اخبار دانشگاهی

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاد و نام خدا آرام بخش قلب هاست

سلام خدمت مهندسان گرامی


در این تایپیک قصد داریم اخبار مربوط به دانشگاه ها ،کنکور کارشناسی ارشد و دکترا را به اطلاع بزرگواران برسانیم.

پيشاپيش از تمامی دوستانی كه با اين تایپیک همكاری می‌كنند كمال تشكر را داریم.:gol:
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوره مشترک دکترای دانشگاه شریف با دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ

دوره مشترک دکترای دانشگاه شریف با دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ

دوره مشترک دکترای دانشگاه شریف با دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ

پیرو موافقت‌ نامه امضاء شده میان دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ درنظر است سومین دوره مشترک دکتری با شرایط ذکر شده در این اطلاعیه برگزار گردد. برطبق این موافقت‌نامه دانشجو دو سال از دوره دکترای خود را در دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ گذرانده و در این مدت پس از کسر شهریه ماهانه مبلغی در حدود ۱۴۰۰ دلار آمریکا توسط دانشگاه هنگ‌کنگ پرداخت می‌شود و در پایان دانشجو علاوه بر مدرک دکترای شریف، مدرک دکتری از دانشگاه هنگ‌کنگ دریافت می‌کند.
چنانچه علاقه‌مند به شرکت در این دوره مشترک هستید لطفاً فرم پیوست را تکمیل نموده و تصویر آن‌را حداکثر تا تاریخ ۲۲/۰۱/۱۳۹۴ به دفتر روابط بین‌الملل تحویل نمائید.

  • معرفی دانشگاه علم و فناوری هنگ‌ کنگ
    • دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ، یکی از هشت دانشگاه هنگ‌کنگ است که هم‌اکنون بالاترین رتبه جهانی مهندسی را نیز در میان دانشگاه‌های این کشور داراست و در رتبه‌بندی Times Higher در سال ۲۰۱۳ رتبه کلی ۵۷ رادر میان دانشگاه‌های جهان به‌دست آورده است (همچنین رتبه ۲۱ مهندسی). این دانشگاه در سال ۱۹۹۱ تأسیس گشته و اکنون دارای شش مدرسه در دو پردیس مختلف است و بیش از نه هزار دانشجو دارد که پنج درصد آن‌ها دانشجوی بین‌المللی هستند.
  • دوره مشترک
    • رشته‌های موردنظر برای برگزاری دوره شامل کلیه رشته‌های مهندسی موجود در مدرسه مهندسی دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ و دانشگاه صنعتی شریف و به‌ویژه عناوین زیر می‌باشد:
      • مهندسی عمران
      • مهندسی کامپیوتر
      • مهندسی شیمی و بیومولکولی
      • مهندسی مکانیک
      • مهندسی صنایع
    • زمان‌بندی احتمالی دوره
      • دو سال اول: دانشجو باید حداقل ۱۵ واحد درسی را در دانشگاه شریف و پس از عزیمت به هنگ‌کنگ حداقل ۳ واحد را در دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ بگذراند. گذراندن امتحان جامع در دانشگاه صنعتی شریف قبل از عزیمت به هنگ‌کنگ الزامی است.
      • سال سوم و چهارم:دانشجو در دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ ثبت‌نام نموده و در این دانشگاه مشغول تحقیق خود با راهنمایی اساتید راهنمای خود در هر دو دانشگاه خواهد شد.
      • موکداً توصیه می‌شود، موضوع تز قبل از عزیمت به هنگ‌کنگ توسط استاد راهنمای مزبور بررسی و نهایی شده و حتی‌المقدور دفاع از پروپوزال هم در دانشگاه شریف انجام شده باشد.در غیر اینصورت لازم است دانشجو مجدداً برای انجام دفاع از پروپوزال به کشور عزیمت نماید که مستلزم مخارج اضافی رفت و برگشت به هزینه شخصی خواهد بود.
      • سال پنجم: در ابتدای سال پنجم دانشجو به دانشگاه صنعتی شریف بازگشته، تحقیقات و آزمایشات خود را تکمیل نموده، و پایان‌نامه خود را تکمیل خواهد نمود. دانشجو در این مرحله از پایان‌نامه خود دفاع نموده و در صورت احراز شرایط هر دانشگاه، مدارک دکتری خود را از آن دانشگاه دریافت خواهد نمود. جلسه دفاع از پایان‌نامه برای دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ می‌تواند به‌صورت ویدئو کنفرانس انجام گیرد.



تبصره: زمان‌بندی برنامه بسته به شرایط دانشجو می‌تواند انعطاف داشته باشد.


  • شرایط دانشجویان
    • آزمون جامع دانشجویان بایستی قبل از ورود به هنگ‌کنگ برگزار شده باشد.
    • دانشجویان باید برای ثبت‌نام در دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ کلیه شرایط موردنظر این دانشگاه بخصوص نمرات لازم امتحان زبان را قبل از عزیمت به هنگ‌کنگ احراز نمایند. (اطلاعات بیشتر در وب‌گاه دانشگاه قابل دسترس است: http://www.ust.hk/eng/index.htm)
    • حداکثر تعداد دانشجویان شرکت‌کننده در دوره برای هر سال تحصیلی پنج نفر است.
  • سایر موارد
    • دانشجو و دو دانشگاه موظفند حق مالکیت معنوی انتشارات و اختراعات حاصل از این دوره را رعایت نمایند.
    • دانشجو می‌تواند از بورسیه‌های ارائه شده توسط دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ و دولت هنگ‌کنگ استفاده نماید.
    • زبان تحصیلی در دانشگاه انگلیسی است.
    • به دانشجویان دکتری پس از کسر شهریه، ماهانه مبلغی در حدود ۱۴۰۰ دلار آمریکا توسط دانشگاه هنگ‌کنگ پرداخت می‌شود.
    • به دانشجویان مجرد ، خوابگاه در داخل دانشگاه تعلق می‌گیرد که اجاره آن در حدود ۴۰۰ دلار آمریکاست. دیگر هزینه ها نیز در حدود ماهیانه ۴۰۰ دلار آمریکا است. هزینه خوابگاه دانشجویان متأهل نیز در حدود ۹۰۰ دلار آمریکا می‌باشد.
  • مراحل انتخاب دانشجویان
    • تکمیل فرم درخواست شرکت در دوره توسط دانشجو و ارسال آن به دفتر روابط بین‌الملل حداکثر تا تاریخ ۲۲/۰۱/۱۳۹۴)
    • بررسی اولیه فرم‌های ارسال شده
    • دعوت از دانشجویان حائز شرایط برای انجام مصاحبه حضوری
    • کسب موافقت از اساتید راهنما در دو دانشگاه
    • معرفی دانشجو به دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ جهت شرکت در دوره
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
تسهیلات بورس دکترای بدون آزمون شهید احدی

تسهیلات بورس دکترای بدون آزمون شهید احدی

حزییات تسهیلات بورس دکترای بدون آزمون شهید احدی اعلام شددکتر سید حسن حسینی معاون فرهنگی و امور فرهنگی بنیاد ملی نخبگان از آغاز ثبت نام سومین دوره اعطای بورس دکتری شهید احدی بنیاد ملی نخبگان خبرداد

.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی نخبگان، دکتر سید حسن حسینی با بیان این مطلب گفت: بنیاد ملی نخبگان سالانه تعدادی از واجدین شرایط که بالاترین امتیاز را از میان دانشجویان و یا فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ها و مراکز آموزشی سراسر کشور که دارای افتخارات مورد تایید بنیاد ملی نخبگان هستند، بدون آزمون جهت تحصیل در مقطع دکتری تخصصی به دانشگاه ها و مراکز آموزشی داخل کشور معرفی می کند.

دکتر سید حسن حسینی معاون فرهنگی و امور فرهنگی بنیاد ملی نخبگان درباره حداقل شرایط کسب این بورس تحصیلی گفت: دارا بودن افتخار مورد تایید بنیاد ملی نخبگان، فراغت از تحصیل مقطع کارشناسی ارشد حداکثر تا پایان شهریورماه سال ۱۳۹۳ و سن کمتر از ۳۰سال تمام (متولدین ۳۱/۰۶/۱۳۶۳ به بعد) از جمله این شرایط محسوب می شود.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به محدودیت ظرفیت، تعدادی از متقاضیان مشمول که بیشترین امتیازات آموزشی و پژوهشی را کسب کنند، جهت حضور در این دوره انتخاب می شوند، خاطرنشان کرد: بنابراین پس از انتخاب نهایی جهت بهره مندی از این تسهیلات، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تنها بر اساس اولویت انتخابی اقدام به جایابی می کند و امکان معرفی به سایر مراکز مقدور نیست. از این رو متقاضیان با توجه به سطح آموزشی و پژوهشی خود، جهت افزایش امکان پذیرش، در انتخاب رشته و دانشگاه مورد نظر دقت کنند
.

دکتر سید حسن حسینی معاون فرهنگی و امور فرهنگی بنیاد ملی نخبگان افزود: هزینه های شهریه تحصیل در دوره دکتری دانشجویانی که مشمول بورس شهید احدی می شوند از سوی بنیاد ملی نخبگان پرداخت خواهد شد.
معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان یادآور شد:
در اولین دوره اعطای بورس دکتری شهید احدی در سال ۹۱ بیش از ۱۰۰ نفر و در دومین دوره در سال جاری هم ۱۱۰ نفر جهت حضور در این دروه از سوی بنیاد ملی نخبگان به دانشگاه ها معرفی شدند.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وبگاه بنیاد ملی نخبگان به مراجعه کنند.
فراخوان : http://www.bmn.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=1389
بنیاد ملی نخبگان سازمانی ایرانی است که به شناسایی، جذب و پشتیبانی مادی و معنوی از نخبگان می‌پردازد. اساسنامه این سازمان در پانصد و شصت و دومین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دهم خردادماه ۱۳۸۴ تصویب شد. هیأت امنای بنیاد در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۵ اولین جلسه خود را تشکیل داد. رئیس این بنیاد، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور است
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه امیرکبیر سال ۹۴

پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه امیرکبیر سال ۹۴

پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه امیرکبیر

دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور ارتقای کیفی دوره ­های دکتری و حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری و آیین­ نامه داخلی، تعداد محدودی از فارغ­ التّحصیلان و دانشجویان سال آخر کارشناسی ­ارشد را برای ورود به دوره دکتری سال ۹۵-۹۴ بدون آزمون پذیرش می­کند.


مادّه ۱- شرایط عمومی برای پذیرش درخواست متقاضیان

  • داشتن معدّل حدّاقل ۱۷ (بدون احتساب نمره پایان­نامه) در مقطع کارشناسی­ ارشد و
  • داشتن حدّاقل نمره ۱۸ پایان­نامه در مقطع کارشناسی ­ارشد و
  • داشتن حدّاقل یکی از شرایط زیر:
الف-یک مقاله معتبر علمی پژوهشی داخلی یا نمایه شده بین ­المللی که نام متقاضی بعد از حذف نام استاد راهنمای پروژه، نفر اوّل باشد.
ب-یک ثبت اختراع با داوری و تأیید نهایی سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران
ج-رتبه اوّل تا سوّم انفرادی یا اوّل گروهی در جشنواره­های علمی معتبر بین ­المللی
د- دانشجویان کارشناسی­ ارشد ترم چهارم در صورتی که جزو رتبه­ های اوّل؛ یا دوّم و سوّم با معدّل کارشناسی­ ارشد بالای ۱۸ باشند.

تبصره ۱- تنها دانشجویان دوره­های روزانه و نوبت دوّم دانشگاه­های دولتی که کلیّه دروس را تا پایان نیمسال سوّم گذرانده ­اند می­توانند از بند د استفاده کنند.
تبصره ۲- تا موعد ثبت­ نام در مقطع دکتری تمامی مدارک نهایی کارشناسی­ ارشد باید ارائه گردد.
تبصره ۳- رشته مورد درخواست در مقطع دکتری باید مرتبط با رشته کارشناسی ­ارشد باشد.
تبصره ۴ – داوطلبان فقط می­توانند در یک رشته (مرتبط با رشته کارشناسی ­ارشد) درخواست بدهند.
تبصره ۵- فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی ­ارشد تا پایان شهریور ماه قبل از شروع دوره دکتری الزامی است.
تبصره ۶-فقط پرونده فارغ­التحصیلان کارشناسی­ ارشد که از زمان فراغت از تحصیل آنها کمتر از سه سال گذشته باشد قابل بررسی است.
تبصره ۷-مدارک دوره­های مجازی، نیمه حضوری یا غیر حضوری، آموزش محور و نیز دانشگاه­های غیر انتفاعی برای ورودی بدون آزمون، مورد پذیرش نخواهد بود.
تبصره۸-مجلّات پذیرش دهنده مقالات مذکور نباید در فهرست مجلّات نامعتبر وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری باشند

مادّه۲- پذیرش اوّلیه
درخواست متقاضیانی که طبق مادّه۱ واجد شرایط پذیرش هستند از سوی اداره استعدادهای درخشان به دانشکده­ها ارسال می­گردد.دانشکده­ ها طبق شرایط و ضوابط خود می­توانند اقدام به پذیرش اوّلیه متقاضیان نمایند.اسامی دعوت­ شدگان به مصاحبه در وب سایت دانشکده اعلام خواهد گردید.بدیهی است اعلام نتایج اوّلیه هیچگونه حقّی برای داوطلبان ایجاد ننموده و پذیرش نهایی منوط به موافقت دانشگاه و تأیید سازمان سنجش آموزش کشور می­باشد و احراز صلاحیت عمومی و انضباطی دانشجویان ضروری است.

نحوه ثبت­ نام:
۱-متقاضیان باید فرم درخواست را از طریق سایت اینترنتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پر کرده و پرینت فرم ثبت نام اینترنتی و مدارک لازم را فقط از طریق پست پیشتاز حدّاکثر تا تاریخ ۱۰/۲/۹۴ به اداره استعدادهای درخشان دانشگاه به آدرس: خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیّه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ساختمان آموزش کلّ، طبقه دوّم، اتاق ۹ ، صندوق پستی۱۵۹۱۶۳۴۳۱۱ ارسال نمایند.
مدارک لازم:

  • کپی کارنامه (ریز نمرات) کارشناسی و کارشناسی­ ارشد
  • کپی صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ­ارشد با درج نمره پایان­نامه کارشناسی­ ارشد
  • اصل و نامه پذیرش قطعی مقاله، گواهی رتبه اوّل تا سوّم انفرادی و یا اوّل گروهی در جشنواره ها یا مسابقات معتبر علمی، گواهی ثبت اختراع با داوری و تأیید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، گواهی رتبه اوّل تا سوّم رشته/گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، گواهی کسب رتبه در المپیاد علمی دانشجویی کشور، کتاب تألیفی یا ترجمه شده، کپی مدرک زبان (درصورت وجود هریک از موارد فوق)
  • ارسال اصل و کپی فیش واریزی به مبلغ ۰۰۰/۹۵۰ ریال به شماره حساب (۲۱۷۷۵۱۹۰۰۱۰۰۲) بانک ملّی شعبه فردوسی به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • مدارک و وجه پرداختی به هیچ وجه مسترد نمی­گردد.
  • روی پاکت، نام خانوادگی و نام رشته تحصیلی مورد تقاضا حتماً درج گردد.
  • به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نمی­شود.
  • مصاحبه پذیرفته­شدگان بدون آزمون همزمان با پذیرفته­ شدگان آزمون کتبی دکتری می­باشد.
*زمان مصاحبه و اعلام نتایج در سایت اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام خواهد شد.
  • خواهشمند است از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی در خصوص زمان مصاحبه و اعلام نتایج جدّاً خودداری گردد.
اداره استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
کم کردن واحدهای دانشگاه آزاداسلامی/ اجرای طرح تجمیع واحدهای تهران

کم کردن واحدهای دانشگاه آزاداسلامی/ اجرای طرح تجمیع واحدهای تهران

رئیس دانشگاه آزاداسلامی با تاکید بر تدابیر اندیشیده شده برای کیفیت‌بخشی دانشگاه آزاد گفت: به تدریج در حال کم کردن واحدها و یا تغییر کاربری آنها هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید میرزاده با اشاره به چالشهای پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی از مهرماه سال ۹۲ تاکنون گفت: مهمترین چالش این بود که دانشگاه متناسب با توسعه کمی، توسعه کیفی به وجود نیامده بود. نکته بعد بدهی‌ها و کسری بودجه دانشگاه بود. بیش از ۲۳۰۰میلیارد تومان بدهی و بیش از ۱۳۰۰میلیارد تومان کسری بودجه، ۲۳۵ واحد زيان‌ده و.... در چنین شرایطی دانشگاه را تحویل گرفتیم؛ یکی دیگر از چالش‌های ما پراکندگی و عدم انسجام واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور بود که البته ما قسمتی از آن را در این مدت حل کردیم. از سوی دیگر ۲۳۵ واحد از ۴۷۲ واحد دانشگاهی ما زیان‌ده بودند. برنامه مصوب هیأت موسس هم در ارتباط با توسعه کمی و کیفی دانشگاه به اجرا درنیامده بود. طرح‌های عمرانی دانشگاه هم با زیربنایی حدود یک میلیون و ۷۰۰هزار مترمربع اغلب راکد مانده بود؛ در کنار چالش‌های مالی، با چالش بزرگ دیگری به نام پرونده‏های حقوقی روبرو بودیم که هنوز هم در دست اقدام است و امروز رقمی نزدیک به ۱۷۰۰ میلیارد تومان ادعای حقوقی له يا علیه دانشگاه وجود دارد كه يكي از چالش‌هاي بزرگ به‌ارث‌رسيده به ماست.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عدم تکمیل يا ارتقاء هرم هیأت علمی و عدم انسجام نظام برنامه‌ریزی دانشگاه با بودجه سنواتی، نیروی انسانی مازاد، وجود برخی رشته‌های فاقد مجوز از سوی شورای گسترش، عدم تجاری‌سازی تحقیقات، وابستگی ۹۹درصدی بودجه دانشگاه به شهریه، عدم توسعه متوازن تحصیلات تکمیلی در رشته‌های کارشناسی ارشد و دکترا، نبود یک برنامه مصوب فرهنگی و حساب‌های معوقی که نشان می‌دهد اشخاص حقیقی و حقوقی بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه بدهکارند را از جمله چالشهای دانشگاه آزاد از مهرماه سال ۹۲ که به ریاست این دانشگاه منصوب شد عنوان کرد و گفت: علاوه بر این عدم توسعه‌یافتگی در حوزه علوم پزشکی. کاهش جمعیت دانشجوي كارداني و كارشناسي و همچنین عدم وجود یک فضای فرهنگی و علمی بانشاط در دانشگاه از جمله چالش عمده‌ای است که در بدو ورود ما در دانشگاه وجود داشت كه بعضاً حل شده و بعضاً همينطور باقي مانده و اصلاح و رفع این چالش‌ها نیاز به زمان بیشتری دارد.



وی با اشاره به ایجاد ۱۴ شورای راهبردی شامل شوراي راهبردي فرهنگي و اجتماعي، شوراي راهبردي علوم پزشكي، شوراي راهبردي اقتصاد دانش بنيان، شوراي راهبردي فناوري اطلاعات، شوراي راهبردي ارتباطات و اطلاع رساني، شوراي راهبردي حقوقي و تطبيق مقررات، شوراي راهبردي بانوان فرهيخته، شوراي راهبردي تنظيم بخشنامه‌ها و آیين‌نامه‌ها، شوراي راهبردي پژوهش و فناوري، شوراي راهبردي امور بين‌الملل، شوراي راهبردي برنامه‌ریزی، شورای راهبردی معماری و شورای راهبردي پارلماني متشکل از فرهیختگان و اندیشمندان از حوزه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی، پژوهشی، عمرانی، بین‌الملل گفت: براساس مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی که موثرترین مصوبه درخصوص دانشگاه‏هاست، هیأت‌های امنا را فعال کردیم و کمیسیون‌های دائمی نظارت استانی و شوراهای راهبردی استانی را به وجود آوردیم. به عبارت دیگر ما یک ساختار جدید در دانشگاه آزاد اسلامی سازمان‌دهی کردیم تا هم از مشورت اهالی علم و فرهنگ و هنر استفاده کنیم و هم از ظرفیت‌های علمی، اجرایی، فرهنگی و حتی سیاسی استان‌ها بهره بگیریم. برای هر دو یا سه استان یک نماینده با اختیارات کافی به نام نمایندگان تام‌الاختیار تعیین کردیم. برای هر استان یک معاون هماهنگی در این ساختار ایجاد شد تا بین واحدهای موجود در استان و مراکز استان با دبیران هیأت‌های امنای استانی از یک طرف و از طرف دیگر با نمایندگان تام‌الاختیار، ارتباط برقرار کند كه شرح وظايف اين ساختار جديد تعيين و به ايشان ابلاغ شده است.
وی در مورد کیفی‏ سازی دانشگاه آزاد گفت: برای این کار، اصولی برای توسعه دانشگاه تعيين شد، یکی اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دیگر نیاز به توسعه کمی نداشت بلکه حتی بهتر است که آن تعداد از مراکزی که پراکنده هستند، در واحدهای مادر یا هم‌جوارشان ادغام شوند.



میرزاده با بیان اینکه روزی که من به دانشگاه آزاد اسلامی آمدم، ۴۷۲ مرکز و واحد دانشگاهی داشتیم که امروز این تعداد به کمتر از ۴۰۰ مورد رسیده است گفت: بهتر است که به سمت کیفیت‌بخشی برویم. به همین خاطر ما به تدریج در حال کم کردن واحدها و یا تغییر کاربری آنها هستیم. برخی واحدها ادغام و اگر کارآیی لازم را نداشته باشند، منحل می‌شوند. بر این اساس بیش از ۷۵ واحد را از مجموعه دانشگاه خارج کرده‌ایم و این اقدام تا حد زیادی باعث کاهش هزینه‌ها شده است
.


وی در مورد طرح تجمیع واحدهای استان تهران گفت: ما عقیده داریم یک مجتمع دانشگاهی نمی‌تواند در جاهای متعددی بنا شده و پراکنده باشد. اصولاً ابهت و معماری و زیبایی آن بنا جزو جاذبه‌های یک دانشگاه به شمار می‌رود. بزرگترین دانشگاه‌های دنیا هم دارای معماری زیبا هستند و عمدتاً در یک سایت قرار دارند. واحدهای دانشگاهی ما در شهر تهران در کل شهر تهران پراکنده‌اند. مثلاً واحد تهران مرکزی با ۵۵ هزار دانشجو بزرگترین دانشگاه خاورمیانه است. ساختمان‌های این واحد در شعاع ۳۰کیلومتری مستقر شده‌اند. به همین خاطر با تشکیل شورای عالی معماری، طراحی و زمین مناسب برای هریک از واحدهای تهران انجام شده و کار اجرایی برای طرح هفت پردیس دانشگاه با زيربنايي حدود ۴۰۰هزار مترمربع برای واحدهای تهران شروع شده که البته اين طرح ۴ساله است و معاون عمران دانشگاه مجري آن است
.


رئیس دانشگاه آزاد پیش‌بینی کرد که تا ۱۵ سال آینده با کاهش تقاضا در رشته‌های کاردانی و کارشناسی روبرو خواهیم شد و گفت: از سوی دیگر در همین مدت با افزایش تقاضا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز مواجه هستیم. بنابراین دانشگاه در توسعه رشته‌های کاردانی و کارشناسی اقدامی نخواهد کرد. البته رشته‌های کاردانی که مهارت‌محور بوده و در رشته‌های کارشناسی جدید (با توجه به نیاز جامعه) مانند رشته‏های چند نظمی می‌توانیم توسعه داشته باشم ولی رشته‌های کلاسیک کاردانی و کارشناسی به هیچ وجه توسعه پیدا نخواهند کرد.اما در مورد کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی از آنجایی که تقاضا بالاست، تحصیلات تکمیلی را توسعه خواهیم داد.



وی ادامه داد: برای این کار دو برنامه داریم؛ یکی تجهیز واحدها و دیگری جذب سالانه حدود ۵هزار عضو هیأت علمی جدید، به گونه‌ای که تا پایان سال ۹۶ هرم هیأت علمی دانشگاه اصلاح شده و شاخص نسبت استاد به دانشجو از ۱ به ۵۰، به عدد ۱ به ۳۳ خواهد رسید.


میرزاده خاطرنشان کرد: کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌هایمان را تجهیز خواهیم کرد. برای این منظور سامانه‌ای به اسم «ساها» طراحی شده که مخفف عبارت سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد است. حدود ۳۵۰۰ آزمایشگاه و ۴ هزار کارگاه داریم که تمامی آنها در این شبکه به یکدیگر متصل شده و به ارائه خدمات به دانشجو می‌پردازند. درواقع یک شبکه ملی آزمایشگاهی راه‌اندازی می‌شود که می‌تواند به تمامی کشور اعم از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، غیردولتی، صنعت و... نیز خدمات ارائه کند.


وی افزود: برای تجاری‌سازی تحقیقات هم به این نتیجه رسیده‌ایم که برای هر واحد دانشگاهی در هر استان یک شهرک فناوری آزاد داشته باشیم. که برای این طرح نیز اسم «شفا» انتخاب شده است. در این شهرک فعالیت‌های مختلفی مانند علمی، فناوری و حتی صنفي و خدماتي و تجاری انجام می‌شود. معاونت عمرانی طرح این شهرک‌ها را تهیه کرده و ما نیز آن را به استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم. این سه طرح، با جذب سالانه ۵هزار عضو هیأت علمی و ایجاد شبکه آزمایشگاهی ملی، می‌تواند میزان اثربخشی دانشگاه را در اقتصاد ملی افزایش داده و فرایند تبدیل علم به ثروت را محقق سازد.


وی گفت: الان حدود ۵۰درصد ظرفیت دوره‌های کاردانی و كارشناسي ما خالی است و ما مجبوریم برای نگهداری فضاها، کارکنان و اعضای هیأت علمی آن هزینه کنیم. پس باید یک راه دیگر پیدا می‏کردیم که تأمین درآمد غیرشهریه‌ای که خود مشتمل بر دو محور درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دانش بنیان و دیگری درآمدهای ناشی از فعالیت‌های اقتصادی است که شامل تبدیل به احسن کردن اموال، فروش اموال مازاد و تغییرکاربری آنهاست.



میرزاده با تاکید براینکه تصمیم گرفتیم سالی ۱۰ تا ۱۶درصد درآمدهای واحدها از طریق شهریه تأمین شود. خوشبختانه بر اساس اقدامات انجام‌شده است افزود: برای اولین بار در تاریخ اقتصادی دانشگاه در پایان سال ۹۳ میزان وابستگی به شهریه از ۹۹درصد به ۹۰درصد رسید و سال آینده هدف ما ۱۶درصد است. البته این عدد میانگین است به عنوان مثال برخی از واحدها موفق به تأمین درآمدهای غیر شهریه‌ای تا حدود ۱۲درصد يا بيشتر و برخی دیگر کمتر شده‌اند.



وی افزود: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده در نظر داریم میزان وابستگی خود را تا پایان سال ۹۶ به ۶۰درصد برسانیم. البته میزان وابستگی دانشگاه‌های مطرح و معتبر دنیا به شهریه دانشجویان حدود ۲۵درصد است. دلیل آن هم این است که این دانشگاه‌ها درآمد خود را از طریق وابستگی به صنعت و خدمات تأمین می‌کنند. معنای دیگر آن این است که چنین دانشگاهی، دانشگاهی کارآفرین بوده و دارای اثربخشی بالا در توسعه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور است و با این الگو ما امروز حدود ۵۴ مرکز رشد و ۴۲۱ شرکت دانش بنیان راه‌اندازی شده داریم که تا پایان سال ۹۶ قرار است این تعداد به ۱۵۰ مرکز رشد و ۸۰۰ شرکت دانش بنیان برسد
.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید براینکه محققان دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون بیش از ۵۱هزار مقاله علمی تولید کرده‌اند تصریح کرد: طبق آخرین آمار منتشره از سوی پایگاه رتبه‌سنجی دانشگاه‌ها (سایماگو)، در فاصله سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ رتبه جهانی دانشگاه آزاد اسلامی ۸۶ رتبه منطقه‌ای و ملی آن هم رتبه نخست بوده است.
وی با تاکید براینکه ما موفق شدیم تعداد رشته‌های کارشناسی ارشد را از ۳۷۴۱ به ۵۲۲۶ رشته محل افزایش دهیم ادامه داد: همچنین تعداد رشته محل‌های مقطع دکترا نیز از ۴۰۸ به ۱۴۲۹ رشته محل افزایش یافت و خوشبختانه توانستیم از مهرماه ۹۳ نیز اقدام به جذب دانشجو در این رشته‌ها کنیم.


وی در مورد اقدامات صورت گرفته در حوزه پزشکی گفت: در حال حاضر ۱۱ بیمارستان در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و تا اواسط سال آینده ۴ بیمارستان دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید؛ همچنین در نظر داریم تعداد تخت‌های فعال‌مان را ظرف سالهای آینده از ۱۵۰۰ به ۳۰۰۰ برسانیم. معاون پزشکی دانشگاه برای توسعه کیفی در تمام رشته‌های پزشکی برنامه‌ای جامع دارد که در دست اجرا قرار گرفته و سال آینده نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه در حوزه پزشکی شامل جاری و عمرانی و تجهیزات بیمارستانی در نظر گرفته‌ایم.
میرزاده گفت: راه‌اندازی رشته‌های داروسازی در مقطع دکترای تخصصی، راه‌اندازی مقاطع کارشناسی ارشد برای رشته‌هایی مانند پرستاری، مامایی و راه‌اندازی بیش از ۵۰ مرکز تحقیقاتی در واحدهای مختلف دانشگاهی، اصلاح و بازنگری و تدوین دستورالعمل‌های پزشکی، جذب اعضای هیأت علمی و ... از جمله برنامه‌های ما در این حوزه به شمار می‌رود تا بتوانیم به توسعه‌ای متوازن در علوم پزشکی مانند علوم مهندسی دست پیدا کنیم.



وی افزود: قرار شد کمیته‌ای متشکل از منتخبان این ورزشکاران و معاونت ورزش دانشگاه تشکیل شود تا آیین‌نامه‌های مربوط به ارائه تسهیلات و خدمات به ورزشکاران مورد بازنگری و تصویب قرار گیرد. همچنین قرار است سال آینده ۱۲۰ میلیارد تومان بودجه برای امور جاری و عمرانی ورزشی اختصاص یابد.
میرزاده ادامه داد: در نظر داریم در یکی از کشورهای آفریقایی و همچنین در اروپا نیز واحدهایی تأسیس کنیم. واحد روسیه و عراق نیز در دست اقدام است و کارهای تأسیس آن از سال آینده شروع خواهد شد. البته بازفعالیت واحد آکسفورد از دیگر برنامه‌های ما در این مدت بوده است. واحد لبنان هنوز فعالیت چندانی ندارد که در حال برنامه‌ریزی برای توسعه آن هستیم
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقویم آزمونی سال ۹۴/ روزهای داغ کنکور در خرداد

تقویم آزمونی سال ۹۴/ روزهای داغ کنکور در خرداد

با شروع هر سال دغدغه کنکوری ها هم آغاز می شود، خرداد ماه کنکور است و شهریور ماه اعلام نتایج. تقویم آزمون های سراسری، کارشناسی ارشد، دکتری سال ۹۴ نشان از سالی پر آزمون دارد.

آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴
ﺛﺒﺖ نام برای آزمون ورودي ﺗﺤﺼﻴﻼت ﺗﻜﻤﻴﻠﻲ (کارشناسی ارشد) سال ۹۴ در روزهای ۱۷ تا ۲۵ آبان ۹۳ انجام شد. آزﻣﻮن ورودي ﺗﺤﺼﻴﻼت ﺗﻜﻤﻴﻠﻲ در روزهای ۱۵، ۱۶ و ۱۷ ﺑﻬﻤﻦ برگزار شد. ﻧﺘﺎﻳﺞ اوﻟﻴﻪ آزﻣﻮن ﺑﺼﻮرت ﻛﺎرﻧﺎﻣﻪ و اﻧﺘﺨﺎب رﺷﺘﻪ ﺗﻮﺳﻂ داوﻃﻠﺒﺎن نیمه دوم ارددﻳﺒﺸﻬﺖ ۱۳۹۴ منتشر می شود.

اﻃﻼﻋﻴﻪ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﺷﺪﮔﺎن ﭼﻨﺪ ﺑﺮاﺑﺮ ﻇﺮﻓﻴﺖ پذیرش ﻧﻴﻤﻪ دوم ۱۳۹۴ ﺧﺮداد ﻣﺎه ۱۳۹۴ منتشر خواهد شد و در نهایت نتاﻳﺞ ﻧﻬﺎﻳﻲ آزﻣﻮن کارشناسی ارشد دﻫﻪ اول ﺷﻬﺮﻳﻮرﻣﺎه ۱۳۹۴ اعلام می شود.


آزمون دکتری تخصصی سال ۹۴

ثبت نام آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۴ در روزهای ۱۶ تا ۲۳ آذر ۹۳ انجام شد و پس از آن این آزمون در ۱۵ اسفند ۹۳ برگزار شد.

نتایج اولیه دهه سوم فروردین ماه ۹۴ و انتخاب رشته اینترنتی برای مجازین نیمه اول اردیبهشت ۹۴ انجام می گیرد. اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت نیمه دوم اردیبهشت اعلام شده و نتایج نهایی نیمه اول شهریور ۹۴ منتشر می شود

آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ دانشگاه آزاد

ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۴ دانشگاه آزاد در روزهای ۱۰ تا ۳۰ آذر ماه انجام شد. این آزمون در روزهای ۷ ، ۸ و ۹ خردادماه ۱۳۹۴ برگزار می شود.

نتایج آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد در نیمه دوم شهریور ماه ۱۳۹۴ اعلام خواهد شد.


آزمون دکتری تخصصی سال ۹۴ دانشگاه آزاد

ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) دانشگاه آزاد در ۹ تا ۳۰ آذرماه ۹۳ انجام شد. آزمون دکتری سال ۹۴ این دانشگاه در ۱۰ بهمن ماه ۹۳ برگزار شد .

اسامی پذیرفته شدگان جهت شرکت در مصاحبه آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اواخر خرداد ماه ۹۴ اعلام خواهد شد و نتیجه نهایی نیز اواخر شهریور ماه ۹۴ منتشر می شود.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
موانع کرسی‌های آزاد اندیشی در سال ۹۴ برداشته می شود

موانع کرسی‌های آزاد اندیشی در سال ۹۴ برداشته می شود

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: در سال ۹۴ موانع گسترش و توسعه کرسی های آزاد اندیشی برداشته می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدضیا هاشمی در خصوص برنامه هاي تدارك ديده شده براي توسعه فعالیت کرسی‌های آزاد در سال جاري اظهار داشت : ما در ماه های آخر سال ۹۳ مکررا اعلام کردیم که هر مجموعه ای یا اساتیدی که در مورد کرسی های آزاد اندیشی برنامه ای داشته باشند و فعالیتی را در این زمینه آغاز کنند، مورد حمایت گسترده مادی و معنوی ما قرار خواهند گرفت و اهتمام ما بر این است که کرسی های آزاد اندیشی در سطح گسترده برگزار شود.


وی افزود: البته این در حالی است که موانع واقعی و یا ذهنی در این مسیر وجود دارد و تمام تلاش ما مبنی بر برطرف سازی موانع گسترش و توسعه کرسی های آزاد اندیشی است.
هاشمی اظهار داشت: دانشجویان می توانند با خیال راحت‌تر و انگیزه مضاعف در این حوزه فعالیت کنند و ما مطمئنیم که سال جاري سالی برجسته در حوزه کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه های سراسر کشور است.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تدوین آئین نامه کرسی‌های آزاداندیشی و انتشار قانون منشور دانشجویی را ازمهم ترین فعالیت فرهنگی دانشگاه ها در سال ۹۳ عنوان كرد و با تاكيدبر هماهنگی و همدلی بین دستگاههای فعال فرهنگي در حوزه آموزش عالي گفت: هماهنگی و همدلی بین دستگاه های فعال در حوزه آموزش عالی یکی از دستاوردهای درخشانی بود که ما خدا را شکر می کنیم که هماهنگی بی نظیر و فوق العاده بین دستگاه های فرهنگی داریم که کسانی که از نزدیک آن را رصد می کنند این هماهنگی را فوق العاده می دانند.


دكترهاشمی خاطرنشان کرد: برگزاری کنگره ملی شهدای دانشجو از مهم ترین فعالیت های مادر سال گذشته بود که با محوریت شرکت روسای دانشگاه ها و مشارکت همه دستگاه ها برگزار شد .




 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولویتهای سال ۹۴ وزارت علوم اعلام شد/ تجهیز آزمایشگاه دانشگاهها

اولویتهای سال ۹۴ وزارت علوم اعلام شد/ تجهیز آزمایشگاه دانشگاهها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اولویت های این وزارت را در سال ۱۳۹۴ اعلام کرد و تجهیز آزمایشگاه دانشگاهها و مراکز پژوهشی را از جمله برنامه های حوزه پژوهش و فناوری این وزارت نامید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فرهادی، تجهیز آزمایشگاه دانشگاهها و مراکز پژوهشی را از جمله برنامه های حوزه پژوهش و فناوری این وزارت نامید و با اشاره به افزایش ۲۸ درصدی بودجه پژوهش در سال ۱۳۹۴ گفت: در بودجه سال آینده ردیف مستقل و متمرکزی با اعتبار ۱۲۰میلیارد تومان برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی پیش بینی شده است که امیدوارم اختصاص این بودجه در سال های آینده نیز ادامه پیدا کند.


وی اظهار داشت : ارائه مجوز و حمایت از تاسیس موسسات پژوهشی خصوصی ، رفع موانع فعالیت و ارتقای پارک های علم و فناوری و ایجاد کرویدورهای علم و فناوری در شهرک های صنعتی از دیگر برنامه های وزارت علوم در حوزه پژوهش و فناوری است.


دکتر فرهادی افزود: حمایت از صادرات محصولات دانش بنیان پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری از دیگر برنامه های وزارت علوم در سال آینده است که در این مسیر از اعتبارات صندوق نوآوری و شکوفایی نیز استفاده خواهد شد.


وزیر علوم گفت : در سال آتی دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاهها و مراکز صنعتی گسترش خواهد یافت و کارآموزی دانشجویان در مقاطع بالاتر در واحدهای صنعتی انجام خواهد شد.
وی افزود: در سال آینده دوره های مهارت آموزی در دانشگاههای فنی حرفه ای و جامع علمی -کاربردی نیز تقویت خواهد شد.


دکتر فرهادی اظهار داشت: تمرکز عمده وزارت علوم، بر افزایش کیفیت آموزشی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور است و سامان دهی مراکز آموزش عالی، بازنگری برنامه های درسی ،ایجاد رشته های جدید مرتبط با مسایل روز بخصوص رشته های میان رشته ای و ماموریت گرا کردن دانشگاهها و حرکت به سمت ایجاد دانشگاههای نسل سوم و کار آفرین که ویژگی شان تولید ثروت از دانش است در دستور کار این وزارت قرار دارد.


وزیر علوم،تقویت همکاری های بین دانشگاهی، توسعه همکاری دانشگاه و صنعت، توسعه دیپلماسی علمی ، تقویت روابط با دانشگاههای معتبر دنیا ، استمرار پذیرش دانشجو از کشورهای دیگر و انجام تحقیقات مشترک با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی بین المللی را از دیگر برنامه های این وزارت در سال ۱۳۹۴ برشمرد.
دکتر فرهادی با تاکید بر ضرورت تحول در علوم انسانی گفت:بازنگری رشته های علوم انسانی در شورای تحول علوم انسانی با هماهنگی شورای برنامه ریزی وزارت علوم ادامه خواهد یافت .


وی با اعلام اینکه در سال آینده تعدادی از رشته های میان رشته ای برای اولین بار ایجاد و برخی رشته های قدیمی حذف خواهند شد گفت: پیش بینی می شود در مجموع ظرفیت پذیرش دانشجو در سال آینده کمتر از سال جاری نباشد .
دکتر فرهادی با اشاره به رتبه بندی دانشگاهها گفت : دانشگاهها با توجه به امکانات و زیر ساخت ها و اعضای هیئت علمی خود در زمینه های خاصی و با ماموریت مشخصی فعالیت خواهند کرد .


وزیر علوم اظهار داشت : در کنار اعزام اعضای هیئت علمی به فرصت های مطالعاتی خارج از کشور ، از سال آینده و براساس آیین نامه ای که با هماهنگی وزارت صنعت ، معدن و تجارت تدوین شد، اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی می توانند فرصت های مطالعاتی خودرا در واحدهای صنعتی، تجاری و معدنی داخل کشور انجام دهند.



 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه تربیت مدرس

پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه تربیت مدرس

پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه تربیت مدرس به منظور فراهم نمودن زمینه جذب برگزیدگان علمی و مستعد مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی کشور و در راستای اجرای “آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری مصوب جلسه مورخ 93/ 27/3 شورای هدایت استعدادهای درخشان” آیین شماره ۲۱ /۶۷۲۷۲ مورخ /۹۳ ۱۸/۴ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری” براساس آیین نامه فوق و وفق شیوه نامه پذیرش برگزیدگان علمی مصوب شورای دانشگاه،نسبت به پذیرش برگزیدگان علمی واجد شرایط عمومی و اختصاصی در دوره های دکتری تخصصی به شرح زیر اقدام می کند :

الف – شرایط عمومی
داوطلبان بایستی هنگام ارائه درخواست دارای کلیه شرایط عمومی زیر باشند:۱- عتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران . ۲ – پذیرفتن قانون اساسی و عدم مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران . ۳ – نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از لحاظ خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد . ۴ – نداشتن سوء پیشینه به تشخیص مراجع صاحب صلاحیت . ۵ – عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب و گروههای محارب و ملحد و عدم هواداری از آنها . ۶- دانش آموخته یا دانشجوی نیمسال آخر دوره کارشناسی ارشد دانشگاه های داخل کشور مورد تایید وزارتین “علوم، تحقیقات و فناوری”و “بهداشت، درمان و آموزش پزشکی” . تبصره :۱ ا تباع غیرایرانی و دانش آموختگان دانشگاه های خارج از کشور مجاز به درخواست پذیرش از این طریق نمی باشند . ۷- داشتن میانگین معدل کل ۱۶ و بالاتر در دوره کارشناسی و میانگین کل ۱۷ و بالاتر بدون احتساب نمره پایان نامه در دوره کارشناسی ارشد . ۸-دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد در رشته تحصیلی متناسب با رشته تحصیلی مورد تقاضا در دوره دکتری به تشخی ص و تایید دانشگاه . -۹ تا زمان انتشار این اطلاعیه ( /۹۳( ۱۲/ ۲۷ بیش از ۲ سال از زمان فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی ارشد داوطلبان نگذشته باشد (صرفافارغ التحصیلان /۱۳۹۱/ ۱۲/ ۲۷ به بعد می توانند داوطلب پذیرش شوند .) ۱۰ – دارا بودن مدرک زبان عمومی معتبر طبق جدول همترازی نمرات آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی ( بند ح) با حداقل نمره لازم برای کسب حداقل ۴ امتیاز از مدرک ارائه شده


ب – شرایط و ضوابط اختصاصی
دانش آموختگان و دانشجویان نیمسال چهارم دوره کارشناسی ارشد (درمهلت مجاز دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد مربوطه) در صورت دارابودن یکی از شرایط زیر، می توانند بدون شرکت در آزمون کتبی نیمه متمرکز دوره های دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلب ادامه تحصیل در دوره های دکتری تخصصی دانشگاه تربیت مدرس شوند : – ۱ حداقل ۲ مقاله علمی – پژوهشی مرتبط و مستخرج از پایان نامه و داده های حاصل از آن (مورد تایید استاد راهنمای اصلی داوطلب) -۲ حداقل ۱ مقاله علمی – پژوهشی مرتبط و مستخرج از پایان نامه و داده های حاصل از آ (ن مورد تایید استاد راهنمای اصلی داوطلب) همراه با ارائه گواهی حداقل ۱ ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران یا ارائه گواهی برگزیدگی در حداقل ۱ جشنواره علمی معتبر مورد تایید مراجع ذی صلاح ۳- گواهی حداقل ۱ ثبت اختراع بین المللی مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران همراه با ارائه گواهی برگزیدگی در حداقل ۱ جشنواره علمی معتبر مورد تایید مراجع ذی صلاح ۴- گواهی برگزیدگی در حداقل ۱ جشنواره علمی معتبر بین المللی مورد تایید مراجع ذی صلاح همراه با ارائه گواهی حداقل ۱ ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران تبصره۲: احراز شرایط و ضوابط اختصاصی شرط لازم برای بررسی درخواست پذیرش داوطلبان می باشد و کسب حداقل ۱۰ امتیاز از مستندات مربوطه الزامی است و چنانچه داوطلبی در صورت راه یابی به مرحله مصاحبه علمی ، وفق نظر کمیته مصاحبه کننده موفق به کسب حداقل امتیاز لازم نشود از فهرست داوطلبان واجد شرایط اولیه پذیرش حذف خواهد شد.


ج – نحوه ارائه درخواست و ارسال مدارک
لازم داوطلبان واجد شرایط لازم است
حداکثر تا روزدوشنبه مورخ /۹۴/ ۳۱/۱ نسبت به ثبت نام الکترونیکی از طریق سامانه جامع دانشگاهی (گلستان) اقدام و مدارک مورد نیاز به شرح زیر را به فرمت مناسب تهیه و در سامانه مذکور در محل های مناسب بارگذاری نمایند (تحویل مدارک از طریق پست یا مراجعه حضوری امکان پذیر نمی باشد). اندازه فایل مدارک ارسالی نباید از ۸۰ کیلوبایت کمتر و از ۲۰۰ کیلوبایت بیشتر باشد. توجه: در صورت راه یابی داوطلبان به مصاحبه علمی ضروری است اصل کلیه مدارک شناسایی و نسخه کامل کلیه مدارک و سوابق آموزشی و پژوهشی بارگذاری شده در سامانه جامع دانشگاهی به همراه کپی آنها ،را در روز برگزاری مصاحبه ارائه نمایند .

  1. یک قطعه عکس ۳ ۴× رنگی تمام رخ
  2. کارت ملی (نوع فایل:
  3. jpg) مدرک نظام وظیفه (مختص آقایان نوع فایل:
  4. jpg) مدرک دیپلم دارای معدل کتبی و کل (نوع فایل:
  5. jpg) - مدرک کارشناسی دارای معدل یا گواهی معدل از دانشگاه محل تحصیل متقاضی (نوع فایل:
  6. jpg ) مدرک کارشناسی ارشد دارای معدل دوره و تاریخ فراغت از تحصیل(نوع فایل:
  7. jpg) فرم تکمیل شده شماره ۱ مربوط به گواهی تایید معدل، نمره پایان نامه، تاریخ فراغت از تحصیل و طول مدت تحصیل ( نوع فایل:
  8. (jpg ریزنمرات کارشناسی (نوع فایل:
  9. pdf) - ریزنمرات کارشناسی ارشد (نوع فایل: pdf)
  10. صفحه اول و چکیده پایان نامه (نوع فایل
  11. jpg) فرم تکمیل شده ثبت اطلاعات داوطلب
  12. فرم تکمیل شده شماره ۳ -۲و ۱-۲ ، ۲-۲ مربوط به گواهی تاییدیه مقالات علمی – پژوهشی/ علمی – ترویجی/کنفرانس های معتبر توسط استاد راهنمای اصلی داوطلب(برای هر مقاله یک فرم حسب مورد () نوع فایل:
  13. jpg ) - نامه پذیرش چاپ قطعی مقاله یا مقاله ها یی تا کنون چاپ نشده باشند (تذکر: نامه وصول مقاله قابل قبول نیست) (نوع فایل:
  14. (jpg ) گواهی تائیدیه مبنی بر نمایه شدن مجله در فهرست SCI Mago ، JCR و سایر مجلات علمی – پژوهشی مورد تایید وزارتین علوم یا بهداشت از مراجع ذی صلاح که حاوی رتبه بندی و اعتبار مجله باشد (. نوع فایل:
  15. jpg) - تصویر صفحه اول و خلاصه کامل مقاله یا مقاله های علمی – پژوهشی مرتبط و مستخرج از پایان نامه و داده های حاصل از آن (مورد تایید استاد راهنمای اصلی طبق فرم تکمیل شده شماره ۱ -۲ ) چاپ شده یا دارای نامه پذیرش چاپ قطعی در مجلات داخلی و خارجی(نوع فایل:pdf) توجه: درخصوص مقالاتی که صرفا پذیرش شده اند ضروری است تصویر صفحه اول و خلاصه نسخه تایید شده قبل از چاپ نهایی آن (proof) صادره از مجله مربوط بارگذاری شود .
  16. تصویر صفحه اول و خلاصه کامل مقاله یا مقاله های علمی – ترویجی مرتبط و مستخرج از پایان نامه و داده های حاصل از آن (مورد تایید استاد راهنمای اصلی طبق فرم تکمیل شده شماره ۲ -۲ ) چاپ شده (نوع فایل:
  17. pdf) تصویر صفحه اول و خلاصه کامل مقاله یا مقاله های ارائه شده در کنفرانس ها ، سمینارها و یا همایش های داخلی و خارجی مرتبط و مستخرج از پایان نامه و داده های حاصل از آن همراه با تصویر روی جلد آن (مورد تایید استاد راهنمای اصلی طبق فرم تکمیل شده شماره () ۳ -۲ نوع فایل:
  18. pdf) - مستندات اختراع به ثبت رسیده (گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران) (نوع فایل:
  19. jpg) - مستندات برگزیدگان جشنواره، مسابقات بین المللی و المپیادهای معتبر (گواهی صادره از دبیرخانه یا مراجع ذی ربط) (نوع فایل :
  20. jpg) - مستندات مربوط به تالیف کتب مرتبط با رشته تحصیلی (تصویر روی جلد، شناسنامه کتاب و گواهی انتشار از ناشر مربوطه) (نوع فایل :
  21. jpg) - مستندات مربوط به ترجمه کتب مرتبط با رشته تحصیلی (تصویر روی جلد، شناسنامه کتاب و گواهی انتشار از ناشر مربوطه) (نوع فایل :
  22. jpg) گواهی زبان خارجی عمومی مورد تایید دانشگاه مطابق با جدول بند “ح” ( نوع فایل:
  23. jpg) - گواهی مربوط به داوطلبان شاهد و ایثارگر صادره از مراجع صاحب صلاحیت (درصورتی که داوطلب در فرم درخواست اعلام کرده باشد حائز شرایط ایثارگری مورد تایید دانشگاه می باشد) (نوع فایل: jpg) تبصره : ۳ شرایط ایثارگری مورد تایید دانشگاه شامل موارد زیر می باشد : • جانبازان انقلاب اسلامی دارای جانبازی حداقل ۲۵% ، آزادگان، فرزندان عزیز «شهدا، مفقودین، اسرا، آزادگان و جانبازان ۵۰% به بالا» و همسران آنان با ارائه اصل گواهی مربوط از بنیاد شهید و امور ایثارگران • داوطلبانی که از تاریخ /۵۹ ۳۱/۶ لغایت /۶۷ ۳۱/۶ حداقل شش ماه داوطلبانه در مناطق عملیاتی جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشته اند با ارائه اصل گواهی مربوط از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تاریخ سال جاری، قابل دریافت از نواحی نگهداری پرونده سابقه جبهه یا ارائه اصل فرم مخصوص استفاده از سهمیه ایثارگران قابل دریافت از اداره کل امور جهادگران وزارت جهاد کشاورزی
  24. –پرداخت هزینه ثبت نام و بررسی مدارک که مبلغ۵۰۰/۰۰۰(پانصد هزار)ریال می باشد و لازم است به صورت الکترونیکی نسبت به پرداخت آن از طریق سامانه جامع دانشگاهی (گلستان) اقدام شود.


د ) مصاحبه علمی و اعلام نتایج
نتیجه بررسی اولیه درخواست داوطلبان و راه یافتگان به مصاحبه علمی حتی المقدور تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۴ ، از طریق سامانه جامع دانشگاهی (گلستان) اعلام خواهد شد و داوطلبان می توانند با استفاده از شناسه کاربری و رمز عبوری که هنگام ثبت نام از سامانه مذکور دریافت می کنند از وضعیت خود مطلع شوند . در این مرحله داوطلبانی که وضعیت بررسی نسخه الکترونیکی مدارک آنها در سامانه فوق “تایید” اعلام خواهد شد ، ضروری است نسبت به تکمیل فرایند بررسی پذیرش و انتخاب زمینه تحقیقاتی مورد علاقه خود در سامانه جامع دانشگاهی (گلستان) اقدام و گواهی مربوط به ثبت نام را از سامانه مذکور دریافت نمایند . توجه: ارائه گواهی ثبت نام در سامانه جامع دانشگاهی(گلستان ) در روز برگزاری مصاحبه علمی ضروری است و داوطلبانی که نسبت به تکمیل فرایند بررسی پذیرش و انتخاب زمینه تحقیقاتی مورد علاقه خود در سامانه مذکور اقدام نکرده و گواهی ثبت نام الکترونیکی را دریافت نکرده باشند مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه علمی نخواهند بود . مصاحبه برگزیدگان علمی ترجیحا همزمان با مصاحبه داوطلبان آزمون نیمه متمرکز دوره های دکتری تخصصی سال ۱۳۹۴ برگزار خواهد شد و اطلاعیه دعوت به مصاحبه علمی براساس رشته های مختلف حتی المقدور تا پایان اردیبهشت ماه ۱۳۹۴در صفحه آموزشی وبگاه دانشگاهhttp://www.modares.ac.ir/eduاعلام خواهد شد و داوطلبان بایستی صرفا از این طریق تاریخ مصاحبه خود را مشاهده و مراجعه نمایند و دانشگاه مسئولیتی برای اطلاع رسانی از طرق دیگر ندارد و عدم مراجعه داوطلب در روز برگزاری مصاحبه علمی به منزله انصراف وی از درخواست پذیرش خواهد بود و امکان انجام مصاحبه علمی مجدد مقدور نخواهد بود . نتایج نهایی پذیرش برگزیدگان علمی پس از انتشار اسامی پذیرفته شدگان آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی توسط سازمان سنجش آموزش کشور، از طریق وبگاه دانشگاه یاسامانه جامع دانشگاهی (گلستان) اعلام خواهد شد. لذا از داوطلبان درخواست می شود اکیدا از مراجعه حضوری یا تماس تلفنی در این خصوص خودداری نمایند .


- ه راهنمای تکمیل بخش شرح فعالیتهای آموزشی و پژوهشی
در تقاضانامه ثبت نامی ضروری است داوطلبان اطلاعات زیر را از قبل آماده و آن را در بخش مربوطه در تقاضانامه درج نماید ترجمه یا تالیف کتاب مرتبط با رشته تحصیلی: با ذکر عنوان کتاب – سال انتشار – نام نویسندگان به ترتیب ذکر شده روی جلد . برگزیدگان جشنواره های علمی معتبر: با ذکر نام جشنواره – رتبه – سال برگزیده شدن. مقالات چاپ شده در مجلات علمی معتبر داخلی و خارجی مرتبط و مستخرج از پایان نامه و داده های حاصل از آن: با ذکر نام نویسندگان به ترتیب ذکر شده در مقاله – عنوان مقاله – نام مجله – سال انتشار – شماره دوره (جلد) – شماره صفحات ابتدا و انتهای مقاله. مقالات ارائه شده در کنفرانسها ی معتبر داخلی و خارجی مرتبط و مستخرج از پایان نامه و داده های حاصل از آن: با ذکر نام نویسندگان به ترتیب ذکر شده در مقاله – عنوان مقاله – نام کنفرانس – محل برگزاری – سال برگزاری – شماره صفحه/صفحات در کتابچه. اختراعات ثبت شده: با ذکر نام اختراع – محل ثبت – تاریخ ثبت. وضعیت اشتغال: با ذکر شغل فعلی – نام موسسه – مسوولیت یا پست سازمانی – نوع همکاری ( پاره وقت – تمام وقت – ) تلفن محل کار – آدرس محل کار.

-و نکات مهم
۱ داوطلب نا با مدارک تحصیلی معادل کارشناسی ارشد مجاز به ثبت نام نمی باشند.
-۲ پذیرش برگزیدگان علمی در رشته های گروه علوم پزشکی صرفا از طریق وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مذکور انجام می شود
.
-۳ کلیه مقالات داوطلبان اعم از علمی – پژوهشی ، علمی – ترویجی و مقالات چاپ شده در کنفرانس ها در صورتی قابل امتیازدهی هستند که مرتبط و مستخرج از پایان نامه داوطلب وداده های حاصل از آن باشند و توسط استاد راهنمای اصلی داوطلب تایید شده باشند .
-۴ مقالاتی که در مجلات ممنوعه (فاقد اعتبار علمی از نظر وزارتین علوم و بهداشت) چاپ شده باشند قابل بررسی و امتیازدهی نیستند .
-۵ در صورت ارائه تالیف یا ترجمه کتاب بایستی تالیف یا ترجمه ارائه شده مرتبط با رشته تحصیلی داوطلب باشد درغیراینصورت امتیازی به آن تعلق نمی گیرد .
۶ – داوطلبان فقط مجاز به ارائه درخواست در یک رشته تحصیلی هستند و درصورت ارائه درخواست های متعدد ازفهرست داوطلبان واجد شرایط اولیه پذیرش حذف خواهندشد .
۷ – چنانچه در هر یک از رشته های اعلام شده، از طریق آزمون ورودی دوره های دکتری تخصصی داوطلبی به مصاحبه علمی راه نیابد و یا پس از برگزاری مصاحبه علمی به تعداد لازم داوطلب پذیرفته نشود از طریق برگزیدگان علمی نیز در رشته های مورد نظر پذیرش دانشجو انجام نمی شود .
-۸ کسب حدنصاب علمی لازم برای پذیرش, که توسط دانشگاه تعیین می شود و موافقت گروه آموزشی و دانشگاه , از شرایط اصلی پذیرش است و در صورت عدم کسب حد نصاب مذکور، دانشگاه ملزم به پذیرش داوطلبان برگزیده علمی نمیباشد .
-۹ دانشجویان نیمسال آخر (در مهلت مجاز دوره کارشناسی ارشد مربوطه) در صورت پذیرش بایستی حداکثر تا مهلت مقرری که برای داوطلبان آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی سال ۱۳۹۴در اطلاعیه های سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است ( /۹۴ ۳۱/۶) از پایان نامه خود دفاع و فارغ التحصیل شوند؛ در غیراین صورت اسامی آنان از فهرست داوطلبان واجد شرایط پذیرش حذف خواهد شد .
-۱۰ پذیرش قطعی پذیرفته شدگان منوط به تایید صلاحیت عمومی آنان توسط مراجع ذی صلاح مربوط و تایید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور می باشد .
-۱۱ پذیرفتهشدگان این دانشگاه به صورت تمام وقت در دوره دکتری اشتغال به تحصیل خواهند داشت و مشمول کلیه مقررات آموزشی و انضباطی دانشگاه خواهند بود .
-۱۲ پذیرفتهشدگانی که در استخدام دستگاههای دولتی هستند باید برای ثبت نام (شروع به تحصیل) مدارک لازم مبنی بر موافقت با تحصیل تمام وقت یا ماموریت تحصیلی را ارائه نمایند . -۱۳ ادامه تحصیل قبول شدگان بدون پرداخت شهریه تحصیلی است و تغییر رشته یا انتقال افراد پذیرفته شده به سایر دانشگاه ها مجاز نیست .
-۱۴ برای آشنایی بیشتر با استادان این دانشگاه و اطلاع از فعالیتهای علمی و تحقیقاتی آنان میتوانید به وبگاه فارسی دانشگاه، زیر شاخه آموزشی، لینک “زمینه های تحقیقاتی” در بخش اطلاعیه مراجعه نمایید. در هر حال زمینه تحقیقاتی (موضوع رساله دکتری) پذیرفتهشدگان با توافق استاد راهنما، گروه آموزشی و دانشگاه پس از پذیرش و ثبت نام آنان تعیین خواهد شد و انتخاب زمینه تحقیقاتی توسط داوطلبان حقی برای آنان ایجاد نمی کند .
-۱۵ چنانچه در هر مرحله از ثبت نام، بررسی و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب دارای هر یک از شرایط ورود به دوره دکتری مذکور در این اطلاعیه نبوده است ، بلافاصله از ثبت نام و ادامه تحصیل او جلوگیری میشود و مطابق مقررات با وی رفتار خواهد شد .
- ۱۶ درصورتی که مدارک الزامی برای بررسی پذیرش داوطلبان به طور کامل توسط داوطلب در سامانه بارگذاری نشده باشد به درخواست پذیرش وی ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجه پرداختی نیز قابل استرداد نخواهد بود

اطلاعات تکمیلی
در صورت نیاز صرفا از طریق صفحه آموزشی وبگاه دانشگاه http://www.modares.ac.ir/eduاعلام خواهد شد و داوطلبان بایستی تا زمان اعلام نتای ج اخبار و اطلاعیه های مربوط را از وبگاه مذکور ملاحظه و پیگیری نمایند و دانشگاه مسئولیتی در قبال اطلاع رسانی جداگانه به داوطلبان نخواهد داشت و عدم مراجعه داوطلبان در موعدهایی که اعلام خواهد شد به منزله انصراف آنان تلقی می شود. *داوطلبان در صورت نیاز برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این اطلاعیه می توانند در روزهای اداری و غیر از تعطیلات رسمی (شنبه الی چهارشنبه) از ساعات ۱۰ الی ۱۲ صرفا با شماره تلفن های ۸۲۸۸۳۰۶۱ و ۸۲۸۸۴۱۵۳تماس بگیرند و از تماس با شماره تلفن های دیگر دانشگاه جدا خودداری نمایند.


رشته های دارای پذیرش دانشجوی برگزیده علمی
دانشکده علوم انسانی:
آب و هواشناسی (اقلیم شناسی – ) آب و هواشناسی ماهواره ای آموزش زبان روسی آموزش زبان فرانسه باستان شناسی – پیش از تاریخ باستان شناسی – دوران اسلامی تکنولوژی آموزشی جامعه شناسی – جامعه شناسی سیاسی جامعه شناسی – جامعه شناسی فرهنگی جغرافیا و برنامه ریزی شهری جغرافیای سیاسی – سازمان سیاسی فضا حقوق خصوصی حقوق کیفری و جرم شناسی روابط بین الملل روانشناسی زبان شناسی زبان و ادبیات عرب زبان و ادبیات فارسی زبان و ادبیات فارسی – ادبیات عرفانی علوم سیاسی – اندیشه های سیاسی علوم قرآن و حدیث فلسفه تعلیم و تربیت فیزیولوژی ورزشی – بیوشیمی و متابولیسم ورزشی فیزیولوژی ورزشی – فیزیولوژی ورزشی عصبی – عضلانی مدیریت ورزشی – مدیریت بازاریابی و رسانه های ورزشی مطالعات زنان – حقوق زن در اسلامدانشکده مدیریت و اقتصاد اقتصاد
- اقتصاد سلامت تاریخ انتشار: /۹۳ ۱۲/ ۲۷″ صفحه۸از ۱۰ صفحه” مدیریت همکاریهای آموزشی و آزمون معاونت آموزشی دانشگاه حسابداری سیاستگذاری علم و فناوری مدیریت – تحقیق درعملیاتدانشکده کشاورزی
اصلاح نباتات اصلاح نژاد دام بیماری شناسی گیاهی – قارچ شناسی و بیماریهای قارچی گیاهی ترویج و آموزش کشاورزی – ترویج کشاورزی تکنولوژی مواد غذایی حشره شناسی کشاورزی خاک شناسی – فیزیک وحفاظت خاک زراعت سازه های آبی علوم باغبانی – گیاهان زینتی ( فیزیولوژی و اصلاح ) علوم باغبانی – میوهکاری (فیزیولوژی و اصلاح) علوم طیور مهندسی اقتصاد کشاورزی – اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی مهندسی اقتصاد کشاورزی – سیاست و توسعه کشاورزی مهندسی مکانیک بیوسیستم – انرژی های تجدیدپذیر مهندسی منابع آب
دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی
علوم جنگل – جنگل شناسی و اکولوژی جنگل علوم و مهندسی آبخیزداری – آب علوم و مهندسی آبخیزداری – زمیندانشکده علوم پایه
زمین شناسی- زمین شناسی مهندسی زمین شناسی – زمین شناسی اقتصادی شیمی – شیمی آلی شیمی – شیمی تجزیه شیمی – شیمی فیزیک شیمی – شیمی معدنی فیزیک – اتمی مولکولی فیزیک – حالت جامد تاریخ انتشار: /۹۳ ۱۲/ ۲۷″ صفحه۹از ۱۰ صفحه” مدیریت همکاریهای آموزشی و آزمون معاونت آموزشی دانشگاه فیزیک – ذرات بنیادی و نظریه میدان ها دانشکده علوم زیستی
بیوشیمی بیوفیزیک ریز زیست فناوری (نانو بیوتکنولوژی) زیست شناسی، ژنتیک مولکولی زیست شناسی، سیستماتیک گیاهی دانشکده علوم ریاضی
ریاضی کاربردی ریاضی محض – جبر دانشکده فنی و مهندسی
فناوری نانو – نانو مواد مهندسی صنایع مهندسی فناوری اطلاعات – مدیریت سیستمهای اطلاعاتی مهندسی متالورژی و مواد مهندسی متالورژی و مواد – خوردگی و پوشش و مهندسی سطح مهندسی متالورژی و مواد – سرامیک مهندسی معدن – استخراج مواد معدنی مهندسی معدن – مکانیک سنگ دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
مهندسی برق – الکترونیک مهندسی برق – قدرت مهندسی برق – کنترل مهندسی برق – مخابرات (سیستم) مهندسی برق – مخابرات (میدان) مهندسی پزشکی – بیوالکتریک دانشکده مهندسی شیمی
مهندسی پلیمر مهندسی شیمی – بیوتکنولوژی مهندسی شیمی – پدیده های انتقال و فرآیندهای جداسازی مهندسی شیمی – ترمودینامیک، سینتیک و طراحی راکتورهای شیمیائی مهندسی شیمی – طراحی، شبیه سازی و کنترل فرآیندها مهندسی فرآیندهای پلیمریزاسیون تاریخ انتشار: /۹۳ ۱۲/ ۲۷″ صفحه از۱۰ ۱۰ صفحه” مدیریت همکاریهای آموزشی و آزمون معاونت آموزشی دانشگاه دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست
مهندسی عمران – حمل و نقل مهندسی عمران – راه و ترابری مهندسی عمران – ژئوتکنیک مهندسی عمران – سازه مهندسی عمران – مهندسی زلزله مهندسی عمران – مهندسی محیط زیست مهندسی عمران – مهندسی و مدیریت منابع آب دانشکده مهندسی مکانیک
مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی مهندسی مکانیک – ساخت و تولید مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی (زمینه دینامیک، کنترل و ارتعاشات) مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی (زمینه مکانیک جامدات) مهندسی هوا فضا – جلوبرندگی مهندسی هوا فضا – دینامیک پرواز و کنترل
دانشکده هنر
پژوهش هنر شهرسازی – برنامه ریزی شهری و منطقه ای معماری هنر اسلامی

برای کسب اطلاعات کامل اینجا را کلیک کنید
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد در اردیبهشت 94

برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد در اردیبهشت 94

[h=3]تهران-ایرنا -رییس دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری نمایشگاه بزرگ دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی این دانشگاه در اردیبهشت ماه 94 خبر داد.
[/h]
به گزارش ایرنا از دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمید میرزاده در آخرین جلسه نمایندگان تام الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1393 به تشریح برنامه های دانشگاه در سال پیش رو پرداخت و گفت: در سال آینده فرآیند توسعه علمی اسلامی، آزاد اندیشی، فعالیت های فرهنگی و ورزشی در دانشگاه ادامه خواهد داشت و این امور از مهم ترین اولویت های دانشگاه در سال جدید خواهد بود.

وی توسعه تحصیلات تکمیلی و رشته های پزشکی را از دیگر برنامه های دانشگاه در حوزه علمی و تحقیقاتی برای سال آینده معرفی کرد.

میرزاده افزود: فرآیند تبدیل علم به ثروت و حرکت در مسیر نسل سوم دانشگاه ها یعنی دانشگاه کارآفرین بخش دوم برنامه های دانشگاه در سال آینده خواهد بود.

وی ادامه داد: احداث پارک های علم و فن آوری، توسعه مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان و حضور گسترده دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه در این مراکز برای تجاری سازی ایده ها و طرح های تحقیقاتی و پژوهشی در این راستا انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به راه اندازی سامانه ساها ( سامانه آزمایشگاه های همکاری آزاد) گفت: هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی 11 هزار کارگاه و آزمایشگاه وجود دارد که یکپارچه کردن این مجموعه ها در دل طرح ساها مزیت بسیار درخشانی را در اختیار دانشگاه در مسیر تبدیل علم به ثروت قرار خواهد داد.



**برگزاری نمایشگاه بزرگ دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی در اردیبهشت

وی خاطرنشان کرد: در سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در اردیبهشت ماه نمایشگاه بزرگی از دستاوردهای علمی و پژوهشی تمامی واحدها برگزار خواهد شد تا قدرت علمی و پژوهشی این نهاد علمی و تحقیقاتی بیش از پیش برای همگان روشن شود.

میرزاده در تشریح بخش سوم برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در سال آینده گفت: استیفای حقوق دانشگاه و توجه هر چه بیشتر به امور حقوقی و بازرسی و حسابرسی یکی دیگر از برنامه های مهم سال آینده خواهد بود.

وی پیگیری انضباط مالی و رعایت حق و حقوق دانشگاه را از دیگر امور جدی در سال 94 برشمرد و از تداوم توسعه تحصیلات تکمیلی در سال آینده خبر داد.

میرزاده تاکید کرد: اگر بتوانیم حرکت در مسیر مرزهای دانش و پژوهش را با رفع نیازهای کشور هماهنگ کنیم سالانه بخش قابل توجهی از نیازهای کشور در بخش های مختلف برطرف خواهد شد و این هدف متعالی توسعه علمی و به تبع آن توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی است.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
جشن دانش آموختگی نخبگان دانشگاه شریف در برج میلاد

جشن دانش آموختگی نخبگان دانشگاه شریف در برج میلاد



مراسم دانش آموختگی ۲۵۷۴ نخبه دانشگاه شریف، اردیبهشت‌ماه در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم فارغ‌ التحصيلي دانش‏ آموختگان سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ دانشگاه صنعتی شریف با حضور فارغ التحصیلان، خانواده‌های آنان و اساتید دانشگاه روز جمعه ۱۱ اردیبهشت سال ۹۴، ساعت ۱۵ در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران، برگزار مي‌شود.

تعداد کل فارغ التحصیلان دانشگاه در این دوره ۲۵۷۴ نفر است که از این تعداد ۹۸۳ نفر در مقطع کارشناسی، ۱۴۵۶ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۳۵ نفر در مقطع دکتری، فارغ التحصیل شده اند و تعداد کل فارغ التحصیلان دانشگاه تا پایان سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ در حدود ۴۳۳۹۴ نفر می‌باشد.
این مراسم با هدف قدرداني از مقام استاد و همزمان با هفته ی بزرگداشت مقام معلم از اساتيد برتر آموزشی دانشكده‌ها تقدیر می‌شود. همچنین به كليه فارغ‌التحصيلان مقطع دكتري و دانش آموختگان برتر هر دانشکده در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هدايايی اهدا خواهد شد.
با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته تنها دانشجوياني که تا روز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ثبت نام خود را در سایت مراسم نهایی کرده باشند، مي‌توانند در این مراسم شرکت کنند. دانش آموختگان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به آدرسhttp://sutgc.sharif.ir مراجعه کنند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه سمنان

پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه سمنان

پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه سمنان

شرایط و ظوابط پذیرش دکترای بدون آزمون دانشگاه سمنانمطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص حمایت و هدایت استعدادهای درخشان، دانشگاه سمنان در نظر دارد از میان دانشجویان و دانش­ آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه­های کشور تعدادی را برای تحصیل در مقطع دکتری سال تحصیلی ۹۵-۹۴ به صورت بدون آزمون پذیرش نماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به دستورالعمل اجرایی مربوطه که در پیوست آمده است، مراجعه نمایید.



منبع : دانشگاه سمنان
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
جذب 250 عضو هیات علمی جدید در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد

جذب 250 عضو هیات علمی جدید در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد

تهران- ایرنا- رییس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با جذب 250 عضو جدید درصدد هستیم بتوانیم خدمات بهتری به دانشجویان در سال جدید ارائه کنیم.





به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا، علی عباسپور در مراسم نمادین آغاز سال 94 با اشاره به نامگذاری امسال این مرکز علمی از سوی رییس دانشگاه آزاد با عنوان شمیم ایثار، اظهار کرد: گام نهادن در مسیر حرکت شهدا و ایثارگران که برای امنیت و آرامش مردم و تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است؛ از جمله اهداف این شعار ارزنده است.

وی افزود: بنابراین مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه واحد علوم و تحقیقات باید با سعی و تلاش مضاعف بتواند نسبت به ارتقاء علمی خود اقدام کند تا در نهایت به ارتقاء جمهوری اسلامی کمک شایانی کند.

بر اساس گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، وی با اشاره به نامگذاری سال 1394 به نام دولت و ملت، همدلی و همزبانی گفت: دولت برنامه ای مدون برای گسترش آموزش عالی و ارتقاء مرزهای دانش دارد که ما به عنوان یک دانشگاه غیردولتی می توانیم در پیشبرد اهداف علمی کشور همکاری های بی نظیری داشته باشیم و این همان همدلی با دولت است.

عباسپور گفت: همچنین واحد علوم و تحقیقات ظرفیت بالایی برای همکاری در رفع مشکلات کشور در زمینه های مختلف ازجمله اقتصادی، فنی و سیاسی دارد.

رییس دانشگاه علوم تحقیقات با اشاره به شهادت مدافع حرم هادی جعفری دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مواد واحد علوم و تحقیقات افزود: امروزه با دشمنی روبرو هستیم که برای مقابله با آن و دفاع و پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی تنها نباید به مرزهای کشور بسنده کرد و هرکجا که لازم است باید با حضور موثر خود به ایفای نقش بپردازیم.

عباسپور با اشاره به اقتدار کشور در مسئله هسته ای و اقتدار تیم مذاکره کننده ایران اظهار داشت: امروز جهانیان ایران را به عنوان کشوری قدرتمند در منطقه می شناسند. ایران اسلامی همواره ثابت کرده که به دنبال صلح و ثبات واقعی در جهان است.

وی افزود: با آغاز سال جدید باید با همدلی، همکاری و تلاش مستمر نسبت به ارتقاء سطح علمی، آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی کشور بهترین عملکرد ممکن را از خود به تصویر بکشیم.

رییس واحد علوم و تحقیقات با اشاره به راه اندازی ساختمان های ابن سینا، کتابخانه مرکزی و مرکز پیامبر اعظم(ص) در سال گذشته، گفت: بهره برداری از 2 بلوک آموزشی در نیمه اول سال جاری و آغاز احداث ساختمان علوم پایه 3 از جمله اقدامات حوزه عمران و توسعه این واحد برای افزایش سرانه فضای آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی واحد علوم و تحقیقات خواهد بود.

وی افزود: در سال 1393 به منظور ساماندهی اعضاء هیأت علمی و ارائه خدمات آموزشی، علمی و پژوهشی بهتر به دانشجویان 100 عضو هیأت علمی جدید به مجموعه واحد علوم و تحقیقات اضافه شد، امسال نیز با جذب 250 عضو جدید درصدد هستیم تا بتوانیم خدمات بهتری به دانشجویان جویای علم و دانش ارائه شود، این اعضای جدید در کنار اعضای باتجربه می توانند عملکرد بسیار مناسبی داشته باشند.

رییس واحد علوم تحقیقات اظهار کرد: ایجاد شرکت های دانش بنیان، ارتباط دانشگاه با بخشهای صنعت که شامل کشاورزی، علوم انسانی، فنی و مهندسی، اقتصاد، پزشکی و علوم اجتماعی خواهد بود، کاهش هرچه بیشتر وابستگی به شهریه دانشجویان، انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک درون و برون دانشگاهی بخشی از فعالیت های واحد علوم و تحقیقات در سال جدید است که باید به آن توجه ویژه ای شود.

عباسپور با اشاره به سند ملی توسعه دانش بنیان انرژی های تجدیدپذیر در کشور تصریح کرد: تحقق این سند تنها مختص به وزارت خانه های نیرو و نفت نیست بلکه دانشگاه ها می توانند در تحقق آن نقش موثری داشته باشند، واحد علوم و تحقیقات نیز با توجه به ظرفیت بالای علمی و پژوهشی خود می تواند در این زمینه نقش بسزایی ایفا کند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
فراخوان ارسال موضوع چهارمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان

فراخوان ارسال موضوع چهارمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان

تهران- ایرنا- دبیرخانه مسابقات ملی مناظره دانشجویی، فراخوان ارسال موضوعات پیشنهادی دانشجویان در چهارمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را اعلام کرد.





به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا، دبیرخانه مسابقات ملی مناظره دانشجویی از موضوعات پیشنهادی دانشجویان برای هر چه بهتر شدن برگزاری چهارمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی استقبال می کند.

بنابر اعلام دبیرخانه مسابقات ملی مناظره، دانشجویان و علاقمندان طبق روال دوره قبل می توانند موضوعات پیشنهادی خود به شورای علمی را به دبیرخانه مسابقات ارسال کنند.

بر اساس اعلام کمیته علمی مسابقات، موضوعات پیشنهادی به هیچ وجه تخصصی و مربوط به دانشجویان رشته یا گرایش خاصی نبوده و همه می توانند موضوعات پیشنهادی خود را ارائه دهند.

موضوعات پیشنهادی باید موضوعاتی عمومی باشند که به طور معمول همه افراد و از جمله دانشجویان به واسطه زندگی در این جامعه با آن در ارتباط باشند. همچنین موضوعات باید در قالب یک گزاره مثبت و به صورت یک جمله خبری ترکیب شده باشد.

محورهای دوره چهارم مسابقات شامل موارد زیر هستند:

توسعه: مدیریت جهادی، اقتصاد مقاومتی، نوآوری های علمی، اشتغال دانش بینان، توسعه پایدار

اخلاقیات: نوع دوستی، اعتدال، خدمت داوطلبانه، تضادهای اجتماعی، اخلاق مداری، رضایت از زندگی

سلامت: بهداشت روانی، سلامت عمومی، تحول نظام سلامت، مبارزه با اعتیاد، ورزش

سیاست: عدالت محوری، قانون مداری، روابط بین المللی، مفاسد اقتصادی، رسانه های جمعی

نمونه موضوع های سه دوره گذشته جهت استفاده مخاطبان در پایگاه اینترنتی مسابقات مناظره در درسترس گذاشته شده است.

علاقمندان می توانند تا سوم اردیبهشت ماه سال 1394 موضوعات پیشنهادی خود را از طریق ایمیل به آدرس sazman.pr@gmail.com و از طریق پیامک به شماره 30004055 ارسال کنند.

همچنین دبیرخانه مسابقات از پیشنهاد دهندگان موضوعات برتر با اهدای جوایزی تقدیر خواهد کرد.

چهارمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در اردیبهشت ماه 1394 در 15 استان کشور برگزار می شود.

دانشجویان می توانند برای اطلاع بیشتر یا شرکت در مسابقات به پایگاه اینترنتی www.isdc.irمراجعه کنند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بورسیه دکتری در کشور چین

بورسیه دکتری در کشور چین

جزییات اطلاعات مربوط به بورسه دکتری در چین :



به منظورگسترش روابط دو جانبه بین کشور چین و دیگر کشورها این بورسیه توسط وزارت آموزش چین و با پشتیبانی ۲۷۹ دانشگاه به دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا دارند، ارائه می شود.



مدت زمان پوشش بورس:
- دانشجویان لیسانس: ۴ تا ۷ سال
- دانشجویان فوق لیسانس: ۲ تا ۵ سال
- دانشجویان دکترا: ۳ تا ۶ سال
نحوه درخواست: از طریق «سیستم آنلاین»
پس از اخذ پذیرش اولیه از دانشگاه مورد نظر
رشته های تحصیلی ارائه شده شامل علوم، مهندسی، کشاورزی، پزشکی، حقوق، اقتصاد، مدیریت، حقوق مدنی، فلسفه و تاریخ و زیبا شناسی می باشد.
موارد پوشش بورس:
– معافیت از شهریه تحصیلی
– خوابگاه رایگان یا پرداخت هزینه مسکن
– هزینه زندگی ماهیانه:
دانشجویان لیسانس: ۲۵۰۰ یوان چین
دانشجویان فوق لیسانس: ۳۰۰۰ یوان چین
دانشجویان دکترا: ۳۵۰۰ یوان چین
دانلود لیست دانشگاه های ارائه دهنده بورسیه با فرمت pdf
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید اینجا کلیک کنید
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمدید مهلت ثبت نام آزمون استخدامی دولت تا 20 فروردین

تمدید مهلت ثبت نام آزمون استخدامی دولت تا 20 فروردین

تهران- ایرنا- ثبت نام برای شرکت در آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور تا ساعت 24 روز پنجشنبه 20 فروردین ماه 1394 تمدید شد.





حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده و به منظور فراهم کردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که تاکنون نسبت به ثبت نام برای شرکت در آزمون عمومی و اختصاصی آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور (شامل 13 دستگاه اجرایی) برای به کار گیری افراد واجد شرایط هریک از دستگاه های اجرایی مذکور و استخدام پیمانی آنها در سال 1394 و همچنین سازمان آموزش فنی و حرفه ای درباره تبدیل وضع مربیان حق التدریس اقدام نکرده اند، مهلت ثبت نام تا ساعت 24 روز پنجشنبه 20 فروردین ماه تمدید می شود.

وی به تمامی داوطلبانی که تاکنون برای ثبت نام اقدام نکرده اند، اکیدا توصیه کرد تا در مهلت باقی مانده با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دقیق دفترچه آزمون، اطلاعیه ثبت نامی منتشره و اطلاعیه منتشره امروز در صورت واجد شرایط بودن، حداکثر تا ساعت 24 روز پنجشنبه 20 فروردین ماه 1394 برای ثبت نام اقدام کنند.

توکلی افزود: همان گونه که پیشتر نیز اعلام شده است این آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور و با نظارت سازمان مدیریت و برنامه ریزی در روز جمعه اول خردادماه در حوزه های امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.

وی افزود: تا ساعت 8 صبح امروز تعداد 82 هزار و 625 داوطلب که از این تعداد 11 هزار و 898 داوطلب برای شرکت در آزمون سازمان آموزش فنی و حرفه ای و تعداد 77 هزار و 727 داوطلب برای شرکت در آزمون سایر دستگاه های اجرایی ثبت نام کرده اند.

ثبت نام برای شرکت در این آزمون از ساعت 15 روز دوشنبه 10 فروردین ماه آغاز شده است.

شرایط و ضوابط هریک از دستگاه های اجرایی پذیرنده (13 دستگاه) در دفترچه راهنمای آزمون و اطلاعیه ثبت نامی مربوط، در روز دوشنبه 10 فروردین ماه روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته است.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
طنز : انگیزه برای گرفتن مدرک دکتری

طنز : انگیزه برای گرفتن مدرک دکتری

انگیزه برای گرفتن مدرک دکتری برای هر کسی متفاوت است.

قبل از دیدن این تصویر طنز این سوال را به خودتان جواب دهید که انگیزه و محرک اصلی شما برای گرفتن مدرک دکتری چیست ؟




[h=3]انگیزه برای گرفتن مدرک دکتری :
[/h][h=3]آبی : مشتاق بودن برای داشتن یک عنوان جالب
[/h][h=3]سبز : عشق به مطالعه
[/h][h=3]نارنجی : ناتوانی در پیدا کردن شغل
[/h][h=3]قرمز : شما را دکتر صدا کنند
[/h]
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارگاه استثنایی آموزش تکنیک های موفقیت در مصاحبه دکتری

کارگاه استثنایی آموزش تکنیک های موفقیت در مصاحبه دکتری

[h=3]کارگاه کسب مهارتهای موفقیت در مصاحبه دکتری
[/h]
در این کارگاه می آموزید که چطور با تکیه بر مهارت ها و دانش فردی خود در برابر سوالات اعضای هیات علمی دانشگاه ها به سوالات آزمون مصاحبه ویژه آزمون دکتری پاسخگو باشید
مدرس : دکتر عبدا… زاده
برای دیدن رزومه ایشان اینجا کلیک کنید
زمان برگزاری کارگاه :
پنج شنبه ۲۰ فروردین ماه ساعت ۱۶ الی ۱۹


مکان برگزاری :
تهران خیابان انقلاب چهار راه وصال خیابان ابوریحان خیابان لبافی نژاد پلاک۹۳ موسسه نوآوران



شماره تماس

[h=1]۰۲۱۶۶۹۸۰۴۵۵[/h]
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرکت دانشگاه ها به سمت فروش تکنولوژی، اقتصاد دانش بنیان را محقق می کند

حرکت دانشگاه ها به سمت فروش تکنولوژی، اقتصاد دانش بنیان را محقق می کند

[h=3] تهران- ایرنا- معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان، دانشگاهی را می خواهد که به سمت فروش تکنولوژی و انعقاد قرارداد با صنعت حرکت کند.
[/h]


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر سورنا ستاری روز سه شنبه در آیین افتتاحیه دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در نمایشگاه بین المللی تهران افزود: پایه اقتصاد دانش بنیان نیروی انسانی است و باید از پژوهش و دانش درآمد کسب شود.

وی با اشاره به اینکه پایه اقتصاد دانش بنیان ،دانش است و نه ابزارهای فیزیکی بیان کرد: دانش و علم است که برای کشور و ملت اقتدار می آورد، حرکت دانشگاه ها باید به این سمت باشد که نیرو و قدرتی که ایجاد می شود وارد اقتصاد دانش بنیان شود.

وی یادآورشد: بسیاری از شرکت های دانش بنیان در دامن دانشگاه ها شکل می گیرد، اتفاقات خوبی که در دانشگاه آزاد قزوین افتاده نمونه های مثبت و باید الگوی دیگر دانشگاه ها در زمینه توسعه تکنولوژی و فروش آن و نیز ورود به بازارهای خارجی باشد، این دانشگاه دارای مراکز رشد قوی است.

ستاری گفت: حرکت دانشگاه آزاد اکنون به سمت فروش تکنولوژی و انعقاد قراردادهای فروش با صنعت است، قرار نیست دانشگاه با شهریه و پول دولت اداره شود. این حرکت جدید در دانشگاه آزاد اکنون شروع شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: تعداد مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان در حال افزایش است و وظیفه معاونت علمی و فناوری حمایت و کمک به آنها می باشد ، اتفاقات مهمی در دولت به وقوع پیوسته است، ما نسبت به سال گذشته پیشرفت های بسیاری در حوزه علم و فناوری داشته ایم.

ستاری گفت: فرهنگ استفاده از علم و دانش و اقتصاد دانش بنیان رویکرد جدیدی است و با فرهنگ فروش نفت خام مغایرت دارد، ما در دانشگاه ها نوآوری را به درستی به فرزندانمان یاد نمی دهیم.

وی یادآور شد: معاونت علمی آمادگی دارد که از پتانسیل های تجاری سازی در دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان حمایت کند، همچنین بنیاد ملی نخبگان با نگرش جدیدی که در آن ایجاد می شود از نخبگان و شرکت های دانش بنیانی که توسط آنها راه اندازی می شود حمایت خواهد کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که مسابقات ربوکاپ توسعه پیدا کرده و نتیجه آن تولید محصولی باشد که موجب توسعه کشور و ارزش افزوده برای کشور می شود.

دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با حضور 140 شرکت کننده داخلی و خارجی از امروز تا 21 فروردین ماه در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه اندازی کتابخانه دیجیتال و مرکز اسناد علمی واحد علوم و تحقیقات

راه اندازی کتابخانه دیجیتال و مرکز اسناد علمی واحد علوم و تحقیقات

تهران- ایرنا- کتابخانه دیجیتال و مرکز اسناد علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ارائه خدمات تهیه و تامین متون علمی راه اندازی شد.



به گزارش روز شنبه ایرنا از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، عرفان لطفی مدیر کتابخانه مرکزی واحد علوم و تحقیقات در این رابطه گفت: منابع قابل دسترسی در این مجموعه شامل بیش از یک میلیون و 300 هزار عنوان کتاب الکترونیکی و حدود 40 میلیون مقاله از منابع معتبر علمی جهان است.

وی بااشاره به این که این مجموعه در حال حاضر در حال تکمیل بانک داده است افزود: دسترسی به این منابع در آدرس www.esource.ir امکان پذیر است.

لطفی اظهار داشت: این پروژه در فازهای بعدی دسترسی به منابع علمی دیگری شامل بیش از 2 میلیون پایان نامه در رشته های مختلف دانشگاهی و همچنین دوره های آموزشی تخصصی چند رسانه ای دانشگاهی را میسر خواهد کرد.

وی امکان جستجوی پیشرفته در منابع مختلف و گستردگی منابع موجود در این مجموعه را از ویژگی های منحصر به فرد این پروژه دانست و تصریح کرد: دانشجویان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی کتابخانه دیجیتال در آدرس www.Esource.ir با وارد کردن شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و شماره ملی به عنوان رمز عبور از خدمات این مجموعه استفاده کنند.

مدیر کتابخانه مرکزی واحد علوم و تحقیقات با بیان این که اطلاعات بیش از 20 هزار نفر از دانشجویان این واحد در پایگاه این مجموعه وارد شده است، ادامه داد: دانشجویانی که قادر به ورود به پایگاه نیستند لازم است نسبت به تکمیل فرم عضویت اقدام کنند که پس از تایید اطلاعات آن ها امکان استفاده از این مجموعه را خواهند داشت.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی دقیق علت مهاجرت نخبگان ایرانی

بررسی دقیق علت مهاجرت نخبگان ایرانی

این تحقیق را یک دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات آنجام داده است. ۴۴ صفحه همراه با منابع
تکه هایی از این تحقیق :



کانادا، بیشترین جذب نخبگان ایران را داراست که نخست وزیر کانادا از شیوه آموزشی در ایران تشکر می نماید(!!!!!) که پرورش افراد نخبه را در بستر این آموزش درست وصحیح تربیت می‌کند و بعد از تربیت شدن به کانادا، سفر نموده و جذب آن کشور می‌شوند.


نتایج یک نظر سنجی نشان می دهد رسیدن به استانداردهای بالای زندگی مهمترین دلیل مهاجرت نخبگان است (حدود ۶۰ درصد)



در آمریکا و برای مقایسه میانگین حقوق اعضای هیات علمی آموزشی تمام وقت در سال ۱۹۹۸-۱۹۹۹ درپایه یک برای استادان ۷۱۳۳ دلار، برای دانشیاران ۵۲۵۷ دلار، برای استادیاران ۴۳۳۴ دلار و برای مربیان ۳۳۸۲ دلار است. البته این رقم را نمی‌توان با حقوق پرداختی سال ۱۳۸۰ قیاس کرد ولی طبق برآوردهای علمی مقایسه حقوق مقیاس یک عضو هیات علمی در آمریکا و هم در مرتبه استادی حدود ۱۹ برابر یک هیات علمی همطراز در ایران میباشد و همینطور یک (دانشیار ۱۷ برابر، استاد یا ۱۸ برابر ومربی حدود ۲۰ برابر است.
یکی از عوامل دیگر مهاجرت نخبگان به خارج از کشور به منزلت اجتماعی یا پرستیژ اجتماعی باعنوان یک رویکرد درونگر به پدیده‌های انسانی می‌باشد که از دیدگاه روانشناسان مطرح شده است. انسان در طول حیات خود،‌ بویژه در سنین جوانی ۲۰ الی ۲۹ سالگی،‌ به دنبال حلاجی و شکافتن هسته آنچه را که اطرافیان و دیگران درمورد او فکر می‌کنند و به قضاوت می‌نشینند، هست به عبارت دیگر انسانها در پی پذیرش اجتماعی توسط اطرافیان و دیگران، بعنوان اقدام متقابل نسبت به رای و نظر دیگران به خود بادیده محترمانه و محبت آمیز، می‌نگرند وماندن در جمع آنان به مانند عسل برای او شیرین و دلگشا می‌شود. نخبگان نیز از چنین ویژگی برخوردارند،‌ آنان به دنبال مقبولیت اجتماعی هستند و سعی می‌کنند دیدگاه اطرافیان و دیگران، بویژه دولت وحکومت به عنوان بالاترین نهاد اجتماعی، نسبت به خود، به دست آورند و اگر احساس کنند با دیده مثبت به آنان در جامعه نگریسته می‌شود،‌ احساس اعتماد به نفس در آنان مانند یک آبشار روان به وجود می‌آید و ماندن در یک جمع و جامعه چون عسل، شیرین می‌شود در غیر اینصورت بد بینی و سوء ظن در ذهن و فکر او شکل می‌گیرد به مهاجرت اقدام می‌کند.
محمد رضاشرفی جوان ونیروی چهارم زندگی چ۲ تهران ، سروش ۱۳۸۰ صفحات ۱۴۷و۱۴۸
البته این تحقیق خیلی جدید نیست ولی محتوای جالبی دارد
[h=3]دانلود فایل علل مهاجرت نخبگان ایران به خارج کشور[/h]
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
داوطلبان آزمون دکتری گوش به زنگ باشند / نتایج اولیه چهارشنبه می آید

داوطلبان آزمون دکتری گوش به زنگ باشند / نتایج اولیه چهارشنبه می آید

[h=3] تهران- ایرنا- نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1394 بعد از ظهر روز چهارشنبه 26 فروردین ماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار داده خواهد شد.
[/h]

حسین توکلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا گفت: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری (PHD) نیمه متمرکز سال 1394 تمامی شرکت کنندگان به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه مذکور از بعد از ظهر روز چهارشنبه 26 فروردین ماه 1394 بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده خواهد شد.

وی ادامه داد : تمامی داوطلبان می توانند به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و با وارد کردن شماره داوطلبی و سایر مشخصات فردی (نام خانوادگی، نام، شماره شناسنامه، سال تولد، کد ملی) نسبت به مشاهده کارنامه اولیه اقدام و از آن پرینت تهیه کنند.

توکلی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می شوند لازم است براساس برنامه زمانی پیش بینی شده از روز دوشنبه 31 فروردین ماه لغایت روز پنجشنبه سوم اردیبهشت ماه به سایت سازمان سنجش مراجعه و پس از دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته، نسبت به انتخاب کد -رشته محل های مورد علاقه اقدام کرده و سپس این کدها را به ترتیبت اولویت علاقه در فرم اینترنتی وارد کنند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینفوگرافی : آمار جالبی از دانشگاه های آمریکایی

اینفوگرافی : آمار جالبی از دانشگاه های آمریکایی

محقق : صدف فاطمی


آیا این تحصیل سرانجامی دارد ؟


آمار جالبی از دانشگاه های آمریکایی درباره نرخ فارغ التحصیلی در دانشگاه های مختلف ، نرخ پذیرش با کمک هزینه های دولتی ، هزینه های تحصیلی و ..


برای نمایش در اندازه اصلی روی تصویر زیر کلیک کنید :
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینفوگرافی درباره دانشگاه های آنلاین

اینفوگرافی درباره دانشگاه های آنلاین

اینفوگرافی درباره دانشگاه های آنلاین

دانشگاه هایی که کارگاه های آموزشی آنلاین ارائه می دهند.
معرفی بهترین دانشگاه های آنلاین و…

برای دیدن تصویر در اندازه اصلی می توانید روی آن کلیک کنید

 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیش از 56 هزار داوطلب دوره دکتری مجاز به انتخاب رشته شدند

بیش از 56 هزار داوطلب دوره دکتری مجاز به انتخاب رشته شدند

[h=3] تهران- ایرنا- مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که در آزمون دوره دکتری (PHD) نیمه متمرکز سال 1394 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور 56 هزار و 740 داوطلب (34.5 درصد داوطلبان) مجاز به انتخاب رشته شده اند.
[/h]
حسین توکلی صبح امروز (چهارشنبه) در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا گفت: در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1394 تعداد 201 هزار و 660 داوطلب ثبت نام کرده اند که از این تعداد 87 هزار و 512 نفر زن و 114 هزار و 148 نفر مرد هستند؛ به عبارت دیگر 43.40 درصد داوطلبان زن و 56.60 درصد آنها مرد هستند.

براساس برنامه زمانی پیش بینی شده این آزمون برای تعداد 201 هزار و 660 داوطلب در صبح روز جمعه 15 اسفندماه 1393 برای پذیرش دانشجو در 250 کد-رشته امتحانی و در 7 گروه آموزشی در 53 شهرستان مختلف کشور و 102 حوزه امتحانی برگزار شد.

به گفته توکلی، از تعداد 201 هزار و 660 داوطلب ثبت نام کننده، تعداد 164 هزار و 587 داوطلب در جلسه آزمون حاضر و 37 هزار و 73 داوطلب غایب بودند؛ به عبارت دیگر 81.62 درصد داوطلبان در جلسه آزمون حاضر و 18.38 درصد آنها در جلسه آزمون غایب بودند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: از تعداد 164 هزار و 587 داوطلب حاضر در جلسه آزمون تعداد 72 هزار و 358 نفر زن و 92 هزار و 229 نفر مرد بوده اند؛ به عبارت دیگر 43.96 درصد حاضرین در جلسه آزمون زن و 56.04 درصد آنها مرد بوده اند.

براین اساس از تعداد 37 هزار و 73 داوطلب غایب در جلسه آزمون دکتری نیمه متمرکز، تعداد 15 هزار و 154 نفر زن و 21 هزار و 919 نفر مرد بوده اند.

توکلی گفت: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه یادشده از بعد از ظهر امروز چهارشنبه 26 فروردین ماه 1394 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد.

از تعداد 164 هزار و 587 داوطلب حاضر در جلسه آزمون و برابر ضوابط تعداد 56 هزار و 740 داوطلب مجاز به انتخاب رشته شده اند که از این تعداد 23 هزار و 578 نفر زن و 33 هزار و 162 نفر مرد هستند.

داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند، ضرورت دارد از روز دوشنبه 31 فروردین ماه لغایت پنجشنبه سوم اردیبهشت ماه به سایت سازمان سنجش مراجعه و ضمن دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی از سایت و مطالعه دقیق دفترچه مذکور و اطلاعیه های منتشره سازمان سنجش، با رعایت تمامی ضوابط نسبت به انتخاب حداکثر 50 کد-رشته محل از میان کد-رشته محل های مورد علاقه خود اقدام و کد-رشته محل های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه مرتب و در مهلت مشخص شده نسبت به ثبت آنها در فرم انتخاب رشته اینترنتی اقدام کنند.

پس از انتخاب رشته توسط مجازین به انتخاب رشته، گزینش مرحله اول به منظور معرفی اولیه داوطلبان به صورت چند برابر ظرفیت با توجه به ظرفیت پذیرش دانشجو در هریک از کد-رشته محل های تحصیلی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی پذیرنده دانشجو براساس نمره کل حاصل از 80 درصد نمره آزمون و 20 درصد معدل های تراز شده دوره های کارشناسی و ارشد و دیگر ضوابط انجام شده و فهرست اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کد-رشته محل های مربوط برای شرکت در مصاحبه تخصصی و بررسی سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی مطابق با مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و حداکثر در 5 کد-رشته محل در نیمه اردیبهشت ماه 94 از طریق سازمان سنجش منتشر و برای دانشگاه ها و موسسات ارسال خواهد شد.

توکلی همچنین خاطرنشان کرد که پاسخنامه و کلید تصحیح نهایی آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1394 از بعد از ظهر روز یکشنبه 30 فروردین ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آغاز ثبت نام بن کارت دانشجویی کتاب از 29 فروردین

آغاز ثبت نام بن کارت دانشجویی کتاب از 29 فروردین

[h=3] تهران-ایرنا- مدیر کمیته رفاهی و هماهنگی نهادهای همکار بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: ثبت نام از دانشجویان و طلاب برای دریافت بن کارت الکترونیکی از 29 فروردین ماه جاری آغاز می شود.
[/h]


به گزارش روز چهارشنبه گروه فرهنگی ایرنا، نیکنام حسین پور با اشاره به سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توسعه کتاب و کتابخوانی در کشور گفت: با هماهنگی های انجام شده با عوامل فنی و سایت، کار ثبت نام از بعد از ظهر روز شنبه ( 29 فروردین ماه) آغاز و تا پنجم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: امیدواریم دانشجویان با فاصله زمانی مناسب اختصاص داده شده با آرامش و طمانینه به ثبت نام بپردازند. دانشجویان باید ازطریق سایت http://bon.tibf.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

حسین پور همچنین از اختصاص اعتبار 100 میلیارد ریالی برای بن کارت های الکترونیک دانشجویان و طلاب در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

وی گفت: بن کارت های الکترونیک کتاب در چند سال گذشته در سرفصل برنامه های معاونت امور فرهنگی قرار گرفته است و تلاش شده است تا هر ساله تسهیلات بیشتری به دانشجویان و طلاب ارایه شود.

وی افزود: امسال نیز نزدیک به 100 میلیارد ریال از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این منظور تخصیص داده شده است.

حسین پور با اشاره به میزان مبلغ در نظر گرفته شده برای دانشجویان و طلاب گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران برای هر دانشجو و طلبه 40 هزار تومان در نظر گرفته است که این مبلغ نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش داشته است. همچنین به مانند دوره های گذشته، دانشجویان و طلاب متقاضی نیز 40 هزار تومان به حساب واریز می کنند و بن کارت الکترونیک 80 هزار تومانی دریافت می کنند.

به گزارش بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران وی ادامه داد: با در نظر گرفتن این اعتبار، پیش بینی شده است که 250 هزار دانشجو و طلبه بن کارت های الکترونیک را در سطح کشور دریافت کنند.



**طرح ویژه برای توزیع هدفمند بن کارت های الکترونیک کتاب


مدیر کمیته رفاهی با اشاره به توزیع هدفمند بن های الکترونیک کتاب در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران گفت: با توجه به سیاست های دولت تدبیر و امید مبنی بر هدفمند کردن یارانه ها، برنامه ویژه ای را برای بن کارت های الکترونیک در نظر گرفته ایم.

وی با بیان این که دانشجویان تهرانی به دلیل زیرساخت های فنی و دسترسی های بیشتر، کار ثبت نام را با سهولت بیشتری انجام می دهند، گفت: گزارش های دریافتی نیز نشان می دهد که در سال های گذشته بیشترین دریافت کنندگان بن های الکترونیک از استان تهران و شهرهای اطراف تهران بوده اند.

حسین پور ادامه داد: امسال با هماهنگی هایی که با وزارت علوم تحقیقات و فناوری انجام شده است، گستره آموزش عالی در کشور را دریافت کرده ایم. با این اطلاعات مشخص است که در هر استان چه تعداد دانشجو وجود دارد و بر همین اساس میزان مبلغ تخصیص داده شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در میان استان ها تقسیم شده است.

وی تصریح کرد: با این شرایط استان هایی که دانشجویان بیشتری دارند مبلغ یارانه بیشتری دریافت می کنند و استان هایی که دانشجویان کمتری دارند، مبلغ یارانه کمتری دریافت خواهند کرد. این یارانه برای هر استان ثابت است و دانشجوی استان دیگر نمی تواند از یارانه استان دیگر استفاده کند.

حسین پور با تاکید بر رعایت عدالت توزیعی با به کارگیری این طرح گفت: این اقدام زمان ثبت نام را بیشتر می کند اما عدالت توزیعی با این شرایط بیشتر رعایت خواهد شد. این برای اولین بار است که چنین اقدامی انجام می شود و با سیاست های دولت در حوزه هدفمندی یارانه ها هماهنگی دارد.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از تاریخ 16 تا 26 اردیبهشت ماه 1394 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزییات برگزاری ترم تابستان دانشگاه آزاد اعلام شد

جزییات برگزاری ترم تابستان دانشگاه آزاد اعلام شد

[h=3] تهران- ایرنا- رییس مرکز امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از شروع ترم تابستان از اول تیرماه خبر داد و گفت: تمامی واحدهای این دانشگاه ملزم به برگزاری ترم آموزشی در فصل تابستان هستند.
[/h]


به گزارش روز چهارشنبه گروه فرهنگی ایرنا ، رسول میرزایی با بیان اینکه سال گذشته تنها واحدهای جامع و بزرگ ملزم به برگزاری ترم تابستان بودند، افزود: برگزاری ترم تابستانی شامل تمامی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می شود.

میرزایی خاطر نشان کرد: مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی تمامی تلاش خود را برای برگزاری ترم تابستان برای دانشجویان به کار می برند تا فرصتی آنها ایجاد شده و بدون دغدغه در کنار خانواده های خود به تحصیل بپردازند.

براساس گزارش دانشگاه آزاد ، وی درباره تعداد واحدهای درسی قابل ارائه در دوره تابستان گفت: برای دوره های کاردانی و کارشناسی حداکثر 10 واحد و برای دوره کارشناسی ارشد تا 6 واحد و دکترا تا 4 واحد، ارائه می شود.

مدیرکل امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با اخذ 12 واحد درسی در دوره تابستان دانش آموخته می شوند و همچنین دانشجویان دارای معدل بالاتر از 17 می توانند در این دوره تا 12 واحد درسی اخذ کنند.

میرزایی درباره میزان شهریه دوره تابستان گفت: شهریه ثابت دوره تابستان در ازای اخذ 6 واحد درسی و کمتر، نصف شهریه ثابت و در صورت اخذ بیش از 6 واحد تا حداکثر 12 واحدف دوسوم شهریه ثابت به همراه شهریه واحدهای انتخابی لحاظ می شود.

وی در مورد طول دوره ترم تابستان نیز گفت: مدت دوره تابستان بدون احتساب زمان ثبت نام، امتحانات و اعلام نمرات امتحانی، 8 هفته است.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماراتن کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از هفتم خرداد آغاز می شود

ماراتن کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از هفتم خرداد آغاز می شود

[h=3] تهران- ایرنا- آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای پنج شنبه هفتم، جمعه هشتم و شنبه نهم خردادماه امسال برگزار خواهد شد.
[/h]


به گزارش عصر چهارشنبه گروه فرهنگی ایرنا ، مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به داوطلبان توصیه کرد: در صورتی که هر داوطلب با سوال یا ابهامی مواجه شد به روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش این دانشگاه مراجعه کرده یا سوال های خود را از طریق سایت www.azmoon.org مطرح تا کارشناسان در اسرع وقت به آنها پاسخ گویند.

وی افزود: داوطلبان به منابع غیررسمی اطمینان نکرده و مبنای دسترسی خود به اطلاعات را صرفاً دانشگاه آزاد قرار دهند.

علوی فاضل با توجه به تماس های مکرر برخی از داوطلبان مجموعه حقوق مبنی بر اینکه امسال سوالات درس آیین دادرسی کیفری از قانون جدید یا قدیم طراحی خواهد شد، گفت: مبنای طراحی سوالات برای آزمون پیش رو ، قانون جدید خواهد بود؛ بنابراین داوطلبان می بایست برای آماده سازی خود قانون جدید را مورد مطالعه قرار دهند.
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانلود دفترچه انتخاب رشته دکتری ۹۴ (دفترچه شماره ۲)

دانلود دفترچه انتخاب رشته دکتری ۹۴ (دفترچه شماره ۲)

دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری ۹۴ از سوی سازمان سنجش اعلام گردید.

دانلود دفترچه انتخاب رشته دکتری
برای دریافت دفترچه انتخاب رشته دکتری لینک زیر را کلیک کنید



لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته دکتری ۹۴
منبع:سازمان سنجش
 

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاه های شریف و تریسته ایتالیا

تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاه های شریف و تریسته ایتالیا

تهران- ایرنا- معاون امور بین الملل دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد که این دانشگاه با دانشگاه تریسته ایتالیا در زمینه های مختلف از جمله تبادل استاد و دانشجو همکاری خواهد کرد.



عباس ملکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا گفت: تریسته یکی از مهم ترین دانشگاه های ایتالیاست که در کنار موسسه فیزیک نظری جهان اسلام یا عبدالسلام، یکی از دو مرکز عمده در شهر تریسته ایتالیا محسوب می شود.

همچنین امروز تفاهمی بین مسعود فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف و 'موریتزیو فرملیا' رییس دانشگاه تریسته ایتالیا که به تهران سفر کرده است، در دانشگاه شریف امضا شد.

ملکی در خصوص موارد همکاری براساس این یادداشت تفاهم اظهار داشت: اولین موضوع تبادل استاد و دانشجو در سطح کارشناسی ارشد، دکتری است و دانشجویان پسا دکتری شریف نیز به آنجا خواهند رفت.

وی افزود: دومین موضوع همکاری بین دو دانشگاه در زمینه ارزیابی و پیگیری یک مدرک مشترک میان دو دانشگاه و سومین موضوع نیز همکاری های پژوهشی به ویژه در زمینه رشته های فیزیک، مهندسی شیمی و نفت است.

به گفته معاون بین الملل دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده های فیزیک و مهندسی شیمی دانشگاه تریسته از مهم ترین و معروف ترین دانشکده ها در دنیا هستند.

وی مدت زمان اعتبار و اجرای این یادداشت تفاهم را پنج ساله عنوان کرد و گفت: تمرکز در رشته هایی که قرار است استاد و دانشجو در آن تبادل شوند در رشته های فیزیک، مهندسی شیمی و ریاضی است.
 
بالا