![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| جزوه های مهندسی شیمی Pamphlets |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو
![]()
تاريخ عضويت: 2008/3
محل سكونت: تهران
تشكر ها: 124
تشكر شده: 83
![]() ![]() امتیاز: 102 |
سلام
اينها فايل هاي گزارش كار آزمايشگاه شيمي عمومي (دانشگاه اميركبير) هست. اميدوارم بتونيد ازشون استفاده كنيد. فايل 1 آزمايش تيتراسيون اسيد و باز فايل 2 آزمايش تيتراسيون اكسيداسيون-احيا فايل 3 آزمايش قانون بقاي جرم فايل 4 آزمايش تعيين سختي آب فايل 5 آزمايش تعيين اكي والان فلز فايل 6 آزمايش تعيين جرم ملكولي مايعات فرار و گاز ها فايل 7 آزمايش تعادل هاي شيميايي فايل 8 آزمايش سرعت واكنش هاي شيميايي
موفق باشيد ويرايش شده توسط پیرجو در 2008/5/14 در ساعت 05:58 PM |
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
تاريخ عضويت: 2008/10
تشكر ها: 2
تشكر شده: 0
![]() امتیاز: 10 |
سلام
من دانلودشون کردم و اجرا هم شد دستتون هم درد نکنه سرکار خانم سمیرا ولی در آزمایش قانون بقای جرم یه مشکلی دارم : اینکه پس از ترکیب مس با اسید نیتریک و سود و بدست آوردن رسوب مستقیما احیا نمیکنیم و رسوب را با هیدروکلریک هم واکنش داده بعد دوباره با سود واکنش داده و بعدش با سولفوریک و . . . من معادله های واکنش ها را میخام . . . لطفا راهنماییم کنید . . . _______________________ "السلام علیک یا ابا عبدالله" _______________________ |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
اخراجی موقت
|
سالمه كه
توي پست شماره 1 گذاشته سميرا خانم خدمت شما : http://www.iran-eng.com/attachment.p...7&d=1206485961 |
||||||||
|
|
|
| تشكر از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
تاريخ عضويت: 2009/3
محل سكونت: تهران
تشكر ها: 1
![]() امتیاز: 12 |
سلام
ببخشید ولی من رو لینکی که برای دانلود گزارش کار آزمایش تیتراسیون اسید وباز تو آخرین پست تاپیک مربوطه گذاشتین هم کلیک کردم ولی فقط یه فایل با فرمت php دانلود شد که اجرا نمیشه تو کامپیوترم. اگر فرمت pdf این گزارش کار رو دارین و برام mail کنین خیلی خیلی ازتون ممنون میشم... sami_pitt_511@yahoo.com |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| گزارش كار مكانيك سيالات | hesam_samy | بازارچه | 18 | يك روز پيش 10:02 PM |
| گزارش كار - آز مدار منطقي | shahab_A | جزوات و مقالات برق | 1 | 2008/10/09 06:15 PM |
| استخراج فراورده هاي شيميايي تحول عمومي شيمي صنعتي | پیرجو | مقاله های مهندسی شیمی | 0 | 2007/12/13 11:08 PM |