![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
كاربر فعال مهندسی عمران
![]()
|
توي اين تاپيك ميخوايم با كمك همديگه مراحل ساخت يه ساختمون فرضي رو طي كنيم ولي نياز به مشاركت همه داره حتي ادماي بي تجربه مثل من كه اگه چيزي از جايي شنيدن بيان بگن
ساختمون از اين قرار كه يه ساختمون كلنگي بوده كه بصورت معمول توي ايران يعني غير مهندسي تخريبش كرديم اقا مصطفي گفت بايد نقشه بكشيم ما هم اندازه ي ابعاد رو داديم به يه معمار اونم به ما نقشه يه ساختمون 3 طبقه رو داد حالا بقيش رو شما بگيد...... جدي بيان شركت كنيد به من ياد بديد كه در اينده كه خواستم يه ساختمون واقعي درست كنم به مشكل نخورم از تجربه شما هم استفاده كنم(دستتون درد نكنه)
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
رفتی شهرداری و نظام مهندسی؟!
حالا باید 1مهندس طراح طراحی کنه و پی رو به ما معرفی کنه و بعد شروع به رنگ ریزی برای گودبرداری کنیم!! طراح ها بیان توضیح بدن که طراحی چه شرایطی داره. لطفاً قبل نظر 1طراح مرحله بعد رو توضیح ندین که حذف میشه!!
اگر حرفی بزنی، اخطار می گیری و عاشقان باشگاه آنطور متهمت می کنند که گویا مجرمی و دوست داری این محیط مجازی فروبپاشه! من رو از این طرق می تونید پیدا کنید: sepehr.khosrowdad@gmail.com---- ---- اینجا و هر جایی که عمرانی باشه و نیاز به کمک داشته باشه.... خداحافظ دست رنج شب های تنهایی من.... خداحافظ تالار عمران، خداحافظ باشگاه مهندسان ایران... ---- 14.11.1388 ساعت 14:00 .... |
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
1سری فیش باید واریز کنی!!!
باید پول بدی تا جواز نظام مهندسی رو هم بگیرین!!!
اگر حرفی بزنی، اخطار می گیری و عاشقان باشگاه آنطور متهمت می کنند که گویا مجرمی و دوست داری این محیط مجازی فروبپاشه! من رو از این طرق می تونید پیدا کنید: sepehr.khosrowdad@gmail.com---- ---- اینجا و هر جایی که عمرانی باشه و نیاز به کمک داشته باشه.... خداحافظ دست رنج شب های تنهایی من.... خداحافظ تالار عمران، خداحافظ باشگاه مهندسان ایران... ---- 14.11.1388 ساعت 14:00 .... |
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
مدیر تالار مهندسی عمران
|
نقل قول:
دیگه بسته به نقشه حالا 1 متر 2 متر 4 متر 10 متر خاکبرداری داری و اجرای سازه نگهبان برای دیوار همسابه که خدای نکرده نیاد پایین .
|
|||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
|
سلام valkano جان
مثل همیشه تاپیکهات عالی و پربار هستند ولی به نظر من اگه میخواهید در آینده ساختمان بسازید علاوه بر داشتن علم مهندسی طراحی و ساخت و دویدن دنبال پایان کار و دادن خلافیهای متعدد به شهرداری منطقه و چرب کردن سیبیل بعضی افراد و مشخص کردن اینکه آیا ساختمان کلنگی مربوطه 100 تا صاحاب نداشته باشه و میراثی نباشه،اول باید خودتون 1)وجدان 2)وجدان 3)وجدان داشته باشید و یه لحظه خودتونو بزارید جای اونایی که میخوان در آینده در آن ساختمون زندگی کنند تا مثل ساختمان اخیر در تهران فرو نریزه ببخشید رک گفتم سعادتمند باشید
مطمئن باشد ضرر نمیکنید. آموزش نرم افزار catia از مبتدی تا پیشرفته مرجع معرفی , سفارش و خرید کتابهای مورد نیاز اعضای تالار مهندسی مکانیک ارتباط تالارها درخت تنومند همیشه سبز 67 امین شاخه ات من هستم![]() |
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
|
هنوز نه!!!
هنوز کار محاسبات و رنگ ریزی رو کسی قبول نکرده!!! یکی بگه طراحی بر چه اساسیه و چطور اینکار رو می کنند!!!
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| مقاله شماره 9: ساخت و تولید قطعات سوپر الیاژ | متالیک | سایر مواد | 9 | 2009/5/31 10:56 PM |
| ساخت رباتهای پیشرفته | وبلاگر | مهندسی برق | 0 | 2008/5/02 12:50 AM |