمايند.

ادارات كل تعاون استان، متقاضيان واجد شرايط را به تفكيك شهرهاي مختلف استان در قالب تعاوني هاي مسكن كارمندي، كارگري، صنفي و تعاوني هاي مسكن مهر جهت واگذاري زمين اجاره اي به سازمان مسكن و شهرسازي استان معرفي مي كنند.



تسهيلات احداث مسكن در قالب واگذاري حق بهره برداري از زمين

1- اجاره بلند مدت (تا 99 ساله) زمين به متقاضيان

2- اعطاي 10 ميليون ريال تسهيلات بانكي براي عمليات آماده سازي زمين

3- اعطاي تسهيلات بانكي براي ساخت تا سقف 140 ميليون ريال، حداكثر تا (80%) هزينه هاي احداث هر واحد كه به صورت 15 ساله و به روش پلكاني تقسيط مي گردد.

4- اعطاي كمك سود تسهيلات بانكي آماده سازي و ساخت واحد
 

mohamad0028

عضو جدید
تعيين صلاحيت حرفه‌اي - آزمون معماران تجربي

تعيين صلاحيت حرفه‌اي - آزمون معماران تجربي

تعيين صلاحيت حرفه‌اي - آزمون معماران تجربي

مراحل تعيين صلاحيت حرفه اي از طريق اخذ آزمون معماران تجربي به صورت ذيل مي باشد:


1- مراجعه به كانون كاردانهاي فني ساختمان استان و اخذ راهنما و فرم ثبت‌نام


2- ارسال مدارك لازم از طريق پست


3- تهيه كارت ورود به جلسه آزمون


4- شركت در جلسه آزمون


5- اعلام نتيجه ‌آزمون توسط كانون كاردانهاي فني ساختمان استان


6- شركت در دوره‌هاي آموزشي


7- مراجعه به كانون كاردانهاي فني ساختمان استان جهت انجام مراحل اخذ پروانه
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
سلام لطفاً از این به بعد، کلیه اخبار های مربوط به عمران را در این تاپیک قرار دهید تا هم آرشیو خبری خوبی بشه و هم پیشرفت ها یا عمل شدن ها به این اخبار ها قابل بررشی بشه!
ممنون!
این تاپیک هم از قوانین تاپیک های مرجع، مستثنی نیست!!
اسپم ممنوع!
 

mohamad0028

عضو جدید
رييس هيات مديره انجمن انبوه سازان خراسان رضوي:
دولت براي استفاده كنندگان از فناوري هاي نوين صنعت ساختمان تسهيلات قايل شود
رييس هيات مديره انجمن انبوه سازان خراسان رضوي گفت: دولت براي استفاده كنندگان از فناوري هاي نوين صنعت ساختمان تسهيلات قايل شود تاريخ انتشار 16/8/87 __________________________________________

به گزارش روابط عمومي همايش فناوري هاي نوين صنعت ساختمان، مهندس علي بماني افزود: دولت اگر مي خواهد صنعتي سازي ساختمان در كشور جا بيفتد و انبوه سازان به سمت آن حركت كنند، بايد همكاري بيشتري داشته باشد به عنوان مثال صدور پروانه و يا پايان كار بايد با سرعت بيشتري صورت بگيرد.
وي با بيان اين مطلب كه حركت به سمت فناوري هاي نوين در صنعت ساختمان مفيد است، افزود: در اين راستا تمام ارگان ها بايد فعاليت كنند و نبايد فقط انتظار كار از انبوه سازان داشت.
بماني خاطر نشان كرد: معتقدم استفاده از فناوري هاي نوين در صنعت ساختمان گران خواهد بود ولي در زمينه سرعت كمك شاياني خواهد كرد و از آنجايي كه ما در زمينه سرعت پروژه ها مشكل داريم، صنعت سازي ساختمان ضروري و مفيد است.
رييس هيات مديره انجمن انبوه سازان خراسان رضوي ادامه داد: يكي از دلايلي كه كمتر در صنعت ساختمان كشور سرمايه گذاري خارجي اتفاق مي افتد، زمان بر بودن پروژه هاست چراكه اين مورد توجيه اقتصادي سرمايه گذاري خارجي را از بين مي برد و شايد استفاده از فناوري هاي نوين در راستا هم مفيد واقع شود.
بماني با تاكيد بر اينكه استفاده از فناوري هاي نوين در صنعت ساختمان در خصوص صدمات و خسارت هاي ناشي از زلزله باعث كاهش تلفات مي شود، گفت: در رابطه با زلزله اين فناوري صد درصد به نفع ماست و باعث كاهش جدي صدمات و خسارت ها مي شود.
وي تاكيد كرد: استفاده از فناوري هاي نوين در صنعت ساختمان و همچنين صنعتي سازي ساختمان در خصوص سرعت انجام كار و كاهش خسارت هاي ناشي از زلزله بسيار مفيد و ضروري است.
شايان ذكر است اولين همايش فناوريهاي نوين صنعت ساختمان از سبح شنبه 18 آبان ماه جاري با حضور وزير مسكن و شهرسازي در مشهد برگزار مي شود
منبع: روابط عمومي وزارت مسكن و شهر سازي
 

masoud2535

کاربر فعال
64 درصد خانه های برزول همدان تخریبی هستند



معاون عمرانی استاندار همدان گفت: 64.5 درصد واحدهای مسکونی شهر برزول در استان همدان تخریبی هستند.



شاسا. گروه نوسازی بافتهای فرسوده شهری.
سیدحسن موسوی پیش از ظهر امروز در کارگروه مسکن و شهر سازی استان همدان با بیان اینکه برای بازسازی منازل مسکونی شهروندان برزولی به هر خانوار 12 میلیون تومان وام بازسازی مسکن اختصاص می یابد، اظهار داشت: متاسفانه در شهر برزول بیش از نیمی از ساختمان ها تخریبی است.

موسوی با اظهار تاسف از آمار بالای ساختمان های تخریبی در شهر برزول خاطرنشان کرد: شهروندان برزولی که منازل آنها دارای سند است می توانند از تسهیلات وام 12 میلیونی بهره مند شوند.

معاون عمرانی استاندار همدان در مورد ساختمان های فاقد سند نیز افزود: برای ترمیم این ساختمان ها 75 میلیون ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است.

یکی از مشاورین طرح توسعه شهر برزول نیز در این کارگروه گفت: جمعیت شهر برزول در آخرین سرشماری دو هزار و 713 نفر عنوان شده است.

سیاوش افشار سطح کل شهر را 74 هکتار عنوان کرد و افزود : سرانه ناخالص در این شهر 258 متر مربع برای هر نفر است.

وی خاطرنشان کرد: این شهر دارای 16 آبادی است و بیشترین فعالیت اقتصادی آن کشاورزی با 46.1 درصد است و بخش صنعتی 37.1 و بخش خدمات 16.8 از فعالیت های اقتصادی این منطقه را شامل می شود.

افشار یادآور شد: تا پایان سال جاری طرح توسعه شهر برزول تهیه می شود.
 

masoud2535

کاربر فعال
تدوین استانداردهای استفاده از فناوری های نوین ساختمان ضروری است



مدیر کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی گفت: نیازها و استانداردهای استفاده از فناوری های نوین باید شناسایی و تدوین شود.


شاسا. گروه فناوری ساختمانی.
دکتر علی مویدیان ظهر امروز در کارگاه تخصصی چالش ها و فرصت های تولید صنعتی ساختمان در دومین روز از نخستین همایش ملی فناوری های نوین ساختمان افزود: در بسیاری از بخش های مدیریتی در صنعت ساختمان تفکر مهندسی قالب نیست.

وی خاطرنشان کرد: در بحث صنعتی شدن در استانداردهای آن مشکل داریم و یک دستورالعمل جامع برای این امر وجود ندارد.

وی ادامه داد: در مورد نوع و روش های استفاده از مصالح در ساخت همواره با مقاومت شهرداری ها مواجهه می شویم و به منظور سهولت کار روش های نوین ساخت، باید استاندارد داشته باشیم.

در ادامه این جلسه دکتر حاجی کاظمی، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه ارتباط صنعت با دانشگاه بسیار ضعیف است، تصریح کرد: دانشگاه ها از عدم ارتباط با صنعت رنج می برد.

وی افزود: شناسایی و استفاده از فناوری های جدید باید ابتدا در موسسات تحقیقاتی و دانشگاه ها آغاز شود که هم اکنون این اتفاق رخ نمی دهد.

وی ادامه داد: مسئله تحقیقات از معضلات کشور است و در سیستم آموزشی کشور تاکید تنها بر آموزش است و به تحقیق توجهی نمی شود و اساتید دانشگاه مجبورند تنها مطابق سرفصل های تعیین شده در گذشته عمل کنند و آنچه هم اکنون دولت تاکید دارد، پذیرش بیشتر دانشجو است.

وی یادآور شد: دانشگاه از مشکل تحقیق رنج می برد، بودجه تحقیقاتی ما بسیار کم است و باید دانشگاه ها برای کمک به صنعت فعال شوند.
 

masoud2535

کاربر فعال
ناظرین مشاور و پیمانکاران مقصر اصلی ریزش مترو قلهک هستند



مدیرعامل مترو برقی کردن مترو تهران مشهد را بی اساس اعلام کرد و گفت:در جایی که خط احداث ریل تهران شیراز احداث نشده است لذا برقی کردن قطار تهران مشهد ضرورتی ندارد .


شاسا. گروه شهر و شهرداری.
محسن هاشمی مدیرعامل مترو سهم حمل ونقل شهری را به ترتیب در بخشهای ریلی 45 درصد ، اتوبوسرانی 30 درصد وتاکسیرانی 20 درصد ذکر کرد وافزود : در راستای اجرای سیاست های برنامه پنجم توسعه باید تا سال 1393 ؛ 430 کیلومتر ریل با 257 ایستگاه در کلان شهرها احداث شود این در حالی است که براساس سیاستهای این قانون تقریبا 5/92 کیلومتر ریل احداث شده است .

وی یکی از موانع اصلی پیشبرد سیاست های قانون برنامه پنجم توسعه را در احداث ریل نقدینگی اعلام کرد وافزود : با تامین نقدینگی مورد نیاز سیاست های قانون برنامه پنجم توسعه در بخش ریلی کشور محقق می شود.

وی در رابطه با پرداخت بدهی های مشکوک الوصول مترو تصریح کرد : بدهی های مشکوک الوصول مترو را باید دولت پرداخت کند.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود میزان اعتبار تخصیصی فاینانس را دراحداث مترو یک میلیارد دلار ذکر کرد و افزود:برای احداث خطوط 6و7 5/1 میلیارد فایناس تصویب شده است که تا کنون تخصیص نیافته است .

وی با اشاره به قانون مجلس شورای اسلامی درزمینه برداشت شهرداری از حساب ذخیره ارزی تصریح کرد:براساس قانون مجلس شورای اسلامی شهرداری به مانند بخش خصوصی نیز می تواند از حساب ذخیره ارزی برداشت کند ولی علی رغم این که طی سه سال گذشته میزان درآمد ذخیره ارزی به 200 میلیارد دلار افزایش یافته ولی ما تا کنون نتوانستیم حتی به مبلغ یک میلیارد دلار از حساب ذخیره ارزی برداشت کنیم .

وی در رابطه با بازپرداخت اعتبار تخصیصی مترو به بانکها گفت:براساس قانون مجلس شورای اسلامی هر اعتباری که از سوی سیستم بانکی به مترو پرداخت می شود را باید شهرداری ودولت بایکدیگرمتقبل شوند به گونه ای که 50 درصد از بازپرداخت فوق را شهرداری و 50 درصد مابقی را دولت پرداخت کند لذا اگر بدهی مشکوک الوصولی وجود دارد باید دولت آن را تقبل کند.

وی میزان سوبسید بهره برداری مترو را یک میلیارد تومان ذکر کرد و افزود:در حال حاضر به دلیل عدم تامین اعتبار سوبسید بهره برداری ؛ مترو با بحران مواجه شده است .

وی در رابطه با ریزش مترو قلهک خاطرنشان ساخت:ناظرین مشاور و پیمانکاران مقصر اصلی ریزش مترو قلهک هستند.
 

masoud2535

کاربر فعال
میزان تقصیر مقصران حادثه سعادت آباد مشخص شده است



دادستان تهران گفت : مقصران حادثه سعادت آباد مشخص شده اند و میزان تقصیر هر کدام نیز اعلام شده است.



شاسا. گروه قوانین و ساختمان.
سعید مرتضوی در حاشیه مراسم پایانی دومین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در صنعت گردشگری ایران درجمع خبرنگاران افزود : پس از آماده شدن دلایل و مدارک این حادثه در دادسرای کارکنان دولت ، سه کارشناس رسمی دادگستری نظریه خود را درباره علت حادثه و مقصران ، اعلام کردند.

وی با بیان اینکه این نظر با اعتراض متهمان مواجه شد ، گفت: بازپرس هم پنج کارشناس رسمی دادگستری را برای رسیدگی به این اعتراض تعیین کرد.

مرتضوی گفت : این کارشناسان بیش از یک ماه است که نظر خود را درباره مقصران و میزان تقصیر آنان اعلام کرده اند.

مرتضوی با اشاره به درخواست مهلت مقصران حادثه از دادسرا برای جلب رضایت اولیای دم و پرداخت دیه افزود : این مهلت با توجه به وضع خانواده اولیای دم و برای کمک به انها داده شد.

وی بر پیگیری موضوع تا نتیجه نهایی با وجود پرداخت دیه و حقوق اولیای دم و کسب رضایت آنان تاکید کرد.

مرتضوی درباره متهم فراری این پرونده نیز گفت : وی همچنان متواری است و احتمال فرار وی به خارج از کشور هم وجود دارد.
 

masoud2535

کاربر فعال
فعالان بخش ساختمان و شهرسازی صلاحیت حرفه‌ای می‌گیرند



استاندار اردبیل گفت: اشتغال اشخاص حقیقی و حقوقی در امور فنی بخش‌های ساختمان و شهرسازی منوط به داشتن صلاحیت حرفه‌ای است.



شاسا. گروه قوانین و ساختمان.
علی نیکزاد شامگاه امروز در جلسه ستاد تامین مسکن استان، افزود: این صلاحیت در مورد کارگران ماهر از طریق پروانه اشتغال به کار کاردانی یا تجربی و در مورد مهندسان نیز از طریق پروانه اشتغال به کار مهندسی احراز می‌شود.

وی با بیان اینکه در هفت ماهه گذشته بیش از 6 هزار و 800 نفر در استان در رشته‌های مرتبط با صنعت ساختمان از جمله آرماتوربندی، بتن‌سازی، بتن‌ریزی و اسکلت‌سازی موفق به دریافت گواهینامه مهارت شده‌اند، تصریح کرد: این گواهینامه با تایید آموزش فنی و حرفه‌ای استان صادر می‌شود.

نیکزاد با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی در استان، تصریح کرد: از محل سهمیه سال 86 استان تاکنون 13هزار نفر از روستانشینان استان به بانک‌ها معرفی و از این تعداد 7 هزار و 800 نفر به مرحله عقد قرارداد با بانک‌ها رسیده‌اند.

در این جلسه در خصوص واگذاری زمین مسکن مهر در نیر، پرداخت تسهیلات به 606 واحد مسکونی محرومان و شروع عملیات 192 واحد مسکن در مشکین‌شهر توسط بنیاد توسعه کارآفرین، بحث و تصمیم‌گیری شد.
 

masoud2535

کاربر فعال
احداث کمتر از 5 درصد ساختمانها در کشور صنعتی است



رییس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن با بیان اینکه صنعتی‌سازی موجب کاهش قیمت مسکن می شود گفت: آمارها نشان می دهد که کمتر از 5 درصد ساخت و سازها در کشور به صورت صنعتی ساخته می شوند.


شاسا. گروه سازمانهای ساختمانی.
محمود فاطمی عقدا افزود:صنعتی‌سازی ساختمان باید در کشور گسترش یابد چرا که می توان با صنعتی سازی کیفیت ساختمان‌ها را افزایش و قیمت مسکن را‌ کاهش داد اما متاسفانه کمتر از 5 درصد ساختمان‌ها به شکل صنعتی ساخته می‌شوند.

معاون وزیر مسکن و شهرسازی گفت: نبود نیروی حرفه‌یی در اجرای تکنولوژیهای نوین ساختمانی در کشور موجب شده تا صنعتی سازی ساختمان با کندی مواجه شود.

وی ادامه داد: مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن با کمک سازمان فنی و حرفه‌ای در همین راستا آموزش‌های لازم در این زمینه را آغاز کرده است و سعی دارد با نهادینه‌ کردن این آموزش‌ها زمینه برای ارتقای صنعتی‌سازی ساختمان را ایجاد و گسترش دهد.

فاطمی‌عقدا با اشاره به اینکه از سال آینده از ورود مصالح ساختمانی غیر استاندارد به بخش ساختمان جلوگیری می‌شود، اظهار داشت: باید زمینه ورود جدی به صنعتی‌سازی ساختمان در کشور فراهم شود تا علاوه بر افزایش کیفیت ساختمان ،قیمت مسکن نیز متعادل شود.
 

masoud2535

کاربر فعال
استفاده از کارگران فاقد پروانه مهارت در خراسان شمالی ممنوع شد



مدیر کل فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی از ممنوعیت به کارگیری کارگران فاقد پروانه مهارت در این استان خبر داد.


شاسا. گروه قوانین و ساختمان.
حسین بابایان با بیان اینکه این تصمیم در نشست اخیر شورای فنی خراسان شمالی مصوب شده است، افزود: براساس این طرح استفاده از کارگران بدون مهارت فنی در رشته‌های، بتن‌ساز، بتن‌ریز، اسکلت‌ساز، آرماتوربند، قالب‌بند و بنای سفت‌کار از سوی کارفرمایان در این استان ممنوع شده است.

وی این تصمیم شورای فنی خراسان شمالی را برای نخستین بار در کشور دانست که در جهت ارتقای کیفیت ساخت و سازها در این استان اجرا می‌شود.

به گفته این مسئول، سال گذشته 670 نفر در آزمون‌های مختلف طرح ارزیابی نیروهای شاغل صنعت ساختمان در فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی شرکت کردند که 248 نفر از این تعداد موفق به دریافت کارت‌های مهارت شدند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون 920 نفر از کارگران خراسان شمالی در 15رشته مرتبط با بخش ساختمان دارای پروانه مهارت هستند، تصریح کرد: براساس سهمیه ابلاغ شده به استان باید تا پایان سال مالی جاری هزار و 640 نفر از شاغلان بخش ساختمان این استان آموزش‌های مهارتی را فراگیرند.
 

masoud2535

کاربر فعال
آغاز فعالیت شرکت های بازرسی فنی برای مصالح ساختمانی



به زودی شرکت های بازرسی فنی به منظور بازرسی تصادفی بر روی سازه های بزرگ، جوش، نحوه اجرا و کیفیت بتن و ... در سطح استان تهران فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.


شاسا. گروه قوانین و ساختمان.
مهدی پورهاشم مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران، با بیان این مطلب افزود: هفتم آبان ماه امسال آیین نامه اجرایی رعایت استانداردهای اجباری مصالح ساختمانی برای اجرا به تمام دستگاه های اجرایی و شهرداری های استان تهران ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه آیین نامه مذکور در راستای اجرای تصویب نامه هیات وزیران در 23 اسفندماه 1384 تهیه و تدوین شده است، اظهار داشت: هم اکنون حدود 80 واحد تولیدی فرآورده‌های بتنی استاندارد در استان تهران وجود دارد در حالیکه در سال 1384 فقط سه واحد از این صنعت دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد بودند.

پورهاشم با اشاره به اینکه با اجرای آیین نامه اجرایی استفاده از مصالح و فرآورده های ساختمانی استاندارد قرار بود که از ابتدای امسال در تمام طرح‌های عمرانی(دولتی و خصوصی) استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد در ساخت ‌و سازها اجباری شود، تصریح کرد: از ابتدای سال آینده نظارت بر استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد در استان تهران شدت بیشتری خواهد یافت.

به گفته مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران، چنانچه در ساخت ‌و سازها از مصالح غیراستاندارد استفاده شود، دستور تخریب ساختمان صادر می‌شود و در این زمینه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران وظیفه نظارتی دارد.

وی در ادامه با اشاره به بندهایی از آیین نامه اجرایی استفاده از مصالح و فرآورده های ساختمانی استاندارد گفت: شرکت‌های توزیع برق موظفند که پیش از نصب کنتور برای مشترکان، از اجرای درست سیم‌های ارت در ساختمان آن‌ها و اینکه برای هر طبقه به صورت جداگانه سیم ‌کشی ارت انجام شده است، اطمینان حاصل کرده و پس از آن به مشترک کنتور تحویل دهند.

پورهاشم در پایان مهمترین اولویت های نظارتی برای استفاده از مصالح و فرآورده های ساختمانی استاندارد در سال جاری را برای تهیه و تولید تیرچه، بلوک، میلگرد و آهن آلات و جوش در اسکلت فلزی اعلام کرد.
 

masoud2535

کاربر فعال
بیش از 80 درصد پروانه‌های ساختمانی یزد تخلفی است



رئیس شورای شهر یزد گفت: در سال جاری 82 درصد از پروانه‌های ساختمانی یزد را پروانه‌های تخلفی تشکیل می‌دهد و شهرداری تنها برای 18 درصد از ساخت و سازهای ‌انجام شده پروانه صادر کرده است.



شاسا. گروه قوانین و ساختمان.
سیدعلی‌محمد میرحسینی صبح امروز در نشستی که با اصحاب رسانه استان یزد برگزار شد، علت این امر را طولانی شدن زمان صدور پروانه ساخت و ساز عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه برای صدور پروانه‌ها نیاز به طی مراحل ویژه‌ای است که بیش از دو ماه به طول می‌انجامد و در این مدت قیمت‌ها افزایش می‌یابد، همچنین به دلیل عدم برخورد جدی و سریع با تخلفات صورت گرفته‌، شاهد افزایش موارد تخلفی و ساخت و سازهای غیراصولی در این زمینه هستیم.

وی در ادامه به ارائه آماری از طرح برخورد با تکدی‌گری در یزد پرداخت و گفت: در این طرح از ابتدای خرداد ماه سال جاری تاکنون بیش از 250 نفر در یزد شناسایی، جمع آوری و ساماندهی شدند که حدود 50 نفر از آنها از یزد و ‌بقیه اتباع بیگانه ساکن در استان بوده‌اند.

میرحسینی به نامناسب بودن آسفالت کوچه‌ها‌ و معابر قدیمی یزد اشاره ‌و اضافه کرد: برای مرمت و درزگیری آسفالت‌ها در بودجه امسال 50 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که امیدواریم با این مقدار اعتبار بخشی از معابر یزد ترمیم و مناسب سازی شود.

وی همچنین کارخانجات و کوره‌های واقع در محدوده شهری را از آلوده‌ترین نقاط یزد از لحاظ آلودگی زیستی برشمرد و اظهار امیدواری کرد تا در آینده نزدیک این کارخانجات به بیرون از شهر و محدوده مسکونی انتقال یابد.

رئیس شورای شهر یزد در ادامه با اشاره به اینکه بیش از 730 هکتار از اراضی و اماکن استان یزد به ثبت تاریخی رسیده است، تصریح کرد: هم اکنون پروانه ساخت در محدوده بافت تاریخی رایگان است که مردم می‌توانند با دریافت آن در ترمیم معابر و بهبود حمل و نقل و زبیاسازی محدوده‌های این قسمت از تاریخ یزد همکاری کنند.

‌میرحسینی در پایان از مردم خواست تا با مراجعه به شورایارها در 26 نقطه شهر یزد مسئولان شورای شهر را در جریان مشکلات و موانع خود قرار دهند.
 

masoud2535

کاربر فعال
برخورد قانونی با متخلفان در زمینه تولید و عرضه مصالح ساختمانی نامرغوب در اراک



دادستان اراک گفت:با واحدهای متخلف در زمینه تولید و عرضه مصالح ساختمانی نامرغوب برخورد قانونی صورت می‌گیرد و چنین واحدهایی پلمب می‌شوند.



شاسا. گروه قوانین و ساختمان.
علی خاقانی اظهار کرد: در زمینه واحدهای متخلف با نظارت و بازرسی‌های مستمر صورت گرفته قرار بر این شده است که واحدهای متخلف مورد شناسایی قرار گیرند تا با آنها برخورد لازم صورت گیرد و اجازه فعالیت در این زمینه داده نشود.

وی با اشاره به متولیان امر مسکن گفت: باید در این زمینه مواردی مورد توجه متولیان امر مسکن قرار گیرد که بتوان شرایط لازم را در زمینه مستحکم سازی و بهره‌برداری مناسب به وجود آورد.

وی ادامه داد: حمایت از تولید و عرضه مسکن، تامین مصالح ساختمانی و چگونگی روش ساخت و سازها باید مورد توجه متولیان امر مسکن قرار گیرد که اگر این مسایل مورد توجه متولیان امر ساخت و ساز مسکن قرار گیرد دیگر شاهد بروز مسایلی که در حال حاضر در زمینه ساخت مسکن داریم، نخواهیم بود.

خاقانی، وظیفه شهرداری در زمینه جلوگیری از حاشیه نشینی را بسیار مهم دانست و گفت: شهرداری اراک باید برای جلوگیری از حاشیه نشینی صدور مجوز را به زمین های تغییر کاربری داده شده، ندهد و از دادن خدمات به افرادی که به صورت غیر مجاز ساخت و ساز انجام داده‌اند جلوگیری کند.
 

masoud2535

کاربر فعال
آمارهاي متناقض !!!! :eek:

رییس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن با بیان اینکه صنعتی‌سازی موجب کاهش قیمت مسکن می شود گفت: آمارها نشان می دهد که کمتر از 5 درصد ساخت و سازها در کشور به صورت صنعتی ساخته می شوند

رییس مرکز مطالعات و تحقیقات شهرسازی و معماری ایران گفت: سهم ساخت و ساز صنعتی در بخش ساختمان و مسکن در کشور حدود سه درصد است که باید این میزان به شکل فزاینده‌ای، افزایش یابد.
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
توليد سيمان به 5/48 ميليون تن مي‌رسد

توليد سيمان به 5/48 ميليون تن مي‌رسد

دفتر صنايع معدني وزارت صنايع و معادن اعلام كرد: ‌پيش بيني مي‌شود مجموع توليد سيمان كشور تا پايان امسال به 5/48 ميليون تن برسد. به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت صنايع و معادن، در صورت محقق شدن اين هدف‌گذاري،‌ توليد اين محصول نسبت به سال 86 بيش از 8 ميليون و 496 هزار و 427 تن افزايش داشته و رشدي معادل 2/21 درصد خواهد داشت. گزارش دفتر صنايع معدني همچنين حاكي است؛ طي 7 ماه منتهي به آبان امسال 27 ميليون و 700 هزار تن سيمان در كشور توليد شد كه اين ميزان توليد نسبت به مدت مشابه پارسال 1/19 درصد افزايش داشته است. نسبت ميزان توليد سيمان در اين مدت نسبت به ظرفيت اسمي آن نيز 96 درصد بوده و اين ميزان توليد 2/5 درصد از پيش‌بيني برنامه توليد سيمان براي سال 87 جلوتر است. اين گزارش مي افزايد؛ ميزان توليد سيمان در مهر امسال نيز 3 ميليون و 600 هزار تن بوده است كه نسبت به دوره مشابه سال گذشته 3/3 درصد افزايش توليد نشان مي‌دهد. نسبت ميزان توليد سيمان به ظرفيت اسمي آن نيز طي ماه گذشته 89 درصد بوده است.

منبع: پایگاه ملی داده های علوم زمین
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
پوشش نانوکامپوزيت پليمري در دانشگاه صنعتي اميركبير ساخته شد

پوشش نانوکامپوزيت پليمري در دانشگاه صنعتي اميركبير ساخته شد

محققان دانشگاه صنعتي اميرکبير طي پژوهشي موفق به ساخت پوشش‌هاي نانوکامپوزيتي بر پايه نانورس مونت موريلونيت (MMT) و پلي‌آنيلين (PANI) شدند.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، داود زارعي - دانشجوي دکتري مهندسي پليمر دانشگاه صنعتي اميرکبير كه با هدايت دکتر سرابي و دکتر شريف و با همکاري مهندس کثيريها - اعضاي هيات علمي دانشکده مهندسي پليمر دانشگاه صنعتي اميرکبير - در تحقيقات رساله‌اش موفق به ساخت اين نانوكامپوزيت‌ها شده است، اظهار داشت: در اين پروژه ابتدا پوشش‌هاي نانوکامپوزيتي بر پايه ماتريس‌هاي پليمري بررسي و خواص ضدخوردگي اين پوشش‌ها در کاربردهاي مختلف پوششي نظير صنايع نفت وگاز و خودرو مورد بررسي قرار گرفته و در ادامه نانوکامپوزيت‌هاي پليمري بر پايه MMT و PANI در ماتريس اپوکسي در فرمولاسيون‌هاي مختلف تهيه و ارزيابي شده و در نهايت ساختار و خواص پوشش مطلوب استخراج شده است.

وي خاطرنشان كرد: محصول تهيه شده در اين پژوهش به عنوان يک پوشش حاوي نانوذرات MMT پخش شده در ماتريس اپوکسي و PANI حل شده در هاردنرهاي سيکلو آليفاتيک آمين است که خواص ويژه فيزيکي، مکانيکي و الکتروشيميايي از خود نشان مي‌دهد. از اين پوشش‌هاي پليمري مي‌توان در صنايع نفت، گاز، پتروشيمي و دفاعي و صنايع سيويل استفاده كرد.

زارعي در تشريح نحوه انجام کار گفت: ابتدا مواد مختلف از جمله ماتريس اپوکسي، هاردنرهاي مختلف و اضافه‌شونده‌ها و مواد نانومتري PANI وMMT از مراکز معتبر داخلي و خارجي تهيه شدند. پس از آن، فرمولاسيون با کمک اختلاط و سونيکاسيون صورت گرفت. ارزيابي اختلاط و ديسپرسيون به کمک چهار روش مشاهده بصري، ميکروسکوپ نوري، تفرق اشعه ايکس و ميکروسکوپ الکتروني عبوري انجام شد و تاييد انجام اين آزمايش‌ها به کمک آزمايش‌هاي رئولوژيکي و ارزيابي خواص مدول الاستيک و مدول ويسکوز سيستم‌هاي پخت نشده صورت گرفت.

وي افزود: پس از آن، ساخت با درصدهاي بهينه مواد انجام شد و فرايند پخت با اعمال پوشش‌ها بر روي فولاد نورد سرد شده CRS با قراردهي پليت‌ها در آون صورت گرفت. خواص فيزيکي، مکانيکي، شيميايي و الکتروشيميايي از طريق آزمون‌هاي سختي، ضربه، مندرل، سايش، ايمپدانس الکتروشيميايي ارزيابي و در نهايت فرمولاسيون‌هاي بهينه بر اساس نتايج به‌دست آمده استخراج شد.

به گزارش ستاد ويژه توسعه فن‌آوري نانو، جزئيات اين کار تحقيقاتي در مجله COATING TECHNOLOGY AND RESEARCH (جلد 5، شماره 2، صفحات 249-241، سال 2008) منتشر شده است.

منبع: ایسنا
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
طرح‌هاي جامع قديم و جديد شهر تهران بررسي مي‌شود

طرح‌هاي جامع قديم و جديد شهر تهران بررسي مي‌شود

طرح‌هاي جامع قديم و جديد شهر تهران به منظور آشنايي با سير تحول طرح‌هاي جامع توسعه شهر تهران بررسي مي‌شود.

به گزارش روابط‌عمومي مركز مطالعات و برنامه‌ريزي شهر تهران، دكتر سيد موسي پور‌موسوي با بيان اين مطلب گفت: كميته مطالعات راهبردي برنامه‌ريزي شهري و منطقه‌اي در اولين نشست علمي- تخصصي خود با عنوان «بررسی طرح های جامع قدیم و جدید شهر تهران» اقدام به بررسي كارشناسانه اين طرح‌ها مي‌كند.

وي افزود:ضرورت وجود برنامه در مديريت توسعه شهري و تهيه طرح جامع، سبب تصويب طرح «فرمان فرمايان»در سال 1347شد و به دنبال آن برنامه‌هاي مختلفي براي ساماندهي محيط كالبدي و ايجاد نظم و برنامه از پيش انديشيده، تهيه و تدوين شد كه بررسي آنها براي درك فرايند برنامه توسعه شهر تهران بسيار مفيد خواهد بود.

رييس كميته مطالعات راهبردي برنامه‌ريزي شهري و منطقه‌اي در ادامه تصريح كرد: مركز مطالعات و برنامه‌ريزي شهر تهران به منظور اجرايي شدن و تحقق‌پذيري اهداف و راهبردهاي طرح‌هاي جامع، بررسي كارشناسي و موشكافانه طرح‌هاي جامع قديم و جديد شهر تهران را در دستور كار خود قرار داده است.

وي با بيان اينكه اين قبيل نشست‌ها به ارتقاي سطح دانش برنامه‌ريزي شهري-منطقه‌اي كمك زيادي خواهد كرد، افزود: مروري علمي بر اين نوع طرح‌ها، رويكرد مناسبي براي آينده اين كلان‌شهر پيش روي برنامه‌ريزان، مديران و كارشناسان قرار مي‌دهد.

دكتر پور موسوي اضافه كرد:در اين نشست دكتر سيد محسن حبيبي استاد دانشگاه تهران، دكتر سيد عبدالهادي دانشپور استاديار دانشگاه علم و صنعت و مهندس عليرضا جاويد مشاور شهردار تهران در امور طرح‌هاي جامع و تفصيلي و شهردار منطقه4 سخنراني خواهند كرد.

مشاور شهردار تهران در پايان خاطرنشان كرد: اولين نشست علمي- تخصصي «بررسی طرح های جامع قدیم و جدید شهر تهران» چهارشنبه 22/8/87 ازساعت 9 الي 12 در محل فرهنگسرای نیاوران برگزار می شود
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
فناوري هاي نوين صنعت ساختمان ابهامي براي وزارت مسکن وشهرسازي

فناوري هاي نوين صنعت ساختمان ابهامي براي وزارت مسکن وشهرسازي

وزارت مسکن و شهرسازي براساس قانون بودجه سال گذشته موضوع استفاده و پشتيباني از ساخت وساز به روش جديد را با بهره گيري از فناوريهاي نوين در دستور کار قرار داده، اما اين موضوع از ديدگاه مسئولان اين وزارتخانه با ابهام و نارسايي در تصميم گيري مواجه است.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، "محمد سعيدي کيا"وزير مسکن وشهرسازي معتقد است:
منظور از اينکه سه درصد ساخت و ساز کشور اکنون به روش صنعتي اجرا مي شود، اجزاي به کار گرفته شده است و اين امر قرار است تا پايان برنامه پنجم توسعه به رقم 20 درصد برسد.
"منوچهر خواجه دلويي" معاون وزير مسکن وشهرسازي معتقد است: از برنامه ساخت وساز سالانه کشور دو تا سه درصد به روش صنعتي ساخته مي شود و بقيه سنتي است.
سعيدي کيا براين باور است که برنامه احداث سالانه يک ميليون و 500 هزار واحد مسکوني طرح مهر را با بهره گيري از فناوريهاي نوين مي توان اجرا کرد هرچند اين برنامه با روش سنتي قابل حصول نيست.
مسئولان وزارت مسکن و شهرسازي با وجود اينکه به اجراي برنامه مسکن مهر با روش فناوري
نوين و صنعتي اذعان دارند، اما در پياده شدن اين طرح تاکنون شيوه اي که مورد مراجعه باشد
مشاهده نشده است.
ابوطالبي مديرعامل يکي از شرکتهايي که اقدام به واردات فناوري نوين کرده و داراي گواهينامه
فني و تاييديه از مرکز تحقيقات ساختمان و مسکن است، اظهار داشت: تاکنون مسئولان وزارت
مسکن و شهرسازي هيچگونه پيشنهاد و يا طرحي براي به کارگرفتن اين فناوري در ساخت و
ساز طرح مهر ارايه نکرده اند.
به اعتقاد وي، وزارت مسکن و شهرسازي 25 درصد از برنامه مسکن مهر را در شهرهاي جديد
اجرا خواهد کرد که تحت پوشش اين وزارتخانه است، اما در اين ارتباط هم اقدام جدي مشاهده
نمي شود.
واهيک شاهينيان نماينده صنايع ساختماني بلژيک در ايران نيز معتقد است: فناوري مربوط به ساخت وساز واحدهاي مسکوني که با بهره گيري از صنايع ساختماني بلژيک وارد شده به تاييد مرکز تحقيقات ساختمان ومسکن رسيده است، اما تاکنون اقدامي جدي براي انعقاد قرارداد را در اين ارتباط شاهد نيستيم.
اين نماينده صنايع مذکور افزود: بهره گيري از فناوري نوين ياد شده امکان ساخت سالانه 250هزار واحد مسکوني را فراهم مي سازد و شتاب لازم را در رشد ساخت وساز کشور فراهم مي سازد.
بنياد مسکن انقلاب اسلامي در چارچوب برنامه چهارم توسعه سالانه 200 هزار واحد مسکوني
را تحت پوشش برنامه نوسازي وبهسازي قرار مي دهد، اما اين حجم شاخص کماکان به روش
سنتي و بهره گيري از مصالح ساختماني سنگين به اجرا گذاشته مي شود.
يک کارشناس مسکن روستايي بنياد مسکن که خواست نامش فاش نشود به ايرنا، گفت: فناوري نوين صنعت ساختمان زماني براي روستاها معنا پيدا مي کند که از بعد اقتصادي بتواند جوابگو باشد، در غيراين صورت توان مالي محدود روستاييان مانع از اقبال از ساخت صنعتي واحد هاي مسکوني مي شود.
اين کارشناس معتقد است: اتلاف قابل توجه سرمايه در بخش سوخت خانگي که سالانه معادل ايجاد يک پالايشگاه گاز ارزيابي شده، تا زماني که واقعي نشود استقبال از ساخت وساز سنتي تداوم خواهد داشت.
وزارت مسکن و شهرسازي در زمان حاضر از طريق مرکز تحقيقات ساختمان ومسکن بررسي تاييد فناوريهاي نوين را انجام مي دهد و تاکنون 30 فناوري به تاييد رسيده، اما اين فناوريها تاکنون در روش اجرايي به خدمت گرفته نشده اند، يا واردکنندگان به پاي ميز انعقاد قرارداد براي ساخت صنعتي دعوت نشده اند.
وزارت مسکن وشهرسازي در اطلاع رساني هاي خود براين امر تاکيد دارد که براي تاسيس کارخانه توليد فناوري نوين صنعت ساختمان علاوه بر ارايه زمين رايگان يا اجاره مدت دار، تسهيلات بانکي نيز در اختيار اين وارد کنندگان قرار مي دهد، اما تاکنون از شروع به فعاليت انبوه سازي با فناوري هاي نوين وارداتي مورد تاييد قرار گرفته، خبري نبوده است.
دست اندرکاران بخش ساخت و ساز معتقدند: وزارت مسکن وشهرسازي مرحله تاييد فناوري نوين را پشت سرگذاشته، اما معرفي واردکنندگان به دستگاه هاي متقاضي و يا پشتيباني از ساخت وساز صنعتي را بطور جدي در برنامه هاي خود ندارد.
انتظار مي رود وزارت مسکن و شهرسازي پس از گذشت 17 ماه از اجرايي شدن طرح مسکن مهر اين برنامه را با پشتياني از ساخت وساز صنعتي بيش از پيش شتاب بخشد و نظام بانکي را نيز ترغيب کند که تسهيلات با اولويت براي ساخت وساز صنعتي اختصاص يابد.

منبع: پایگاه خبری تحلیلی بنا
 

valkano سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیش‌بینی رفتار زمین با نانولرزه‌ها!

پیش‌بینی رفتار زمین با نانولرزه‌ها!

معاون پژوهش و فن‌آوری پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله از پیگیری طرحی برای ثبت و بررسی نانو زمین‌لرزه‌ها با هدف پیش‌یابی زلزله در پژوهشگاه خبر داد.

دکتر «مهدی زارع»، معاون پژوهشی و فن‌آوری پژوهشگاه زلزله شناسی و مهندسی‌زلزله، اظهار کرد: در این طرح با طراحی سنسورهای ویژه‌ای ارتعاشات زمین در مقیاس‌های بسیار کوچک اندازه گیری شده و از این اطلاعات برای طراحی مدل‌هایی برای بررسی رفتار زمین و پیش‌بینی زمین‌لرزه‌های بزرگتر احتمالی استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از اطلاعاتی که از زلزله‌های بسیار کوچک قبل از به وقوع پیوستن زلزله‌های بزرگ ثبت می‌شوند، مورد توجه قرار نمی گیرند و هنگام ثبت زمین‌لرزه‌ها عمدتاً به رخدادهایی که از اندازه‌ای مشخص بزرگتر باشند، توجه می‌شود.

«زارع» خاطر نشان کرد: ایده این طرح این است که اطلاعات زلزله‌های بسیار کوچک مورد توجه قرار بگیرد که شرط آن نیز در دسترس بودن سنسورهای نانو است که بتوانند این زمین‌لرزه‌های خفیف را ثبت کنند. اگر اطلاعات این زلزله‌ها را به طور مستمر و پیوسته ثبت و بررسی کنیم می‌توانیم تغییرات رفتار زمین را با توجه به داده‌های اطلاعات این نانوزمین‌لرزه‌ها قبل از رخداد زلزله‌های کوچک شناسایی کرده و با الگوبرداری از آن به مدلی برای پیش‌یابی زلزله دست یابیم.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی‌زلزله تأکید کرد: این روش مستلزم استفاده از سنسورهای فوق‌العاده دقیقی است که بتوانند لرزش‌های خفیف نانوزمین‌لرزه‌ها را ثبت کنند که تهیه چنین سنسورهایی نیازمند حمایت و اختصاص بودجه کافی است.

دکتر «زارع» تصریح کرد: این طرح برای اجرا به معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری و در ادامه برای بررسی‌های بیشتر به معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری ارائه شده است.

وی در ادامه با اشاره به این که چنین طرح‌هایی در زمینه پیش‌یابی زلزله باید به صورت مستمر و وسیع طی چند سال ادامه داشته و نباید انتظار نتیجه سریع از آنها داشت گفت: پیش‌بینی می‌شود برنامه‌ای حداقل 10 ساله برای به سرانجام رسیدن استفاده از این تکنیک نیاز است کما این که برای فاز اول طرح، برنامه‌ای دو ساله را پیشنهاد‌ کرده‌ بودیم و با بررسی‌های بیشتر در نظر داریم آن را طی دو برنامه پنج ساله اجرایی کنیم.



منبع: مرکز عمران ایران (به نقل از ایسنا)
 

valkano سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
برگزاری مانور زلزله کالیفرنیا با شرکت بیش از 5 میلیون نفر

برگزاری مانور زلزله کالیفرنیا با شرکت بیش از 5 میلیون نفر

میلیونها نفر در مانور زلزله کالیفرنیا شرکت کرده تا خود را برای زمین‌لرزه احتمالی به قدرت 7.8 ریشتر در مقیاس امواج درون زمین آماده کنند.

بیش از 5 میلیون و 300 هزار نفر با حضور در مانور زمین‌لرزه در کالیفرنیای جنوبی خود را برای زمین‌لرزه‌ای با شدت بسیار زیاد و قوی آماده کردند.

گزارش خبرگزاری شینهوا در این‌باره می‌افزاید: تمامی گروه‌های امداد و نجات، آتش‌نشانان و ارتش در این مانور حضور داشتند.

در این مانور، یک‌هزار و 800 نفر به صورت صوری کشته و بیش از 53 هزار تن مجروح شدند، در این میان یکهزار و 500 منزل مسکونی و ساختمان تخریب شده و 213 میلیارد دلار خسارات وارد آمد.

این در حالیست که زمین‌لرزه احتمالی به قدرت 7.8 ریشتر قدرتمندتر و مخرب‌تر از زمین‌لرزه منطقه نورث‌ریچ در سال 1994 میلادی تخمین زده شده است.

زمین‌لرزه 7.6 ریشتری سال 1994 باعث کشته شدن 57 نفر شده و بیش از 20 میلیارد دلار خسارات مالی بر جای گذاشت.

در مانور روز گذشته کالیفرنیا ، تمامی مدارس تخلیه شده و در زمین ورزشی ایالت اسکان داده شدند.

«اسیتو رودا»، رییس دپارتمان آتش‌نشانی لس‌آنجلس، یادآور شد: این مانور به مردم و ساکنان آموزش می‌دهد که در زمان وقوع زمین‌لرزه‌های شدید چگونه رفتار کنند تا هم جان خود را نجات دهند و هم دیگران را از خطر مرگ برهانند.
:w02:


منبع: مرکز عمران ایران (به نقل از ایسنا)
 

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
تنها 3 درصد از توليد ساختمان به روش صنعتي است

تنها 3 درصد از توليد ساختمان به روش صنعتي است

وزير مسكن و شهرسازي در حاشيه بازديد از شهر جديد گلبهار در جمع خبرنگاران درباره وضعيت ساخت زمين‌هاي 99 ساله گفت: در حال حاضر بيش از 300 هزار واحد زمين واگذار شده در حال آماده‌سازي هستند و روند كار به‌خوبي در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار مسكن خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد سعيدي‌كيا ـ افزود: دولت كار ساخت و ساز را انجام نمي‌دهد بلكه زمين‌ها توسط تعاوني‌ها و مردم ساخته مي‌شود و ما تنها نظارت مي‌كنيم.

وزير مسكن خاطرنشان كرد: در حدود 200 هزار واحد مسكن مهر نيز يا پروانه ساخت گرفته‌اند يا در شرف اخذ پروانه هستند.

سعيدي‌كيا درباره اينكه گفته مي‌شود در استان تهران مسكن مهر هنوز به مرحله اخذ پروانه نرسيده است، گفت: نه اين طور نيست.

وي با بيان اينكه منابع وام ساخت 30 ميليون توماني با منابع ساخت تسهيلات مسكن مهر متفاوت است، تاكيد كرد: تسهيلات 30 ميليون توماني از محل صندوق سپرده‌گذاري بانك مسكن است اما منابع وام ساخت مسكن مهر از طريق بانك مركزي و شش بانك عامل مسكن، تجارت، ملي، صادرات، رفاه و ملت پرداخت مي‌شود.

وزير مسكن و شهرسازي درباره روند صنعتي‌سازي ساختمان نيز گفت: در حال حاضر تنها سه درصد از توليد ساختمان صنعتي‌سازي است و اين درصد پاييني است اما اخيرا تدارك وسيع در اين زمينه انجام شده و از سال گذشته تاكنون بيش از 30 تكنولوژي توسط مركز تحقيقات ساختمان و مسكن به تصويب رسيده است.

وي افزود: براي صنعتي‌سازي ساختمان بيش از 80 شركت پروانه كار و فعاليت در يكي از تكنولوژي‌هاي معرفي شده را اخذ كردند و تا پايان برنامه پنجم پيش‌بيني شده، صنعتي‌سازي ساختمان به 20 درصد برسد.

سعيدي‌كيا درباره حمل و نقل شهرهاي جديد نيز گفت: فاز يك مطالعات مترو براي شهر گلبهار مشهد تاييد شده و فاز دوم آن نيز در حال شروع است. براي شهرهاي هشتگرد، پرند، سهند و گلبهار و ساير شهرهاي جديد يا در حال ساختن آزادراه هستيم يا مترو احداث مي‌كنيم.

وي درباره اينكه آيا به خانواده‌هاي كم درآمد كه براي زمين‌هاي 99 ساله فقط يك ميليون تومان براي ساخت اين زمين‌ها دارند پيشنهاد مي‌كنيد كه در طرح مسكن مهر ثبت نام كنند، گفت: در ساخت اين زمين‌ها هر فرد بايد تقريبا بين 10 تا 12 ميليون تومان آورده داشته باشد اما كساني كه اين ميزان را نداشته باشند و در طرح مسكن مهر ثبت نام كردند اسم آنها از ليست حذف نمي‌شود، اما در انتهاي صف قرار مي‌گيرند. اما اگر كسي واقعا اين مبلغ را نداشته باشد بايد در برنامه‌ي ديگري قرار گيرد كه همان برنامه مسكن اجتماعي است.

به گزارش ايسنا، در حاشيه اين بازديد محمدرضا سعيدي ـ مديرعامل شركت عمران شهر جديد گلبهار مشهد نيز در جمع خبرنگاران گفت: تمام متقاضيان ثبت‌نام شده واجد شرايط در مسكن مهر در قالب 119 اتحاديه كارگري، كارمندي، تعاوني آزاد و فرهنگيان سازماندهي شده‌اند.

وي احداث ايستگاه‌هاي پليس ويژه، جدول‌كشي به شيوه اتوماتيك، مجموعه تفريحي، درياچه مصنوعي، فضاي سبز و آب با كيفيت را از جمله مزيت‌هاي اخير فاز دوم شهر گلبهار عنوان كرد و افزود: كليه زيرساخت‌هاي اساسي از جمله خدمات آب و فاضلاب، برق و گاز در مطالعات و نقشه‌هاي تفريحي گنجانده شده و براي تامين اعتبارات به دستگاه‌هاي ذي‌ربط ابلاغ شده ‌است.

وي افزود: در حال حاضر 80 دستگاه ماشين‌آلات با 170 نيروي انساني در كارگاه‌هاي طرح مسكن مهر در شهر گلبهار مشغول به فعاليت هستند. همچنين در شهر جديد گلبهار كه چهار هزار هكتار دارد هم‌اكنون 10 هزار نفر ساكن هستند كه در افق طرح جامع اين شهر اسكان از 520 هزار نفر پيش‌بيني شده است.

گفتني است عمليات آماده سازي 30 هزار واحد مسكن مهر در 650 هكتار ازشهر جديد گلبهار (مشهد) مراحل پاياني خود را مي‌گذراند كه وزير مسكن روز گذشته از اين شهر و روند اجراي ساخت زمين‌هاي 99 ساله بازديد كرد.

منبع: ایسنا
 

Similar threads

بالا