آموزش تصویری طرز تهیه پیراشکی روسی خانگی

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز




Diys.ir | آموزش چگونه طرز تهیه پیراشکی روسی خانگی همراه با عکس و توضیحات کامل از تمام مراحل در خانه


با درود فراوان . یکی از محبوب ترین غذاهای مردم نه فقط در ایران بلکه سراسر گیتی “پیراشکی” است که انواع آن را مردم درست میکنند که بسیاری از آنها با خمیر است و البته ما در ایران نیز نوعی را در اختیار داریم که با نون نازک “لواش” تهیه میشود به نام سمبوسه که معرف حضور همگان است ؛ و ما در این آموزش قصد داریم به شما نوعی از پیراشکی “Pirozhki” را که در کشور روسیه متداول است آموزش دهیم بنابراین با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پیراشکی روسی در خانه .

لوازم مورد نیاز جهت چگونه طرز تهیه پیراشکی “خمیر” :
قطعه / ماده
تعداد / وزن
آرد
3.5 فنجان
شکر
1 قاشق چایخوری
آب ولرم
1/2 پیمانه
نمک
مقدار لازم
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری
شیر
1 پیمانه
مخمر
7 گرم
لوازم مورد نیاز جهت چگونه طرز تهیه پیراشکی “محتویات” :
قطعه / ماده
تعداد / وزن
سیب زمینی
3.5 فنجان
پیاز
1 قاشق چایخوری
کره
1/2 پیمانه
نمک
مقدار لازم
روغن
150 گرم

گام نخست :

در ابتدای طرز تهیه پیراشکی گوشت شکم پر ؛ باید خمیر را آماده کنیم . زیرا خمیر پیراشکی ما نیاز به تخمیر دارد و باید برای مدتی در گوشه ای بماند تا اصطلاحا ور بیاید و این از افزایش حجم و پف کردن آن مشخص میشود دقیقا مانند تصاویر که در ادامه خواهید دید .

برای تهیه خمیر کافی است مانند سایر خمیرهایی که درست میکردید انجام دهید و......





=======================================

ادامه مطلب .................
 

Similar threads

بالا