![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2007/5
محل سكونت: ur HEART
تشكر ها: 1,222
تشكر شده: 933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 1115 |
با سلام.
من برای درس نت ترم قبل خیلی کار کرده بودم , البته استاد از ما خواسته بود ![]() سعی می کنم همه پروژه ها رو که انجام دادم برای شما هم بذارم که استفاده کنید. این یه power point در مورد قابلیت اطمینان (Reliability) هست که تقریبا کامله.
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
|
دوست عزيز سلام
با تشكر از فايلي كه در زمينه قابليت اطمينان گذاشتي ، متاسفانه فايل مذكور تا حدودا 300kb دانلود ميشه ولي يكدفعه error ميده . با توجه به اينكه من سريعا به مطالب و درصورت امكان فايلهايي در زمينه قابليت اطمينا نياز دارم لذا خواهشمند است نسبت به ارسال فايلهاي موجود جهت اينجانب اقدامات لازم را مبذول فرمائيد . با تشكر فرهاديان |
||||||||
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
|
دوست عزيز سلام
با تشكر از فايلي كه در زمينه قابليت اطمينان گذاشتي ، متاسفانه فايل مذكور تا حدودا 300kb دانلود ميشه ولي يكدفعه error ميده . با توجه به اينكه من سريعا به مطالب و درصورت امكان فايلهايي در زمينه قابليت اطمينان نياز دارم لذا خواهشمند است نسبت به ارسال فايلهاي موجود جهت اينجانب اقدامات لازم را مبذول فرمائيد . با تشكر فرهاديان ايميل:b_ehyaa@yahoo.com |
||||||||
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2007/5
محل سكونت: ur HEART
تشكر ها: 1,222
تشكر شده: 933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 1115 |
دوست عزیز سلام....فایل چک شد مشکلی ندارد....احتمالا ایراد از سرعت نت میباشد...
موید باشید
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| چقدر به دوست خودت اطمینان داری | mortazavi | زنگ تفريح | 80 | 2010/4/09 01:34 PM |
| Distribution Reliability and power Quality | amyco | مهندسی برق | 3 | 2008/1/06 06:22 PM |
| شیرهای اطمینان | پیرجو | مقاله های مهندسی شیمی | 2 | 2008/1/04 03:56 PM |