آموزش تصویری طرز تهیه زرده فراوری شده

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز


[h=3]آموزش طرز تهیه زرده فراوری شده تخم مرغ نمکی جهت رنده شدن و استفاده به عنوان طعم دهنده سالاد و…. در خانه | Diys.ir[/h] [h=3]با درود فراوان . آموزش امروز گره گشای بسیاری از مشکلات دوستان عزیز درهنگام تهیه کیک و شیرینی است ! حتما برای شما هم پیش آمده که در طرز تهیه کیک آن مدل کیک هایی که زرده در آن استفاده نمیشه و فقط سفیده مورد استفاده قرار میگیره زرده تخم مرغ ها باقی میمونه و شما ناراحت از اینکه نمیدونید با اون زرده های تخم مرغ چکار کنید و متاسفانه عده کثیری آنهارو دور میاندازند
امروز ما به شما راهکاری ارایه میدهیم جهت استفاده درست و جدید از زرده تخم مرغ . در این آموزش البته برعکس رخ داده است ؛ یعنی سفیده بدون استفاده کنار گذاشته شده برای زمان کیک درست کردن
[/h] [h=3]با ما همراه باشید در آموزش طرز تهیه زرده فراوری شده تخم مرغ نمکی[/h]
[h=3]مواد مورد نیاز زرده فراوری شده :[/h]
[h=3]قطعه / ماده[/h] [h=3]تعداد / وزن[/h]
[h=3]تخم مرغ[/h] [h=3]3 عدد[/h]
[h=3]شکر[/h] [h=3]1.5 پیمانه[/h]
[h=3]نمک[/h] [h=3]1 پیمانه[/h]

مواد لازم

[h=3]گام اول :[/h] [h=3] در ابتدای طرز تهیه زرده فراوری شده تخم مرغ باید تخم مرغ ها را توسط جدا کننده زرده و سفیده از هم جدا کنیم بطوری که در تصاویر زیر میبینید زرده ها را بدون اینکه دفرمه شوند و باز شوند در کاسه ای ریخته و سفیده را نیز در ظرفی جداگانه بریزید . سفیده هارا میتوانید برای آموزش کیک و .....[/h]
 

Similar threads

بالا