{درخواست کتاب لاتین}-Whey and Lactose Processing

203

عضو جدید
سلام. هر مطلبي در مورد توليد پودر آب پنير و دماي چسبندگي پودر آب پنبر بزارين ممنون ميشم
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام. هر مطلبي در مورد توليد پودر آب پنير و دماي چسبندگي پودر آب پنبر بزارين ممنون ميشم

سلام منظورتون از دمای چسبندگی، دمای انتقال شیشه ای هست/؟

ضریب چسبندگی می شه ویسکوزیته؛ دمای چسبندگی؟؟


 

پیوست ها

  • New Compressed (zipped) Folder.zip
    2.9 مگایابت · بازدیدها: 2

203

عضو جدید
سلام منظورتون از دمای چسبندگی، دمای انتقال شیشه ای هست/؟

ضریب چسبندگی می شه ویسکوزیته؛ دمای چسبندگی؟؟



با سلام
در توليد پودر دمايي هست كه در آن دما پودر در حال توليد به بدنه دستگاه ( چمبر ) مي چسبد . و دماي چسبندگي، پايينتر از دماي ذوب مي باشد . پودر آب پنير به علت اينكه درصد بالايي از آن را لاكتوز تشكيل مي دهد ، چسبندگي آن فاكتور مهمي در فرايند توليد مي باشد. با اين توضيحات دنبال منبع معتبري براي نمودار دماي چسبندگي و تكنولوژي توليد پودر آب پنير مي باشم. با تشكر

سلام منظورتون از دمای چسبندگی، دمای انتقال شیشه ای هست/؟

ضریب چسبندگی می شه ویسکوزیته؛ دمای چسبندگی؟؟



سلام ، نمي دونم دماي چسبندگي به لاتين چي مي شه

با سلام
از مقاله هايي كه آلفای عزيز گذاشته بودن و از منابع آنها به يه مقاله ديگه رسيدم با آدرس
R.J. Pearce, in: J.G. Zadow (Ed.), Whey and Lactose Processing, Elsevier
Applied Science, London, 1992.
ولي نتونستم از جايي دانلودش كنم . مي تونيد كمكم كنيد لطفا

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام ، نمي دونم دماي چسبندگي به لاتين چي مي شه
پس اصطلاحشو از کجا دیدین؟ کدوم کتاب یا مقاله فارسی؟ چیزی که معادلش رو نمی دونیم چجوری می تونیم پیداش کنیم؟

با سلام
از مقاله هايي كه آلفای عزيز گذاشته بودن و از منابع آنها به يه مقاله ديگه رسيدم با آدرس
R.J. Pearce, in: J.G. Zadow (Ed.), Whey and Lactose Processing, Elsevier
Applied Science, London, 1992.
ولي نتونستم از جايي دانلودش كنم . مي تونيد كمكم كنيد لطفا


اینی که نوشتین مقاله نیست؛ کتاب هست اونم چاپ 1992
توو گوگل بوک نبود
نسخه چاپیش توو دانشگاه شریف کتابخونه مرکزی هست

فایل کتاب خدمت شما ;)

ولی پسوردش رو نیم دونم!:D لینک برا پسوردش رو دوهزار بار دان کردن، ولی من نمی تونم دان کنم ببینید شما می تونید؟؟؟ یا شایدم من اسپانیولی بلد نیستم یا وقت نمی ذارم!! باکس شماره برا ارسال پسوردش هم نه رقم جا داره!!! و فقط اپراتورهای us رو باید انتخاب کنی! اورنج یا پلاس یا تی! اس ام اس آنلاین رو هم قبول نیم کنه! البته با برنامه ریکاوری یا روش های دیگه می شه پسورد رو دور زد (کمی زمان بره)...... موفق باشید
 
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
لینک دانلود

Whey and Lactose Processing

توضیح اینکه چسبندگی، Stickiness هست و وابسته به دما هست.
 
بالا