آنچه که یک مهندس صنایع غذایی در مورد تولیدات ارگانیک باید بداند

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]مواد مجاز به استفاده در صنابع غذایی در رابطه با کشاورزی ارگانیک[/FONT]


[FONT=&quot]آب[/FONT]


[FONT=&quot]کربنات کلسیم[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های شیری،البته نه بعنوان عامل رنگ دهنده

[/FONT]



[FONT=&quot]دی اکسید گوگرد[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های نوشیدنی حاصل از انگور

[/FONT]


[FONT=&quot]اسید لاکتیک[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های سبزیجات تخمیر شده [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] روکش سوسیس

[/FONT]


[FONT=&quot]دی اکسید کربن

[/FONT]

[FONT=&quot]کاراگینان[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های شیری

[/FONT]


[FONT=&quot]اسید مالیک

[/FONT]

[FONT=&quot]اسیدآسکوربیک[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]چنانچه نوع طبیعی آن دردسترس نباشد

[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]توکوفرول،افشرده های طبیعی مخلوط

[/FONT]

[FONT=&quot]لسیتین[/FONT]
[FONT=&quot]به دست آمده بدون استفاده از سفیدکننده ها و حلال های آلی[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های شیری،غذای نوزاد بابستر شیری،فرآورده های روغنی ومایونز

[/FONT]


[FONT=&quot]اسید سیتریک[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های میوه و سبزیجات- تنظیم[/FONT][FONT=&quot]ph[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]تارترات سدیم[/FONT]
[FONT=&quot]کیک و شیرینی جات

[/FONT]


[FONT=&quot]تارترات پتاسیم[/FONT]
[FONT=&quot]غلات پرک شده، کیک و شیرینی جات

[/FONT]


[FONT=&quot]فسفات تک کلسیمی[/FONT]
[FONT=&quot]فقط برای ورآوردن خمیر

[/FONT]


[FONT=&quot]اسیدآلژینیک

[/FONT]

[FONT=&quot]آلژینات سدیم

[/FONT]

[FONT=&quot]سیترات سدیم[/FONT]
[FONT=&quot]سوسیس و کالباس،پاستوریزه کردن سفیده ی تخم مرغ و فرآورده های شیری

[/FONT]


[FONT=&quot]کربنات سدیم[/FONT]
[FONT=&quot]تولید شکر

[/FONT]


[FONT=&quot]آلژینات پتاسیم

[/FONT]

[FONT=&quot]آگار

[/FONT]

[FONT=&quot]اجزای پوست درخت

[/FONT]

[FONT=&quot]صمغ غلاف خرنوب اقاقیا[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های شیری و فرآورده های گوشتی

[/FONT]


[FONT=&quot]صمغ گوار[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های شیری،گوشت کنسرو شده و فرآورده های تخم مرغی

[/FONT]


[FONT=&quot]صمغ تراگاکانت گیاه کتیرا[/FONT]

[FONT=&quot]صمغ عربی[/FONT]
[FONT=&quot]محصولات شیری،روغنی و شیرینی جات

[/FONT]


[FONT=&quot]صمغ زانتان[/FONT]
[FONT=&quot]محصولات روغنی،میوه و سبزیجات،کیک و بیسکوئیت،سالاد

[/FONT]


[FONT=&quot]صمغ کارایا

[/FONT]

[FONT=&quot]پکتین

[/FONT]

[FONT=&quot]بیکربنات سدیم اصلاح نشده[/FONT]
[FONT=&quot]کیک ، بیسکوئیت و شیرینی جات

[/FONT]


[FONT=&quot]کربنات پتاسیم[/FONT]
[FONT=&quot]غلات پرک شده،کیک ، بیسکوئیت و شیرینی جات- خشک کردن کشمش

[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]کربنات آمونیوم

[/FONT]

[FONT=&quot]کربنات منیزیم

[/FONT]

[FONT=&quot]اسید تانیک[/FONT]
[FONT=&quot]کمک به تصفیه

[/FONT]


[FONT=&quot]کلریدپتاسیم
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]


[FONT=&quot]میوه و سبزیجات منجمد،میوه و سبزیجات کنسرو شده،سس های سبزیجات،سس گوجه فرنگی و خردل

[/FONT]


[FONT=&quot]کلریدکلسیم[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های شیری، فرآورده های روغنی،میوه و سبزیجات و فرآورده های سویا- منعقد کننده

[/FONT]


[FONT=&quot]کلرید منیزیم[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورده های لوبیای سویا- منعقد کننده

[/FONT]


[FONT=&quot]سولفات کلسیم[/FONT]
[FONT=&quot]کیک و بیسکوئیت، فرآورده های لوبیای سویا و مخمرنان.حامل- منعقد کننده

[/FONT]


[FONT=&quot]هیدروکسیدسدیم[/FONT]
[FONT=&quot]محصولات پرک شده

[/FONT]


[FONT=&quot]هیدروکسیدکلسیم

[/FONT]

[FONT=&quot]هیدروکسید پتاسیم[/FONT]
[FONT=&quot]تنظیم [/FONT][FONT=&quot]ph[/FONT][FONT=&quot]برای تهیه شکر

[/FONT]


[FONT=&quot]اتانول

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]حلال[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]آرگون

[/FONT]

[FONT=&quot]ازت

[/FONT]

[FONT=&quot]اکسیژن

[/FONT]

[FONT=&quot]آلبومین سفیده ی تخم مرغ

[/FONT]

[FONT=&quot]خاکسترچوب[/FONT]
[FONT=&quot]پنیرهای سنتی مرسوم

[/FONT]


[FONT=&quot]پکتین اصلاح نشده[/FONT]
[FONT=&quot]فرآورد های شیری

[/FONT]


[FONT=&quot]کازئین

[/FONT]

[FONT=&quot]ژلاتین

[/FONT]

[FONT=&quot]ورقه میکا(سریشم ماهی)

[/FONT]

[FONT=&quot]روغنهای نباتی[/FONT]
[FONT=&quot]عامل چرب کننده یا آزاد کننده

[/FONT]


[FONT=&quot]دی اکسید سیلیس(سیلیکون)[/FONT]
[FONT=&quot]بصورت ژل یا محلول کلوئیدی

[/FONT]


[FONT=&quot]کربن فعال شده

[/FONT]

[FONT=&quot]تالک

[/FONT]

[FONT=&quot]بنتونیت

[/FONT]

[FONT=&quot]کائولین(خاک چینی)

[/FONT]

[FONT=&quot]خاک دیاتومه

[/FONT]

[FONT=&quot]پرلیت

[/FONT]

[FONT=&quot]پوست فندق

[/FONT]

[FONT=&quot]موم عسل[/FONT]
[FONT=&quot]عامل آزادکننده

[/FONT]


[FONT=&quot]موم کارناوبا درختی[/FONT]
[FONT=&quot]عامل آزاد کننده

[/FONT]


[FONT=&quot]اسید سولفوریک[/FONT]
[FONT=&quot]تنظیم[/FONT][FONT=&quot]ph[/FONT][FONT=&quot]آب استخراجی در تولید شکر

[/FONT]


[FONT=&quot]اسید تارتاریک و نمکها[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] :warn:[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-کشت-ارگانیک-باید-بداند?p=7554964#post7554964

:warn:

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-کشت-ارگانیک-باید-بداند?p=7550031#post7550031

[FONT=&quot] [/FONT]
 
بالا