[دانلود کتاب لاتین صنایع غذایی]- مایکروویو در صنایع غذایی

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
The Microwave Processing of Foods





 

پیوست ها

  • [H._Schubert]_The_Microwave_Processing_of_Foods - Copy.pdf
    3.6 مگایابت · بازدیدها: 0

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
The Microwave Processing of Foods






سلام. در فصل اول این کتاب معادلاتی نوشته که به هیچ عنوان حتی یه ذره اشو هم متوجه نمیشم چی میگه. مثلا در فصل اولش ، معادله 1.3 الی 1.10 ، هرچقدر خوندم متوجه نشدم اصلا چی میخواد بگه. چیکار کنم!؟؟؟
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام. در فصل اول این کتاب معادلاتی نوشته که به هیچ عنوان حتی یه ذره اشو هم متوجه نمیشم چی میگه. مثلا در فصل اولش ، معادله 1.3 الی 1.10 ، هرچقدر خوندم متوجه نشدم اصلا چی میخواد بگه. چیکار کنم!؟؟؟

سلام.
نمادهای مربوط به معادلات رو از کتاب ضمیمه شماره 1، صفحه 333 کتاب ببینین.
بقیه نمادها رو از نت سرچ کنین؛ یک جا هم یادداشت کنین (مثل حروف الفبای یونانی)

از شماره 3-1 تا 7-1 مربوط به معادلات ماکسول هست؛ آیا دنبال اثبات و چرایی هستین؟ یک معادله هست که بین بردارهای میدان های الکتریکی، مغتاطیسی، ... و متغیرهایی مثل زمان، ثابت دی الکتریک خلأ، دانسیته ویسکوزیته و نفوذپذیری و ... در یک صفحه مختصات برقرار هست

از نظر علم ریاضی- می تونین فصل بردارها رو در صورت نیاز یک مطالعه اجمالی داشته باشید و مفهوم گرادیان رو متوجه بشید (∇= grad= گرادیان/گرادیانت) که مثلا عدد در بردار ضربش، مشتقش به چه صورت هست.
یا مثلاً فصل مشتق جزیی / مشتق نسبت به یک مولفه رو مطالعه کنید که نماد مشتق جزئی، (دلتا با نماد حرف کوچک=بزرگ Δ، کوچک δ) هست.


شماره 8-1 تا 9-1 هم که همون جایگزینی معادلات قبلی هستن

شماره 10-1 هم همین طور.
 

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
نمادهای مربوط به معادلات رو از کتاب ضمیمه شماره 1، صفحه 333 کتاب ببینین.
بقیه نمادها رو از نت سرچ کنین؛ یک جا هم یادداشت کنین (مثل حروف الفبای یونانی)

از شماره 3-1 تا 7-1 مربوط به معادلات ماکسول هست؛ آیا دنبال اثبات و چرایی هستین؟ یک معادله هست که بین بردارهای میدان های الکتریکی، مغتاطیسی، ... و متغیرهایی مثل زمان، ثابت دی الکتریک خلأ، دانسیته ویسکوزیته و نفوذپذیری و ... در یک صفحه مختصات برقرار هست

از نظر علم ریاضی- می تونین فصل بردارها رو در صورت نیاز یک مطالعه اجمالی داشته باشید و مفهوم گرادیان رو متوجه بشید (∇= grad= گرادیان/گرادیانت) که مثلا عدد در بردار ضربش، مشتقش به چه صورت هست.
یا مثلاً فصل مشتق جزیی / مشتق نسبت به یک مولفه رو مطالعه کنید که نماد مشتق جزئی، (دلتا با نماد حرف کوچک=بزرگ Δ، کوچک δ) هست.


شماره 8-1 تا 9-1 هم که همون جایگزینی معادلات قبلی هستن

شماره 10-1 هم همین طور.

یه ذره به نظرتون سنگین نیست این کتاب؟ احساس میکنم سخته یه کم ، یه منبع راحت تر سراغ ندارین درباره همین موضوع؟(مایکروویو)
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
یه ذره به نظرتون سنگین نیست این کتاب؟ احساس میکنم سخته یه کم ، یه منبع راحت تر سراغ ندارین درباره همین موضوع؟(مایکروویو)

قرار نیست که کتاب رو حفظ کنین، موضوع مایکروویو (مکانیسم اثرش روی غذا و سیستمش از نظر انتقال حرارت و ساختار) بطور کلی سنگین هست.
کتاب یا منبع دیگه رو شما جستجو کنید اسمش رو، اگه تونستم ضمیمه می کنم.
 
بالا