![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
| راهنمای سایت راهنمایی كاربران تازه وارد |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
مدیر تالار مهندسی کشاورزی
تاريخ عضويت: 2007/6
محل سكونت: شیراز _ تهران
تشكر ها: 12,898
تشكر شده: 11,809
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 12520 |
نقل قول:
انشالا که زودی برطرف میشه ![]() خود تاپیک ارور میده یا به خاطر عنوانش مشکل دارین؟تاپیکی که میزنین یه عنوان دیگه براش در نظر بگیرین ببینین میشه یا نه
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2010/7
تشكر ها: 209
تشكر شده: 191
![]() ![]() ![]() امتیاز: 210 |
باسلام و خسته نباشی
من می خواهم یه تاپیک برای خودم بسازم باید چه کار کنم و در ضمن برای فرستادن پیام خصوصی برای دیگرن دچار مشکلم ودر صفحه فرستاده شده ها چیزی از ارسال وجود نداره در صورتی که چند بار برای ارسال پیام شخصی تلاش کردم لطفا من را را هنمایی فرمایید. |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2009/11
محل سكونت: دنیای تنهایی
تشكر ها: 4,817
تشكر شده: 5,451
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 5632 |
نقل قول:
برای ایجاد تاپیک باید به تالار مورد نظرتون برید و در بالای صفحه روی این ![]() کلیک میکنید و عنوان و متنتونو وارد میکنید و ارسال میکنید اگر اررو داد باید عنوان تاپیکتونو عوض کنید و بری ارسال پیام شخصی باید بیش از 10 تا پست داده باشید تا بتونید پیام ارسال کنید موفق باشید
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
|
به آقا ادمین بگین تعداد کاراکتر عنوان تایپیک رو بیشتر کنه
و یا اگه مشکل ارور دیتابیس مربوط به تعداد کاراکتر نیست این مشکل رو رفع کنمه .
فارس نزاد پرست نیست (مگه کوروش نزاد پرست بود؟) رشتی بی غیرت نیست(مگر میرزا کوچک خان بی غیرت بود؟) مازندرانی کله ماهی خور نیست(مگر نیما کله ماهی خور بود؟) لر هالو نیست(مگه لطف علی خان هالو بود؟) ترک زبان عر عر نمی کنه(مگه شهریار عر عر می کرد؟) قزوینی همجنس باز نیست(مگر علامه دهخدا همجنس باز بود؟) خراسانی بادیه نشین و بدوی نیست(مگر دکترشریعتی بادیه نشین بود؟)
بلکه اینان ستونهای ایرانند. وقتی داریم از داخل ستونها رو خراب میکنیم دیگه نیازی به دشمن خارجی نیست |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
|
قسمت ارسال پیامهای پروفایل هم کمی پیشرفته شه . مثلا دکمه quote جاش خالیه .
همین ارسال سریع هم پیشرفته شه عالی میشه . درجه بندی سایت هم که دیگه وضعش افتضاحه . کسی که 12 هزار تا پست داره درجش با کسی که 200 تا پست داره یکیه . شمارش پست تو بخش زنگ تفریح هم بسته شه . لطفاً
فارس نزاد پرست نیست (مگه کوروش نزاد پرست بود؟) رشتی بی غیرت نیست(مگر میرزا کوچک خان بی غیرت بود؟) مازندرانی کله ماهی خور نیست(مگر نیما کله ماهی خور بود؟) لر هالو نیست(مگه لطف علی خان هالو بود؟) ترک زبان عر عر نمی کنه(مگه شهریار عر عر می کرد؟) قزوینی همجنس باز نیست(مگر علامه دهخدا همجنس باز بود؟) خراسانی بادیه نشین و بدوی نیست(مگر دکترشریعتی بادیه نشین بود؟)
بلکه اینان ستونهای ایرانند. وقتی داریم از داخل ستونها رو خراب میکنیم دیگه نیازی به دشمن خارجی نیست |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
|
جای یه بخش خبری هم خالیه (با ذکر قانون منع فعالیت سیاسی)
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||||||
|
کاربر فعال صنایع غذایی
![]()
تاريخ عضويت: 2008/7
محل سكونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
تشكر ها: 2,934
تشكر شده: 3,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 3858 |
نقل قول:
عنوان تاپیک باید کوتاه باشه و کامل ! طولانی شدنش فقط باعث شلوغی میشه ! ( صرفا نظر شخصی منه ! ) نقل قول:
شما کد quote رو هم بذارین خطا میده چون اصلا این امکان برای پیام پروفایل تعریف نشده ! نقل قول:
خب چه جوری هم پیشرفته شه هم سریع باقی بمونه ؟ نقل قول:
نقل قول:
این باشگاه یه تالار داشت به اسم " تالار اخبار ایران و جهان " که به خاطر خیلی از مسائلی که پیش اومد کلا اخبار به تاریخ پیوست ! ويرايش شده توسط افشین... در 2010/7/30 در ساعت 11:17 PM |
|||||||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||||
|
مدیر تالار مهندسی کشاورزی
تاريخ عضويت: 2007/6
محل سكونت: شیراز _ تهران
تشكر ها: 12,898
تشكر شده: 11,809
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 12520 |
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از پیشنهادتون انشالا ادمین جان که اومدن میخونن و رسیدگی میکنن بعضیاش موارد خوبی بودن اگه مشکلی واسه تنظیمات سایت پیش نیاره میشه استفاده کرد
|
|
|
| تشكر از اين پست |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مشکلات سایت, راهنمایی, سوالات |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| ·▪•●سوالات و درخواست هاي درسي مهندسي شيمي فقط در اینجا مطرح شود●•▪· | zoha | مهندسی شیمی | 5709 | 7 ساعت پيش 01:20 AM |
| لطفا راهنمایی کنید | نیناز | دانشگاه پیام نور | 10 | 2010/6/04 08:32 PM |
| لطفا راهنمایی کنید - در زمینه حفاری عمیق با وجود سطح بالای آب زیرزمینی - | ماندانا 2008 | مهندسی معدن | 4 | 2009/1/31 08:32 PM |